Sretno da budeš prvi..... A kakvo je takmičenje?????Samo F.K.S !! je napisao/la:Haj pozelite srecu da budem prviKo ne pozeli dosli mu dosljaci u mahalu dabogda
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Chat
Smiri se dok pišeš sad ništa ne kontam dok ti je neko pušio tebi ukrali biciklolegenda reala je napisao/la:Kolko ti puta moram ponoviti ,da mi je bliže Njemačka ,nego Bihać ,ne isplati mi se ići u Bihać nikakomoj Milutine ,onda si Tigrić ,jelde
Mali Sarajlija dobar si ti meni momak ,iako nas ne voliš mi tebe volimoi imaš našu podršku ,a Hary i Frutek će obezbjediti picke
![]()
Hairlija ma pusti djecu ,a ne znaju djeca da nije Goražda ,da ne bi bilo ni Sarajeva![]()
![]()
Mali LBJ MVP ,popušimi ukrali biciklo ,idi gledaj utakmicu ,da kasnije možeš lupati gluposti jesi čuo![]()
![]()
Sve je zajebancija normalno
Svakako da ćulupat gluposti poslije tekme
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
haha popušimi ukrali biciklo otkad taj fazon nisam čuo 
- legenda reala
- Kontakt:
Odo gledati utakmicu ,i vi bi trebali ipak je ovo najveća utakmica godine i normalno navijajte za Real ,nisam ga igro na kladi ,tako da se ne bi trebo nervirati
Čujemo se poslije tekme
Đe onaj Interista papčina
Čujemo se poslije tekme
Đe onaj Interista papčina
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Pi,cka ko ne pozeli srecu 
sretno, picko

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
normalno da ti se ne isplati dolazit po batine u bihac
jel sad uredu dodikov net milutine

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
-
bavarian_bk
- Kontakt:
SAMO FKS samo ti se ibretim Allaha mi . Siguran sam da nemaš više od 12-13 godina ali neka ...
Ufatime više jajca umro čovjek
Ne mogu rahat gledat utakmicu, vam Higgins i O'Sullivan ubiše, moram preokretat svako malo, plus sam slušo radio prijenos Izviđač - Bosna, najgore kad navali odjednom, a čitav dan ništa nema...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- neutralan__
- Kontakt:
Koliko igra Bosna?Hawking je napisao/la:Ne mogu rahat gledat utakmicu, vam Higgins i O'Sullivan ubiše, moram preokretat svako malo, plus sam slušo radio prijenos Izviđač - Bosna, najgore kad navali odjednom, a čitav dan ništa nema...
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Imaš temu tamo, već se proslavlja... Pobjedila Bosna 21:26neutralan__ je napisao/la:Koliko igra Bosna?Hawking je napisao/la:Ne mogu rahat gledat utakmicu, vam Higgins i O'Sullivan ubiše, moram preokretat svako malo, plus sam slušo radio prijenos Izviđač - Bosna, najgore kad navali odjednom, a čitav dan ništa nema...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Pa mali Sarajlica i ima toliko godina,zato i jest cistokrvni sarajlica i zato nece da se bode po ulicama,ko ovi doslje tipa Megamojbavarian_bk je napisao/la:SAMO FKS samo ti se ibretim Allaha mi . Siguran sam da nemaš više od 12-13 godina ali neka ...
P.S. ne zna se ko je vise nafuran prave Sarajlice ili doslje
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- neutralan__
- Kontakt:
Aha hvala,nisam gledao tamo.Hawking je napisao/la:Imaš temu tamo, već se proslavlja... Pobjedila Bosna 21:26neutralan__ je napisao/la:Koliko igra Bosna?Hawking je napisao/la:Ne mogu rahat gledat utakmicu, vam Higgins i O'Sullivan ubiše, moram preokretat svako malo, plus sam slušo radio prijenos Izviđač - Bosna, najgore kad navali odjednom, a čitav dan ništa nema...
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
LudLo 4 je napisao/la:Pa mali Sarajlica i ima toliko godina,zato i jest cistokrvni sarajlica i zato nece da se bode po ulicama,ko ovi doslje tipa Megamojbavarian_bk je napisao/la:SAMO FKS samo ti se ibretim Allaha mi . Siguran sam da nemaš više od 12-13 godina ali neka ...
Ufatime više jajca umro čovjek![]()
P.S. ne zna se ko je vise nafuran prave Sarajlice ili doslje
Jesam nafuran hebo ja sebe
Kakakv je panglu ovaj Šuko, on još ne zna da se treneru ne mora pokazati crveni karton nego mu se samo treba reći da izađe s terena... ja komentatora i zicegu...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ljudi je li neko imao problema sa skočnim zglobom . Neki dan na treningu sam stao ružno i okrenuo zglob. Kad sam došao kući stavio sam obloge i oteklina je splasnula međutim bol ne prolazi . Nisam išao doktoru kontam proće ali je li neko imao sličan problem

Primiri koji dan sa treninzima i nema problema.bavarian_bk je napisao/la:Ljudi je li neko imao problema sa skočnim zglobom . Neki dan na treningu sam stao ružno i okrenuo zglob. Kad sam došao kući stavio sam obloge i oteklina je splasnula međutim bol ne prolazi . Nisam išao doktoru kontam proće ali je li neko imao sličan problem![]()
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Langeta, ako je ne staviš halali zglob za sva vremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.