Arjan Malić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Arjan Malić
Momak ima karakter bas kao i Muharemovic recimo, i zato ga ovaj SS voli. Ali eto nekima je bilo bitno omalovažavati momka i gurati Jusufa po svaku cijenu ispred njega. Pokazalo se neopravdano.
A da ne spominjem one koji su iz sedmice u sedmicu se gurali da napisu kako je na klupi. Sada kada igra, maca je pojela jezik.
Podsjećam da je tek napunio 20 godina.
I kao sto neko napisa, nije se primjetilo da su na drugoj strani igrači Premiershipa.
Ako Bog da povrede da ga zaobiđu i bit će on igrač za lige 5 s ovakvim stavom. Samo da se isprofilise za jednu poziciju, a ne ni tamo ni vamo.
A da ne spominjem one koji su iz sedmice u sedmicu se gurali da napisu kako je na klupi. Sada kada igra, maca je pojela jezik.
I kao sto neko napisa, nije se primjetilo da su na drugoj strani igrači Premiershipa.
Ako Bog da povrede da ga zaobiđu i bit će on igrač za lige 5 s ovakvim stavom. Samo da se isprofilise za jednu poziciju, a ne ni tamo ni vamo.
Mali je top!
- Beduin
- Kontakt:
Nemojte sad pretjerivati sa uzdizanjem, do "jucer" je i Malic grijao klupu, sad je poceo redovno igrati i to je odlicna stvar, ali daleko je to jos uvijek od nekog ozbiljnog nivoa. Na dobrom je putu, samo neka radi i igra.
I Gazibegovic je prije 3-4 godine igrao odlicno u Austriji i EL, svake sezone se vidio progres ne samo u igri, nego i statisticki, narocito prije 2 sezone, a onda onaj odlazak u Keln u Cvajti sto je bio ocito totalni fijasko. Ne znam sta mu se desilo da je toliko nazadovao, a to se odrazilo i na reprezentativni nivo, ni pedlja nije unaprijedio neke segmente igre, a imao je dobar slobodnjak sjecam se i sut izvan 16m.
Zato polako i sa Malicem, vec narednu slabiju partiju cete ga pljuvati i tjerati iz repke. Mi nekako sredine ni u cemu.
I Gazibegovic je prije 3-4 godine igrao odlicno u Austriji i EL, svake sezone se vidio progres ne samo u igri, nego i statisticki, narocito prije 2 sezone, a onda onaj odlazak u Keln u Cvajti sto je bio ocito totalni fijasko. Ne znam sta mu se desilo da je toliko nazadovao, a to se odrazilo i na reprezentativni nivo, ni pedlja nije unaprijedio neke segmente igre, a imao je dobar slobodnjak sjecam se i sut izvan 16m.
Zato polako i sa Malicem, vec narednu slabiju partiju cete ga pljuvati i tjerati iz repke. Mi nekako sredine ni u cemu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Cuj, "sada kad igra", pa on je u ovoj sezoni poceo dvije utakmice od pocetka, i prije povrede nije igrao ( 2 utakmice po 3 i 9 minuta). Kad bude standardan kao naprimjer Karic, onda mozes napisati sad kad igra.hurem je napisao/la: ↑07 nov 2025, 10:06Momak ima karakter bas kao i Muharemovic recimo, i zato ga ovaj SS voli. Ali eto nekima je bilo bitno omalovažavati momka i gurati Jusufa po svaku cijenu ispred njega. Pokazalo se neopravdano.
Gurati jusufa po svaku cijenu ispred njega? Pa jusuf je 3 puta prekucao sve to sto malica jos ceka, i austrijsku ligu, i sturm graz, i evropski fudbal. Ako se neko gura, onda je to malic koji se jos nigdje nije dokazao, a ne jusuf koji ima vise od 20 evropski utakmica u nogama, koji je bio top igrac za taj sturm za koji se malic bori da bi izborio mjesto. Nemojte pogresno shvatiti, zelim malicu top karijeru da zavrsi u realu, ali te neke price su smijesne!
Zao mi je, ali nisi skontao ni 5% poentu mog posta.
Ja sam ti napisao cinjenice, a ti kontaj sta hoces 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.