muhamedhulk je napisao/la:Kengur, u ekipi imas 3 stopera i kad su zdravi svi jedan je klupiran..imas dva desna beka pod ugovorom i nema smisla dovoditi jos nekog jer financijski ne stima..golmana si imao dva, kao i sad, Kovacevicu je data sansa, momak iskoristio (npr. Saban nije pa je klupiran, Pidro jes' itd.)...menadzeri nude igrace a i trazio se veznjak ala saric, ispalo je dobro sto sovsic nije dosao..izgubiti od atalante nije sramota..jedva cekali da se rijesimo husare i njegovih pulena a sad opet indirektno hocemo takve menadzere u Klub, koji gledaju da uvale igraca za procenat a sta, kako, gdje - nije bitno.
@Muhamede,
Ti mora da si neki politicar. Sve sto kazes nije netacno ali je ugao gledanja kompletno obnut. Ti sve pogresne poteze prihvatas kao premisu i onda se kao slozis sa tim.
Imamo mi sve igrace na broju ali fali kvalitete.
Ako je sve bajno sa stoperima zasto se Adukor stavlja tu. Ocigledno da nije.
Desni bekovi su najkriticniji. Imamo ih na spisku ali Hodzic je uzas a Hebib je krilo. Nije poenta imati ljude reda radi na platnom spisku. Treba ti neko solidan. Ne dovodis jer ti fale ljudi da popune spisak nego ti trebaju kvalitetni. Zasto Hodzic zauzima zvanicno mjesto nekom novom ?
Golmana si imao 2 i sada imas 2 (slazem se trava je zelena). Trenutni golmanski par je solidan ali to se moralo uraditi prije 12 mjeseci. Kao sto sam rekao SamoZdravlju slucajno je ispalo super sa Kovacevicem ali tako se ne radi.
Ispalo je odlicno sto Sovsic nije dosao ali sa takvima se ne smije pregovarati a posebno kada skontas da ima problema a ti mu ponudis manje love. To je kriminalno. On nije dosao zahvaljujuci svojoj pohlepi (jer je odbio smanjenu cifru) a ne zbog pameti naseg pregovarackog tima.
Izgubiti od Atalante nije sramota ali 0:8 jeste. Najgori poraz u istoriji nebi trebalo prihvatiti kao normala. Zato nam upravu sada zovu Osmanlije. Valjda je cilj ici naprijed a ne obarati negativne rekorde.
Zasto je Pavlovic na platnom spisku ? Nemoj mi reci jer nam treba treci golman. Opet repriza situacije oko babuke i placanja do kraja.
Sve sto ja spominjem dosta raje zna ali suti i nada se. Cim napravimo 2-3 losa rezultata oni ce skociti i praviti frku. I onda ce komentari biti - sta je, do juce vam je sve valjalo. Nije, ali narod suti i nada se i nece da "talasa". A i sam znas da se vile ne prave na trulim temeljima (uprava). Tan nam je omogucio Butmir i velike sponzore i to je sve. Ova uprava nije sposobna napraviti sportske uspjehe cak ni u prvenstvu gdje kvalitet svake godine opada.
Kazes "dok ne docekaju svoje minute...onda ispada da su sve pogodili". Situacija je na nasu zalost obrnuta. Vrlo rijetko ova uprava napravi nesto dobro sa namjerom (kao fan shop). I ove gore navedene stvari su slucajno ispale dobre (Kovacevic, Sovsic, ...). I Husref priznade da trenutno imamo 4 boda manje od planiranih.