FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Bezideja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bezideja » 12 feb 2019, 17:09

Zeljo92 je napisao/la:Kad se pokusa otvorit ova slika, biva da je sa 1921.ba foruma, da ti nisi slucajno lobotomac, s ciljem da unosis nemir na ovaj forum a da anamo oni pisu kako na ss.ba pisu placenici i nanose stetu Zelji?
Moguce je sve to, to su klasicni debili i ne bi cudilo da se bave s tim stvarima. A ovdje uopce ne pisu placenici jedino tamo pisu placenici koji su bili u klubu i koji su od Želje primali platu ili primaju a predstavljaju se kao da im je babo ostavio Želju.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 12 feb 2019, 17:14

Da, fotografija je sa 1921.ba foruma, forum 1921.ba je forum svih navijaca Želje, i nema potrebe da ga pljuješ ili omalovažavaš, zna se gdje lobotomci pišu i koji je njihov forum, to sto ti samo ovdje mozes kuckati nije do mene, ja sam aktivan na svakom forumu koji je pro naški orijentisan, a to sto ti ne mozes prismrditi navedenom forumu, ili još bolje orgu ne daje ti za pravo da pljuješ po istom, tvoje namjere i pokušaj kreiranja teorija zavjere ili još bolje etiketiranje i optuživanje, dovoljno govori o tebi i tvom mentalnom sklopu ali i namjerama koje pokusavas prebaciti drugom :wave:

Otjeran si sa svakog foruma na kojem si pisao, o forumu klix i kako si išamaran moze se knjiga napisati, a tek o ovdje prezivljenim stvarima sa bivsim forumasem kojeg non stop spominjes i roman, slab si u svakom segmentu :kafa:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 12 feb 2019, 17:42

Sumnjam da na 1921.ba moze pisati profil idiota kakav si ti na ovom forumu, tamo si garant "pravo" lice, dok ovdje pljujes i pises s namjerama. Pitam se, koja je poenta pisanja romana na svaki moj post? Idiot ostaje idiot, to ti ne mozes promjenit.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 12 feb 2019, 17:48

Jeli to sve? :kafa:

Lijepo bi bilo kada bi na temi prestao svaki dan trolati, prozivati, i ulaziti u licna prepucavanja uslijed kompleksa kojeg ocito imas, a prebaciti se na pp., cisto radi teme, i naš šit da ne citaju svi, jer se time slade i to predstavljaju kao razjedinjenost navijaca, ako nisi dorastao nekim stvarima bolje da ih i ne pocinjes, jer nisi kapacitet za ovo sto pokusavas a uz to imas i ostecen ego, sto je itekako vidljivo, mali pačeniće
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 12 feb 2019, 17:52

Blago se tebi pa moderacije ne djeluje, ranije je djelovala al odustali su od foruma vise, sve ih manje zanima, pogotovo ova tema. Kako god, skontalo se da si lobotomac, na 1921.ba pisu sa anamo onog foruma, haman pa niko s ovog sem tebe :lol:. Neanderatalac bjese upravu, odma te provalio ko si sta si, pravi lobotomac :lol:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 12 feb 2019, 18:07

Neka je nasš Miske napravio iskorak bez Stanica, Bogija i Eldara, bas velika razlika stvarno koji mozgovi u pm...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 12 feb 2019, 18:13

Zasto bi moderacija reagovala? :kafa:

Jer ti nekoga optuzujes i etiketiras pa bi odmah trebali po tvom da postupe? previse si drzak i bezobrazan za svoje godine, a za to nemas podlogu, ostaje ti da kuckas po forumu i glumiš mangupa, a izvan toga se ponašaj kao i do sada mali dječaće :wave:

Ja da sam na mjestu tvoje majke poslao bih te dobrom psihologu, da sa njim popricas zasto si takav, zasto ljudima bez potrebe psujes djecu i mrtve roditelje, ja razlog znam, a to je kompleks kojeg ti je nabio onaj kojeg non stop spominjes, i kojeg vidis u svakom novom forumašu

I neka ovo bude posljednji post da sa tobom ulazim u rasprave, da si interesantan i na adekvatnom verbalnom nivou pa i hajde, ali ili trazis pomoc administracije ili se oslanjaš na druge forumaše ciju podrsku uzalud trazis, kao sto rekoh slab si u svakom segmentu podguzna muho uvlaciguzo, meni je ipak bolji epitet da si forumas bez licnog stava koji se priklanja vecini kao sto te jedne prilike i etiketiraše, dosado :arrow:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 feb 2019, 18:16

Al' vi trujete ovu glavnu temu ličnim prepucavanjima, mislim nemojte šta pogrešno shvatiti al' stvarno je više mukotrpno čitati pojedince kako se raspravljaju oko nekih gluposti (za moj pojam su gluposti). Daj brate ili to riješiti ili nemojte pisati ili se bar blokirajte međusobno da ne čitamo ovo po glavnoj temi.

Uđem da vidim šta se dešava, vezano za tim i klub, a čitam o nekakvim forumima, banovima, lobotomcima, ličnim prepucavanjima itd.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 12 feb 2019, 18:18

Apsolutno se slazem, ja o Želji, loptama i Amaru, doticnom interesantno sa kojeg je foruma fotografija :rol:

Samo malo oštrija reakcija moderatora i nema zime za temu
Ekipa Željezničara danas je u poslijepodnevnim satima stigla u Sarajevo, a naredni trening Plavi će obaviti sutra u 15 sati na Grbavici.
Posljednju utakmicu pred nastavak prvenstva Željo će odigrati u subotu protiv Olimpica. Susret se igra na Otoci u 14 sati.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 feb 2019, 18:37

Znači stigli su naši već, kone prije otišle u Antaliju, a Boga mi će kasnije i doći :mrgreen:

Al' dobro to je to, pa onaj tamo vikend počinje liga je l' tako?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 12 feb 2019, 18:38

Tako je :mrgreen:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 12 feb 2019, 18:42

Vas dvojica, znate ko, bicete obojica udaljeni s teme ako ovako nastavite.

Stavite jedan drugog na ignore listu i pisite o Zelji. Prvi koji spomene onog drugog bice udaljen.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 feb 2019, 18:43

Opet meni brzo ova pauza proleti, ne znam za vas :mrgreen: :mrgreen: :lol:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 12 feb 2019, 18:46

Raonffa je napisao/la:Opet meni brzo ova pauza proleti, ne znam za vas :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Ma decembar je najsporiji bio, onaj period do skupštine se baš odužio, valjda zbog naše neizvjesnosti i znatiželje. Sve poslije skupštine je proletilo brzo.

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 12 feb 2019, 18:51

Raonffa je napisao/la:Znači stigli su naši već, kone prije otišle u Antaliju, a Boga mi će kasnije i doći :mrgreen:

Al' dobro to je to, pa onaj tamo vikend počinje liga je l' tako?
Jeste, gostujemo 24. u Bijeljini.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 feb 2019, 18:54

braco je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Opet meni brzo ova pauza proleti, ne znam za vas :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Ma decembar je najsporiji bio, onaj period do skupštine se baš odužio, valjda zbog naše neizvjesnosti i znatiželje. Sve poslije skupštine je proletilo brzo.
Vala je meni i decembar proletio, doduše ovo do skupštine je malo sporije išlo al' opet mi je brzo prošlo.

@Maxi

:thumbup:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 12 feb 2019, 19:09

Što se tiče Radnika, čisto da vidimo šta nas čeka:

Dolasci:

- Srđan Bečelić iz FK Bačka topola (desni bek)
- Ivan Šubert iz FK Bačke Palanke (štoper)
- Dino Mujkić iz FK Priluk (napadač)
- Stefan Barić (tetku mu yebem) iz Zrinjskog (krilo)
- Ismar Hairalahović na posudbi iz Zrinjskog (centralni vezni)
- Miloš Simonović iz Sogdiana, Uzbekistan (štoper)
- Kenan Delić iz Dugopolja (napadač). Naš bivši omladinac.
- Dejan Maksimović iz FK Zemun (krilo)

Odlasci:

- Domagoj Franić u Slovačko (Češka), štoper
- Radosav Aleksić u Andijan (Uzbekistan), štoper
- Dušan Martinović, penzija, bio im kapiten
- Aleksandar Glišić, bez kluba

Dakle ostali su bez četri bitna igrača. Franić i Aleksić su bili im taj štoperski tandem, obojica dobri štoperi za ovu ligu. Martinović je ako se ne varam zbog povrede prekinuo karijeru, bio im je kapiten. Glišić također redovno igrao, preko 1000 minuta ove polusezone.

Sinan ekskluziv:
Amar Osim na Grbavicu vraća veznjaka

Fudbaleri Željezničara danas su se vratili u Sarajevo iz Antalije, gdje su obavili finalni dio priprema za nastavak sezone.

Amar Osim za sutra je zakazao trening na Grbavici, na kojem će se pojaviti jedno poznato lice svim navijačima Želje.

Kako saznaju ****, Osim je na Grbavicu odlučio vratiti veznjaka Eldara Hasanovića.

Hasanović, koji je posljednje dvije sezone nastupao u Kini, danas je bio na Grbavici gdje je razgovarao sa Osimom i Upravom Plavih i sutra će ponovo zadužiti opremu Želje.

Hasanović je sa Plavima osvojio titulu prvaka u sezoni 2012/2013., a u karijeri je nastupao za Žilinu, Velež, Čelik, Bnei Skhaknin, Slobodu, Maccabi Shaaaim, Dalian Transcedence.
I nije ti čemu ovaj Srbin irfo. :kafa:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 12 feb 2019, 19:31

Gledaj Asima, ovakav ja petkom naveče završim

slika
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 12 feb 2019, 19:39

E cuj Eldar Hasanovic :rol:

Da je Dino, ba bi i shvatio, Amare pretjerao si :stop:

Nego za ulaska sa klupe, rotaciju, solidna rezerva, nista vise od toga, k*** od igraca, iritantan kao pojava, ipak mislim da Amar pošteno prca pojedine, jednostavno može mu se, smatram da je Eldaru ovo nagrada za pisanje - pišanje po fb-u :kafa:

Gledaj somova i faca :urnebes:
Zadnja izmjena: KongrateUK, dana/u 12 feb 2019, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 12 feb 2019, 19:41

braco je napisao/la:Što se tiče Radnika, čisto da vidimo šta nas čeka:

Dolasci:

- Srđan Bečelić iz FK Bačka topola (desni bek)
- Ivan Šubert iz FK Bačke Palanke (štoper)
- Dino Mujkić iz FK Priluk (napadač)
- Stefan Barić (tetku mu yebem) iz Zrinjskog (krilo)
- Ismar Hairalahović na posudbi iz Zrinjskog (centralni vezni)
- Miloš Simonović iz Sogdiana, Uzbekistan (štoper)
- Kenan Delić iz Dugopolja (napadač). Naš bivši omladinac.
- Dejan Maksimović iz FK Zemun (krilo)

Odlasci:

- Domagoj Franić u Slovačko (Češka), štoper
- Radosav Aleksić u Andijan (Uzbekistan), štoper
- Dušan Martinović, penzija, bio im kapiten
- Aleksandar Glišić, bez kluba

Dakle ostali su bez četri bitna igrača. Franić i Aleksić su bili im taj štoperski tandem, obojica dobri štoperi za ovu ligu. Martinović je ako se ne varam zbog povrede prekinuo karijeru, bio im je kapiten. Glišić također redovno igrao, preko 1000 minuta ove polusezone.

Sinan ekskluziv:
Amar Osim na Grbavicu vraća veznjaka

Fudbaleri Željezničara danas su se vratili u Sarajevo iz Antalije, gdje su obavili finalni dio priprema za nastavak sezone.

Amar Osim za sutra je zakazao trening na Grbavici, na kojem će se pojaviti jedno poznato lice svim navijačima Želje.

Kako saznaju ****, Osim je na Grbavicu odlučio vratiti veznjaka Eldara Hasanovića.

Hasanović, koji je posljednje dvije sezone nastupao u Kini, danas je bio na Grbavici gdje je razgovarao sa Osimom i Upravom Plavih i sutra će ponovo zadužiti opremu Želje.

Hasanović je sa Plavima osvojio titulu prvaka u sezoni 2012/2013., a u karijeri je nastupao za Žilinu, Velež, Čelik, Bnei Skhaknin, Slobodu, Maccabi Shaaaim, Dalian Transcedence.
I nije ti čemu ovaj Srbin irfo. :kafa:
Bolje bi bilo da nam vrati Bekrića, on bi nam najbolje došao sa ova dva omladinca u sredini :salut:
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”