Da na racun dobijas pare , mozes nastaviti igrati ili podici pare do tebe jeEmirrr je napisao/la:Pa ne izgleda to lose, samo kada dobijes neki dobitak jeli to stavlja na taj tvoj "racun" i mozes time da raspolazes u daljnjem kladjenju, i imas li neki rok do kada moras da podignes te pare sa racuna!?
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zadnja izmjena: Sanchez_8, dana/u 11 apr 2011, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam otvorio bio racun prosle godine u Bet-live i skupio oko 450 maraka i digao novac i cao. Fazon je sto nekad mozes da posaljes sms poruku 1o puta da je primi a sve se to placa. onda ispunjavaj papire kad uplacujes kad ispalcujes. Broj poslovnice pin kod bl razmak itd. Moj savjet svima je http://www.Unibet.com hehehe 24/7 sve zivo da se kladis. Nema ici u kladionicu pisati ispisivati printati ovo onoEmirrr je napisao/la:Pa ne izgleda to lose, samo kada dobijes neki dobitak jeli to stavlja na taj tvoj "racun" i mozes time da raspolazes u daljnjem kladjenju, i imas li neki rok do kada moras da podignes te pare sa racuna!?
evo Ja sam odigrao kosarku La i ovaj uni cile fudbal i veleza
Pare ti idu na racun, ti mozes podici pare kada hoces i koliko hoces..Emirrr je napisao/la:Pa ne izgleda to lose, samo kada dobijes neki dobitak jeli to stavlja na taj tvoj "racun" i mozes time da raspolazes u daljnjem kladjenju, i imas li neki rok do kada moras da podignes te pare sa racuna!?
Ja za vcs kontam u singleu da zveknem La Lakers - Oklaholma vise od 95 koseva u prvom poluvremenu
Eh od sada pocinjem da praktikujem tako kladjenje, pa beli ce se skupiti kakvih dobitaka do augusta kada dodjem da dignem hahahahahahahahahahhahaha a jeli to wiliams kladionica ili neka druga?miky_hz je napisao/la:Sve sto dobijes sve ti stavlja na racun,nije ono cim dobijes moras podici...igras do kad hoces,kad hoces da dignes,dignes kolko hoces i kad hoces
Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!
PremierEmirrr je napisao/la:Eh od sada pocinjem da praktikujem tako kladjenje, pa beli ce se skupiti kakvih dobitaka do augusta kada dodjem da dignem hahahahahahahahahahhahaha a jeli to wiliams kladionica ili neka druga?miky_hz je napisao/la:Sve sto dobijes sve ti stavlja na racun,nije ono cim dobijes moras podici...igras do kad hoces,kad hoces da dignes,dignes kolko hoces i kad hoces
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hvala drug na info....miky_hz je napisao/la:PremierEmirrr je napisao/la:Eh od sada pocinjem da praktikujem tako kladjenje, pa beli ce se skupiti kakvih dobitaka do augusta kada dodjem da dignem hahahahahahahahahahhahaha a jeli to wiliams kladionica ili neka druga?miky_hz je napisao/la:Sve sto dobijes sve ti stavlja na racun,nije ono cim dobijes moras podici...igras do kad hoces,kad hoces da dignes,dignes kolko hoces i kad hoces
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
uplacujes po 1 km male kvote i budes strpljiv , pa poslije sve prokockas 
hahahahahhaha ta je prava skupis za 2mjeseca 30KM i prokockas za pola subote, a ono pola ides da uplatis jos hahahhahahahahahhahSamo F.K.S !! je napisao/la:uplacujes po 1 km male kvote i budes strpljiv , pa poslije sve prokockas
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Daj meni racun sa 10 km za mjesec dana cu nakupit dosta para vjeruj mi 
- legenda reala
- Kontakt:

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Citizen-X
- Kontakt:
hoces da ti ja dam racun pa da pocnes sa 10 KMSamo F.K.S !! je napisao/la:Daj meni racun sa 10 km za mjesec dana cu nakupit dosta para vjeruj mi
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nije problemCitizen-X je napisao/la:hoces da ti ja dam racun pa da pocnes sa 10 KMSamo F.K.S !! je napisao/la:Daj meni racun sa 10 km za mjesec dana cu nakupit dosta para vjeruj mipa da vidim hoces li skupit lovu
Moze se ba skupit....samo treba strpljena....Citizen-X je napisao/la:hoces da ti ja dam racun pa da pocnes sa 10 KMSamo F.K.S !! je napisao/la:Daj meni racun sa 10 km za mjesec dana cu nakupit dosta para vjeruj mipa da vidim hoces li skupit lovu
Evo ja cu od sutra ko fol pocet sa uplatom od 10KM i do subote cu imat najmanje 20-30KM.....
Zadnja izmjena: adis.p, dana/u 11 apr 2011, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Citizen-X
- Kontakt:
evo ja nudim 10 maraka i otvoren nov akaunt pa da vidimo ima li heroja da to umnoze 70:30 dijelom
uslovi - da znam da je sve na fer osnovi - 10 dajem na raspolaganje pa da vidimo

sve dogovore na PP - fer korektno nema usranih dojava i nadybavanja

uslovi - da znam da je sve na fer osnovi - 10 dajem na raspolaganje pa da vidimo
sve dogovore na PP - fer korektno nema usranih dojava i nadybavanja
Ama da se moze skupiti svi bi mi skupili ba, nemozes ninasta odigrati da kazes da si siguran ova prolazi 1,05 kvota padas, a kada ides da pogodis onu kvotu od 3.20 onda ofulas ono bas domacinski, tako da jedino moras biti veliki baxuz da bi skinuo nesta na ovoj kladionici

- Citizen-X
- Kontakt:
zato i govorim - jbg sve tako lako izgleda pa i meni al nije to bas takoEmirrr je napisao/la:Ama da se moze skupiti svi bi mi skupili ba, nemozes ninasta odigrati da kazes da si siguran ova prolazi 1,05 kvota padas, a kada ides da pogodis onu kvotu od 3.20 onda ofulas ono bas domacinski, tako da jedino moras biti veliki baxuz da bi skinuo nesta na ovoj kladionici![]()
![]()
![]()
Pa da kada pogledas onu jednu dnevnu ponudu i skontas da nisi mogao da nadjes 5 parova da prodjes, onda ti bas nista nije jasnoCitizen-X je napisao/la:zato i govorim - jbg sve tako lako izgleda pa i meni al nije to bas takoEmirrr je napisao/la:Ama da se moze skupiti svi bi mi skupili ba, nemozes ninasta odigrati da kazes da si siguran ova prolazi 1,05 kvota padas, a kada ides da pogodis onu kvotu od 3.20 onda ofulas ono bas domacinski, tako da jedino moras biti veliki baxuz da bi skinuo nesta na ovoj kladionici![]()
![]()
![]()
moze se skupiti sa 10 km ali malo sutra nije to tako lako kako neki misle.... 
- legenda reala
- Kontakt:
Ma šta vam je ovaj depozit ,samo služi da potrošiš ,i sve što dobiješ vratiš i tako ukrug ,mali ne seri kako duplanje nema od tog ništa ,igram ja svaki dan po 3-4 sigurice da se nabere ,ali nema šanse uvijek nešta padneš ,sad sam dobio i neću ništa za 5-6 dana
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Citizen-X
- Kontakt:
o tome pricam - al evo ja cu FKS-u napravit akaunt nabacit sutra 5-7 eura pa nek radi sta hoce - mogu halalit i ako zijani i ako poplasi tu pinku - jedino mu je zaebancija malo drugaciji raspored i jezici na bookmakeru te najmanji ulog od 1 eura al nije komplikovano toliko pa bumo videli.Interista je napisao/la:moze se skupiti sa 10 km ali malo sutra nije to tako lako kako neki misle....
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 11 apr 2011, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.