Otresi je više žuti ko šljivu, da ga ne moramo gledati više u prvih 11, dobismo čireve.
Ide sad drugo poluvrijeme.Ima da je ubije žuti ko mraz paprike poslije SP.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Ko iole osnove fudbala poznaje,zna da danasnji Mbappe u ovoj ulozi Demirovica imao bi 9% bolji ucinak ofanzivno i 70% defanzivno.Al sta imas objasnjavati ljudima koji misle da zato sto ne mozes sastaviti 2 pasa i preci centar 45minuta treba yebati Demirovica po defaultu jer je fulio zicer protiv Kanade.Sarajevolimvo je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:56tako sto ga covjek s klupe u stuttgartu ne tjera da igra u bunkeru u paru s jos jednim napadacem slicnog profila? imas li jos pitanja
Slazem se i za vezni red al jesil vidio ona dodavanja Radeljica ko najveci amaterMukebir je napisao/la: ↑02 jul 2026, 05:02Ne bi. Vezni red je rak rana. To kad se sredi a sredice jer kako odjednom iskopase Mahmica tako ce ih jos trojicu.ludilompredozirani je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:58Koliko bi sve ovo bolje izgledalo sa Ahmedhodzicem i Muharemovicem u paru…
Barbi treba dic kip ispred svakog stadiona u državi. Ovo sto jr uradio jr ravno čudu.
S druge strane treba se reci da je krivac za ovo veceras ako se uopšte ima pravo to reci. Sastavom je sam sebi zacementirao poraz i prije početka utakmice. 2 vezna igraca od kojih 1 to nije sigurno.
Jesmo, ali si imao Tabakovića i Džeku neozlijeđene, i u formi.StevieG8 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 05:04Ne znam ne mogu se oteti dojmu da smo s igracem vise mogli nesto napravit i postic bar jedan gol. Do sad smo uvijek koristili pruzenu sansu pa i kad je nismo zasluzili kao veceras ali eto ne dade se.
Jel dr.kate na njega ? Lik nam vrijedza inteligenciju - kaze imali smo potpunu kontrolu nad utakmicomGG3 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 05:00Ne bi imao nikad ovakvu ekipi niti ces imati bez ovog selektora.NazorUso je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:57Ova ekipa ima strasan potencijal, ali im fali SELEKTOR.
Ne pokeras.
Ne emotivac koji place posle tekme.
Ne twiteras koji je sve i svasta ismijavao.
SELEKTOR.
K'o sto ima Katar, Amerika itd.
Sve ostalo je sviranje qrcu i propast mozda i najtalentovanije generacije !!!
Ma čovječe ne kazem da nije imao pogrešno dodavanje ali nista lošiji ni bolji od ostalidedo26 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 05:01Pa dje nije kriv jbt led ja sam ga orvi branio , id vcrs nikad vise. Covjek je imo tri potpuno pogresna dodavanja, namjerno cu tebi sutra isjec snimke i objavit ovdje. Pun mi k vise strucnjaka koji vide nesto dobro kod njegGG3 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:56Ma jadni su majke mi… a neki namjerno provociraju.RollingPaper je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:51Jel moguce da je ljudima Tahirovic nesto kriv veceras, daj idite u qrac yebo vas Tahirovic vise
Nije niko spomenuo Ramosa nego covjeka kojeg smo imali u reprezentacijiPasharoni je napisao/la: ↑02 jul 2026, 05:04Uhh ili mozda Ramos i Muharemovic…puno bolje bi izgledalo realno.ludilompredozirani je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:58Koliko bi sve ovo bolje izgledalo sa Ahmedhodzicem i Muharemovicem u paru…
Realno druze, covjek koji u 6 Utakmica od Makedonije opali 7 puta loptu prema golu kao cista 9ka i nemoze makar izraditi jednu akciju jedan na jedan moze biti kritikovan valjda. Ne znaci da se ne bori i trci, al eto ocekivao bi makar malo vise opasnosti.JoeBleck je napisao/la: ↑02 jul 2026, 05:05Ko iole osnove fudbala poznaje,zna da danasnji Mbappe u ovoj ulozi Demirovica imao bi 9% bolji ucinak ofanzivno i 70% defanzivno.Al sta imas objasnjavati ljudima koji misle da zato sto ne mozes sastaviti 2 pasa i preci centar 45minuta treba yebati Demirovica po defaultu jer je fulio zicer protiv Kanade.Sarajevolimvo je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:56tako sto ga covjek s klupe u stuttgartu ne tjera da igra u bunkeru u paru s jos jednim napadacem slicnog profila? imas li jos pitanja
Da nam je tim sastavljen od ratnika i radnika kao sto je Demirovic,mi bi 4finale igrali ovdje bez problema.
Zasto bi trazio milion eura od Sergeja?signalidunapark je napisao/la: ↑02 jul 2026, 05:12Hoću i ja milion eura. Da možda tražim od Sergeja?
Pa igrali smo s tri veznjaka u drugom poluvremenu junače, i šta si vidio?
Pa kakve veze ima šta mi ko navijači hoćemo?Kajzer10 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 05:12Zasto bi trazio milion eura od Sergeja?signalidunapark je napisao/la: ↑02 jul 2026, 05:12Hoću i ja milion eura. Da možda tražim od Sergeja?
Niko ne kaze da je Sergej duzan ispunjavati zelje navijaca. Ne znam kako si to tako shvatio. Ali neke stvari su ocite, koje i navijaci primijete pa komentarisu.signalidunapark je napisao/la: ↑02 jul 2026, 05:15Pa kakve veze ima šta mi ko navijači hoćemo?Kajzer10 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 05:12Zasto bi trazio milion eura od Sergeja?signalidunapark je napisao/la: ↑02 jul 2026, 05:12
Hoću i ja milion eura. Da možda tražim od Sergeja?
Hoću i ja da igramo ko PSG, ali mogućbosti ekipe nisu takve. Isto tako, 3 vezna nisu garanacija ničega, što smo i dokazali u drugom poluvremenu. Fali nam kvaliteta, i to je za sad ograničavajući faktor.
Odlicno zapazanje,slazem se ali onda treba biti kritican i prema ostatku tima.Stoperima koji ne znaju iznjeti najprostiju loptu,bekovima koji ne znaju preci centar,veznjacima koji sluze kao dekoracija i tako u nedogled.Demirovic je igrac za pozeliti.Moderan napadac koji mnogo radi,realizacija skripi ali i nije cudo jer sansi nema,a uloga na terenu mu se svodi na ganjanje veznih igraca protivnika.Farcelona je napisao/la: ↑02 jul 2026, 05:11Realno druze, covjek koji u 6 Utakmica od Makedonije opali 7 puta loptu prema golu kao cista 9ka i nemoze makar izraditi jednu akciju jedan na jedan moze biti kritikovan valjda. Ne znaci da se ne bori i trci, al eto ocekivao bi makar malo vise opasnosti.JoeBleck je napisao/la: ↑02 jul 2026, 05:05Ko iole osnove fudbala poznaje,zna da danasnji Mbappe u ovoj ulozi Demirovica imao bi 9% bolji ucinak ofanzivno i 70% defanzivno.Al sta imas objasnjavati ljudima koji misle da zato sto ne mozes sastaviti 2 pasa i preci centar 45minuta treba yebati Demirovica po defaultu jer je fulio zicer protiv Kanade.Sarajevolimvo je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:56
tako sto ga covjek s klupe u stuttgartu ne tjera da igra u bunkeru u paru s jos jednim napadacem slicnog profila? imas li jos pitanja
Da nam je tim sastavljen od ratnika i radnika kao sto je Demirovic,mi bi 4finale igrali ovdje bez problema.
Potpisujem, bice bolje to sve sa vise uigranog a i boljim veznim redom. A krenut ce i Demira, mozda vec u ligi nacija ako bog da.JoeBleck je napisao/la: ↑02 jul 2026, 05:19Odlicno zapazanje,slazem se ali onda treba biti kritican i prema ostatku tima.Stoperima koji ne znaju iznjeti najprostiju loptu,bekovima koji ne znaju preci centar,veznjacima koji sluze kao dekoracija i tako u nedogled.Demirovic je igrac za pozeliti.Moderan napadac koji mnogo radi,realizacija skripi ali i nije cudo jer sansi nema,a uloga na terenu mu se svodi na ganjanje veznih igraca protivnika.Farcelona je napisao/la: ↑02 jul 2026, 05:11Realno druze, covjek koji u 6 Utakmica od Makedonije opali 7 puta loptu prema golu kao cista 9ka i nemoze makar izraditi jednu akciju jedan na jedan moze biti kritikovan valjda. Ne znaci da se ne bori i trci, al eto ocekivao bi makar malo vise opasnosti.JoeBleck je napisao/la: ↑02 jul 2026, 05:05
Ko iole osnove fudbala poznaje,zna da danasnji Mbappe u ovoj ulozi Demirovica imao bi 9% bolji ucinak ofanzivno i 70% defanzivno.Al sta imas objasnjavati ljudima koji misle da zato sto ne mozes sastaviti 2 pasa i preci centar 45minuta treba yebati Demirovica po defaultu jer je fulio zicer protiv Kanade.
Nije Vučić mode, bar ne kod mene.Kajzer10 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 05:19Niko ne kaze da je Sergej duzan ispunjavati zelje navijaca. Ne znam kako si to tako shvatio. Ali neke stvari su ocite, koje i navijaci primijete pa komentarisu.signalidunapark je napisao/la: ↑02 jul 2026, 05:15Pa kakve veze ima šta mi ko navijači hoćemo?
Hoću i ja da igramo ko PSG, ali mogućbosti ekipe nisu takve. Isto tako, 3 vezna nisu garanacija ničega, što smo i dokazali u drugom poluvremenu. Fali nam kvaliteta, i to je za sad ograničavajući faktor.
Ali dobro, trenutno smo u Vucic modu pa samo klimamo glavom. Naci ce se ubrzo i kakvo opravdanje za Radeljica.
Ono branimo se, pa logicno je da ubacimo dodatnog igraca u odbrani. 5 je vise od 4, logicno da ce i onda odbrana biti bolja.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], General505, Goalgetter, invincible1921, MiranGlasnic, Principatus i 40 gostiju.