Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
I Spahić je trenutno uz Marchenu najbolji štoperski tandem Primere, pa ne mora da znači da je najbolji 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
bicakcic za BiH moze jedino zaigrat' ako se odrekne njemackog drzavljanstva i nikako drugacije.. i u tom slucaju bi procedura trajala preko godinu dana, da dobije ponovo nase... ovaj momak je svojom krivicom izgubljen za nasu repku... nazalost...
Treba li pasos igracima koji igraju U19 i U21???
Moze li mi iko objasniti koja je situacija sa Bicakcicom??? Nesto sam izgubljen citajuci postove na ovoj temi...
Moze li mi iko objasniti koja je situacija sa Bicakcicom??? Nesto sam izgubljen citajuci postove na ovoj temi...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
On je igrao za neku našu repku U - neznam koju, pa je otišao Nijemcima i promijenio pasoš, pa se vratio nama i odigrao jednu utakmicu kako ja znam, i onda opet promijenio pasoš, i sada je samo njemački državljanin.Pirke je napisao/la:Treba li pasos igracima koji igraju U19 i U21???
-
edinjo-bih
- Kontakt:
on je prvo igrao za njemacku u18 i iza toga za nasu u19. ova za njemacku je ja mislim bila prijateljska. za nas je igrao i prijateljske kao i drugo krug kvalifikacija koji se je igrao ako se nevaram u engleskoj. kasnije su ga njemci jednom stavljali na spisak njihove u21 ali tu nije dosao na okupljanje (mislim da su skontali da on nema pravo opet da nastupi za njih).
evo i sta pise wikipedija:
Nationalmannschaft
Am 16. Mai 2008 erhielt Bičakčić die deutsche Staatsbürgerschaft. Sechs Tage später debütierte er für die deutsche U-18-Nationalmannschaft gegen die Tükei. Am 21. April 2009 debütierte Bičakčić für die U-19 von Bosnien und Herzegowina gegen Slowenien. Als er sich nach der Vollendung seines 21. Lebensjahrs für eine seiner beiden Staatsbürgerschaften entscheiden musste, entschied er sich für die deutsche Staatsbürgerschaft und legte damit seine bosnische Staatsbürgerschaft ab.[5]
evo i sta pise wikipedija:
Nationalmannschaft
Am 16. Mai 2008 erhielt Bičakčić die deutsche Staatsbürgerschaft. Sechs Tage später debütierte er für die deutsche U-18-Nationalmannschaft gegen die Tükei. Am 21. April 2009 debütierte Bičakčić für die U-19 von Bosnien und Herzegowina gegen Slowenien. Als er sich nach der Vollendung seines 21. Lebensjahrs für eine seiner beiden Staatsbürgerschaften entscheiden musste, entschied er sich für die deutsche Staatsbürgerschaft und legte damit seine bosnische Staatsbürgerschaft ab.[5]
tu jednu prijateljsku za njemce je igrao sa BH pasosem tako da nije promjenio sportsko drzavljanstvo kad je zaigrao za BIH,lose bi bilo da ga je promjenio sad kad je dobio njemacko drzavljanstvo
Zašto novinari ga ne kontaktiraju,ja da sam novinar ne bi slazio sa telefona samo Džeko,Pjanić,SPahić,Lulić..JHAlo KOšainac,,Đess ba Ermine 
Evo kontinuitet se održava, sada, šta je s njegovim državljanstvom i pod čim se vodi možemo samo da pretpostavljamo, ja pojma nemam, uglavnom, ono što znam jeste, da je igrao u nas i u Nijemaca i mijenjao pasoš
Šta će da bude od momka, mogu samo da pretpostavljam, odnosno da li će ga se pozvati i ima li prava uopšte da nastupa za nas.
Šta će da bude od momka, mogu samo da pretpostavljam, odnosno da li će ga se pozvati i ima li prava uopšte da nastupa za nas.
Ima pravo nastupati i nema uopste problema sa papirologijom...zizu1991 je napisao/la:Evo kontinuitet se održava, sada, šta je s njegovim državljanstvom i pod čim se vodi možemo samo da pretpostavljamo, ja pojma nemam, uglavnom, ono što znam jeste, da je igrao u nas i u Nijemaca i mijenjao pasoš![]()
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Ako je tako, samo mogu da kažem super za to, onda, tek slijedi teži dio, poziv ...gringobih je napisao/la: Ima pravo nastupati i nema uopste problema sa papirologijom...
Da ima prava igrao bi i za mladu repku u onim zadnjim mecevima.
Jagodic ga prije par mjeseci zvao i rekao da je ovaj promijenio drzavljanstvo i da nije u mogucnosti da igra za BIH repku.
Jos kad se zna da ama bas niko nije donio bilo kakvu novost u vezi Bice,onda @gringo ili samo mastas ili si Bicin insajder.Ne bude li nista od tog,posto ti raja ionako nista ne vjeruje.Izgubit ces kredibilitet koji ustvari nikad nisi ni imao.

Jagodic ga prije par mjeseci zvao i rekao da je ovaj promijenio drzavljanstvo i da nije u mogucnosti da igra za BIH repku.
Jos kad se zna da ama bas niko nije donio bilo kakvu novost u vezi Bice,onda @gringo ili samo mastas ili si Bicin insajder.Ne bude li nista od tog,posto ti raja ionako nista ne vjeruje.Izgubit ces kredibilitet koji ustvari nikad nisi ni imao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Za mladu nije mogao nastupati ali za A nema apsolutno nikakvih prepreka...harishp je napisao/la:Da ima prava igrao bi i za mladu repku u onim zadnjim mecevima.
Jos kad se zna da ama bas niko nije donio bilo kakvu novost u vezi Bice,onda @gringo ili samo mastas ili si Bicin insajder.Ne bude li nista od tog,posto ti raja ionako nista ne vjeruje.Izgubit ces kredibilitet koji ustvari nikad nisi ni imao.![]()
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Neka posalje sliku u ambasadu, mozda dobije pasos.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
https://pbs.twimg.com/media/AwBKSdvCMAECqKO.jpg:large" onclick="window.open(this.href);return false;
Treba mu Svabski pasos da putuje ovdje
Thomas Müller - Fußballgott
Kad moRe Dzeko kod hanume,moRe i Bico sa BejHaj pasosom.don_burza je napisao/la:https://pbs.twimg.com/media/AwBKSdvCMAECqKO.jpg:large
Samo se ovaj izgleda svagdje radije slika osim one slike za navedeni pasos.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Je l' se ovaj Bičakčić odrekao našeg državljanstva na uštrb njemačkog?? Ono, ima li tačna informacija u vezi ovoga?? Jer ako se odrekao, onda nema više nikakve šanse da igra za nas. Ne može se državljanstvo uzimati i vraćati kako je ćeif. Pa Salihamidžić kada se odrekao bh pasoša da bi u Italiji igrao kao igrač iz Evropske unije sa njemačkim pasošem, zauvijek je izgubio pravo da igra za BH reprezentaciju.
- Principatus
- Kontakt:
Ma mogu se drzavljanstva mijenjati kao gace, ne vidim razlog zasto nemoze za nas nastupiti. Ne kontam ni ja cime je razmisljao kada se odrekao naseg drzavljanstva.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Mislim da ce on uskoro zaigrat za nasu reprezentaciju.To s pasosom i dvojnim drzavljanstvima,sportskim drzavljanstvima ne vjerujem da moze biti prepreka.
tip dao golcic...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CudanLik, guillermo, LeCoq, napapijri1987, nebeskasila, Sheyi, Wilshere10 i 98 gostiju.