FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

enzo_gio
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la enzo_gio » 02 avg 2009, 22:37

_amel_13_BHf_ je napisao/la:pa svaki golman grijesi....sta ko kan nikad nije grijesio....jesil pratio rensinga protiv man utda????i nemoj reci da nije bio dobar...po meni rensing zasluzuje broj 1!!!!!!
:lol:
Jest nasao dobru utakmicu da brani, bas protiv kluba za koji ja navijam... :lol: :lol: :lol:

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 02 avg 2009, 22:39

Phill Jackson je napisao/la:
bavarac je napisao/la:jaa to odavno govorim ,pa i Kahn je u Karlsruheu pravio greske ,i kad je presao u Bayern imao je 25 godina i tad je poceo da brani po cemu je poznat sada
Al Khn je do te 25 imo sigurno oko 150 utakmica,,lupam...a Rensing do svoje 24 nije ni 10 puta branio za Bayern i nije ni cudo sto je tako nesiguran
Eh pa to je to ...Rensing sve gfolove koje primi primi ih zbog svoje nesigurnosti a ne zbog toga sto nezna braniti ,i mislim da ce ove sezone da brani posteno
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 02 avg 2009, 22:44

Ja opet ponavljam da bi vam pametnije bilo da ste doveli Freya za 15-20 miliona eura kolko su Viole trazile,,sigurno bi vam se isplatio,,nego sto ste 30 miliona za Gomeza dali...sumnjam da bi vam i Adler i Neur pomogli,,meni nisu nista posebno..i oni cesto grjese
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 02 avg 2009, 22:49

vidicete vi rensinga za koju godinu amo strpljenja....ima veliki talenat!!!!!!
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 02 avg 2009, 22:51

Phill Jackson je napisao/la:Ja opet ponavljam da bi vam pametnije bilo da ste doveli Freya za 15-20 miliona eura kolko su Viole trazile,,sigurno bi vam se isplatio,,nego sto ste 30 miliona za Gomeza dali...sumnjam da bi vam i Adler i Neur pomogli,,meni nisu nista posebno..i oni cesto grjese
Frey je odlican golman i itekako bi im se isplatio,u sjajnoj je formi...Rensing je sklon velikim greskama on je jos uvjek mlad i moze jos puno toga da nauci,mozda jednog dana od njega i postane dobar golman no na to ce te morati cekati najmanje jos 2 do 3 godine,ali to je puno i Bayernu se ne isplati cekati toliko dugo da od njega nesto bude tako da im je Fray realna opcija,a sigurno imaju ove pare da ga dovedu 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 02 avg 2009, 22:52

_amel_13_BHf_ je napisao/la:vidicete vi rensinga za koju godinu amo strpljenja....ima veliki talenat!!!!!!
Jedini pametan na ovom forumu... :ugeek:

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 02 avg 2009, 22:57

Moze li neko postaviti video, ili dati link, da vidim i ja kakav je to gol primio.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 avg 2009, 23:02

Evo ovdje imas highlights i golove.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 avg 2009, 23:05

Ljudi ovaj Muller je odličan, treba mu dati šansu u ligi. Momak puno trči i otkriva se, daje lopte Gomezu i mislim da se njih dvojica dobro slažu u vrhu napada. Još kad se ovdje doda Ribery bit će to pravi Bayern. Još ako se LvG odluči za formaciju 4-3-3 bit će odlično. Evo kako bih ja to postavio

-------------------------------------------Rensing------------------------------------------

-------Lahm-----------------Demichelis---------------Van Byten----------------Pranjić

--------------------Altintop-------------Timo----------------Bilal Ribery------------------

------------------- Muller---------------Gomez--------------Klose ( Olić )---------------
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 avg 2009, 23:07

Nije lose, ali sumnjam da ce LvG ostaviti na klupi Van Bommela, ipak jos jednom napominjem, zemljak je u pitanju. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 02 avg 2009, 23:11

ovaj Pranja se nije pokazao nesto odkako je dosao u Bayern imate li koga boljeg od njega na toj poziciji :?:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 avg 2009, 23:12

3:1 protiv nekih mazluma, svašta.

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 02 avg 2009, 23:14

MOJ JUBILARNI 100. POST
Van Bommel je kapiten pa mora da igra ..mislim da ce formacija da ostane 442 jer ima puno veznjaka a svi bi trebali igrati...

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 02 avg 2009, 23:17

.................................................RENSING...............................................................
....LAHM............V.BUYTEN......................................BRADSTHUBER.....................ONAJ CRNJO????
............................................................................................................................
...........................................................................................................................
.................................................TIMOSTUK..............................................................
...........................................................................................................................
.................................................VAN BOMEL............................................................
..........................................................................................................................
..........................................................................................................................
.....................HAMIT.......................................................RIBERY..............................
.........................................................................................................................
.....................................KLOZE.............GOMEZ......................................................
IMAL KAKVIH PRIMJEDBI???????' 8-)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 02 avg 2009, 23:19

el-fighter je napisao/la:Ljudi ovaj Muller je odličan, treba mu dati šansu u ligi. Momak puno trči i otkriva se, daje lopte Gomezu i mislim da se njih dvojica dobro slažu u vrhu napada. Još kad se ovdje doda Ribery bit će to pravi Bayern. Još ako se LvG odluči za formaciju 4-3-3 bit će odlično. Evo kako bih ja to postavio

-------------------------------------------Rensing------------------------------------------

-------Lahm-----------------Demichelis---------------Van Byten----------------Pranjić

--------------------Altintop-------------Timo----------------Bilal Ribery------------------

------------------- Muller---------------Gomez--------------Klose ( Olić )---------------
Nema sanse da ovako bude. Van Bommel kapiten, a ti ga nisi ni u prvu stavio.
Sta ce biti sa Timom, hoce li ostati na klupi? Timo, Svajni, Hamit, Ribery- njih cetvorica, a jos 3 mjesta u veznom redu. (imam timoscuka na onom bild menageru u ekipi, pa zato pitam, da mi ne stoji djaba u prvoj postavi :mrgreen: )

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 02 avg 2009, 23:20

jbte pa ti puno menagera igras...al moglo bi i ovako s tim da bi Pranjic negdje morao igrati i olic,,,i ova ''pojacanja''

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 02 avg 2009, 23:26

bavarac je napisao/la:jbte pa ti puno menagera igras...al moglo bi i ovako s tim da bi Pranjic negdje morao igrati i olic,,,i ova ''pojacanja''
Pomijeso si me sa nekim. Igram samo ovaj preko interneta.
Prije sam igrao uefin fantasy football, il kako se vec zove.

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 02 avg 2009, 23:33

ribery je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Ljudi ovaj Muller je odličan, treba mu dati šansu u ligi. Momak puno trči i otkriva se, daje lopte Gomezu i mislim da se njih dvojica dobro slažu u vrhu napada. Još kad se ovdje doda Ribery bit će to pravi Bayern. Još ako se LvG odluči za formaciju 4-3-3 bit će odlično. Evo kako bih ja to postavio

Sta ce biti sa Timom, hoce li ostati na klupi? Timo, Svajni, Hamit, Ribery- njih cetvorica, a jos 3 mjesta u veznom redu. (imam timoscuka na onom bild menageru u ekipi, pa zato pitam, da mi ne stoji djaba u prvoj postavi :mrgreen: )
ribery de daj mi stranicu od tog bild managera

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 02 avg 2009, 23:38

_amel_13_BHf_ je napisao/la:
ribery je napisao/la:

ribery de daj mi stranicu od tog bild managera
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... nager.html
Al moras platiti ekipe. Jedna je 8 eura, ako napravis dvije, trecu dobijes gratis.

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 02 avg 2009, 23:40

ej jbo to ja da im placam 16 km radi nekog managera ma bizba.......

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []