FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Halali antisisoja1919
kad tucem ne gledam nemoj stajati na put

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Sigurno su vam nene i djedovi klanjali po pravilima vehabizma ?
Hallo kakve veze vjera ima sa sektama i cetnicima ja to nisam nigdje spomenuo. Cak vjera i nacija nisu isto i ne trebaju se vezivati jedno za drugo, ne budite primitivni
Hallo kakve veze vjera ima sa sektama i cetnicima ja to nisam nigdje spomenuo. Cak vjera i nacija nisu isto i ne trebaju se vezivati jedno za drugo, ne budite primitivni
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
A sta ti lupas gluposti bogati ? Ti sa svakim svojim pokusajem da osporis sto mi osuđujemo pljunes jednom na kapiju. Urazumi se bolje ti je
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Brat si

Volim tebe, više od sebe
Druze, ne osporavam ja sto vi osudjujete, i ja sam osudio sam, ali sam naveo i primjer s nase strane gdje smo ostali nijemi i nismo zucnuli za vehabije koje su nam igrale za prvi tim, to nam nije smetalo.
Takodjer ne dijelim misljenje da se malodobnom djetetu stavlja meta na celo.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
-
- Kontakt:
De mi samo daj razumno objasnjenje i odgovor iz kojeg razloga su se trebali osudjivati Bukvic i Jusic?Mortus je napisao/la: ↑05 feb 2024, 20:37Druze, ne osporavam ja sto vi osudjujete, i ja sam osudio sam, ali sam naveo i primjer s nase strane gdje smo ostali nijemi i nismo zucnuli za vehabije koje su nam igrale za prvi tim, to nam nije smetalo.
Jesu li ikoga od gradjana, navijaca, igraca, bilo koga uvrijedili?
Dok je ovaj mali cetalj dobro znao sta pusta, jer ih od malena uce tim stvarima. Danas pocetnik, sutra cetnik.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Nego, ima li sta na sjednici zatvorenog tipa? Osim sto ce se jaranski dijeliti pozicije.
Volim tebe, više od sebe
Gledaj jednu stvar sve i da jesu vehabije kako ti kazes, oni su vehabije u svoja 4 zida ni u jednom momentu na terenu to nisi osjetio. Nisu isli ispred prinčeve i pustali ilahije sure itd. U tome je poenta, sto prije shvatis manje ces ispadati…antisisoja1919 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 20:53De mi samo daj razumno objasnjenje i odgovor iz kojeg razloga su se trebali osudjivati Bukvic i Jusic?Mortus je napisao/la: ↑05 feb 2024, 20:37Druze, ne osporavam ja sto vi osudjujete, i ja sam osudio sam, ali sam naveo i primjer s nase strane gdje smo ostali nijemi i nismo zucnuli za vehabije koje su nam igrale za prvi tim, to nam nije smetalo.
Dok je ovaj mali cetalj dobro znao sta pusta, jer ih od malena uce tim stvarima. Danas pocetnik, sutra cetnik.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Sto mene brate citiras?mirsonetz je napisao/la: ↑05 feb 2024, 20:55Gledaj jednu stvar sve i da jesu vehabije kako ti kazes, oni su vehabije u svoja 4 zida ni u jednom momentu na terenu to nisi osjetio. Nisu isli ispred prinčeve i pustali ilahije sure itd. U tome je poenta, sto prije shvatis manje ces ispadati…antisisoja1919 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 20:53De mi samo daj razumno objasnjenje i odgovor iz kojeg razloga su se trebali osudjivati Bukvic i Jusic?Mortus je napisao/la: ↑05 feb 2024, 20:37
Druze, ne osporavam ja sto vi osudjujete, i ja sam osudio sam, ali sam naveo i primjer s nase strane gdje smo ostali nijemi i nismo zucnuli za vehabije koje su nam igrale za prvi tim, to nam nije smetalo.

Nemoj me molim te u isti kos sa ovim koji brane onog malog cetnika, a veci im problem predstavljaju normalni ljudi.
Volim tebe, više od sebe
Brate nadovezao se na tvoju pametnu objavuantisisoja1919 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 20:59Sto mene brate citiras?mirsonetz je napisao/la: ↑05 feb 2024, 20:55Gledaj jednu stvar sve i da jesu vehabije kako ti kazes, oni su vehabije u svoja 4 zida ni u jednom momentu na terenu to nisi osjetio. Nisu isli ispred prinčeve i pustali ilahije sure itd. U tome je poenta, sto prije shvatis manje ces ispadati…antisisoja1919 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 20:53
De mi samo daj razumno objasnjenje i odgovor iz kojeg razloga su se trebali osudjivati Bukvic i Jusic?
Dok je ovaj mali cetalj dobro znao sta pusta, jer ih od malena uce tim stvarima. Danas pocetnik, sutra cetnik.![]()
Nemoj me molim te u isti kos sa ovim koji brane onog malog cetnika, a veci im problem predstavljaju normalni ljudi.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Svaki covjek koji praktikuje Islam, pusti bradu i ide u Dzamiju nije vise musliman nego vehabija jelMortus je napisao/la: ↑05 feb 2024, 20:37Druze, ne osporavam ja sto vi osudjujete, i ja sam osudio sam, ali sam naveo i primjer s nase strane gdje smo ostali nijemi i nismo zucnuli za vehabije koje su nam igrale za prvi tim, to nam nije smetalo.

Kako te nije sramota.
Naravno da mu treba staviti metu na celo i njemu i ocu mu.
Sutra bi ti taj mahao trobojkom, pjevo mrzim te Alija i ostrio noz na istom tom stadionu da kolje "balije ".
Pu yebem te Tuzlo ne poznajem te vise

Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Izglasavalo se formiranje Odbora za upravljanje, preko kojeg bi članovi skupštine obnašali dužnost i članova UO, što znači da je sad skupština=uprava. Do dolaska nove uprave, što je na neodređeno.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Ma sinoc su odradili sve da sto vise ogade ljudima klub i tako ga privatizuju. Krenuli su da zavade ug slobodasi i ug fukare ali nisu uspjeli. Kada je clan skupstine sinoc iznjeo predlog za predjsednika uo Slobode i naveo da ce 2.5 miliona uz transu kluba da upumpa, ulazak u ligu, igrace, sponzore, njihov odgovor je bio ko je kandidat SAMO DA NIJE AZMIR. Kod njih moze sve samo da nije azmir, da dodje neki prosijak da se kandiduje zajedno sa azmirom izabrali bi prosjaka. Toliko su se srozali i unistili klub do srzi.simonknows je napisao/la: ↑06 feb 2024, 09:25Izglasavalo se formiranje Odbora za upravljanje, preko kojeg bi članovi skupštine obnašali dužnost i članova UO, što znači da je sad skupština=uprava. Do dolaska nove uprave, što je na neodređeno.
Ps. Nisam pristalica azmira nit ga volim nit gotivim, samo prenosim njihove odgovore na predloge.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
A ko je bio prijedlog clana skupstine koji ce upumpat te pare u klub?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
skupstina je rak rana kluba , sve dok svi ucestvuju u skupstini nema ovdje napretka svi hoce da se igraju menadzera tako da trenutno nema ni neke velike opozicije jer su svi utaljeni (sve ove udruge navijaca fukare carsija ).
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Pa mora bit nacin da se ta skupstina srusi nekako
Drzavne vlade padaju a da ne moze skupstina
Organizovati proteste, staviti vikend neki datum, najaviti ranije, grad izlijepiti pozivima na proteste, medijski to nekako isto progurati, i ako se ni tad ne skupi neka solidna brojka ne znam onda
Ali definitivno moramo pokušati
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Pa o tome i govorim nema volje da se skupstina srusi jer sve grupe koje bi imale realnu moc da skupe ljude su utaljeni u skupstitni. Druze cim se neko novo udruzenje otvori odma ga utale tamo u skupstinu , evo ovi slobodasi otvorili se prije par mjeseci odma su faktor neki o tome ti govorim.mk1008 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 11:17Pa mora bit nacin da se ta skupstina srusi nekako
Drzavne vlade padaju a da ne moze skupstina
Organizovati proteste, staviti vikend neki datum, najaviti ranije, grad izlijepiti pozivima na proteste, medijski to nekako isto progurati, i ako se ni tad ne skupi neka solidna brojka ne znam onda
Ali definitivno moramo pokušati
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.