Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Torino prolazi grupu u LE 
dobro je svi italijani dobise utakmice u LE, bravo Inter, Torino, Napoli, Fiorentina 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
talijani napokon ozbiljinje igraju ovu eurpoa ligu vcrs 4/4 roma x juve izgubio, kad uporedimo sa svabama
oni u LE od oba nerjesena a u LP 3 pobjede i jedan remi, mozda se ove godine nakupi koji poen vise
oni u LE od oba nerjesena a u LP 3 pobjede i jedan remi, mozda se ove godine nakupi koji poen vise
Odigraće još 2 utakmice pa će otići u penziju, maloprije objavio.
Marco Di Vaio
2 hrs ·
È arrivato il momento di salutare il calcio giocato ed è il momento dei ringraziamenti.
Ringrazio innanzi tutto i miei genitori, mia moglie, le mie fantastiche bimbe e tutta la mia famiglia per essermi sempre stati vicino, per avermi accompagnato per mano in questa avventura durata 20 anni.
Un grazie particolare a tutti i Club per cui ho giocato, a tutti gli allenatori che mi hanno supportato e sopportato, a tutti i compagni con i quali ho condiviso lacrime di gioia e di tristezza.
Infine un infinito grazie a voi tifosi...per tutto ciò che mi avete dato in questi lunghi anni...spero di avere, in parte, compensato tutto l'affetto e la stima ricevuti.
Un abbraccio a tutti e ci vediamo presto!
----------------------------------------------------------------------------
The time to give up football and to thank everybody has come.
First of all I would like to thank my parents, my wife, my gorgeous daughters and all my family for their fantastic support, for their help in this 20 years-adventure.
I would especially like to thank all the Clubs which I have played for, all the managers who have always supported me, all my teammates who I have played and I have shared difficult and unforgettable moments with.
Finally a huge thank you to all the fans for their fantastic support and I really hope that I have given something special to them.
A hug to everybody and see you soon!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Laziale
žao mi je što nije zaigrao u svom klubu kad se formirao kao igrač
žao mi je što nije zaigrao u svom klubu kad se formirao kao igrač
- korisnikforuma
- Kontakt:
Vid stoperski par u Hellas Verone:
Rafael Marques - Rafael Marquez
Rafael Marques - Rafael Marquez
@Chinaglia
Roma je najavila i prošle sezone gradnju novog stadiona, a eto i Lazio ove. Šta će biti sa starim legendarnim stadionom???
Roma je najavila i prošle sezone gradnju novog stadiona, a eto i Lazio ove. Šta će biti sa starim legendarnim stadionom???
- IlCapitano
- Kontakt:
Olimpico će prije ili poslije postat' neupotrebljiv
što se novog stadiona Lazija tiče, stara poslovica glasi: "Nikad ne vjeruj Lotitu." 
Jedna pozitivna stvar nakon dugo vremena za Seriju A, prvi su u onom uefinom koeficijentu nakon 2.kola LP i EL
, valjda su skontali da moraju preko EL vratiti izgubljeno mjesto.
I jedina su liga koja je ostala sa maksimalnim brojem učesnika koji su i krenuli u Evropska takmičenja, s tim da je Napoli zeznuo ispadanjem u EL.
I jedina su liga koja je ostala sa maksimalnim brojem učesnika koji su i krenuli u Evropska takmičenja, s tim da je Napoli zeznuo ispadanjem u EL.
haman procurio dizajn dresa koji bi se mogao nosit' početkom godine

jarane, odem u kladžu, vratim se kući, zavalim se u krevet' i laganica: Empoli-Palermo, Lazio-Sassuolo, Viola-Inter, Juve-Romi 
Hoce li igrati danas ovaj Djordjevic ? Jbg ja ga igrao da daje gol. 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
prema svim najavama hoće, bilo bi neozbiljno čovjeka stavit' na klupu nakon što je zabio hattrickPuma je napisao/la:Hoce li igrati danas ovaj Djordjevic ? Jbg ja ga igrao da daje gol.
Cist penal kao suza, i to nakon cistog nedosudjenog nad Marchisiom. Ne znam sta hoce ovaj cigan skoti
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ma nije krađa mislim teško je bilo za sudiju ali činjenica je da je izvan bio Maicon + štitio je lice ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Contentissimo
- Kontakt:
Beppe je napisao/la:Za navijace Juventusa:
Mozete ih osvojiti 300000 mene bilo stid.
ps
pogubio se sudija
Zadnja izmjena: Contentissimo, dana/u 05 okt 2014, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.