FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 14 jan 2019, 22:27

Šššššš neće niko saznati :shhh: :lol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 jan 2019, 22:28

osobaodpovjerenja je napisao/la:Pa te fore da menadzeri ne smiju imati funkcije u klubovina i slicno, zato i pitam. Braco je skonto na sta mislim :mrgreen:
pa nema funkciju
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 14 jan 2019, 22:29

Ali pazi zna da Zuban nije na nikakvoj funkciji u klubu i on opet pita :lol:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 14 jan 2019, 22:31

Znam samo da je Samardziji taraba do elektroprivrede hahaha
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 jan 2019, 22:31

Ne zaebavajte, zbunio se covjek nista lose. Treba nam novih tema svakako. :lol:

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 15 jan 2019, 07:33

Ma da, sukob interesa sram ih bilo.

Kod nas su se navijaci previse ufurali da su bitni. Ovog samo zanima i on hoce da se stadion pravi, a uz to hoce rezultate. Onaj treci zeli samo rezultate, ona cetvrti ce ****.t mater Stanicu svaku utakmicu. Onaj peti ne ide utakmice jer igra zamisli Bogicevic.

Haoticno je na sta smo mi poceli liciti, i kako smo se nafurali da mi bilo sta odlucujemo. Nase je da ako zelimo kupimo godisnju, platimo kartu i idemo na utakmicu a ostalo je sporedno da pratimo i nije nasa stvar da odlucujemo.

Radit ce sta bude u njihovoj moci a sigurno je da ce raditi za klubu.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 15 jan 2019, 10:19

Bezideja je napisao/la:Ma da, sukob interesa sram ih bilo.

Kod nas su se navijaci previse ufurali da su bitni. Ovog samo zanima i on hoce da se stadion pravi, a uz to hoce rezultate. Onaj treci zeli samo rezultate, ona cetvrti ce ****.t mater Stanicu svaku utakmicu. Onaj peti ne ide utakmice jer igra zamisli Bogicevic.

Haoticno je na sta smo mi poceli liciti, i kako smo se nafurali da mi bilo sta odlucujemo. Nase je da ako zelimo kupimo godisnju, platimo kartu i idemo na utakmicu a ostalo je sporedno da pratimo i nije nasa stvar da odlucujemo.

100%, svaka cast. O tome cesto pisem medjutim ne pridodaje se toliko paznje ovome. Da je ovo gradjansko udruzenje pa bujrum, navijaci u upravu i skupstinu pa odlucujte. Svaki majmun da sebi za pravo da on **** mater po zvanicnoj i da priziva ovo ili ono, kupi kartu i dolazi svaku domacu. Ako ti se ne svidja uhvati se fantasy managera.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 15 jan 2019, 10:26

Problem i jeste sto je njima neko olako pustio da budu blizu kluba a pri tome se ufuraju da su neke jako bitne indivdue. Igralo se menadžera s klubom itekako, a neko je tim degenima to dopustio i to skresati treba u korijenu da se ne bilje ne bi narasle jos vise.

Ne mogu a da ne spomenem po 50 put, dodjes na sjednicu i kazes da se u statu kluba treba staviti da se ide na planinu a tri metra od tebe sjedi covjek koji je osvojio duplu krunu, nema sta nije osvojio! Jedan od bezbroj primjera, samo sto se ostali primjeri pokazuju na forumu, jer je to postalo sad relevatno mjesto za igranje s tradicijom kluba.

Prešlo je ovo svaku mjeru.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 15 jan 2019, 10:51

Bezideja je napisao/la:Problem i jeste sto je njima neko olako pustio da budu blizu kluba a pri tome se ufuraju da su neke jako bitne indivdue. Igralo se menadžera s klubom itekako, a neko je tim degenima to dopustio i to skresati treba u korijenu da se ne bilje ne bi narasle jos vise.

Ne mogu a da ne spomenem po 50 put, dodjes na sjednicu i kazes da se u statu kluba treba staviti da se ide na planinu a tri metra od tebe sjedi covjek koji je osvojio duplu krunu, nema sta nije osvojio! Jedan od bezbroj primjera, samo sto se ostali primjeri pokazuju na forumu, jer je to postalo sad relevatno mjesto za igranje s tradicijom kluba.

Prešlo je ovo svaku mjeru.
U Zelji je uvijek bilo originala, samo sto nas je krasilo zajednistvo. Danas je novonastali kic zvani VIP nasao svoje mjesto i na tribinama Grbavice. Bit ce interesantno vidjeti kako ce na Jugu biti za proljece.

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 15 jan 2019, 11:00

Šta je sa 1921tv?
It's better when it's live

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 jan 2019, 11:03

hlive je napisao/la:Šta je sa 1921tv?
Nista, sto? Izbacili su izvjestaj sa prozivke sinoc.

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 15 jan 2019, 11:10

LjoZee je napisao/la:
hlive je napisao/la:Šta je sa 1921tv?
Nista, sto? Izbacili su izvjestaj sa prozivke sinoc.
aaaaa nisam upratio
Super. Hvala
It's better when it's live

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 15 jan 2019, 12:41

kerimatomic1921 je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:Ma da, sukob interesa sram ih bilo.

100%, svaka cast. O tome cesto pisem medjutim ne pridodaje se toliko paznje ovome. Da je ovo gradjansko udruzenje pa bujrum, navijaci u upravu i skupstinu pa odlucujte. Svaki majmun da sebi za pravo da on **** mater po zvanicnoj i da priziva ovo ili ono, kupi kartu i dolazi svaku domacu. Ako ti se ne svidja uhvati se fantasy managera.
Klub i jeste udruzenje gradjana
Srdjan Stanic pitarski ker

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 15 jan 2019, 12:48

Pa što nije tako kod Senada funkcionisalo, nego bilo obezbjedjenje na vratima s katancem? Tad se nisi javljao da je udruzenje gradjana?

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 15 jan 2019, 12:55

Ti znas kad sam se ja javljao i kad nisam. Postedi me tvojih etiketiranja.
Funkcionisalo je uvijek isto, nekad profesionalnije, nekad manje, ali uvijek si mogao doci u klub ako si nesto trebao.
Nekad se moglo cugati i siljiti na zapadu najnornalnije. Ako je to tebi ok, meni nije.
Srdjan Stanic pitarski ker

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 15 jan 2019, 13:35

Nemoj biti u grc bice sve dobro. Sad pocni pratiti Megamix nema ti druge. Svakako je unistio udruzenja gradjana,otjerao sve sto je mogao. Valja to vratiti na pravi put..

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 15 jan 2019, 13:52

Cekaj sad su svi majmuni sto komentarisu ista oko kluba, treba samo kupovati karte i ici na tekme i sutiti, misljenje nikakvo dati ako sam dobro shvatio?

Nismo znaci vise ni udruženje gradjana, nego eto sad ono sve sto su oni radili od registracije racuna pa do odlaska prosle uprave je zabranjeno raditi, jer to nije uredu to nisu navijaci to su majmuni?

Fantastična logika :rol:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 15 jan 2019, 13:58

Jamaku izgleda isplatili potraživanja, nema veze, idemo dalje, makar ce se sada dobro posvadjati sa ženom zbog toga sto je ostao u ZE. :D

Nego jeli neko upucen u to hoce li biti prenosa pripremnih utakmica? bilo da ce ga raditi ss.ba ili 1921.ba?
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 15 jan 2019, 14:08

Azpi je napisao/la:Cekaj sad su svi majmuni sto komentarisu ista oko kluba, treba samo kupovati karte i ici na tekme i sutiti, misljenje nikakvo dati ako sam dobro shvatio?

Nismo znaci vise ni udruženje gradjana, nego eto sad ono sve sto su oni radili od registracije racuna pa do odlaska prosle uprave je zabranjeno raditi, jer to nije uredu to nisu navijaci to su majmuni?

Fantastična logika :rol:
Ma jok, trebaju vas s foruma pitati da li ce Stanica vratit. Bez vaseg misljenja nista jbga..
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 15 jan 2019, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 jan 2019, 14:08

KongrateUK je napisao/la:Jamaku izgleda isplatili potraživanja, nema veze, idemo dalje, makar ce se sada dobro posvadjati sa ženom zbog toga sto je ostao u ZE. :D

Nego jeli neko upucen u to hoce li biti prenosa pripremnih utakmica? bilo da ce ga raditi ss.ba ili 1921.ba?

Prizivaš razvod ko Vranješ :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.