QUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
haaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovo djete jedva ima jednu dvije godine a vidi ga
Nego šta je sa ovim vremenom ?
Moderator/ica: insider
QUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
haaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovo djete jedva ima jednu dvije godine a vidi ga
Balije oholekakavdanakneiskustvu je napisao/la:nikad mi neće biti jasno kako nekim ljudima može smetati kad ih pozdraviš sa dobar dan,dobro jutro,dobro veče ili zdravo
Tako je druze bosco !Bosco je napisao/la:Balije oholekakavdanakneiskustvu je napisao/la:nikad mi neće biti jasno kako nekim ljudima može smetati kad ih pozdraviš sa dobar dan,dobro jutro,dobro veče ili zdravo, yebi im mater i nemoj ih više nikad pozdravit.
mali ne jedi govhnaSamo F.K.S !! je napisao/la:
Tako je druze bosco !
Brate to su ti sandze i ovi iz istocne bosne
Hos rodni list starog i stare ?legenda reala je napisao/la:mali ne jedi govhnaSamo F.K.S !! je napisao/la:
Tako je druze bosco !
Brate to su ti sandze i ovi iz istocne bosne,nećeš ti meni BG vidjeti nikad ,a ti ko pravi Sarajlija ,jašta si
mali riću te materiSamo F.K.S !! je napisao/la:Hos rodni list starog i stare ?legenda reala je napisao/la:mali ne jedi govhnaSamo F.K.S !! je napisao/la:
Tako je druze bosco !
Brate to su ti sandze i ovi iz istocne bosne,nećeš ti meni BG vidjeti nikad ,a ti ko pravi Sarajlija ,jašta si
Ma brate previse se seljaka spustilo u grad pa kad cujem rijeci : tuj,rusak,allaha mi , zvacu ti babA .....
Alaha tiSamo F.K.S !! je napisao/la:nisam ja sam iz zepe
ne kontam ,šta si htio reći ,jel BrezonjaLBJ MVP je napisao/la:Au istočnjaka ccc haj ovaj mali pitar i logično mi nekako,ali ti legenda ko dobar čovjek si izgledao
Pa kako ćeš skontat Goraždaklegenda reala je napisao/la:ne kontam ,šta si htio reći ,jel BrezonjaLBJ MVP je napisao/la:Au istočnjaka ccc haj ovaj mali pitar i logično mi nekako,ali ti legenda ko dobar čovjek si izgledao![]()
LBJ MVP je napisao/la:Pa kako ćeš skontat Goraždaklegenda reala je napisao/la:ne kontam ,šta si htio reći ,jel BrezonjaLBJ MVP je napisao/la:Au istočnjaka ccc haj ovaj mali pitar i logično mi nekako,ali ti legenda ko dobar čovjek si izgledao![]()
Zato što si iz istočne Bosne ja sve konto Goražde vamo negdje pravi bosanski gradlegenda reala je napisao/la:
pa zbog čega više nisam dobar čojek ,jel
Alaha ti mi reci![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.