FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

GradKamena2
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la GradKamena2 » 21 jan 2019, 20:14

KongrateUK je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Ermin Zec kod nas! Hahaha
Odbio Zrinjski, Željo je ipak Željo, sad dva Zekana imamo :lol:
Nije htio doc odradit testiranja.

Izvinjavam se na upadu.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jan 2019, 20:14

Svremenom ce stvari same doci na svoje. Ili cu istjerati Miske-a iz tebe i napraviti pravog zeljovca od tebe, ili cu ti toliko dosaditi, da ces traziti drugi forum.

Ja se nadam ovom prvom.

Nego sta kazes za ovaj pocetak priprema?
Za pocetak kazem da mi je drago sto im sa ovim treninzima ubijaju volju za zivot. Nista bolje nisu zasluzili.

Zec 2 dobro dosao
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 21 jan 2019, 20:15

Bar sa bivšim reprezentativcima smo imalo dosta sreće Miro,Zaka, i opet ih vraćali u reprezentaciju abd i sa ovim cemo tako!! :bih: Prvo pa muško idemo dalje

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 jan 2019, 20:19

Raonffa je napisao/la:
braco je napisao/la:Nije od maja odigrao utakmicu, nadam se da će podići fizičku spremu i imati ozbiljan pristup generalno.
Pa to nam treba, mi takve najviše volimo da ih vratimo u formu :kafa:
Ma da sam nešto euforičan zbog dolaska Zeca, nisam. Ali opet je lijepo čuti da takvo ime dođe u tvoj klub. Jednostavno nakon silnih promašaja prethodnih godina neću sebi dopustiti da padam u trans pa da se na kraju razočaram u igrača. Ali kao što rekoh vjerujem Amaru i ako Amar misli da mu treba onda podržavam.

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 21 jan 2019, 20:20

Cevap je napisao/la:Bar sa bivšim reprezentativcima smo imalo dosta sreće Miro,Zaka, i opet ih vraćali u reprezentaciju abd i sa ovim cemo tako!! :bih: Prvo pa muško idemo dalje
Poredis igrace od 24-25 godina i ove od 30+. Sa ovom drugom grupom nemamo dobra iskustva.
Srdjan Stanic pitarski ker

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 jan 2019, 20:20

osobaodpovjerenja je napisao/la:
Molim te izbrisi ovaj potpis. Vrjedjas igraca koji trenutno nosi nas dres, sa tim vrjedjas i klub za koji igra. Mrziti igraca Zeljeznicara i navijati za Zeljeznicar nije moguce. Izaberi sta ti vise znaci.
Zadnja izmjena: samoposmatram, dana/u 21 jan 2019, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 21 jan 2019, 20:20

GradKamena2 je napisao/la:
KongrateUK je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Ermin Zec kod nas! Hahaha
Odbio Zrinjski, Željo je ipak Željo, sad dva Zekana imamo :lol:
Nije htio doc odradit testiranja.

Izvinjavam se na upadu.
Ako znas to onda znas i sta je prethodilo tome, Beus mu pricao jedno a Šulenta drugo, i tu ste ispali neozbiljni, sve bilo u fazonu dodji odradi par treninga pa cemo oko detalja, momak odbio, mi iskoristili i to je to
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 jan 2019, 20:20

braco je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
braco je napisao/la:Nije od maja odigrao utakmicu, nadam se da će podići fizičku spremu i imati ozbiljan pristup generalno.
Pa to nam treba, mi takve najviše volimo da ih vratimo u formu :kafa:
Ma da sam nešto euforičan zbog dolaska Zeca, nisam. Ali opet je lijepo čuti da takvo ime dođe u tvoj klub. Jednostavno nakon silnih promašaja prethodnih godina neću sebi dopustiti da padam u trans pa da se na kraju razočaram u igrača. Ali kao što rekoh vjerujem Amaru i ako Amar misli da mu treba onda podržavam.
Sreća je što je polivalentan igrač, može pokriti oba krila, napadača, vjerovatno i 'desetku', nadam se da će nam donijeti tu raznovrsnost u igri.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 21 jan 2019, 20:20

50-50 su sanse da ce biti dobar igrac, prinova je ko i svako naredno "pojacanje".
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jan 2019, 20:21

Svi ce pjevati Jana 2, Jana 2, a mi cemo Zec 2, Zec 2.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 21 jan 2019, 20:26

@osobaodpovjerenja hvala na savjetu tebi i @Kongrateuk poslusacu vas samo cu reci da ce za par dana doci dva top igraca :kafa: Amar se nesali! i p.s. u igri je jos jedan igrac igro je nekad u srbiji taj jos bi nam cucno pravo :kafa:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 jan 2019, 20:32

Raonffa je napisao/la:
Sreća je što je polivalentan igrač, može pokriti oba krila, napadača, vjerovatno i 'desetku', nadam se da će nam donijeti tu raznovrsnost u igri.
Sad ako ništa ne moramo rezervnog špica dovodit jer oba Zeca i Zajim plus Zuban mogu tu poziciju pokriti. Interesantno imamo sad šest krila: Dva Zeca. Veseli, Zajim, Eldar Šehić i Žera.

Pretpostavljam da bi mogli pojačati još poziciju veznog i jednog odbrambenog?

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 21 jan 2019, 20:33

Za našu ligu top igrac, i od augusta 2018. je slobodan a ne godinu dana kako neki pisu, dakle nekih pet mjeseci, kada prodje komplet pripreme i udje u formu bit ce istinsko pojacanje, prvenstveno sto @Raonfaa rece pokriva mnogo pozicija prema naprijed, definitivno ime koje ce obiljeziti ovaj prelazni rok, a i nema vise kamaranja igraca, ciljana pojačanja iskljucivo, za kamaranje imamo omladince željne dokazivanja i za to nam ne trebaju igraci sa strane :salut:

I to je onaj o kojem sam pisao da slusa teške narodnjake i Mimi Mercedez , pogledajte mu samo fb. profil :rol:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 21 jan 2019, 20:36

KongrateUK je napisao/la:Za našu ligu top igrac, i od augusta 2018. je slobodan a ne godinu dana kako neki pisu, dakle nekih pet mjeseci, kada prodje komplet pripreme i udje u formu bit ce istinsko pojacanje, prvenstveno sto @Raonfaa rece pokriva mnogo pozicija prema naprijed, definitivno ime koje ce obiljeziti ovaj prelazni rok, a i nema vise kamaranja igraca, ciljana pojačanja iskljucivo, za kamaranje imamo omladince željne dokazivanja i za to nam ne trebaju igraci sa strane :salut:

I to je onaj o kojem sam pisao da slusa teške narodnjake i Mimi Mercedez , pogledajte mu samo fb. profil :rol:
tek ova trojica ako dodju to ce bit top to ce bit to to...
:crazy:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 jan 2019, 20:41

Vi se odma napalili. Osim je rekao nece biti pojacanja u zimskom prelaznom roku. Zec sigurno ima status prinove, a da sa povratkom forme ce zasigurno izboriti mjesto u timu. Uglavnom prosirujemo roster, sto je najvaznije.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 jan 2019, 20:49

Dva Zeca, još dva Vranješa i da ključamo!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 21 jan 2019, 20:53

Dovedes igraca kojeg je zelio jedan nam od najvecih konkurenata proteklih godina i na kojeg su ozbiljno racunali da je njihov a ti im ga uzmes ispred nosa, uz to bivseg reprezentativca i dokazanog igraca a ti kazes sto ste se napalili a nemoj zaboraviti da je isti prije dvije godine bio i želja komšija :lol:

Nije se niko napalio nego se rade stvari koje su se odavno trebale raditi, nema vise kamaranja igraca, sav škart se otjerao a dovode se ciljana pojačanja, a Zec kakav god bio to je sigurno za nasu ligu, kada prodje jos komplet pripreme uistinu to ce i biti, a vidjet cu vas ako se obistine tek ostala imena koja se spominju,a neka mi @Neymar ne da reci da lažem :lol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jan 2019, 20:54

Ima li Bogicevic mladjeg brata?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 jan 2019, 21:00

Rokoko87 je napisao/la:Dva Zeca, još dva Vranješa i da ključamo!
:kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 21 jan 2019, 21:02

KongrateUK je napisao/la:Dovedes igraca kojeg je zelio jedan nam od najvecih konkurenata proteklih godina i na kojeg su ozbiljno racunali da je njihov a ti im ga uzmes ispred nosa, uz to bivseg reprezentativca i dokazanog igraca a ti kazes sto ste se napalili a nemoj zaboraviti da je isti prije dvije godine bio i želja komšija :lol:

Nije se niko napalio nego se rade stvari koje su se odavno trebale raditi, nema vise kamaranja igraca, sav škart se otjerao a dovode se ciljana pojačanja, a Zec kakav god bio to je sigurno za nasu ligu, kada prodje jos komplet pripreme uistinu to ce i biti, a vidjet cu vas ako se obistine tek ostala imena koja se spominju,a neka mi @Neymar ne da reci da lažem :lol:
nema potrebe da lazes ovo je tek sa zekom pocetak za ove koje znam sem sto se spominju ako se uspije ovo zavrsit bice zeljo opet jak... a tek na ljeto dolazi slag na tortu...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Orvel i 25 gostiju.