Kolega dobro zapazanje. Jadnik se jos potrudio i izvadio podatke a 10 metara od njega sjedi trener koji je osvojio 100 titula bez planine. Treba i sastav ove Skupstine promijeniti. Ima indijanaca hejbet.Bezideja je napisao/la:Jedno jako bitno pitanje, koje poceo rat? Senad je poceo i sta je tu problem ne znam.
Koje ovaj cvikeras sto prica na kraju ovog klipa skupstine, neki forumas s ljestvicom koji dalje prica o istoku i jugu a siguran da Sarajevo nece osvojiti titulu. Kakve mi bolide imamu u organima kluba.
A ovaj poslije njega cvikeras, zamislite nemamo rezultatr jer ne idemo na planinu. Hahahajja
Udjes na onaj jadni forum i vidis anketu, vidis kakvi debili obitavaju oko kluba. Jeb.o violinu, sta su hadalji u pm.
Otjerajte ove hadalje iz kluba **** mu planina sve debilsko, ne mogu vjerovati sta ljudi sebi dopustaju. U statut staviti da se ide na planinu. Bog te j....
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
pricas o sinu jedne od najvecih legendi Zeljeznicara.Bezideja je napisao/la:Jedno jako bitno pitanje, koje poceo rat? Senad je poceo i sta je tu problem ne znam.
Koje ovaj cvikeras sto prica na kraju ovog klipa skupstine, neki forumas s ljestvicom koji dalje prica o istoku i jugu a siguran da Sarajevo nece osvojiti titulu. Kakve mi bolide imamu u organima kluba.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Povraca mi se ko nama dize ruku za bilo sta u klubu. Sve bih ja ovo otjero, pa na forum da glume strucnjake.
Ljestvica je podignuta, zaduzili se do za vrata **** li vama mame klosarske. Bas sam puko...
Pa sta ako je sin legende. Trebam slusati ove gluposti. To je neka referenca ako je sin. Budale..
Amar je sin najvece legende kluba pa mu **** vi veliki navijaci sve od do.. Fuj
Ljestvica je podignuta, zaduzili se do za vrata **** li vama mame klosarske. Bas sam puko...
Pa sta ako je sin legende. Trebam slusati ove gluposti. To je neka referenca ako je sin. Budale..
Amar je sin najvece legende kluba pa mu **** vi veliki navijaci sve od do.. Fuj
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 24 dec 2018, 23:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Koga mi uyebemo za nesto nek se ugasi odmah. 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ko je ovaj idiot sto kaze da je nas stadion hrpa betona idiote jedan jel bolje da nam stadion izgleda kao baraka neka ili ovako sad kako izgleda kakva seljacina fuj smradu ljigavi
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Uopšte nije mislio u tom kontekstu u kojem ga prozivate, ali eto, moralisti čuju ono što žele da čuju.Stole je napisao/la:Ko je ovaj idiot sto kaze da je nas stadion hrpa betona idiote jedan jel bolje da nam stadion izgleda kao baraka neka ili ovako sad kako izgleda kakva seljacina fuj smradu ljigavi
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa jel tribina od betona - jes
Jel ima puno betona - ima
Jel ima puno betona - ima
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
To bi sve bilo dobro jos da komentarisu svog strucnjaka zvanog u statut staviti da idu na planinu.
Onda oni kazu kako nas mahala ubi. Onaj dosao da prica o ljestvici, ovaj drugi o planini jer je on istrazivao i predlaze.
Pa pametnjakovicu sto nisi za tri godine predlozio Senada Misimovicu da ide na planinu, nego ste sad dosli bulaziti.
A ovom drugom strucnjaku da nam objasni o kakvoj ljestvici pise?Tri sezone jedan Kup, igracki kadar odron, nemas igraca da valja, o cemu pricati gradjevinci, i strucnjaci?
Onda oni kazu kako nas mahala ubi. Onaj dosao da prica o ljestvici, ovaj drugi o planini jer je on istrazivao i predlaze.
Pa pametnjakovicu sto nisi za tri godine predlozio Senada Misimovicu da ide na planinu, nego ste sad dosli bulaziti.
A ovom drugom strucnjaku da nam objasni o kakvoj ljestvici pise?Tri sezone jedan Kup, igracki kadar odron, nemas igraca da valja, o cemu pricati gradjevinci, i strucnjaci?
Podigo je ljestvicu miske bas visoko, i to na nekolko stotina hiljada duga, svaka mu cast
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Znate kako mozemo pomoci klubu direktno?
Napunis grbavicu 5 ili 6 domacih tekmi na proljece bez obzira na situaciju i pokrijes jaz izmedju rashoda i prihoda. A usput se seljadiji noge oduzmu...
Bujrum, pokazati koliko je svako od nas Zeljovac.
(Hint: puna Grbavica - cca 110.000km)
Napunis grbavicu 5 ili 6 domacih tekmi na proljece bez obzira na situaciju i pokrijes jaz izmedju rashoda i prihoda. A usput se seljadiji noge oduzmu...
Bujrum, pokazati koliko je svako od nas Zeljovac.
(Hint: puna Grbavica - cca 110.000km)
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
A niko da spomene sta se trebalo dogodit na skupstini njihovim nedolaskom, i da se slucajno nije ispunio kvorum bilo bi upitno daljnje funkcionisanje kluba!!!Virtu4l je napisao/la:Uopšte nije mislio u tom kontekstu u kojem ga prozivate, ali eto, moralisti čuju ono što žele da čuju.Stole je napisao/la:Ko je ovaj idiot sto kaze da je nas stadion hrpa betona idiote jedan jel bolje da nam stadion izgleda kao baraka neka ili ovako sad kako izgleda kakva seljacina fuj smradu ljigavi
Eto dokle su bili spremni ici, kofa vole oni zelju, vole **** moj
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 25 dec 2018, 11:01, ukupno mijenjano 1 put.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
A sad ide napad cvikerasa na Šiljka jer je pricao protiv njihovog vodje kako nam je ostavio 0 maraka, i generalnog sponzora kod kojeg smo na kreditu, i kamati.
Al necete moci banditi... Samo vi prozivajte sve redom.
Valjda se ovo sranje zavrsi da pisemo o fudbalu napokon i ono zbog cega idemo na utakmice. Gade mi se vise, al mora covjek reagovati, kako da ne reagujemo?
Al necete moci banditi... Samo vi prozivajte sve redom.
Valjda se ovo sranje zavrsi da pisemo o fudbalu napokon i ono zbog cega idemo na utakmice. Gade mi se vise, al mora covjek reagovati, kako da ne reagujemo?
-
samoposmatram
- Kontakt:
Unaprijed mozemo ocekivati ogromne kazne zbog ponasanja dijela publike, koja ce na svakoj utakmici pokusati naskoditi klubu. U pitanju ce biti ne Zeljovci vec miskovi guscolisci.
Još zadugo se neće pričati o fudbalu, jer će sad avlami i sličan ološ krenuti u napad, kao i ostatak lobotomije, oni su navijali za jednog čovjeka, boli ih qrac za Želju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Klub mora uvesti zabrane ulaska navijacima koji budu uzrok kazni od strane NFSBiH.
Dok neki kazu odjava 5 godina pa idalje pisu, brane Misketa svim sredstvima kao Miske nema koga nije zvao da bude SD i da dovodi igrace al niko nije htioVirtu4l je napisao/la:Još zadugo se neće pričati o fudbalu, jer će sad avlami i sličan ološ krenuti u napad, kao i ostatak lobotomije, oni su navijali za jednog čovjeka, boli ih qrac za Želju.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Bolest burazeru,drustvena bolest,papanluk.Eno Edina zajebavaju sto ima jelku u kuci,zamisli koja je to sila.Nista u zivotu nisu postigli pa traze preko nekog da ispolje nezadovoljstvo.Znas sta kaze cigo na stupskoj pijaci.Nema vise gospode u Sarajvu.Sve ti je ovim receno.Svi bi da se nestu pitaju,samo je njihovo u redu,drugo i neslusaju.E to ti je papanluk,zaostalost.
Vratit se stvarima oko terena, ono sto treba zanimati nas navijace. Ove pickolizce istjerat iz kluba pa kuci mamama neka odreduju sta ce ko radit, a klubu su imali dovoljno vremena.
Ja sam malo analizirao nase igrace koje je dovodila i dovodi nasa bivsa struktura.
Naime, dosao sam do zakljucka da Elsner, Jazvicu, Projicu, Pozderu i ostalim ne moze pomoci 10 planina i 20 pripremama.
Naime, dosao sam do zakljucka da Elsner, Jazvicu, Projicu, Pozderu i ostalim ne moze pomoci 10 planina i 20 pripremama.