Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ma cure samo zajebavaju.....ja se danas prije skole isao sisat i platit internet i hajd sve sam ja to zavrsio i da predjem ulicu kad ova jedna sto je bila zaljubljena u mene (i sad je
)....
Meni kad tad nije nista bilo, nece nikad
i hajd stacu predjem i lagano s njom do skole.....sreca pa smo dvije razlicite skole....i sad ne smijem uc na fb, odma' hoce da neke pjesme razmjenjujemo
...poslala mi je 4 poruke do sad i xx puta me prozvala i nazvala, samo da udjem na fbb.....a ja se ugasio s chata....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
don_burza je napisao/la:e to ako popije ti ces za nju biti brad pit sa hebackom dekoracijom
isto vazi i za tebe ako popijes mislices da je od bokija 13 pamela anderson
FORZA MARŠAL !!!
popij absint kao burza kaze
vjeruj mi to je efikasno sredstvo
vjeruj mi to je efikasno sredstvo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
valjal za guzit ?adis.p je napisao/la:Ma cure samo zajebavaju.....ja se danas prije skole isao sisat i platit internet i hajd sve sam ja to zavrsio i da predjem ulicu kad ova jedna sto je bila zaljubljena u mene (i sad je)....
![]()
i hajd stacu predjem i lagano s njom do skole.....sreca pa smo dvije razlicite skole....i sad ne smijem uc na fb, odma' hoce da neke pjesme razmjenjujemo
...poslala mi je 4 poruke do sad i xx puta me prozvala i nazvala, samo da udjem na fbb.....a ja se ugasio s chata....
![]()
![]()
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Dobra je za toga....al nisam ja taki da je odmah u krevet.....al' ima sve atribute za 10kivi je napisao/la:valjal za guzit ?adis.p je napisao/la:Ma cure samo zajebavaju.....ja se danas prije skole isao sisat i platit internet i hajd sve sam ja to zavrsio i da predjem ulicu kad ova jedna sto je bila zaljubljena u mene (i sad je)....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: adis.p, dana/u 26 apr 2011, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
burza, kakav crni apsent. Ja sa melecima prico od jedne 0,33

i šta kažu ??asylum je napisao/la:burza, kakav crni apsent. Ja sa melecima prico od jedne 0,33![]()
FORZA MARŠAL !!!
pa sta cekas baadis.p je napisao/la:Dobra je za toga....al nisam ja taki da je odmah u krevet.....al' ima sve atribute za 10kivi je napisao/la:valjal za guzit ?adis.p je napisao/la:Ma cure samo zajebavaju.....ja se danas prije skole isao sisat i platit internet i hajd sve sam ja to zavrsio i da predjem ulicu kad ova jedna sto je bila zaljubljena u mene (i sad je)....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Meni su najljepse trebe one do nekih 1.75m koje imaju fine obline i da nisu mrsave 
Ma nesto su na arapaskom trabunjali, nista ih nisam konto. Pofato sam par taktova sa usana, gestikulacija ali nije to to.hodža je napisao/la:i šta kažu ??asylum je napisao/la:burza, kakav crni apsent. Ja sa melecima prico od jedne 0,33![]()
samo fks, ma najbolje su one koje se daju malo opaaaa.
Samo F.K.S !! je napisao/la:Meni su najljepse trebe one do nekih 1.75m koje imaju fine obline i da nisu mrsave
e ti bi da se hebes a da ti neudje
Thomas Müller - Fußballgott
od biraca nema je.bacaSamo F.K.S !! je napisao/la:Meni su najljepse trebe one do nekih 1.75m koje imaju fine obline i da nisu mrsave
@kivi, cim budes dolazio u Visoko, idemo na piramidu, i nju zovemo, ja cu malo bit s vama i onda cu vas napustit i tebi cu je prepustit....pa bujrummm

asylum je napisao/la:burza, kakav crni apsent. Ja sa melecima prico od jedne 0,33![]()
joj suti ja sam jedno vrijeme non stop to pio sveg mi nedo bog nikome te patnje
et mene onda gore.adis.p je napisao/la:@kivi, cim budes dolazio u Visoko, idemo na piramidu, i nju zovemo, ja cu malo bit s vama i onda cu vas napustit i tebi cu je prepustit....pa bujrummm![]()
![]()
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Al bas buraz. Naki zigovi u predjelu citavog tijeladon_burza je napisao/la:asylum je napisao/la:burza, kakav crni apsent. Ja sa melecima prico od jedne 0,33![]()
joj suti ja sam jedno vrijeme non stop to pio sveg mi nedo bog nikome te patnje
Kita padne jarane nidje je, ne znam kako si ti zamislio umakati kada se nacugas ovim sranyem
Mi ga pili predprosli prvi maj kad nam je nestalo cuge
Staro ba, paucina se pofatala
Zna li neko dje mogu nabaviti onog Rufanola, yebiga znam da je ilegalno, droga, ali nea nista bolje od tog harama
Joj jes nas'o gdje ce ic.....medresa?? Tamo cure ne smijes pogledat, odma' hoce da te izbace iz skole....kivi je napisao/la:et mene onda gore.adis.p je napisao/la:@kivi, cim budes dolazio u Visoko, idemo na piramidu, i nju zovemo, ja cu malo bit s vama i onda cu vas napustit i tebi cu je prepustit....pa bujrummm![]()
![]()
![]()
svakako imam prijatelja koji ide u medresu u visoko
![]()
ma cuo sam da se pravo fatajuadis.p je napisao/la:Joj jes nas'o gdje ce ic.....medresa?? Tamo cure ne smijes pogledat, odma' hoce da te izbace iz skole....kivi je napisao/la:et mene onda gore.adis.p je napisao/la:@kivi, cim budes dolazio u Visoko, idemo na piramidu, i nju zovemo, ja cu malo bit s vama i onda cu vas napustit i tebi cu je prepustit....pa bujrummm![]()
![]()
![]()
svakako imam prijatelja koji ide u medresu u visoko
![]()
![]()
![]()
...sad ovu moju generaciju bula uhvatili da se fataju ispod nekih stepenica i odma' hoce da ih izbace iz skole...
![]()
![]()
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
hahah cuj medresa u visokom
pa vise ima nevinih u pufu neg u toj medresi
Bule u akciji....da vidis mafije....uhhhdon_burza je napisao/la:hahah cuj medresa u visokom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.