FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Možda da je BiH ekonomski normalna država i da svi imaju dovoljno ne bi bilo ni propadanja fudbalera odmah na prvoj stepenici. Kod nas je bitno pokazati se u narodu da imaš, da si uspješan, pa ti onda babo i mama po čitavom selu, kantonu, entitetu, državi svima razglase kako je sin uspio, a sin klošarčina postao, jer ga je tih par hiljada maraka totalno s pravog puta skrenulo. Ja sam zagovarao dolazak Lelića, jer je bio jako dobar u Olimpicu, mislio sam da će kod nas napredovati i da će biti nešto od njega. Uvjeren sam bio da će biti dobar. Na kraju ništa pokazao nije, niti je dobijao neke prilike. Do njega je 100%, svako ko iole vrijedi dobije priliku.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
belosevic28
- Kontakt:
Ima li iko info kad se vracaju Sofranac, Crepulja i Sisic? Prva dva bi nam bas legla protiv Zvijezde... Ako Adukor ode na stopera bas smo desetkovani u sredini.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ma ja bi njima u ugovor stavio novčane kazne za odlaske u nargila barove i izlaske nakon 22h svima! Ne mora pušit ona gowna, već da nikako ne smije ući tamo, nek u slastičarnoj kafe piju i ganjaju trebe. I to bi uradio svim igračima, ne samo ovoj djeci. Balavci to dudlaju da budu in, a ovi ostali ne shvataju ništa ozbiljno u ovom čemeru države i lige pa kontaju mogu šta hoće.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ova omladina gledaju englesku spansku italijandku i njemacku ligu i citaju koliko ovaj ima platu koliko ovaj onaj a oni neznaju da 99% najbolji igraca pl bih zavrsi najdalje do austriske druge lige.
Cimi je postigo najvise posle dzeke od svih ovih sto ih mi zovemo takenti. Duljevic druga liga od sirotinje ona 3 ica po turskoj ligi iz slobode onaj mali u austri teske karine klubovi.
Brate gledaj austrisku ligu portugalsku drugu ligu tursku ligi bez galate fenera i besiktasa i vidi gdje si ti i koliko vrijedis.
Dosta se pise kako u bosni ima talenta nasa repka sastavljena 90 od stranaca znaci djeca izbjeglice i pored toga 40 repka.
Klubovi karine teske zadnja liga svijeta i tako dalje.
Posteno treba reci mi nit imamo talente koliko se falimo plus djeca i roditelji koji su ih odgojili su glupi i pohlepni.
Hodzic vam je primjer koliko je to glup insan, najgori bek na svijetu igro svaku utakmicu platu nikad nigdje vecu nece imat dok ne krepa on treneru J**+ mater preko medija.
Suarez iz akademije covjek hoce iz kadeta da ide vani, otiso dobio tacnu i krpu u portugalu, ista stvar sa saDickuom.
Idemi na **** to da se pise da smo mi iz bosne naj talentovani a vjerujem da slovenija koja je duplo manja od bosne i gdje su skije glavni sport ima duplo vise talenta. I radi tog faljenja bez pokrica dosta se djece uzdigne i misli da su igracine ako znaju pimpat loptu 50 puta.
Talenat je tek onda kad moze da trci 10 km za 90 sa dosta teski duela, da udara da bude udaren da se ne drogira, da nepije i da jede zdravu hranu, pa tek posle toga dolazi pimpanje lopte sut mozak u igri tako dalje, **** ti samira ili limenog i njihovo znanje kad ti hodas i radius kretanja za90 min bude 3 km pa to moj babo dok je bio u rovu na sokolju Kroz transeju prelazio 3x nadan za 90 minuta
Cimi je postigo najvise posle dzeke od svih ovih sto ih mi zovemo takenti. Duljevic druga liga od sirotinje ona 3 ica po turskoj ligi iz slobode onaj mali u austri teske karine klubovi.
Brate gledaj austrisku ligu portugalsku drugu ligu tursku ligi bez galate fenera i besiktasa i vidi gdje si ti i koliko vrijedis.
Dosta se pise kako u bosni ima talenta nasa repka sastavljena 90 od stranaca znaci djeca izbjeglice i pored toga 40 repka.
Klubovi karine teske zadnja liga svijeta i tako dalje.
Posteno treba reci mi nit imamo talente koliko se falimo plus djeca i roditelji koji su ih odgojili su glupi i pohlepni.
Hodzic vam je primjer koliko je to glup insan, najgori bek na svijetu igro svaku utakmicu platu nikad nigdje vecu nece imat dok ne krepa on treneru J**+ mater preko medija.
Suarez iz akademije covjek hoce iz kadeta da ide vani, otiso dobio tacnu i krpu u portugalu, ista stvar sa saDickuom.
Idemi na **** to da se pise da smo mi iz bosne naj talentovani a vjerujem da slovenija koja je duplo manja od bosne i gdje su skije glavni sport ima duplo vise talenta. I radi tog faljenja bez pokrica dosta se djece uzdigne i misli da su igracine ako znaju pimpat loptu 50 puta.
Talenat je tek onda kad moze da trci 10 km za 90 sa dosta teski duela, da udara da bude udaren da se ne drogira, da nepije i da jede zdravu hranu, pa tek posle toga dolazi pimpanje lopte sut mozak u igri tako dalje, **** ti samira ili limenog i njihovo znanje kad ti hodas i radius kretanja za90 min bude 3 km pa to moj babo dok je bio u rovu na sokolju Kroz transeju prelazio 3x nadan za 90 minuta
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nigdje više djeca ne igraju lopte ko u Bosni nit' negdje ima da je vole više. Za talente je tačno da ih imamo u izobilju, ali je još tačnije da su ti talenti najveći fudbalski neradnici i malograđani u glavi koje će ljudi oko njih da progutaju sistemom "opraštamo ti sve osim uspjeha".
Savez kaznio Husrefa sa 500 KM zbog stajlinga na derbiju
A ja bas pohvalio da je "poderao" sa odjevnom kombinacijom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vjerovatno jer nije zakačio neki FKS groš i to. Koliko se sjećam bilo je neko pravilo, ili trenerka/majica kluba ili taj neki košulja-tole fazon sa obilježjem kluba.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šta nije bilo u redu?miky_hz je napisao/la:Savez kaznio Husrefa sa 500 KM zbog stajlinga na derbiju![]()
![]()
![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pa tu su negdje kazne za odjeću i kazne za četnijadu i ustašiju - razlika u nekih 500 markica.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
bordobijeli
- Kontakt:
:

Lanena kosulja i nije utrpan bioAlfredNobel je napisao/la:Šta nije bilo u redu?miky_hz je napisao/la:Savez kaznio Husrefa sa 500 KM zbog stajlinga na derbiju![]()
![]()
![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem kakve kazne se šalju i kakvi su to pravilnici.. Čovjek bio regularno i gospodski obučen, ne vidim u čemu je problem. Možda je trebao biti papak, pa utrpati trenerku u čarape kao strašni sablja..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Bas smo uvalili onog "parmaka" Herica glupim Austrijancima. Evo ga i Marinovic zove u repku a kod nas nije imao mjesta. Debilnost uprave nema granica. Umjesto sto "ganjamo" igrace koje moras platiti, zar nije bolje sacuvati nase koji su se dobro pokazali.
Meni je Heric imao najbolju tranziciju iz juniora u prvi tim u zadnjih 7-8 godina (dakle rizik je bio NULA). Neko ovdje fino profitira dajuci dozvole za odlazak.
Meni je Heric imao najbolju tranziciju iz juniora u prvi tim u zadnjih 7-8 godina (dakle rizik je bio NULA). Neko ovdje fino profitira dajuci dozvole za odlazak.
Najgore od svega što je otišao džaba, ustvari raskinut ugovorkengur je napisao/la:Bas smo uvalili onog "parmaka" Herica glupim Austrijancima. Evo ga i Marinovic zove u repku a kod nas nije imao mjesta. Debilnost uprave nema granica. Umjesto sto "ganjamo" igrace koje moras platiti, zar nije bolje sacuvati nase koji su se dobro pokazali.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Buduci i da sam sam igrao fudbal i malo poznajem te vode samo mogu dodati da koliko god bio talenat ili se trudio, mukotrpno odrico dovoljno je da naletis na karinu od trenera koji ti sjebe u momentu karijeru. Bio sam i sam trener juniorima u jednom klubu i raziso sam se s glavnim trenerom i klubom kad sam vidio stele i protekcije, pa cak i to da treneri guraju rodjenu djecu a da niko ne reaguje. Dok djeca zaista talenti ne dobijaju sansu.Odlucujuci period za napredak i gdje se moze viditi ko stvarno ima buducnost je negdje izmedju 10-15 godine. Tada se djeca razvijaju razlicito i razvoj zavisi dosta od pretpostavki koje imaju a izmedju ostalog i trenera koji ih trenira i sposoban da uvidi njihove dobre strane i slabosti. Tako da ima i toga.Anonjimus je napisao/la:Ne može svak ni postati PRO fudbaler, i hvala Bogu što ne možeZato i jest teško doći do tog nivou i zato ti 90% njih propadne na prvoj stepenici, riješiti sa sobom u glavi šta hoćeš
Zadnja izmjena: Vratnik10, dana/u 23 avg 2018, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
Momci koji su otisli djaba, rano, za sicu i onako: Catakovic, Kadusic, Heric, Rondic, Sadiku, Veladzic, Hadzic, Andjusic, Mihojevic, Nikolic, Osmanovic i Smajlagic. Mogli su rame uz rame uz danajsnje akademce: Kovacevic, Mujakic, Kurdic, Pidro, Sabanovic, Mustafic, Imamovic, Resic. 20 Igraca zadnje 2-3 godine iz akademije 
Ima kod nas svega. Kod nas treba 100% više sreće nego u drugim državama da napredujes. To je već pitanje države i društva. Nažalost kod nas je to ravno 0.Vratnik10 je napisao/la:Buduci i da sam sam igrao fudbal i malo poznajem te vode samo mogu dodati da koliko god bio talenat ili se trudio, mukotrpno odrico dovoljno je da naletis na karinu od trenera koji ti sjebe u momentu karijeru. Bio sam i sam trener juniorima u jednom klubu i raziso sam se s glavnim trenerom i klubom kad sam vidio stele i protekcije, pa cak i to da treneri guraju rodjenu djecu a da niko ne reaguje. Dok djeca zaista talenti ne dobijaju sansu.Odlucujuci period za napredak i gdje se moze viditi ko stvarno ima buducnost je negdje izmedju 10-15 godine. Tada se djeca razvijaju razlicito i razvoj zavisi dosta od pretpostavki koje imaju a izmedju ostalog i trenera koji ih trenira i sposoban da uvidi njihove dobre strane i slabosti. Tako da ima i toga.Anonjimus je napisao/la:Ne može svak ni postati PRO fudbaler, i hvala Bogu što ne možeZato i jest teško doći do tog nivou i zato ti 90% njih propadne na prvoj stepenici, riješiti sa sobom u glavi šta hoćeš
I am coming
Pa bas za sicu i nisu.Stroj1946 je napisao/la:Momci koji su otisli djaba, rano, za sicu i onako: Catakovic, Kadusic, Heric, Rondic, Sadiku, Veladzic, Hadzic, Andjusic, Mihojevic, Smajlagic. Mogli su rame uz rame uz danajsnje akademce: Kovacevic, Mujakic, Kurdic, Pidro, Sabanovic, Mustafic, Imamovic, Resic. 18 Igracau zadnje 2 godine iz akademije
Za naše uslove,ne znam tacno cifru,al mislim oko 1,5 k (mozda i vise), nije mala cifra.Gledajuci kako su se snasli u drugim klubovima,i koliko ne/igraju osim 1-2 igraca ,ispade da nismo se puno ni zajebali.
Kamo srece da igraju ,pa da smo se zajebali,da uzemo lovu od procenta,al bgm daj boze od njih neke fajde.
Drugacije bi bilo da smo ih zadrzali duze, da se dalo prostora da igra, kao recimo sad sto se radi. Uzelo bi se vise.amypitar je napisao/la:Pa bas za sicu i nisu.Stroj1946 je napisao/la:Momci koji su otisli djaba, rano, za sicu i onako: Catakovic, Kadusic, Heric, Rondic, Sadiku, Veladzic, Hadzic, Andjusic, Mihojevic, Smajlagic. Mogli su rame uz rame uz danajsnje akademce: Kovacevic, Mujakic, Kurdic, Pidro, Sabanovic, Mustafic, Imamovic, Resic. 18 Igracau zadnje 2 godine iz akademije
Za naše uslove,ne znam tacno cifru,al mislim oko 1,5 k (mozda i vise), nije mala cifra.Gledajuci kako su se snasli u drugim klubovima,i koliko ne/igraju osim 1-2 igraca ,ispade da nismo se puno ni zajebali.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
U odnosu na Crepulju sad, on bi bio Toni Kroos.kengur je napisao/la:Bas smo uvalili onog "parmaka" Herica glupim Austrijancima. Evo ga i Marinovic zove u repku a kod nas nije imao mjesta. Debilnost uprave nema granica. Umjesto sto "ganjamo" igrace koje moras platiti, zar nije bolje sacuvati nase koji su se dobro pokazali.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
morel se ša pogodit grob te ****AVNOJ je napisao/la:Brat...moj uzor-S.G je napisao/la:Pitar6785 je napisao/la:Bajram Barecola
Ako je slovenac 20% bolji od kovacevica nevidim nikoji razlog da nebrani sad protiv zvjezde. Kad nemas mujagica nema sifrenca stanijevica sisica rahmanovica znaci gdje smo kao tim slabi za 50% bez ovih igraca. Plus Adukor je odigro cinimi se sve utakmice do sad znaci poprilicno je umoran i nece bit na nivou.![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️