FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Dokoljenko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Konacno Zeljo opet lici na nesto. Ima dosta posla ali ima i dosta poboljsanja.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- plavousrcu
- Kontakt:
Igrac utakmice je Zec stariji. Nema tu pametovanja. Usao s klupe i zabio gol kojim smo prekinuli uzasnu seriju. Uz to skinuo tone i tone pritiska s ledja ostalih igraca. Samo da on kod nas ostane i nakon ljeta. Kao i nakon Bijeljine opet tvrdim da su nasi najveci problemi Saban i Hajdar. Nijedan meni nije za prve ekipe, ali ako mora jedan jer nema boljih onda Saban. Mi kad oni igraju nemamo prenosa lopte, nema tranzicije nikakve i zbog toga ispasta komplet ekipa. Posjeta je dotukla one profesionalne analne planinare sto se nazivase navijacima Zelje.
Bitno je da smo otcepili i prekinuli niz. Da je ostalo 0:1 Bog dragi zna kad bismo se podigli i sta bi sve bilo. Nije idealno, daleko je od toga, ali i ne moze biti tako kad su takvi igraci. Samo da se izvuce Evropa pa dobro sjesti i vidjeti sta i kako za sljedecu sezonu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Samo da Ermin Zec dobije snage, on i krpic u napadu ce dati zelji totalno novu dimenziju.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- plavousrcu
- Kontakt:
Trebat ce njemu ova polusezona da se vrati na 70 posto i tad ce biti ubica. On je zadnju utakmicu igrao na kraju prosle sezone. To je maj mjesec a sada je mart. Deset mjeseci je to i jos pripreme nije odradio kako treba.
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Zeljo igra magicno magicno fantasticnoBezideja je napisao/la:Duša draga jesi živosobaodpovjerenja je napisao/la:Miske odlazi
Srdjan Stanic pitarski ker
osobaodpovjerenja je napisao/la:Zeljo igra magicno magicno fantasticnoBezideja je napisao/la:Duša draga jesi živosobaodpovjerenja je napisao/la:Miske odlazi
Ma suosjecam se s tobom, nije tebi lahko

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
- Kontakt:
Gledam ove Bergerove tablice po kojima će se igrati treći krug, ako budemo treći nakon 22 kola pitare dočekujemo na Grbavici 

Evo malo duža analiza za večerašnju tekmu, stavio sam u spoiler jer ima onako dosta teksta, pa da ne yebem temu 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
A Zrinjskom gostujemo?Blueforce21 je napisao/la:Gledam ove Bergerove tablice po kojima će se igrati treći krug, ako budemo treći nakon 22 kola pitare dočekujemo na Grbavici
23
- Dokoljenko
- Kontakt:
Neki novi football na Grbavici. Koliko sansi smo napravili, pet, deset, dvadeset?
Budite blagi prema Hajdarevicu i Sabanu. Prepali su se, potonuli, grijesili, desava se. Zato je tim odreagovao odlicno i izvukao se, svih devedeset minuta su radili "nesto". Svih devedeset se trci, napada, vrsi pritisak. Kako vrijeme bude odmicalo to ce izgledati jos bolje, posebno realizacija koja je trenutno problem broj jedan. Zeko stariji. Odavno nisam vidio da se neko onako brzo "repetira" i opuca prema golu. Kakav ubica.
Posjeta, kako sam i govorio. Mi smo Zeljo, najveci i najbolji klub u drzavi!
Budite blagi prema Hajdarevicu i Sabanu. Prepali su se, potonuli, grijesili, desava se. Zato je tim odreagovao odlicno i izvukao se, svih devedeset minuta su radili "nesto". Svih devedeset se trci, napada, vrsi pritisak. Kako vrijeme bude odmicalo to ce izgledati jos bolje, posebno realizacija koja je trenutno problem broj jedan. Zeko stariji. Odavno nisam vidio da se neko onako brzo "repetira" i opuca prema golu. Kakav ubica.
-
- Kontakt:
AhaGOAT je napisao/la:A Zrinjskom gostujemo?Blueforce21 je napisao/la:Gledam ove Bergerove tablice po kojima će se igrati treći krug, ako budemo treći nakon 22 kola pitare dočekujemo na Grbavici
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Koliko sam upoznat, pitari mole Boga da budemo 3. kako bi igrali s nama na Grbavici kako ne bi isli Sirokom u goste.Blueforce21 je napisao/la:Gledam ove Bergerove tablice po kojima će se igrati treći krug, ako budemo treći nakon 22 kola pitare dočekujemo na Grbavici
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- plavousrcu
- Kontakt:
Pogledaj, nemam ja nista protiv Hajdara i Sabana, ali ne moze nam veza funkcionisati s njima dvojicom u igri. Nema prenosa lopte, previse igraju u sirinu. Pogledaj gol Zeca. Bilo koji drugi igrac da je bio u onoj poziciji ne bi ga dao.Dokoljenko je napisao/la:Neki novi football na Grbavici. Koliko sansi smo napravili, pet, deset, dvadeset?
- KongrateUK
- Kontakt:
Žele komšije titulu slaviti na Grbavici, opšte poznato, treba im napraviti aranžman paket karta za utakmicu piva i koncert Koketa 30 KM, pet hiljada ih i eto 150.000 KM 

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Rezultatski gledano svejedno je jel igramo na grb ili kosevu jer smo na oba stadiona domacini al sto ti kazes finansijski imamo 100k vise na racunu ako budemo igrali na grb.KongrateUK je napisao/la:Žele komšije titulu slaviti na Grbavici, opšte poznato, treba im napraviti aranžman paket karta za utakmicu piva i koncert Koketa 30 KM, pet hiljada ih i eto 150.000 KM
23
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Vala je glupo i nepotrebno Ramovic zaradio sinoc treci zuti. Ccc
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
25 suteva sinoc 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Gdje pise da je treci? Nije imao 2.kerimatomic1921 je napisao/la:Vala je glupo i nepotrebno Ramovic zaradio sinoc treci zuti. Ccc
- Dokoljenko
- Kontakt:
Jos bez onih pet "kapitalaca", sto su nas u platama kostali pola miliona maraka godisnje. Neto.irfo je napisao/la:25 suteva sinoc
Plavousrcu@ Ma znam sve, losi su bili nema govora. Kazem da ih ne napadamo previse, ima ko ce im reci gdje grijese.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.