Ja sam 100 % za to , kad pogledam sta Catakovic radi tamo mi moramo imat zivce da istrpimo neke greske akademaca al kad vdis onako 8 igraca iz Sarajeva startalo protiv Etno tamburasa, a ja mislim 6 iz ove akademije , ko zna kakav talenat moze sjevnut.esprit24 je napisao/la:Kovacevica treba istrpiti maksimalno, on je nas novi kurtoa. Pidru takodje, ko sto neko ovdje napisa ja ga vidim u premiersipu za par godina. Msm da ce Husref u Zenici izvesti isti sastav kao i na Grbavici, i da ce se ostatak djece forsirati u slabijim utakmicama ala Zvijezda.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
Historicar
- Kontakt:
Kovačević
Šabanović Mujakić Šofranac Pidro
Hebibović Adukor Stanojević Tatar
Rahmanović
Ahmetović
Dobitna kombinacija za pobjedu u Zenici
Rahmanović
Ahmetović
- Evolution87
- Kontakt:
Mi smo njima najveci rivali.pasica je napisao/la:Pricam juce s nekim likom iz Zenice, pita me idem li na derbi. Kontam derbi prosao prije par hefti, iskuliram ga. Nakon malo on opet idem li na derbi, kontam mozda ja nisam najbolje shvatio ovaj novi trokruzni sistem pa poslije Zenice opet igramo s Vasom al haj. Bio je reko pasa derbi, remizirali smo, necemo valjda sad opet s njima igrati. Kad lik kaze ma jok, Celik - Sarajevo. Ostah bez rijeci.
Jel oni u Zenici fakat ovo zovu derbi?
I, koji im je qurac?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Samo ponovit pristup i cilj kao protiv kona, tj. kao u ove zadnje tri utakmice i nema problema. Protiv kona se odma vidjelo da idemo na pobjedu, i da smo tu izgubili, ne bi im niko nista reko jer su igrali muski i na tri boda. Isto tako i protiv Čelika, samo pobjeda i samo tri boda, ako ljudi zasluze bod ili sva tri, cestitat i idemo dalje. Ako vidim onu zelju za pobjedom i igrom a ako ne uspijemo u tome, nista im prigovorit necu kao i velika vecina navijaca.
0:2 aBd..
0:2 aBd..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Pa dobro u neku ruku jest derbi kola , radi atmosfere i publike a i bodovna razlika je tu negdje , nama su trenutno ovih godina konkurenti Siroki ,Zeljo i Zrinski , dok je Celiku konkurent Sloboda , Radnik , Krupa , tako nekako , al ko zna sta vrijeme donosi , ne sumnjam da ce Celik biit u vrhu kao i mi..
Kakva crna tradicija, preko 20 godina idem na tekme FKS, a prije rata su me vodiliskoroalen je napisao/la:Ma mi s njima imamo tradiciju. Jbg, oni su po trofejima četvrti klub u ligi, uvijek se Bilino punilo protiv nas, i nas znala bit fina brojka na Koševu. U onim godinama između 2010. i 2016. uvijek 8-10 hiljada protiv njih. A nema one friendly atmosfere kao protiv Veleža, nego se žestoko igra. Trenutno smo im kone i mi sigurno najveći rivali.pasica je napisao/la:Pricam juce s nekim likom iz Zenice, pita me idem li na derbi. Kontam derbi prosao prije par hefti, iskuliram ga. Nakon malo on opet idem li na derbi, kontam mozda ja nisam najbolje shvatio ovaj novi trokruzni sistem pa poslije Zenice opet igramo s Vasom al haj. Bio je reko pasa derbi, remizirali smo, necemo valjda sad opet s njima igrati. Kad lik kaze ma jok, Celik - Sarajevo. Ostah bez rijeci.
Jel oni u Zenici fakat ovo zovu derbi?
I, koji im je qurac?
@Evolution87, ma kontam ja to da se oni loze, rivali smo i onim kozoyebima, sirokom itd.. Svi oni napune tribine kad im dolazi Sarajevo, al niko to ne zove derbi. Ovi bas ludi
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
derbi je samo jedan.i ako po faktima postoji takozvana velika cetvorka ove lige za mene iskreno je samo velika trojka a u nju sem nas i prosijaka spada velez
Svi u napad,jedan je HASE
Ovaj mentalitet trebaju konacno usvojit igraci a i strucni stab , ako damo 100 % protiv ovih timova dominirat cemo 3 boda su nasa u 99 % slucajevaesprit24 je napisao/la:Od samog starta na terenu dati do znanja ko je baba i tako igrat cijelu utakmicu. Budimo realni Celik je dosta losiji od nas i kone i madjare su uzeli na foru u prekidima. Cinjenica je da imaju srce i huk publike al msm da bi ih jedan gol u prvih 20 minuta ohladio i odnio vodu na nas mlin. Znaci sve je do nas i naseg pristupa. Nema tu mudrovanja, nego napasti ih od prve minute a imat ce sve preduslove za to!Anonjimus je napisao/la:Ma u Zenici ne treba srljati, treba pametno odigrati kao protiv kona. Vjerujem ja u Husrefa i da će on izabrati uvijek najboljeDoduše i ako izgubimo, a nadam se da nećemo, nije kraj. Kao što neko reće prije par stranica teško je to gostovanje za nas uvijek bilo.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
E da nismo kiksali na golubarniku i na Hasetu protiv goska sad bi imali finu prednsot
Ma realno gledajuci,nemaju oni sta tražiti protiv nas,oni sad igraju u delirijumu jer su imali i malo srece.
Uzeli su Želju dok ih je vodio Krčmarevic i kada su ga vec igraci poceli bojkotovati...
Dobili su Zrinjskog sa Antom Misom ,sigurno fizicki najlosiju ekipu u nasoj ligi...
Odigrali su nerjeseno protiv Mladosti koja je prvi kandidat za ispadanja...
Izgubili su od Sirokog 6:0...
Stvar je u nama,samo u nama,daleko smo mi ispred ove na silu skrpljene ekipe koja se sada ufurala ,kao oni dobijaju najjace...
Jednostavno ne treba stvarati dramu od te tekme,pustiti im neka se zaholcaju prema golu i onda tri poteza ...gol
Nema tu neke filozofije i to treba i mislim i da jeste jasno nasim igracima...
Uzeli su Želju dok ih je vodio Krčmarevic i kada su ga vec igraci poceli bojkotovati...
Dobili su Zrinjskog sa Antom Misom ,sigurno fizicki najlosiju ekipu u nasoj ligi...
Odigrali su nerjeseno protiv Mladosti koja je prvi kandidat za ispadanja...
Izgubili su od Sirokog 6:0...
Stvar je u nama,samo u nama,daleko smo mi ispred ove na silu skrpljene ekipe koja se sada ufurala ,kao oni dobijaju najjace...
Jednostavno ne treba stvarati dramu od te tekme,pustiti im neka se zaholcaju prema golu i onda tri poteza ...gol
Nema tu neke filozofije i to treba i mislim i da jeste jasno nasim igracima...
A jbg roki, da su babi muda.Stroj1946 je napisao/la:E da nismo kiksali na golubarniku i na Hasetu protiv goska sad bi imali finu prednsot
Anketa na ss.ba portalu, ko je naredni trener u ligi koji će dobit otkaz. Starčević prvi pik, Đuričić drugi, naš Husref treći.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Izvinite ,mora da se salite.Momak branio 5 utakmica,od toga 3 "derbija",4 dobra rezultata,jedan los(za koje je kriva losa realizacija).Po vama kriv za 1 go.Da je Delac dosao ne bih mijenjao Vladana.Dok god smo prvi na tabeli,ne bih mijenjao Vladanabez razlike na njegov doprinos,jer ocito ima potencijala.U ovoj situaciji ga skinuti sa gola,bilo bi nepedagoski.Medjutim ,ako bude pogubljen,onda ok.Ako dobijemo u Zenici on bi po meni trebao braniti do proljeca.paulus je napisao/la:Cudi me da ga Husref vec protiv Zvjrzde nije posadio , Kovacevic moze bit ekstra golman , vec sad je space shuttle za Ostrakovica npr.High je napisao/la:Samo bi bila šteta da tamo ne pobijedimo zbog greške Kovačevića, kao na derbiju. Zato bih uveo Džafića, vakat mu je.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 27 avg 2018, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
To je sastav koji ,uz sada prepoznatljiv pristup, moze izgubiti samo slucajno.Historicar je napisao/la:Kovačević
Rahmanović
Ahmetović
Besmislena anketa, nema OdovićaAnonjimus je napisao/la:To su kone glasaleskoroalen je napisao/la: naš Husref treći.![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Husref vec godinu dana na nasoj klupi 
Kad je zadnji put neki trener kod nas se zadrzao duze od godinu dana?
Hvala Bogu pa smo prestali sa tom praksom cestog mijenjavanja trenera, mada ima i Husref dosta mana...
Kad je zadnji put neki trener kod nas se zadrzao duze od godinu dana?
Hvala Bogu pa smo prestali sa tom praksom cestog mijenjavanja trenera, mada ima i Husref dosta mana...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Vala ako ne možemo izaći na kraj s jednim Čelikom, koji igra na kartu navijača i atmosfere, onda ne znam. Složenija smo ekipa, uigranija, odigrali smo odlično tri zadnja meča, vraćaju nam se suspendovani igrači, a i ako se ne desi nešto nepredviđeno, bićemo u full sastavu.
Ako se prikaže igra kao u ove zadnje tri tekme, gdje se išlo do posljednjeg atoma snage, onda se nemamo šta brinuti i može se ispratiti ta njihova nabrijana trka i agresivnost. Također, spremniji smo fizički, oni će sigurno padati u drugom poluvremenu, kako vrijeme bude odmicalo. Oni će izginuti na terenu za svaku loptu, to je sigurno, jer svi znamo koliko se oni napale kad dolazi FKS ili Željo i koliko prgavo odigraju.
Može nas ukopati taj mentalitet, jer se uvijek use.emo kad igramo tamo. Ali, mislim da neće i da će biti jedna odlična tekma za gledanje, imamo sve preduslove za to, počevši od terena pa svega ostalog.
Ako se prikaže igra kao u ove zadnje tri tekme, gdje se išlo do posljednjeg atoma snage, onda se nemamo šta brinuti i može se ispratiti ta njihova nabrijana trka i agresivnost. Također, spremniji smo fizički, oni će sigurno padati u drugom poluvremenu, kako vrijeme bude odmicalo. Oni će izginuti na terenu za svaku loptu, to je sigurno, jer svi znamo koliko se oni napale kad dolazi FKS ili Željo i koliko prgavo odigraju.
Može nas ukopati taj mentalitet, jer se uvijek use.emo kad igramo tamo. Ali, mislim da neće i da će biti jedna odlična tekma za gledanje, imamo sve preduslove za to, počevši od terena pa svega ostalog.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Čelik 1 - 0 Željezničar
Čelik 1 - 0 Zrinjski
Čelik 2 - 0 Zvijezda 09
Ajmo' malo više poštovanja prema Čeliku molim vas.
Čelik 1 - 0 Zrinjski
Čelik 2 - 0 Zvijezda 09
Niko nije rekao da će biti lahko, al vjerujemo u pobijedu ako momci budu igrali kao protiv kona. Treba biti realan i reći da neće sigurno biti lahko al nije sada da igramo protiv AtalanteMemara je napisao/la:Čelik 1 - 0 Željezničar
Čelik 1 - 0 Zrinjski
Čelik 2 - 0 Zvijezda 09
I am coming
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kako trenutno izgledaju nasi konkurenti,a uz ovaj pristup nasih mma boraca,ne vidim ekipu koja nas moze pobjediti.Vjerovatno ce i konkurenti dizati formu,ali trenutno smo nedodirljivi(u postenom nadmetanju).Naravno vjerovatno ce biti i opet neki GOSK(ali to svesti na min.),pa i Barsa ne pobjedi 38 utakmica.paulus je napisao/la:
Ovaj mentalitet trebaju konacno usvojit igraci a i strucni stab , ako damo 100 % protiv ovih timova dominirat cemo 3 boda su nasa u 99 % slucajeva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.