-
SLOBODA-CRVENA ZVEZDA
Nedelja 30.10. 14:00
Stadion:Begluk
Prenos:RTS
Prvi put nakon ihaha vremena idemo u Uzice,idemo na noge motivisanoj SLobodi da nakon crno belih uzme skalp i crveno belim i upotpuni sliku porazenih blizanaca.Ali necemo im dati,i mi smo silno motivisani i svesni da nam ova pobeda itekako treba.
Sloboda je dosta kvalitetna ekipa,rekao bih mozda i glavni kandidat za to 4.mesto koje bi trebalo da vodi u evropu.Sa klupe ih predvodi "fudbalski mag",Stamenkovic koji je pre par sedmica izjavio da bi dosao skoro do kraja evropskih kupova kada bi u svojim redovima imao nekoga od vecitih.
Slobodu krasi jaka trkacka igra i brza transformacija.Vezni red im je verovano najjaci deo tima sa po meni jednim od najboljih zadnjih lige Bosmanom,sa odlicnim plajom Tiagom,te u napadu sa izuzetno lucidnim mladim Kasalicom.Odbrana je losija od ostalih delova,a moramo i pokusati iskoristiti linijastvo Bozovica i pokusati stici do gola ja se nadam da hocemo.
Robiju su mislim svi na raspolaganju,a on je odlucio da tek ujutru saopsti na koga da racuna pa cemo da sacekamo ali ja ocekujem najjaci sastav,a utakmica protiv Banata je mislim nesta iz cega smo morali da izvucemo pouke,i nadam se da jesmo.
HOCEMO POBEDU !!!!