Dženis Burnić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Zglavkar
Kontakt:

Re: Dženis Burnić

Post Postao/la Zglavkar » 30 jan 2026, 19:34

NoDi80 je napisao/la:
30 jan 2026, 16:36
DamirT je napisao/la:
30 jan 2026, 16:30
NoDi80 je napisao/la:
30 jan 2026, 16:25

Kulenovic, Miljevic, Mahmic, Bilalovic, Busuladzic Beganovic, Ugwu, Dulic, Jakirovic, Smajlovic ili Mikulic
Ne bi valjda zvao debitante u najbitnijem mecu? :crazy:
Kad bude LN u septembru apsolutno sam za da se zovu.
Zaboravio sam Pejcinovic, Djuric, Avdic….
To što si naveo je miks igrača koji ili neće da igraju za BiH ili se još uvijek nećkaju, i onih koji nisu nikakav veći kvalitet koji bi nas mogao trenutno podići. Izuzetak Kulenović koji i dobije poziv kad god je u formi tako da ga se ne treba posebno izdvajati. Kao da svi ovdje ne bismo htjeli da Pejčinović igra za nas, i kao da mu se ne bi ekspresno sredili papiri i poziv da ima želje s njegove strane.

RightBack
Kontakt:

Re: Dženis Burnić

Post Postao/la RightBack » 30 jan 2026, 20:52

NoDi80 je napisao/la:
30 jan 2026, 11:01
RightBack je napisao/la:
30 jan 2026, 10:32
Ok momak,sad prica te standardne floskule,ponosan sto igra za Bosnu,cast,ovo ono a dok je bio mladji i talenat,nismo mu bili ni na mapi..

Nejse, cinjenica je da ovaj momak nije kvalitet,to na kraju krajeva kroz pricu i sam potvrdjuje,gdje kaze da niti jedan klub apsolutno nije bio zadovoljan s njim.. Ja nisam ni znao da mu je karijera ovakva bila,da se nigdje nije aman zadrzao niti pokazao.On nije za domete vece od cvajte,i kao takav zaista,ali zaista nije kalibar za reprezentaciju.

Vidjecemo sta ce bit s njim na ljeto ako mu vec istice ugovor,i da li ce ga reprezentacija prodati negdje bolje,ali sumnjam
Slazem se ni nije za repke, a nisu ni Mujakic, Basic, Bazdar, Saric i sve ih treba prekriziti za baraz
Bazdar zavisi od forme,ako bude igrao ovaj mjesec redovno,neka ga, za ostale se slazem,msm neka ih za baraz jer su bili i tokom kvala tu i dali neki svoj doprinos ma kakav bio,ali od septembra tj LN obavezno dovesti nove potentne mladice od kojih imas nesto u buducnosti,a ne ove od kojih nemas nikakvog hajra,koji su vec u nekim godinama, a napretka nigdje

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Muumii i 16 gostiju.