valjda sto diras mladju djecu od sebelegenda reala je napisao/la:
pa zbog čega više nisam dobar čojek ,jel
reci mi Alaha ti
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Chat
sta vas je za milutinom(legendom) to je papak

- legenda reala
- Kontakt:
Pa mali mi smo ,pravi bosanski grad ,sve sami bosanci ,mi smo ti bosanci u srcu RSLBJ MVP je napisao/la:Zato što si iz istočne Bosne ja sve konto Goražde vamo negdje pravi bosanski gradlegenda reala je napisao/la:
Alaha ti mi reci![]()
![]()
Interista jesi ti babin
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Megamon
- Kontakt:
Mrzim te predrasude.Rodjen sam u Gorazdu(i ne stidim se,cak sta vise ponosim se)
Zivim u Sarajevu citav svoj zivot,ovaj grad smatram svojim.I Zbog cega sam ja sad "seljak" o odnosu na "cistokrvne" Sarajlije.
Uvijek se pozdravljam sa Dobar dan i tako to.
Zivim u Sarajevu citav svoj zivot,ovaj grad smatram svojim.I Zbog cega sam ja sad "seljak" o odnosu na "cistokrvne" Sarajlije.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Haj pozelite srecu da budem prvi
Ko ne pozeli dosli mu dosljaci u mahalu dabogda 
E moj milutinelegenda reala je napisao/la:Pa mali mi smo ,pravi bosanski grad ,sve sami bosanci ,mi smo ti bosanci u srcu RSLBJ MVP je napisao/la:Zato što si iz istočne Bosne ja sve konto Goražde vamo negdje pravi bosanski gradlegenda reala je napisao/la:
Alaha ti mi reci![]()
![]()
![]()
Interista jesi ti babin![]()
Slažem se su tobomInterista je napisao/la:sta vas je za milutinom(legendom) to je papak![]()
Zaebavamo sebrate upravo zbog tih predrasudaMegamon je napisao/la:Mrzim te predrasude.Rodjen sam u Gorazdu(i ne stidim se,cak sta vise ponosim se)
Sretno samo pitar
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
samo se ti zajebavaj dodji u bihac pa cu ti pokazati jesam li babinlegenda reala je napisao/la:Pa mali mi smo ,pravi bosanski grad ,sve sami bosanci ,mi smo ti bosanci u srcu RSLBJ MVP je napisao/la:Zato što si iz istočne Bosne ja sve konto Goražde vamo negdje pravi bosanski gradlegenda reala je napisao/la:
Alaha ti mi reci![]()
![]()
![]()
Interista jesi ti babin![]()
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Padaju i prijetnje 
- legenda reala
- Kontakt:
Kolko ti puta moram ponoviti ,da mi je bliže Njemačka ,nego Bihać ,ne isplati mi se ići u Bihać nikako
moj Milutine ,onda si Tigrić ,jelde
Mali Sarajlija dobar si ti meni momak ,iako nas ne voliš mi tebe volimo
i imaš našu podršku ,a Hary i Frutek će obezbjediti picke
Hairlija ma pusti djecu ,a ne znaju djeca da nije Goražda ,da ne bi bilo ni Sarajeva
Mali LBJ MVP ,popušimi ukrali biciklo ,idi gledaj utakmicu ,da kasnije možeš lupati gluposti jesi čuo
Sve je zajebancija normalno
Mali Sarajlija dobar si ti meni momak ,iako nas ne voliš mi tebe volimo
Hairlija ma pusti djecu ,a ne znaju djeca da nije Goražda ,da ne bi bilo ni Sarajeva
Mali LBJ MVP ,popušimi ukrali biciklo ,idi gledaj utakmicu ,da kasnije možeš lupati gluposti jesi čuo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Sretno da budeš prvi..... A kakvo je takmičenje?????Samo F.K.S !! je napisao/la:Haj pozelite srecu da budem prviKo ne pozeli dosli mu dosljaci u mahalu dabogda
Smiri se dok pišeš sad ništa ne kontam dok ti je neko pušio tebi ukrali biciklolegenda reala je napisao/la:Kolko ti puta moram ponoviti ,da mi je bliže Njemačka ,nego Bihać ,ne isplati mi se ići u Bihać nikakomoj Milutine ,onda si Tigrić ,jelde
Mali Sarajlija dobar si ti meni momak ,iako nas ne voliš mi tebe volimoi imaš našu podršku ,a Hary i Frutek će obezbjediti picke
![]()
Hairlija ma pusti djecu ,a ne znaju djeca da nije Goražda ,da ne bi bilo ni Sarajeva![]()
![]()
Mali LBJ MVP ,popušimi ukrali biciklo ,idi gledaj utakmicu ,da kasnije možeš lupati gluposti jesi čuo![]()
![]()
Svakako da ćulupat gluposti poslije tekme
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
haha popušimi ukrali biciklo otkad taj fazon nisam čuo 
- legenda reala
- Kontakt:
Odo gledati utakmicu ,i vi bi trebali ipak je ovo najveća utakmica godine i normalno navijajte za Real ,nisam ga igro na kladi ,tako da se ne bi trebo nervirati
Čujemo se poslije tekme
Đe onaj Interista papčina
Čujemo se poslije tekme
Đe onaj Interista papčina
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Pi,cka ko ne pozeli srecu 
sretno, picko

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
normalno da ti se ne isplati dolazit po batine u bihac
jel sad uredu dodikov net milutine

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
-
bavarian_bk
- Kontakt:
SAMO FKS samo ti se ibretim Allaha mi . Siguran sam da nemaš više od 12-13 godina ali neka ...
Ufatime više jajca umro čovjek
Ufatime više jajca umro čovjek
Ne mogu rahat gledat utakmicu, vam Higgins i O'Sullivan ubiše, moram preokretat svako malo, plus sam slušo radio prijenos Izviđač - Bosna, najgore kad navali odjednom, a čitav dan ništa nema...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- neutralan__
- Kontakt:
Koliko igra Bosna?Hawking je napisao/la:Ne mogu rahat gledat utakmicu, vam Higgins i O'Sullivan ubiše, moram preokretat svako malo, plus sam slušo radio prijenos Izviđač - Bosna, najgore kad navali odjednom, a čitav dan ništa nema...
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988