FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 04 mar 2019, 14:01

ma yebo sve to, najveca komedija sto pitari se sinoc ubjedjuju na forumu kako oni imaju vise navijaca :lol: :lol:
Pa mi da smo na njihovoj poziciji bilo bi svaku tekmu 10 milja barem
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 04 mar 2019, 14:09

starigrad je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:Hvala za izvjestaj. Nadam se i nekom videu koji ce najaviti iducu domacu utakmicu. Bilo bi lijepo. Hvala!

odes na oficijelnu stranicu 1921.ba i vidis da su uradili i postavili najavu, kao sto uvijek rade za svaku i domacu i gostujucu tekmu.

Pricam o videu. Recimo za ovu protiv Mladosti je bilo toliko materijala da je to strasno. Misljenja sam da bi taj poziv bio gledaniji od izvjestaja a valjao bi klubu sa marketinske strane gledano.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 mar 2019, 15:38

Dokoljenko je napisao/la:
braco je napisao/la: ...Željo je u prvoj polovini sezone 2018/2019 imao prosječno tek 6.52 udarca prema golu protivnika (ne u okvir gola, već prema golu) po utakmici...
Radnik 14 suteva, 6 u okvir.

Mladost 29 suteva, 9 u okvir.

Popravljamo se. Footboll, football :D

Edit. Njihova prva sansa kada je sam na Vecu izasao. Ofsajd. Mali ali ofsajd.
Ma biće ovo bolje sa Amarom sigurno. Dao im je Amar slobodu da pucaju s distance. :D

Ermina Zeca sudeći po tom fizičkom stanju teško da ćemo gledati na krilu budući da ta pozicija zahtjeva puno i defanzivne odgovornosti tako da Ermin ne može odgovoriti tom zadatku. Možda jedino u situacijama kad ganjamo go pa protivnik ne napada puno može odigrati tu jedan dio utakmice. Mujezinović ko Svraka, igra i centralnog i ofanzivnog veznog, a i lijevo krilo. :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 mar 2019, 15:59

Što je lijepo napokon čitati afirmativne tekstvove o Želji na ovom portalu.

Jeste da je Čulić, ali jbg, ne možeš i jare i pare. :mrgreen:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 04 mar 2019, 16:05

Bice bice Braco@ :D

Nego, pocinju biti interesantne ove utakmice. Ne izgubis dva sata vec se stvarno ima sta pogledati. Mislim da ce nam konacno, samopouzdanje i koncentracija biti na normalnom nivou u Tuzli. Da vidimo kako funkcionisu kada se opuste.
Virtu4l
Post04 mar 2019, 15:59

Što je lijepo napokon čitati afirmativne tekstvove o Želji na ovom portalu.

Jeste da je Čulić, ali jbg, ne možeš i jare i pare. :mrgreen:
Oho mu sa za onaj dio o domacim poznavaocima fudbala. :D
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 mar 2019, 16:49

Travnjak na nasem pomocnom je bolji nego na pola terena u premijer ligi

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 04 mar 2019, 17:09

irfo je napisao/la:Travnjak na nasem pomocnom je bolji nego na pola terena u premijer ligi
Preuzeli Zenicani odrzavanje i toga terena, ne handri ga Mujo više Fočanskim nacinom odrzavanje livada i poljana :mrgreen:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 mar 2019, 17:18

KongrateUK je napisao/la:
irfo je napisao/la:Travnjak na nasem pomocnom je bolji nego na pola terena u premijer ligi
Preuzeli Zenicani odrzavanje i toga terena, ne handri ga Mujo više Fočanskim nacinom odrzavanje livada i poljana :mrgreen:
Dobro radi posao ta firma, s obzirom da se trenira svaki dan, pomocni izgleda super, bas sam se iznenadio, vec za vikend cemo igrati na gorem terenu od naseg pomocnog sto je sramota za savez i ligu

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 04 mar 2019, 17:34

Albi treba dati da odrzava sve terene u BiH.
Al nisu ni malo jeftini.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 04 mar 2019, 17:39

prisonbreak je napisao/la:Albi treba dati da odrzava sve terene u BiH.
Al nisu ni malo jeftini.
Jesu jeftini, njihov posao kosta mnogo vise, oni ovo sto naplate je samo za plate radnicima i masine i materijal, kada bi cuo koliko kosta pjesak, alge itd uhvatio bi se za glavu tako da tih 100k+ je knap. pa samo plate za 2 radnika sa doprinosima za 12 mjeseci su 30k+.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 04 mar 2019, 17:46

avenija je napisao/la:
Al nisu ni malo jeftini.
Jesu jeftini, njihov posao kosta mnogo vise, oni ovo sto naplate je samo za plate radnicima i masine i materijal, kada bi cuo koliko kosta pjesak, alge itd uhvatio bi se za glavu tako da tih 100k+ je knap. pa samo plate za 2 radnika sa doprinosima za 12 mjeseci su 30k+.
Pa dobro, ima smisla :D na prvu sam pomislio da je klibu oko 100 k bas nije malo izdvojiti taj novac.
Sve stoji sto si rekao. Na 2 radnika potrebno je oko 30. Al isto tako, dva radnika moze odrzavati 3-4 terena sigurno.
Al sigurno ima velikih izdvajanja, prskanja,gnjojiva,alge i slicno.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 mar 2019, 18:12

prisonbreak je napisao/la:
avenija je napisao/la:
Al nisu ni malo jeftini.
Pa dobro, ima smisla :D na prvu sam pomislio da je klibu oko 100 k bas nije malo izdvojiti taj novac.
Sve stoji sto si rekao. Na 2 radnika potrebno je oko 30. Al isto tako, dva radnika moze odrzavati 3-4 terena sigurno.
Pisite u plavoj birtiji, ne ovdje :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 mar 2019, 18:21

prisonbreak je napisao/la:
avenija je napisao/la:
Al nisu ni malo jeftini.
klub koji ne moze da odvoji 100 k za odrzavanje terena godisnje i ne treba da igra premijer ligu

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 04 mar 2019, 19:46

@irfo onda pola ovih selendri treba delozirati iz lige. Ma HNS je to najbolje uradio koliko sam upucen (neka me neko ispravi ako grijesim)... 10 terena savez finansirao i imas takvu ligu kakvu imas. Bolji tereni automatski znace i bolji fudbal (to smo vidjeli na prvom derbiju ove godine na grbavici), ali ne, treba zgradu sazidati i zaposliti uhljebe u savezu...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 mar 2019, 20:18

kerimatomic1921 je napisao/la:@irfo onda pola ovih selendri treba delozirati iz lige. Ma HNS je to najbolje uradio koliko sam upucen (neka me neko ispravi ako grijesim)... 10 terena savez finansirao i imas takvu ligu kakvu imas. Bolji tereni automatski znace i bolji fudbal (to smo vidjeli na prvom derbiju ove godine na grbavici), ali ne, treba zgradu sazidati i zaposliti uhljebe u savezu...
I treba ih delozirat, ovo kolo teren u gabeli boze sacuvaj, bolja trava ispred moje zgrade

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 04 mar 2019, 20:48

"Grbavica je ujedno bila i najposjećniji stadion u 21. kolu, a na Željinom stadionu okupilo se 5.000 navijača, što je prema zvaničnim podacima dvostruko više nego na Koševu"....
Ljubav se zove imenom tvojim :kafa: :bih:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 04 mar 2019, 21:39

Volim te Zeljo!

Atmosfera 10, utakmica dobra i pobjeda nasa.

Idemo dalje. Bogicevic i dalje najslabija karika.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 mar 2019, 22:43

Šta nedostaje Želji?
Bodova.

:urnebes: :urnebes:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 mar 2019, 23:03

Kako ce Brko na ljeto rastjerati pola tima, jedva i on ceka. Voditelj ga pita da uporedi Želju od prije 5,6 godina i ovog sad - kakvu facu Brko složi :lol: Nemojte me to pitati Molim vas :rol:
5-6 metilja je vec nogirao, al ostalo je tu još škarta. Ne može sve odmah, morali bi igrati sa juniorima.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 05 mar 2019, 05:49

Al nisu ni malo jeftini.
Nisu ni oni baš bajni i bogom dani kako se čini, teren Bilinog Polja su sjebali prije par mjeseci zato sto na vrijeme nisu radili sa bio hemikalijama, pa ste zato imali one svijetle i tamne tačke po cijelom terenu, cijeli teren nije imao istu nijansu, na sta sada lici ne znam, vjerovatno bolje izgleda

A sto se tiče terena Grbavice, glavno lice za odrzavanje istog je uposlenik kluba, stručnjak u toj oblasti, momak koji je na tome i diplomirao, Alba izvrsava i radi ono sto on kaze, stručno znanje plus firma sa iskustvom dobitna kombinacija, a zna se kako je Alba pocela, njihov je plus sto uz klub imaju potrebne mašine za odrzavanje terena, i jedino ih to cini izuzetkom uz još par ostalih slicni firmi u drzavi

Alba i nije toliko skupa firma koliko se cini, vrhunski teren treba vrhunsku njegu, tako da Želju odrzavanje glavnog i pomoćnog terena mjesecno izadje oko desetak hiljada maraka, i to bez troškova za ovog momka koji se samo tim bavi, godišnje sigurno preko 150 hiljada, ali je makar sve kako treba i na jednom zavidnom i vrhunskom nivou

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []