FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Strauss
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Strauss » 19 jun 2010, 00:38

Jel bio danas Eldar Hasanović...
...ako jeste, jel ga ko upratio, jel u formi i tako to :?:

tastatura
Kontakt:

Post Postao/la tastatura » 19 jun 2010, 00:39

U koliko sati je trening sutra aBd?

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 19 jun 2010, 00:39

ev vidim u slikama da igraci nemaju svi iste majice i sorceve, imal neki razlog il sta?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jun 2010, 00:40

bistrikboy je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Faruk TM´87 je napisao/la:pile da taj momak sto ima duzu plavu kosu nije ZOLA??tako nekako...
Svaka ti dala Zoletic ili tako nekako, meni se jako dopalo ono sto sam vidio od tog momka
Ako je Zoletic,onda je to onaj juniorski reprezentativac
Moguce rece mi ovaj jedan da je pravo mlad mozda cak i najmladji na terenu...
hehehe onada je to taj fino igra skroz nije ga dzaba brko zovno...
Eldar nije bio danas bar ga nisam vidio a najvjerovatnije nece kod nas ostati ici ce ili je vec otisao u tursku na probu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 19 jun 2010, 00:43

amertiger je napisao/la:MIslim da ako Kerla ostane i Amar odluci da ostane mislim da ce se Kerla mozda cak naci i prvoj postavi u sljedecojsezoni, nema potrebe da momka kaznjava, za nesto sto je bilo prije 2 mjeseca. naravno pod uslovom da mu oprostii da ga ostavi u ekipi
Haveru ako se predje preko toga onda se daje povoda i drugima da tako postupaju kad god im neki debil poput hotica nesto obeca, ja bi ga prekrizio za sva vremena pa iako je na nasu stetu, mora se tome jednom stati u kraj a sad je pravo vrijeme

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 19 jun 2010, 01:05

Legenda_BiH je napisao/la:ev vidim u slikama da igraci nemaju svi iste majice i sorceve, imal neki razlog il sta?
haj iskreno sto li,sta ti mislis,niko ne prati na pocetnoj stranici sta se pise sta je aktuelno svi samo bubaju daj forum,pa vidis da je doslo 40 igraca,nece ih zeljo snadbijevati

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 19 jun 2010, 01:08

vjeran1987 je napisao/la:
Legenda_BiH je napisao/la:ev vidim u slikama da igraci nemaju svi iste majice i sorceve, imal neki razlog il sta?
haj iskreno sto li,sta ti mislis,niko ne prati na pocetnoj stranici sta se pise sta je aktuelno svi samo bubaju daj forum,pa vidis da je doslo 40 igraca,nece ih zeljo snadbijevati
naravno da treba mi smo inace humanitarna zajednica :lol: :lol:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 19 jun 2010, 01:15

Gdje su sad oni "kuku lele, raspadamo se otišli nam Bajić, Šimić i Bučan" :lol:

A ?
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 19 jun 2010, 01:15

evo filozofa :lol: :mrgreen:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 19 jun 2010, 01:17

Ispravka, evo Zebe :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 19 jun 2010, 01:57

lave prvi trening prozivka :D
Za zivot cijeli!

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 19 jun 2010, 02:02

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
lave prvi trening prozivka :D

razlog nema veze s tim sto je prozivka , prvi trening , svi igraci koji su clanovi naseg kluba bili su u istoj opremi , ostali igraci koji na probnom radu su dosli u svojoj licnoj opremi , sasvim logicna stvar

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 19 jun 2010, 04:20

Od kise do sunca,od sunca do kise,pa bas kao i trening koji se desio...mnogo igraca,bas mnogo,a onda me zacudi kako je uopste moguce da se pojave na treningu igraci koji su dosli na probu a da veze sa trcanjem nemaju,a kamoli da znaju neku loptu da odigraju...bilo je i takvih...ali dobro,to ce amar kroz filter...nije to neka briga...prvo mi za oko zapade da nema Alena Mesanovica i nisam nasao nikoga ko bi znao zasto ga nema...koliko me cudi,toliko me brine,s obzirom na ono sto sam vidio od danasnjih napadaca,Laze Popovica i Damira Rovcanina...Bajro danas odlican,za moje divno cudo...
Mogu samo reci nazalost,pa Karic nece igrati...ovaj golman je da priznam imao podsmjeh u mojim mislima,jer nekako nimalo ne izgleda golmanski,nekako trom i gotovo da ga covjek ne dozivi kao sportistu,ali taj sta je sve odbranio,pa to je nevjerovatno..u stvari,ne znam da li je gola primio,a izvadio je 10 sto posto sansi najmanje...svaka mu cast...ovo je pojacanje,ali nazalost,nece imati sanse zbog kapitena,koji je za prvi trening solidno trckarao,vidi se da je radio nesto u pauzi...
Mozda imam velike emocije prema Zajku Zebi,ali taj mali je izmislio fudbal za Bekrica...ako dodje,on je najvece pojacanje,pa taman da dodje njemacki reprezentativac,Zeba je jaci...ono je perverzija sta radi...dok sam gledao zabio je dva gola,oba su perverzna,prvi je pravi igracki,kada je nakacio loptu na volej i probio golmana,a drugi je perverzan do bola,gotovo iz kornera,sam pred golmanom,presao ga pa fol daje na povratnu,i laganim dodavanjem direktno je poslao u gol...mene je na tribinama bacio,mogu misliti kako je golmanu :mrgreen: ...vidi se da je spreman do bola...treba nam Zeba bas bas...
Gancev izgleda dobro,jak je onako,ulijeva sigurnost,dosao je i solidno spreman...cini mi se da bi mogao biti pojacanje,a ako vec nije pojacanje,onda je otprilike istog kvaliteta kao nasi stoperi,sto je po meni dobro...trebace mu vremena sigurno...bice dobar
Ostali,ne znam,ne mogu da vidim kakav je ko kad im ne znam imena,ima ih dosta koji ne znaju da potrce,neki imaju snage,ali nemaju nista drugo,a neki su ekstra dobri,ali ne mogu da hodaju i njezni su,krhki,mora da su neki juniori,nisam bas najbolje upucen...znace vec Amar
Od ostalih ima vise njih kojima sam bio razocaran,ali eto prvi je trening,pa to tek treba da pocne da se trenira...
Lazar Popovic i Damir Rovcanin Boze sacuvaj,ono nigdje nisam vidio...jos citam kako neko pise da je Rovcanin bio odlican,pa ono je bruka i sramota sta mali radi po terenu...on je men i drag momak i navijam za njega,ali onakav uzas od pristupa ja nisam vidio,jedino mu je Lazo konkurencija...katastrofa i jedan i drugi...Serdarevic nekog stopera igrao,da ne povjeruje covjek...bilo je 4 ili 5 ekipa,s tim da su jednu cinili juniori ako se ne varam...Culum dosta dobar,i posebno vidim stimung izmedju njega i Zebe...Beslija je tu sa njima,njih trojica kao da sami igraju...kraljevi...
Posebno me je odusevio jedan igrac...Goran Perak...odusevio me...ima sut,zabio je golcinu,dobar sa trkom,mekano dodavanje,pregled igre odlican,dvije asistencije iz kojih su pali golovi...ma razvalio momak skroz,bar po meni...ne znam da li ima sanse da ostane,ali meni on odavno moze igrati u prvih 11...Selimovic je bio na treningu i normalno trenirao,bio sam iznenadjenmjer znam da mu je istekao ugovor,sa Amarom je u nekim cudnim odnosima,ali on je i dalje ovde...i opet jako solidan...po meni je on bio daleko najbolji igrac zelje u prvoj polusezoni,pa je nestao kako se to sve desavalo,i sada na treningu sasvim dobar,ali u nemilosti je i mislim da ce otici...Edis Mulalic nije bio na prozivci,iako su novine napisale kako bi trebao biti prisutan...
Izvinjavam se na dugom postu,malo me ponijelo :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 19 jun 2010, 09:50

Ne znam jel iko ranije pisao nesto slicno...ali ja na onim slikama nikako ne prepoznajem Mirsada Bešliju!Ne znam jel džaba paničim al tako je! :D
TM87

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 19 jun 2010, 10:23

tm-ovac iz mase je napisao/la:Ne znam jel iko ranije pisao nesto slicno...ali ja na onim slikama nikako ne prepoznajem Mirsada Bešliju!Ne znam jel džaba paničim al tako je! :D
No sikiriki drug moj!Mirsad Bešlija je nezamjenjiv i on je tu,kao i Haris Bešlija.Moje je mišljenje da je Mirsad Bešlija zaslužio čak i kapitensku traku.Ima puno razloga,međutim kada Sam pročitao da ostaje vjeran plavom dresu i da ga ne interesuju ništa sem ŽELJE,nije bilo sretnijeg od mene.Pozz

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 jun 2010, 10:27

zlaja-73TM87 je napisao/la:
tm-ovac iz mase je napisao/la:Ne znam jel iko ranije pisao nesto slicno...ali ja na onim slikama nikako ne prepoznajem Mirsada Bešliju!Ne znam jel džaba paničim al tako je! :D
No sikiriki drug moj!Mirsad Bešlija je nezamjenjiv i on je tu,kao i Haris Bešlija.Moje je mišljenje da je Mirsad Bešlija zaslužio čak i kapitensku traku.Ima puno razloga,međutim kada Sam pročitao da ostaje vjeran plavom dresu i da ga ne interesuju ništa sem ŽELJE,nije bilo sretnijeg od mene.Pozz
slika
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 jun 2010, 10:27

tastatura je napisao/la:U koliko sati je trening sutra aBd?
Jedan je poceo prije sat vremena.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 19 jun 2010, 10:38

boccaccio je napisao/la:Od kise do sunca,od sunca do kise,pa bas kao i trening koji se desio...mnogo igraca,bas mnogo,a onda me zacudi kako je uopste moguce da se pojave na treningu igraci koji su dosli na probu a da veze sa trcanjem nemaju,a kamoli da znaju neku loptu da odigraju...bilo je i takvih...ali dobro,to ce amar kroz filter...nije to neka briga...prvo mi za oko zapade da nema Alena Mesanovica i nisam nasao nikoga ko bi znao zasto ga nema...koliko me cudi,toliko me brine,s obzirom na ono sto sam vidio od danasnjih napadaca,Laze Popovica i Damira Rovcanina...Bajro danas odlican,za moje divno cudo...
Mogu samo reci nazalost,pa Karic nece igrati...ovaj golman je da priznam imao podsmjeh u mojim mislima,jer nekako nimalo ne izgleda golmanski,nekako trom i gotovo da ga covjek ne dozivi kao sportistu,ali taj sta je sve odbranio,pa to je nevjerovatno..u stvari,ne znam da li je gola primio,a izvadio je 10 sto posto sansi najmanje...svaka mu cast...ovo je pojacanje,ali nazalost,nece imati sanse zbog kapitena,koji je za prvi trening solidno trckarao,vidi se da je radio nesto u pauzi...
Mozda imam velike emocije prema Zajku Zebi,ali taj mali je izmislio fudbal za Bekrica...ako dodje,on je najvece pojacanje,pa taman da dodje njemacki reprezentativac,Zeba je jaci...ono je perverzija sta radi...dok sam gledao zabio je dva gola,oba su perverzna,prvi je pravi igracki,kada je nakacio loptu na volej i probio golmana,a drugi je perverzan do bola,gotovo iz kornera,sam pred golmanom,presao ga pa fol daje na povratnu,i laganim dodavanjem direktno je poslao u gol...mene je na tribinama bacio,mogu misliti kako je golmanu :mrgreen: ...vidi se da je spreman do bola...treba nam Zeba bas bas...
Gancev izgleda dobro,jak je onako,ulijeva sigurnost,dosao je i solidno spreman...cini mi se da bi mogao biti pojacanje,a ako vec nije pojacanje,onda je otprilike istog kvaliteta kao nasi stoperi,sto je po meni dobro...trebace mu vremena sigurno...bice dobar
Ostali,ne znam,ne mogu da vidim kakav je ko kad im ne znam imena,ima ih dosta koji ne znaju da potrce,neki imaju snage,ali nemaju nista drugo,a neki su ekstra dobri,ali ne mogu da hodaju i njezni su,krhki,mora da su neki juniori,nisam bas najbolje upucen...znace vec Amar
Od ostalih ima vise njih kojima sam bio razocaran,ali eto prvi je trening,pa to tek treba da pocne da se trenira...
Lazar Popovic i Damir Rovcanin Boze sacuvaj,ono nigdje nisam vidio...jos citam kako neko pise da je Rovcanin bio odlican,pa ono je bruka i sramota sta mali radi po terenu...on je men i drag momak i navijam za njega,ali onakav uzas od pristupa ja nisam vidio,jedino mu je Lazo konkurencija...katastrofa i jedan i drugi...Serdarevic nekog stopera igrao,da ne povjeruje covjek...bilo je 4 ili 5 ekipa,s tim da su jednu cinili juniori ako se ne varam...Culum dosta dobar,i posebno vidim stimung izmedju njega i Zebe...Beslija je tu sa njima,njih trojica kao da sami igraju...kraljevi...
Posebno me je odusevio jedan igrac...Goran Perak...odusevio me...ima sut,zabio je golcinu,dobar sa trkom,mekano dodavanje,pregled igre odlican,dvije asistencije iz kojih su pali golovi...ma razvalio momak skroz,bar po meni...ne znam da li ima sanse da ostane,ali meni on odavno moze igrati u prvih 11...Selimovic je bio na treningu i normalno trenirao,bio sam iznenadjenmjer znam da mu je istekao ugovor,sa Amarom je u nekim cudnim odnosima,ali on je i dalje ovde...i opet jako solidan...po meni je on bio daleko najbolji igrac zelje u prvoj polusezoni,pa je nestao kako se to sve desavalo,i sada na treningu sasvim dobar,ali u nemilosti je i mislim da ce otici...Edis Mulalic nije bio na prozivci,iako su novine napisale kako bi trebao biti prisutan...
Izvinjavam se na dugom postu,malo me ponijelo :mrgreen:
ako osim cita ovaj forum, mislim da ce sada imati puno bolji uvid u stanje ekipe...
:D :D :D

vrce sa juga
Kontakt:

Post Postao/la vrce sa juga » 19 jun 2010, 10:50

zna li neko imali jos kupiti onih dresova od 80 KM ( zeljinih naravno ) !!! sto viscu niko ne spominje ??? zeba <3 ( na malonogometnim turnirima lik razvaljuje, ko kaze da nece ni na velikm ) Zeba u Zelju 8-)

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 19 jun 2010, 10:50

U ponedeljak izvalčenje, neka nam je sretno. Moje želje AIK ili Ekranas, može i Akotobe-jarabi. :mrgreen:
@vrca sa juga
Ima kupiti dresova. ;)
1996

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.