FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Fikret1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Fikret1946 » 12 sep 2018, 17:00

Ma nosi ih u qrac koga zaboli za zenski fudbal, vise ljudi dodje na sajam meda jbt :lol:
Kladim se da ih pola ne zna pravila sva

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 12 sep 2018, 17:38

nemojte tako, treba postovati ove zene. nasi manekeni mogu samo sanjati uspjehe koje su one vec ostvarile. drugi bi dali sve da imaju ovako nesto a mi pljujemo po njima.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 12 sep 2018, 17:40

Samozdravlje je napisao/la:
bihuzur je napisao/la:Lako pobjediti neko selo. Pobjedite vi simin han city!
Bogami mene hastra ovi manjih vise nego SB.Imam molbu ako se naces ljutiti.Morbidna mi ova slika,hastra me razmjeniti misljenje s tobom :rol: Mozes li postaviti Sabanovica ili nekog tebi dragog Akademca.Mojne se titilju .Vozdra :thumbup:
ako pobjedimo selo city, ide avatar samo u husrefovu cast! :salut:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 sep 2018, 17:50

Fikret1946 je napisao/la:Ma nosi ih u qrac koga zaboli za zenski fudbal, vise ljudi dodje na sajam meda jbt :lol:
Pogledao jednom tekmu zenske lige prvaka kad su ove nase igrale, ugasio stream nakon 15 minuta. Isto djecaci kad igraju i tek uce fudbal, a fol LP. :D
Bahati, bahati Željkan!
1946

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 12 sep 2018, 17:53

joker90 je napisao/la:
Fikret1946 je napisao/la:Ma nosi ih u qrac koga zaboli za zenski fudbal, vise ljudi dodje na sajam meda jbt :lol:
Pogledao jednom tekmu zenske lige prvaka kad su ove nase igrale, ugasio stream nakon 15 minuta. Isto djecaci kad igraju i tek uce fudbal, a fol LP. :D
ma smijesno bolan, gledao jednom neko prvenstvo zene, ne sjecam se tacno koji mec i neka igrala rukom i svi nastavljaju ko da se nikad nije desilo nit se ko buni ni nista :lol:
isto ono ko kosarke kad su igrale neke i ubaci neka glupaca u pogresan kos i nastavljale igrat samo okrenule stranu :rol:

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 12 sep 2018, 18:01

bihuzur je napisao/la:
Bogami mene hastra ovi manjih vise nego SB.Imam molbu ako se naces ljutiti.Morbidna mi ova slika,hastra me razmjeniti misljenje s tobom :rol: Mozes li postaviti Sabanovica ili nekog tebi dragog Akademca.Mojne se titilju .Vozdra :thumbup:
E hajd da i to dočekamo :rol:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 12 sep 2018, 18:15

Fikret1946 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
ma smijesno bolan, gledao jednom neko prvenstvo zene, ne sjecam se tacno koji mec i neka igrala rukom i svi nastavljaju ko da se nikad nije desilo nit se ko buni ni nista :lol:
isto ono ko kosarke kad su igrale neke i ubaci neka glupaca u pogresan kos i nastavljale igrat samo okrenule stranu :rol:
Ma svaka njima čast za uspjehe u svojoj konkurenciji. Ali generalno nivo i fizički intenzitet ženskog fudbala je na nivou muških pionira i totalno negledljiv. Ali i to treba razumjeti zbog prirodnih zakona, dok s druge strane one na terenu fakat znaju raditi vrhunske gluposti.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 sep 2018, 19:19

Dobrih treba ima ako nista.Bar se tu imalo sta vidjeti.Nikad vise "picetine" nije na Kosevu bilo ,loza gorila znaci ,mada kad je Potura usla tu je kraj bio svima "dje ce ko" :bow:

Bili su i prvotimci svi sa strucnim stabom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 12 sep 2018, 19:19

Sutra izvlačenje kupa, da je nekog laganog dobiti da se previše ne umaramo.
Koga priželjkujete ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 12 sep 2018, 19:22

U žrijebu će se naći sljedeće ekipe: GOŠK, Mladost Doboj Kakanj, Sloboda, Čelik, Željezničar, Radnik, Krupa, Zrinjski, Široki Brijeg, Zvijezda 09, Sarajevo, Tuzla City, Velež, Rudar Kakanj, Zvijezda, TOŠK, Mladost Kikači, Igman, Klis, Pobjeda Tešanjka, Moševac, Metalleghe BSI, Bosna Visoko, Goražde, Alfra Modriča, Slavija I. Sarajevo, Sloga Doboj, Sloga Gornje Crnjelovo, Borac Banja Luka, Rudar Prijedor, Kozara Gradiška i Leotar.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 sep 2018, 19:36

Igrace dozivljavam kao uposlenike u bilo kojoj firmi.Rijetki imaju emociju,bas rijetki postave interes kluba ispred licnog. Torlak ??
Imam jarana 1950ili 53 godiste.Prosao od pionira,juniora FKS,odigrao 3/4 utakmice za prvi tim tamo 70/ih godina.Debitovao protiv CZ ,odigrao odlicno(dobio 10 u Oslobodzenju,cuvao Trifketa/Mihajlovica,nije igrao D.Dzajic),poslije igrao u Jedinstvu(Bihac i Brcko,bio pun ko brod,tad je bilo para u 2.ligi).Taj mi jaran se smijao koliko sam zaludjen FKS.Njemu sega kad Zeljo dobije Sarajevo,a ja ko lud,nije mi do zivota.Medjutim jaranov sin(divan ,obrazovan momak,arhitekta 35 god.,ludi pitar)voli FKS kao i ja.Zato ja navijace postavljam ispred Susica,Hadzibegica,Skore,Saida i mnogih drugi.Znam zasto cijenim Vahidina Musemica , a cini mi se da je Torlak produzio kad je mogao ici u neke slabije lige Evrope(ako je istina i njega gotivim).Svak ko uradi nesto dobro za FKS ja cu ga gotiviti i hvaliti.Znam da bi bili u velikoj dubiozi da nije bilo navijaca 2013,ko zna bili postojali uopste.Pozdrav svim navijacima(zadovoljnim,pljuvacima i bilo kakvi navijaci FKS).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 sep 2018, 20:46

Čini mi se da je Adukor juče protiv Borca bio na stoperu. Opet se pravi glu.post bez obzira što je trening utakmica. Rezultat prvog poluvremena je bio 1:0 za Borac. Samo kažem. Adukora bi prije na go stavio nego ga tušio na stoperu, ako već ga neces staviti u vezu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 sep 2018, 21:05

bihuzur je napisao/la:
Hvala ti,Bog te nagradio.Sad mi je pobjeda puno vaznija.Nisam nesto gadljiv,ali morbidno mi.Ti,@pitr6785,@robertkosar,@bordopoeta mi se cinite bliski po razmisljanju.Ne kazem da drugi nisu ok,nego jednostavno slicno mozemo komunicirati iako se ne slazemo u svemu.Hvala ti . :thumbup:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 sep 2018, 21:14

Da li ste sinoc primjetili koliko su losih ispucavanja imala oba golmana?Sehic lose reagova na onaj ubacaj ,tek kasnije se pokaza da je ofsajd.Kovacevic je dvije teze lopte pokupio,bolje se postavio u Zenici.Ne poredim,zelim samo reci da Kovacevic zasluzuje jos prilika.pa i onaj golman U21 primi go ,radi loseg postavljanja(sasvim solidan golman,a i vjetar je ucinio svoje).
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 12 sep 2018, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 sep 2018, 21:42

Pitar6785 je napisao/la:Treba se dobro preispitat sto se ovi stvari tice, govorenje javno koliko je koji igrac kosto ili posto je koji igrac prodat automaski eto ti PDV 17% drugo odma ce igraci drugi trazit vece plate i takode imacemo veci problem sa drugim igracima.

Drugo nije isto jel klub dobio 100 k € ili 0 €. Pa nek Sabrina uzme pola opet za 100k km mozes kupit najbolje kadete u bh. A sta mozes kupit za 0 km.

Sto se tice ugovora ima tu dosta nacina kako da se klub zastiti;
1) kad podpisujes ugovor toliko i toliko godina + jos toliko i toliko
2) 6 -7 mjeseci prije isteka ponudit ugovor neces tribina i idemo dalje
Namazani su fudbaleri,zadnju godinu odigraju bas vrhunski,ali iz licnog interesa,da mogu vani naci angazmzn.Sad ce me mnogi napasti.Duljevic,pa Saric su zadnju godinu odigrali vrlo dobro.Tesko bi bez njih uhvatili Evropu(sto donosi neke pare,marketing,popunjene tribine i ...).Ono sto je lose da mi ostajemo osakaceni bez tih igraca(ponajbolji u tom trenutku)i Evropu odigramo manje/vise lose.Ne mozes naci adekvatnu zamjenu i ako je nadjes ne mozes uigrati.
Ima jos jedna stvar.Kad razgovaramo sa nekim menadzerom(nekog kvalitetnog),mozemo reci da mi ispostujemo igraca i ne ucjenjujemo (primjer su ova dvojica).Vidjet cete kad Crepulja bljesne zadnju godinu(ako nije izgubljen za fudbal).
Da se pitam ja bih Adukoru i Rahmanovicu ponudio ugovor na bar 6 mj(naravno platio koliko spada).Bili bi konkurentni za titulu,sto nama kao navijacima bi trebalo biti najvaznije.Imali bi obojicu za Evropu i ne bi trebali uigravati nove postave.Zavisno koliko bi ostali u Evropi,prodati ,a aBd pa udjemo u grupe EL(kao prvaci bi uz malo srece mogli)onda im halal sto bi djabe otisli,jer bi naplatili uspjeh.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 sep 2018, 21:42

Husref Musemic!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 12 sep 2018, 21:45

Šehiću je to bila jedina greška u ova dva zadnja meča.. A i lopta je bila klizava, ne treba ni to zanemariti.

Divim se ljudima koji mogu gledati ženski fudbal, a pogotovo se divim onima koji odu gledati to. Ja ne bi mogao, nema šanse.. Negledljivo, sporo, traljavo itd. Svaka čast SFK-a, ubiše hljeb godinama iako nemaju nikakvu konkurenciju, da ne misli neko da imam ne daj bože nešto protiv njih.

@miky_hz
To ti otišao zbog Poture, nisi ti ni gledao bordo hanume.. :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 12 sep 2018, 22:26

Gade mi se komentari ovih "maco" kretena, jade nevaspitane, ako Vas ne interesuje ženski fudbal, ne komentarišite.
Samo pokazujete, svoju mizernost.
FUJ

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 sep 2018, 22:57

Esport je napisao/la:Gade mi se komentari ovih "maco" kretena, jade nevaspitane, ako Vas ne interesuje ženski fudbal, ne komentarišite.
Samo pokazujete, svoju mizernost.
FUJ
:thumbup:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 sep 2018, 23:15

Ide Mladost iz Kikaca u kupu glaat :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []