FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bezideja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bezideja » 04 mar 2019, 13:45

Kelner69 je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:Ne kontam da mozete napisati da neko s 30 godina karijere mora popraviti fizicku spremu. On sto je popravljo, popravljo. Ako ti fudbal igras citav zivot i da nakon pauze od 6 mjeseci ne moze potrcati, ti si svoje otpjevao. Neka ulazi s klupe da zavrsimo sezonu i onda sve nabiti nogom.

Pa bar dovesti sedam Mujeznovici koji mogu trcati bice bolje. Od Zeca nema nista.
Molim te ovakve provale ne pisi vise.Svaki igrac,imao on 16 ili 46 godina mora proci pripreme da bi bio konkurentan,i da i u tim godinama se itekako jos podize fizicka sprema,cak ti je potrebnija nego ikad prije jer imas ''izranjavano'' tijelo povredama a sve sto si stariji tijelo se teze oporavlja od povrede,sve sto si nespremniji tijelo se sporije oporavlja od povrede i takodje sve sto si nespremniji sve si skloniji povredama.
Znaci po tvom ronaldo bezze sad radi na svom tijelu u 34.toj godini?
Nisi shvatio poentu uopce, a pored toga porediti bilo kojeg igraca iz evropa s ovim nasim je smijesno. Al ako ne razumijes da ti pojednostavim. Said Huseinovic se vratio u nasu ligu prvo u Sarajevo, pa sad je u Slobodi ne moze da hoda ni prije tri godine a ni sada. Mislim da je to dovoljno. Kakve crne pripreme gdje treniras citav zivot kao spreman a onda napravis pauzu 6 mjeseci pa da si trckao pomalo izdrzao bi 45 min, profesionalac koji citav zivot trenira.

On fizicku spremu vise nikad nece vratiti i njegova karijera je gotova. Bar za ozbiljnog fudbalera. Wagner s 40 god spremniji od Saida i Ermina sad iako nije trenirao pola godine. ;)
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 04 mar 2019, 13:56

Dokoljenko je napisao/la:Hvala za izvjestaj. Nadam se i nekom videu koji ce najaviti iducu domacu utakmicu. Bilo bi lijepo. Hvala!

odes na oficijelnu stranicu 1921.ba i vidis da su uradili i postavili najavu, kao sto uvijek rade za svaku i domacu i gostujucu tekmu.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 mar 2019, 14:01

ma yebo sve to, najveca komedija sto pitari se sinoc ubjedjuju na forumu kako oni imaju vise navijaca :lol: :lol:
Pa mi da smo na njihovoj poziciji bilo bi svaku tekmu 10 milja barem
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 04 mar 2019, 14:09

starigrad je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:Hvala za izvjestaj. Nadam se i nekom videu koji ce najaviti iducu domacu utakmicu. Bilo bi lijepo. Hvala!

odes na oficijelnu stranicu 1921.ba i vidis da su uradili i postavili najavu, kao sto uvijek rade za svaku i domacu i gostujucu tekmu.

Pricam o videu. Recimo za ovu protiv Mladosti je bilo toliko materijala da je to strasno. Misljenja sam da bi taj poziv bio gledaniji od izvjestaja a valjao bi klubu sa marketinske strane gledano.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 mar 2019, 15:38

Dokoljenko je napisao/la:
braco je napisao/la: ...Željo je u prvoj polovini sezone 2018/2019 imao prosječno tek 6.52 udarca prema golu protivnika (ne u okvir gola, već prema golu) po utakmici...
Radnik 14 suteva, 6 u okvir.

Mladost 29 suteva, 9 u okvir.

Popravljamo se. Footboll, football :D

Edit. Njihova prva sansa kada je sam na Vecu izasao. Ofsajd. Mali ali ofsajd.
Ma biće ovo bolje sa Amarom sigurno. Dao im je Amar slobodu da pucaju s distance. :D

Ermina Zeca sudeći po tom fizičkom stanju teško da ćemo gledati na krilu budući da ta pozicija zahtjeva puno i defanzivne odgovornosti tako da Ermin ne može odgovoriti tom zadatku. Možda jedino u situacijama kad ganjamo go pa protivnik ne napada puno može odigrati tu jedan dio utakmice. Mujezinović ko Svraka, igra i centralnog i ofanzivnog veznog, a i lijevo krilo. :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 mar 2019, 15:59

Što je lijepo napokon čitati afirmativne tekstvove o Želji na ovom portalu.

Jeste da je Čulić, ali jbg, ne možeš i jare i pare. :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 04 mar 2019, 16:05

Bice bice Braco@ :D

Nego, pocinju biti interesantne ove utakmice. Ne izgubis dva sata vec se stvarno ima sta pogledati. Mislim da ce nam konacno, samopouzdanje i koncentracija biti na normalnom nivou u Tuzli. Da vidimo kako funkcionisu kada se opuste.
Virtu4l
Post04 mar 2019, 15:59

Što je lijepo napokon čitati afirmativne tekstvove o Želji na ovom portalu.

Jeste da je Čulić, ali jbg, ne možeš i jare i pare. :mrgreen:
Oho mu sa za onaj dio o domacim poznavaocima fudbala. :D
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 mar 2019, 16:49

Travnjak na nasem pomocnom je bolji nego na pola terena u premijer ligi

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 04 mar 2019, 17:09

irfo je napisao/la:Travnjak na nasem pomocnom je bolji nego na pola terena u premijer ligi
Preuzeli Zenicani odrzavanje i toga terena, ne handri ga Mujo više Fočanskim nacinom odrzavanje livada i poljana :mrgreen:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 mar 2019, 17:18

KongrateUK je napisao/la:
irfo je napisao/la:Travnjak na nasem pomocnom je bolji nego na pola terena u premijer ligi
Preuzeli Zenicani odrzavanje i toga terena, ne handri ga Mujo više Fočanskim nacinom odrzavanje livada i poljana :mrgreen:
Dobro radi posao ta firma, s obzirom da se trenira svaki dan, pomocni izgleda super, bas sam se iznenadio, vec za vikend cemo igrati na gorem terenu od naseg pomocnog sto je sramota za savez i ligu

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 04 mar 2019, 17:34

Albi treba dati da odrzava sve terene u BiH.
Al nisu ni malo jeftini.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 04 mar 2019, 17:39

prisonbreak je napisao/la:Albi treba dati da odrzava sve terene u BiH.
Al nisu ni malo jeftini.
Jesu jeftini, njihov posao kosta mnogo vise, oni ovo sto naplate je samo za plate radnicima i masine i materijal, kada bi cuo koliko kosta pjesak, alge itd uhvatio bi se za glavu tako da tih 100k+ je knap. pa samo plate za 2 radnika sa doprinosima za 12 mjeseci su 30k+.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 04 mar 2019, 17:46

avenija je napisao/la:
Al nisu ni malo jeftini.
Jesu jeftini, njihov posao kosta mnogo vise, oni ovo sto naplate je samo za plate radnicima i masine i materijal, kada bi cuo koliko kosta pjesak, alge itd uhvatio bi se za glavu tako da tih 100k+ je knap. pa samo plate za 2 radnika sa doprinosima za 12 mjeseci su 30k+.
Pa dobro, ima smisla :D na prvu sam pomislio da je klibu oko 100 k bas nije malo izdvojiti taj novac.
Sve stoji sto si rekao. Na 2 radnika potrebno je oko 30. Al isto tako, dva radnika moze odrzavati 3-4 terena sigurno.
Al sigurno ima velikih izdvajanja, prskanja,gnjojiva,alge i slicno.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 mar 2019, 18:12

prisonbreak je napisao/la:
avenija je napisao/la:
Al nisu ni malo jeftini.
Pa dobro, ima smisla :D na prvu sam pomislio da je klibu oko 100 k bas nije malo izdvojiti taj novac.
Sve stoji sto si rekao. Na 2 radnika potrebno je oko 30. Al isto tako, dva radnika moze odrzavati 3-4 terena sigurno.
Pisite u plavoj birtiji, ne ovdje :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 mar 2019, 18:21

prisonbreak je napisao/la:
avenija je napisao/la:
Al nisu ni malo jeftini.
klub koji ne moze da odvoji 100 k za odrzavanje terena godisnje i ne treba da igra premijer ligu

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 04 mar 2019, 19:46

@irfo onda pola ovih selendri treba delozirati iz lige. Ma HNS je to najbolje uradio koliko sam upucen (neka me neko ispravi ako grijesim)... 10 terena savez finansirao i imas takvu ligu kakvu imas. Bolji tereni automatski znace i bolji fudbal (to smo vidjeli na prvom derbiju ove godine na grbavici), ali ne, treba zgradu sazidati i zaposliti uhljebe u savezu...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 mar 2019, 20:18

kerimatomic1921 je napisao/la:@irfo onda pola ovih selendri treba delozirati iz lige. Ma HNS je to najbolje uradio koliko sam upucen (neka me neko ispravi ako grijesim)... 10 terena savez finansirao i imas takvu ligu kakvu imas. Bolji tereni automatski znace i bolji fudbal (to smo vidjeli na prvom derbiju ove godine na grbavici), ali ne, treba zgradu sazidati i zaposliti uhljebe u savezu...
I treba ih delozirat, ovo kolo teren u gabeli boze sacuvaj, bolja trava ispred moje zgrade

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 04 mar 2019, 20:48

"Grbavica je ujedno bila i najposjećniji stadion u 21. kolu, a na Željinom stadionu okupilo se 5.000 navijača, što je prema zvaničnim podacima dvostruko više nego na Koševu"....
Ljubav se zove imenom tvojim :kafa: :bih:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 04 mar 2019, 21:39

Volim te Zeljo!

Atmosfera 10, utakmica dobra i pobjeda nasa.

Idemo dalje. Bogicevic i dalje najslabija karika.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 mar 2019, 22:43

Šta nedostaje Želji?
Bodova.

:urnebes: :urnebes:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, dark44 i 40 gostiju.