Nije htio doc odradit testiranja.KongrateUK je napisao/la:Odbio Zrinjski, Željo je ipak Željo, sad dva Zekana imamosamoposmatram je napisao/la:Ermin Zec kod nas! Hahaha
Izvinjavam se na upadu.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nije htio doc odradit testiranja.KongrateUK je napisao/la:Odbio Zrinjski, Željo je ipak Željo, sad dva Zekana imamosamoposmatram je napisao/la:Ermin Zec kod nas! Hahaha
Za pocetak kazem da mi je drago sto im sa ovim treninzima ubijaju volju za zivot. Nista bolje nisu zasluzili.Svremenom ce stvari same doci na svoje. Ili cu istjerati Miske-a iz tebe i napraviti pravog zeljovca od tebe, ili cu ti toliko dosaditi, da ces traziti drugi forum.
Ja se nadam ovom prvom.
Nego sta kazes za ovaj pocetak priprema?
Ma da sam nešto euforičan zbog dolaska Zeca, nisam. Ali opet je lijepo čuti da takvo ime dođe u tvoj klub. Jednostavno nakon silnih promašaja prethodnih godina neću sebi dopustiti da padam u trans pa da se na kraju razočaram u igrača. Ali kao što rekoh vjerujem Amaru i ako Amar misli da mu treba onda podržavam.Raonffa je napisao/la:Pa to nam treba, mi takve najviše volimo da ih vratimo u formubraco je napisao/la:Nije od maja odigrao utakmicu, nadam se da će podići fizičku spremu i imati ozbiljan pristup generalno.
Poredis igrace od 24-25 godina i ove od 30+. Sa ovom drugom grupom nemamo dobra iskustva.Cevap je napisao/la:Bar sa bivšim reprezentativcima smo imalo dosta sreće Miro,Zaka, i opet ih vraćali u reprezentaciju abd i sa ovim cemo tako!!Prvo pa muško idemo dalje
Molim te izbrisi ovaj potpis. Vrjedjas igraca koji trenutno nosi nas dres, sa tim vrjedjas i klub za koji igra. Mrziti igraca Zeljeznicara i navijati za Zeljeznicar nije moguce. Izaberi sta ti vise znaci.osobaodpovjerenja je napisao/la:
Ako znas to onda znas i sta je prethodilo tome, Beus mu pricao jedno a Šulenta drugo, i tu ste ispali neozbiljni, sve bilo u fazonu dodji odradi par treninga pa cemo oko detalja, momak odbio, mi iskoristili i to je toGradKamena2 je napisao/la:Nije htio doc odradit testiranja.KongrateUK je napisao/la:Odbio Zrinjski, Željo je ipak Željo, sad dva Zekana imamosamoposmatram je napisao/la:Ermin Zec kod nas! Hahaha
Izvinjavam se na upadu.
Sreća je što je polivalentan igrač, može pokriti oba krila, napadača, vjerovatno i 'desetku', nadam se da će nam donijeti tu raznovrsnost u igri.braco je napisao/la:Ma da sam nešto euforičan zbog dolaska Zeca, nisam. Ali opet je lijepo čuti da takvo ime dođe u tvoj klub. Jednostavno nakon silnih promašaja prethodnih godina neću sebi dopustiti da padam u trans pa da se na kraju razočaram u igrača. Ali kao što rekoh vjerujem Amaru i ako Amar misli da mu treba onda podržavam.Raonffa je napisao/la:Pa to nam treba, mi takve najviše volimo da ih vratimo u formubraco je napisao/la:Nije od maja odigrao utakmicu, nadam se da će podići fizičku spremu i imati ozbiljan pristup generalno.
Sad ako ništa ne moramo rezervnog špica dovodit jer oba Zeca i Zajim plus Zuban mogu tu poziciju pokriti. Interesantno imamo sad šest krila: Dva Zeca. Veseli, Zajim, Eldar Šehić i Žera.Raonffa je napisao/la:
Sreća je što je polivalentan igrač, može pokriti oba krila, napadača, vjerovatno i 'desetku', nadam se da će nam donijeti tu raznovrsnost u igri.
tek ova trojica ako dodju to ce bit top to ce bit to to...KongrateUK je napisao/la:Za našu ligu top igrac, i od augusta 2018. je slobodan a ne godinu dana kako neki pisu, dakle nekih pet mjeseci, kada prodje komplet pripreme i udje u formu bit ce istinsko pojacanje, prvenstveno sto @Raonfaa rece pokriva mnogo pozicija prema naprijed, definitivno ime koje ce obiljeziti ovaj prelazni rok, a i nema vise kamaranja igraca, ciljana pojačanja iskljucivo, za kamaranje imamo omladince željne dokazivanja i za to nam ne trebaju igraci sa strane![]()
I to je onaj o kojem sam pisao da slusa teške narodnjake i Mimi Mercedez , pogledajte mu samo fb. profil
Rokoko87 je napisao/la:Dva Zeca, još dva Vranješa i da ključamo!
nema potrebe da lazes ovo je tek sa zekom pocetak za ove koje znam sem sto se spominju ako se uspije ovo zavrsit bice zeljo opet jak... a tek na ljeto dolazi slag na tortu...KongrateUK je napisao/la:Dovedes igraca kojeg je zelio jedan nam od najvecih konkurenata proteklih godina i na kojeg su ozbiljno racunali da je njihov a ti im ga uzmes ispred nosa, uz to bivseg reprezentativca i dokazanog igraca a ti kazes sto ste se napalili a nemoj zaboraviti da je isti prije dvije godine bio i želja komšija![]()
Nije se niko napalio nego se rade stvari koje su se odavno trebale raditi, nema vise kamaranja igraca, sav škart se otjerao a dovode se ciljana pojačanja, a Zec kakav god bio to je sigurno za nasu ligu, kada prodje jos komplet pripreme uistinu to ce i biti, a vidjet cu vas ako se obistine tek ostala imena koja se spominju,a neka mi @Neymar ne da reci da lažem