Ne razumijem zasto trosis vrijeme tipkajuci sa idiotom.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
U ovom trenutku barem 50 igrača iz Srbije igra u BiH, i obrnuto, a ovi klovnovi prozivaju Pjanića za odlazak u Rusiju
U kadru bošnjačke perjanice FKS, za par godina će biti više srpskih, nego bosanskih zastava
Glupost nema granica, pogotovo kada je začinjena patriJotizmom

U kadru bošnjačke perjanice FKS, za par godina će biti više srpskih, nego bosanskih zastava

Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 25 sep 2024, 10:45, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Doduse, to je fudbaler pa nista i ne treba ocekivati, dva od sto imaju mozga.
putin ga ceko ispred dzamije poslije jacija namaza..
Upravo pise poruke na Ruskim raketama planirane na neprijatelje pravoslavlja.
Alaj seresHoroz je napisao/la: ↑25 sep 2024, 10:41U ovom trenutku barem 50 igrača iz Srbije igra u BiH, i obrnuto, a ovi klovnovi prozivaju Pjanića za odlazak u Rusiju![]()
U kadru bošnjačke perjanice FKS, za par godina će biti više srpskih, nego bosanskih zastava![]()
naprijed rejal
- ASD
- Kontakt:
Lige petice, Portugal, Turska, Holandija, Belgija.
Može se objektivno reći da je deseta. Ali se mora reći da je debelo grohnula. Kakav je ovo kadar od CSKA.

- Goalgetter
- Kontakt:
Nakon sankcija hrpu europskih igraca je napustilo ruske klubove, a i rijetki idu tamo.
Ostali su samo po koji Brazilci, Srbi i poneki igraci iz Europe.
Prije invazije na Ukrajinu bila je to dosta jaka i respektabilna liga, ali trenutno ni blizu onaj kvalitet kao nekada.
Ja sam ubjedjen da je Zenit jos uvijek jaci od svakog Turskog kluba ili barem bare bare, a liga kao liga je uvijek bila i bit ce kvalitetnija od Turske, imaju puno vise velikih klubova od kojih svaki moze bit konkurentan u evropi(Zenit, Spartak, Lokomotiva, Krasnodar, Dinamo Moskva, CSKA). Isto vazi i za Belgiju, tu je to negdje.ASD je napisao/la: ↑25 sep 2024, 12:29Lige petice, Portugal, Turska, Holandija, Belgija.
Može se objektivno reći da je deseta. Ali se mora reći da je debelo grohnula. Kakav je ovo kadar od CSKA.![]()
Jos uvijek Rusi dovode strane igrace i placaju prilicno visoka obestecenja obzirom na situaciju u kojoj se nalaze. Pa pogledajte samo Orenburg gdje Basic igra koji je prosjecan prvoligas i koliko stranaca imaju u ekipi. Da ne pricam sad o Zenitu, Dinamu iz Moskve i ovim gore ekipama kakvi igraci igraju tu i kako su placeni
Sretno Pjanke. Svako prvo treba gledati sebe i svoj interes.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
dobre su ruskinje vala nema sta
taman htio napisti da je pjanic bilmez dto ode tamo ali ovaj argument je ipak nepobjediv
menstrual
-
- Kontakt:
Sramota Miraleme....velika sramota
Sta ste zapjenili jbt. Nije potpisao za Makabi Tel Aviv. CSKA je ogroman klub 

Ne mogu da vjerujem da nije mogao naci neki manji klub u Italiji ili bilo gdje drugo u zapadnoj Evropi...
Prvo Emirati, pa sad Rusija... Sam sebi unistio karijeru.
Prvo Emirati, pa sad Rusija... Sam sebi unistio karijeru.
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!