...ako jeste, jel ga ko upratio, jel u formi i tako to

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Moguce rece mi ovaj jedan da je pravo mlad mozda cak i najmladji na terenu...bistrikboy je napisao/la:Ako je Zoletic,onda je to onaj juniorski reprezentativacpile87 je napisao/la:Svaka ti dala Zoletic ili tako nekako, meni se jako dopalo ono sto sam vidio od tog momkaFaruk TM´87 je napisao/la:pile da taj momak sto ima duzu plavu kosu nije ZOLA??tako nekako...
Haveru ako se predje preko toga onda se daje povoda i drugima da tako postupaju kad god im neki debil poput hotica nesto obeca, ja bi ga prekrizio za sva vremena pa iako je na nasu stetu, mora se tome jednom stati u kraj a sad je pravo vrijemeamertiger je napisao/la:MIslim da ako Kerla ostane i Amar odluci da ostane mislim da ce se Kerla mozda cak naci i prvoj postavi u sljedecojsezoni, nema potrebe da momka kaznjava, za nesto sto je bilo prije 2 mjeseca. naravno pod uslovom da mu oprostii da ga ostavi u ekipi
haj iskreno sto li,sta ti mislis,niko ne prati na pocetnoj stranici sta se pise sta je aktuelno svi samo bubaju daj forum,pa vidis da je doslo 40 igraca,nece ih zeljo snadbijevatiLegenda_BiH je napisao/la:ev vidim u slikama da igraci nemaju svi iste majice i sorceve, imal neki razlog il sta?
naravno da treba mi smo inace humanitarna zajednicavjeran1987 je napisao/la:haj iskreno sto li,sta ti mislis,niko ne prati na pocetnoj stranici sta se pise sta je aktuelno svi samo bubaju daj forum,pa vidis da je doslo 40 igraca,nece ih zeljo snadbijevatiLegenda_BiH je napisao/la:ev vidim u slikama da igraci nemaju svi iste majice i sorceve, imal neki razlog il sta?
lave prvi trening prozivkaLegenda_BiH je napisao/la:ev vidim u slikama da igraci nemaju svi iste majice i sorceve, imal neki razlog il sta?
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:lave prvi trening prozivkaLegenda_BiH je napisao/la:ev vidim u slikama da igraci nemaju svi iste majice i sorceve, imal neki razlog il sta?
No sikiriki drug moj!Mirsad Bešlija je nezamjenjiv i on je tu,kao i Haris Bešlija.Moje je mišljenje da je Mirsad Bešlija zaslužio čak i kapitensku traku.Ima puno razloga,međutim kada Sam pročitao da ostaje vjeran plavom dresu i da ga ne interesuju ništa sem ŽELJE,nije bilo sretnijeg od mene.Pozztm-ovac iz mase je napisao/la:Ne znam jel iko ranije pisao nesto slicno...ali ja na onim slikama nikako ne prepoznajem Mirsada Bešliju!Ne znam jel džaba paničim al tako je!
zlaja-73TM87 je napisao/la:No sikiriki drug moj!Mirsad Bešlija je nezamjenjiv i on je tu,kao i Haris Bešlija.Moje je mišljenje da je Mirsad Bešlija zaslužio čak i kapitensku traku.Ima puno razloga,međutim kada Sam pročitao da ostaje vjeran plavom dresu i da ga ne interesuju ništa sem ŽELJE,nije bilo sretnijeg od mene.Pozztm-ovac iz mase je napisao/la:Ne znam jel iko ranije pisao nesto slicno...ali ja na onim slikama nikako ne prepoznajem Mirsada Bešliju!Ne znam jel džaba paničim al tako je!
Jedan je poceo prije sat vremena.tastatura je napisao/la:U koliko sati je trening sutra aBd?
ako osim cita ovaj forum, mislim da ce sada imati puno bolji uvid u stanje ekipe...boccaccio je napisao/la:Od kise do sunca,od sunca do kise,pa bas kao i trening koji se desio...mnogo igraca,bas mnogo,a onda me zacudi kako je uopste moguce da se pojave na treningu igraci koji su dosli na probu a da veze sa trcanjem nemaju,a kamoli da znaju neku loptu da odigraju...bilo je i takvih...ali dobro,to ce amar kroz filter...nije to neka briga...prvo mi za oko zapade da nema Alena Mesanovica i nisam nasao nikoga ko bi znao zasto ga nema...koliko me cudi,toliko me brine,s obzirom na ono sto sam vidio od danasnjih napadaca,Laze Popovica i Damira Rovcanina...Bajro danas odlican,za moje divno cudo...
Mogu samo reci nazalost,pa Karic nece igrati...ovaj golman je da priznam imao podsmjeh u mojim mislima,jer nekako nimalo ne izgleda golmanski,nekako trom i gotovo da ga covjek ne dozivi kao sportistu,ali taj sta je sve odbranio,pa to je nevjerovatno..u stvari,ne znam da li je gola primio,a izvadio je 10 sto posto sansi najmanje...svaka mu cast...ovo je pojacanje,ali nazalost,nece imati sanse zbog kapitena,koji je za prvi trening solidno trckarao,vidi se da je radio nesto u pauzi...
Mozda imam velike emocije prema Zajku Zebi,ali taj mali je izmislio fudbal za Bekrica...ako dodje,on je najvece pojacanje,pa taman da dodje njemacki reprezentativac,Zeba je jaci...ono je perverzija sta radi...dok sam gledao zabio je dva gola,oba su perverzna,prvi je pravi igracki,kada je nakacio loptu na volej i probio golmana,a drugi je perverzan do bola,gotovo iz kornera,sam pred golmanom,presao ga pa fol daje na povratnu,i laganim dodavanjem direktno je poslao u gol...mene je na tribinama bacio,mogu misliti kako je golmanu...vidi se da je spreman do bola...treba nam Zeba bas bas...
Gancev izgleda dobro,jak je onako,ulijeva sigurnost,dosao je i solidno spreman...cini mi se da bi mogao biti pojacanje,a ako vec nije pojacanje,onda je otprilike istog kvaliteta kao nasi stoperi,sto je po meni dobro...trebace mu vremena sigurno...bice dobar
Ostali,ne znam,ne mogu da vidim kakav je ko kad im ne znam imena,ima ih dosta koji ne znaju da potrce,neki imaju snage,ali nemaju nista drugo,a neki su ekstra dobri,ali ne mogu da hodaju i njezni su,krhki,mora da su neki juniori,nisam bas najbolje upucen...znace vec Amar
Od ostalih ima vise njih kojima sam bio razocaran,ali eto prvi je trening,pa to tek treba da pocne da se trenira...
Lazar Popovic i Damir Rovcanin Boze sacuvaj,ono nigdje nisam vidio...jos citam kako neko pise da je Rovcanin bio odlican,pa ono je bruka i sramota sta mali radi po terenu...on je men i drag momak i navijam za njega,ali onakav uzas od pristupa ja nisam vidio,jedino mu je Lazo konkurencija...katastrofa i jedan i drugi...Serdarevic nekog stopera igrao,da ne povjeruje covjek...bilo je 4 ili 5 ekipa,s tim da su jednu cinili juniori ako se ne varam...Culum dosta dobar,i posebno vidim stimung izmedju njega i Zebe...Beslija je tu sa njima,njih trojica kao da sami igraju...kraljevi...
Posebno me je odusevio jedan igrac...Goran Perak...odusevio me...ima sut,zabio je golcinu,dobar sa trkom,mekano dodavanje,pregled igre odlican,dvije asistencije iz kojih su pali golovi...ma razvalio momak skroz,bar po meni...ne znam da li ima sanse da ostane,ali meni on odavno moze igrati u prvih 11...Selimovic je bio na treningu i normalno trenirao,bio sam iznenadjenmjer znam da mu je istekao ugovor,sa Amarom je u nekim cudnim odnosima,ali on je i dalje ovde...i opet jako solidan...po meni je on bio daleko najbolji igrac zelje u prvoj polusezoni,pa je nestao kako se to sve desavalo,i sada na treningu sasvim dobar,ali u nemilosti je i mislim da ce otici...Edis Mulalic nije bio na prozivci,iako su novine napisale kako bi trebao biti prisutan...
Izvinjavam se na dugom postu,malo me ponijelo
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.