Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nece me kladionica vidjeti par dana da malo ohladim , odkako sam uplatio ovo online kladjenje igram dnevno po 10 listica , danas 7 nijedan da prodje imao jutros 30 maraka sad zakucalo na nulu , previse sam se nafurao bio 
KladiJonicar je napisao/la:Nemoj ba da kiksaju cekam jos samo Lakersehare_king je napisao/la:http://img713.imageshack.us/i/unled2w.png/
Da hoce bar kiksat Miami ili Lakersi da mi bude manje krivoo![]()
Eh povlacim onda ovo
Koji su uslovi da se moze igrati online te tamo nase kladionice?

Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!
Uslovi su samo da si clan kladionice i da imas 18,i to je toEmirrr je napisao/la:Koji su uslovi da se moze igrati online te tamo nase kladionice?![]()
![]()
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A moze da se uplacuje tiket preko interneta ili moram da se ide u kladionicu da se uplati?!miky_hz je napisao/la:Uslovi su samo da si clan kladionice i da imas 18,i to je toEmirrr je napisao/la:Koji su uslovi da se moze igrati online te tamo nase kladionice?![]()
![]()
![]()
Pa fazon i jeste u tome da se uplacuje preko interneta,al moras u kladionicu otici da uplatis pare na taj svoj racun sa kojim ces ti kasnije raspolagati,i kad hoces isplatu podneses zahtijev i odes u kladionicu po pareEmirrr je napisao/la:A moze da se uplacuje tiket preko interneta ili moram da se ide u kladionicu da se uplati?!miky_hz je napisao/la:Uslovi su samo da si clan kladionice i da imas 18,i to je toEmirrr je napisao/la:Koji su uslovi da se moze igrati online te tamo nase kladionice?![]()
![]()
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa ne izgleda to lose, samo kada dobijes neki dobitak jeli to stavlja na taj tvoj "racun" i mozes time da raspolazes u daljnjem kladjenju, i imas li neki rok do kada moras da podignes te pare sa racuna!?
Sve sto dobijes sve ti stavlja na racun,nije ono cim dobijes moras podici...igras do kad hoces,kad hoces da dignes,dignes kolko hoces i kad hoces 
Da na racun dobijas pare , mozes nastaviti igrati ili podici pare do tebe jeEmirrr je napisao/la:Pa ne izgleda to lose, samo kada dobijes neki dobitak jeli to stavlja na taj tvoj "racun" i mozes time da raspolazes u daljnjem kladjenju, i imas li neki rok do kada moras da podignes te pare sa racuna!?
Zadnja izmjena: Sanchez_8, dana/u 11 apr 2011, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam otvorio bio racun prosle godine u Bet-live i skupio oko 450 maraka i digao novac i cao. Fazon je sto nekad mozes da posaljes sms poruku 1o puta da je primi a sve se to placa. onda ispunjavaj papire kad uplacujes kad ispalcujes. Broj poslovnice pin kod bl razmak itd. Moj savjet svima je http://www.Unibet.com hehehe 24/7 sve zivo da se kladis. Nema ici u kladionicu pisati ispisivati printati ovo onoEmirrr je napisao/la:Pa ne izgleda to lose, samo kada dobijes neki dobitak jeli to stavlja na taj tvoj "racun" i mozes time da raspolazes u daljnjem kladjenju, i imas li neki rok do kada moras da podignes te pare sa racuna!?
evo Ja sam odigrao kosarku La i ovaj uni cile fudbal i veleza
Pare ti idu na racun, ti mozes podici pare kada hoces i koliko hoces..Emirrr je napisao/la:Pa ne izgleda to lose, samo kada dobijes neki dobitak jeli to stavlja na taj tvoj "racun" i mozes time da raspolazes u daljnjem kladjenju, i imas li neki rok do kada moras da podignes te pare sa racuna!?
Ja za vcs kontam u singleu da zveknem La Lakers - Oklaholma vise od 95 koseva u prvom poluvremenu
Eh od sada pocinjem da praktikujem tako kladjenje, pa beli ce se skupiti kakvih dobitaka do augusta kada dodjem da dignem hahahahahahahahahahhahaha a jeli to wiliams kladionica ili neka druga?miky_hz je napisao/la:Sve sto dobijes sve ti stavlja na racun,nije ono cim dobijes moras podici...igras do kad hoces,kad hoces da dignes,dignes kolko hoces i kad hoces
PremierEmirrr je napisao/la:Eh od sada pocinjem da praktikujem tako kladjenje, pa beli ce se skupiti kakvih dobitaka do augusta kada dodjem da dignem hahahahahahahahahahhahaha a jeli to wiliams kladionica ili neka druga?miky_hz je napisao/la:Sve sto dobijes sve ti stavlja na racun,nije ono cim dobijes moras podici...igras do kad hoces,kad hoces da dignes,dignes kolko hoces i kad hoces
Hvala drug na info....miky_hz je napisao/la:PremierEmirrr je napisao/la:Eh od sada pocinjem da praktikujem tako kladjenje, pa beli ce se skupiti kakvih dobitaka do augusta kada dodjem da dignem hahahahahahahahahahhahaha a jeli to wiliams kladionica ili neka druga?miky_hz je napisao/la:Sve sto dobijes sve ti stavlja na racun,nije ono cim dobijes moras podici...igras do kad hoces,kad hoces da dignes,dignes kolko hoces i kad hoces
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
uplacujes po 1 km male kvote i budes strpljiv , pa poslije sve prokockas 
hahahahahhaha ta je prava skupis za 2mjeseca 30KM i prokockas za pola subote, a ono pola ides da uplatis jos hahahhahahahahahhahSamo F.K.S !! je napisao/la:uplacujes po 1 km male kvote i budes strpljiv , pa poslije sve prokockas
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Daj meni racun sa 10 km za mjesec dana cu nakupit dosta para vjeruj mi 
- legenda reala
- Kontakt:

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Citizen-X
- Kontakt:
hoces da ti ja dam racun pa da pocnes sa 10 KMSamo F.K.S !! je napisao/la:Daj meni racun sa 10 km za mjesec dana cu nakupit dosta para vjeruj mi
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nije problemCitizen-X je napisao/la:hoces da ti ja dam racun pa da pocnes sa 10 KMSamo F.K.S !! je napisao/la:Daj meni racun sa 10 km za mjesec dana cu nakupit dosta para vjeruj mipa da vidim hoces li skupit lovu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.