FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kovačević, Džafić, Šofranac, Dupovac, Hodžić, Šabanović, Pidro, Kurdić, Crepulja, Mustafić, Hebibović, Tatar, Handžić, Ahmetović, Resić, Šišić, Adukor i Rahmanović.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lijepo izgleda, iako bih ja pogotovo u prvom poluvremenu, umijesto jednog od krila stavio Mujakića, a u drugom onda ostaje mnoštvo mogućnosti za promijenu, ovisno o igri i rezultatu.StariGrad071 je napisao/la:Ja bi ovako
Kovacevic
Sabanovic Sofranac Dupovac Pidro
Adukor Rahmanovic
Hebibovic Tatar Sisic
Ahmetovic.
Brza, tehnicko-trkacka ekipa.
Ali vjerovatno će biti svi ovi koje si postavio, samo će u sastavu biti Mujakić umijesto Šabanovića.
- StariGrad071
- Kontakt:
Mujakic ima kartone.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Hem što Mujakić ne igra zbog kartona, hem što ni u ludilu ne igra ni jednu od tih pozicija koje si naveoEsport je napisao/la:Lijepo izgleda, iako bih ja pogotovo u prvom poluvremenu, umijesto jednog od krila stavio Mujakića, a u drugom onda ostaje mnoštvo mogućnosti za promijenu, ovisno o igri i rezultatu.StariGrad071 je napisao/la:Ja bi ovako
Kovacevic
Adukor Rahmanovic
Hebibovic Tatar Sisic
Ahmetovic.
Ali vjerovatno će biti svi ovi koje si postavio, samo će u sastavu biti Mujakić umijesto Šabanovića.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mogli smo ga i za golmana stavitiSarajevoJeBordo je napisao/la:Hem što Mujakić ne igra zbog kartona, hem što ni u ludilu ne igra ni jednu od tih pozicija koje si naveoEsport je napisao/la:Lijepo izgleda, iako bih ja pogotovo u prvom poluvremenu, umijesto jednog od krila stavio Mujakića, a u drugom onda ostaje mnoštvo mogućnosti za promijenu, ovisno o igri i rezultatu.StariGrad071 je napisao/la:Ja bi ovako
Kovacevic
Adukor Rahmanovic
Hebibovic Tatar Sisic
Ahmetovic.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
SubhanAllahEsport je napisao/la:Lijepo izgleda, iako bih ja pogotovo u prvom poluvremenu, umijesto jednog od krila stavio Mujakića, a u drugom onda ostaje mnoštvo mogućnosti za promijenu, ovisno o igri i rezultatu.StariGrad071 je napisao/la:Ja bi ovako
Kovacevic
Adukor Rahmanovic
Hebibovic Tatar Sisic
Ahmetovic.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- robertkosar
- Kontakt:
Jasam otisao iz sela ali selo nece iz menebihuzur je napisao/la:svi na selo!!!
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Šta ste se naklatili na momka, možda je mislio na Mujagića. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Mozda se nisam dobro izrazio ali ja bas o tome govorim. Cak nisam znao sve ove detalje koje ti govoris, da budem iskren. To je onda jos veca tuga sto je pusten, a momku svaka cast. Cinjenice :Pantelija je napisao/la:da je u dogovoru sa menadzerom dobio papire da ne bi ga platili i slicne sheme. evo ja cu ti recci iz prve rukekengur je napisao/la:Pusti se uvreda i trosmislenih izjava. Spomenuo sam nekoliko stvari oko Herica. Na sta mislis konkretno ?Pantelija je napisao/la:Kengur, ne lazi za herica .... nije lijepo ni malo!!!
Heric je dosao na potpis ugovora (novog) sam samcat, bez ikoga, kada su mu dali ugovor nije ni procitao sta pise, potpisao ga je, samo je usmeno trazio da dobije minutazu, sto su mu i obecali. Isti taj momak je svaki trening tapsan po ramenu i govoreno je da je najbolji, da se najvise trudi na treninzima, da super radi, ponasa se, a kad dodje utakmica, klupa i tribina.
To mu se desilo i godsinu i pol prije, ali je ipak potpisao na slijepo novi ugovor sto valjda govori dovoljno o njemu. I opet kada mu se isto desilo, imao je pravo da dobije ciste papire jer nije igrao dovoljno, trazio je papire i dobio ih jer se NA NJEGA NIJE RACUNALO.
1-Jako se dobro pokazao kad je dobio priliku
2-Dobro se uklopio i bio bi nam oslonac jos dugo
3-Otisao besplatno
Nisam rekao da je Heric mutljao sa svojim menadzerom vec da su ga nasi namjerno pustili (kulturno otjerali) a onda se magicno pojavi spreman klub koji ga odmah naravno potpise. Znas onu latinsku izreku "Kada ne znas sve cinjenice pogledaj ko je izvukao najvecu korist". Mislim da nasa uprava namjerno nije potpisala Herica da bi ga neko dobio besplatno. A tom novom klubu je jeftinije pripaziti osobu iz nase uprave koja je procjenila da mi "ne racunamo" na njega, nego platiti odstetu FKS-u. Heric sa tim nema veze (cak su mu usporili razvoj) ali naravno da hoce da igra, pa ako te nece tvoji onda idi gdje moze. On je ovdje cist ko suza i ispao je laf.
Posteno reci koliko mi to imamo igraca (igracke i ljudske) kvalitete Herica, pa da se na njega ne racuna. Ovo nije neznajnje uprave vec neko namjerno radi iznutra protiv interesa kluba.
- SedrenikHz
- Kontakt:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Jos kad uzmemo u obzir da je na neki nacin i Abdulah Ibrakovic povezan sa tim austrijskim klubom...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- prisonbreak
- Kontakt:
Iskreno volio bih da pobjedite, al i mi da pobjedimo, ja mislim da bi Bilino bilo krcato, kakva bi to tekma bila..SedrenikHz je napisao/la:Hajde poderite ove brdzane da Zenica gori
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Mislio Mustafić, kucao MujakićEsport je napisao/la:Lijepo izgleda, iako bih ja pogotovo u prvom poluvremenu, umijesto jednog od krila stavio Mujakića, a u drugom onda ostaje mnoštvo mogućnosti za promijenu, ovisno o igri i rezultatu.StariGrad071 je napisao/la:Ja bi ovako
Kovacevic
Adukor Rahmanovic
Hebibovic Tatar Sisic
Ahmetovic.
Ali ste me momački, docekali
Mislim da mi nemamo povjerenje u ovu ekipu i da necemo najvjerovatnije ni imat do kraja prvenstva, svi ocekujemo puno utakmica kao sto je gosk i sloboda igramo kilavo i kad tad ce doc na naplatu to sto padamo drasticni u kondici vec u 72 minuti.
Neznam meni ovo izgleda kilavo, nasi najbolji igraci su akademci plus mma borac ahmet i adukor, tako da ocekujem jalovu igru ako uzvucemo bod dobro je. Nekako imam osjecaj da igraci neznaju da iznadu motiv protiv ovih sela da dadnu 100% kao sto su protiv prosjaka i madzara. Neznam zasto ja bi dao Harisu sansu od prve minute ako nemamo preduslive da igramo sa dva spica.
Igra nam je ne uvezana 90% akcija pocinjemo sa ispucavanjem stopera nekako to ovoj zvjezdi najbolje odgovara. Zvijezda nije puno losija od goska slobode i vase miskina
Neznam meni ovo izgleda kilavo, nasi najbolji igraci su akademci plus mma borac ahmet i adukor, tako da ocekujem jalovu igru ako uzvucemo bod dobro je. Nekako imam osjecaj da igraci neznaju da iznadu motiv protiv ovih sela da dadnu 100% kao sto su protiv prosjaka i madzara. Neznam zasto ja bi dao Harisu sansu od prve minute ako nemamo preduslive da igramo sa dva spica.
Igra nam je ne uvezana 90% akcija pocinjemo sa ispucavanjem stopera nekako to ovoj zvjezdi najbolje odgovara. Zvijezda nije puno losija od goska slobode i vase miskina
- AlfredNobel
- Kontakt:
Riješiti se Mujakića ili Mustafića, brkaju se imena, nikad potrefiti. 
Kovačević
Šabanović Šofranac Dupovac Pidro
Adukor Rahmanović
Hebibović Tatar Resić
Ahmetović
Kovačević
Šabanović Šofranac Dupovac Pidro
Adukor Rahmanović
Hebibović Tatar Resić
Ahmetović
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Vremena u kojima smo momački punili gostujuću tribinu u Zenici su iza nas. Da dobijemo Zvijezdu 0 - 5, nećemo tamo napuniti onaj sektor.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja se vodim logikom da je bolje da on igra tu nego Hebib, jer je Anel nedvojbeno bolji na krilu. Da ima drugih rješenja, to bi i poželio, ovako je to pod moranje. Šabanović mi svakako nije nešto..moj uzor-S.G je napisao/la:Zasto vecina stavlja Sabanovica u prvi tim?
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 24 avg 2018, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.