Jesi se uvezo na forumuGoalgetter je napisao/la:Ovo je Hrvat napisao. Misli sarkasticno ovo, ismijava ih.HariTz je napisao/la:
Jao koji bolidi
16.06. Nigerija - Iran
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 16.06. Nigerija - Iran
Nad tobom sunce najljepše sja
U pravu si, ne viđoh ko je napisaoGoalgetter je napisao/la:Ovo je Hrvat napisao. Misli sarkasticno ovo, ismijava ih.HariTz je napisao/la:
Jao koji bolidi
Pa covjece mi nismo pretjerivali, cak smo i pisali da bismo bili zadovoljni minimalnim porazom, a odigrali smo ipak maestralno, a po meni i nadigrali jedne od favorita. Na osnovu cega su oni ovako optimisticni, pored onako lose prikazane igre veceras, kakve to oni igrace imaju u odnosu na nas ?BABADZO je napisao/la:Pustite ljude,normalno da su u euforiji,isto kao sto smo se mi OPRAVDANO nadali necemu protiv Argentine.Eh sad,stvar je u tome sto mi za ove Argentina.
A jel? Sta su to Iranci generalno vise civilizovani i bolje edukovani nego Ameri?darker10 je napisao/la:Lik bi reko da su ono Amerikanci,ne Iranci.IlPrincipe je napisao/la:Kažu da smo se obrukali na debitantskoj utakmici, da Sead Kolasinac vrijedi vise od cijelog Irana a sam sebi daje gol. Zivotom su ubjedjeni da ce nas i Nigerija i njihov Iran dobit. Kazu da im je odbrana granitna![]()
![]()
Jesu ljudi zaslijepljeni nemos vjerovat.
Vidim i Che avatar, ma nema kao iz socijalistickog udzbenika.
Sent from my Windows Phone.
UH VAI MORRER
- Goalgetter
- Kontakt:
Nisam jos, zasad sam citam. Ali planiram se reggati, da malo trollam.pinoglavi je napisao/la: Jesi se uvezo na forumu
Još kad Pape dobije kasetu od ove tekme

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Nerminovic
- Kontakt:
odma ces dobit ban, a haj bujrum svimaGoalgetter je napisao/la:Nisam jos, zasad sam citam. Ali planiram se reggati, da malo trollam.pinoglavi je napisao/la: Jesi se uvezo na forumu![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Obavezno se regaj.Goalgetter je napisao/la:Nisam jos, zasad sam citam. Ali planiram se reggati, da malo trollam.pinoglavi je napisao/la: Jesi se uvezo na forumu![]()
dajte link od tih foruma,da vas malo nasmijem 
Gdje se to registrujemo? Da vide šta je pravi mučki provokator
dajte link
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa vidis da sam stavio OPRAVDANO brate.A normalno da ce se ljudi nadati necemu kao i svi cija drzava igra na svjetskom.Eto Portugal popase 4 komada,a jel realno Njemacka bolja za 4 gola od njih?MP8 je napisao/la:Pa covjece mi nismo pretjerivali, cak smo i pisali da bismo bili zadovoljni minimalnim porazom, a odigrali smo ipak maestralno, a po meni i nadigrali jedne od favorita. Na osnovu cega su oni ovako optimisticni, pored onako lose prikazane igre veceras, kakve to oni igrace imaju u odnosu na nas ?BABADZO je napisao/la:Pustite ljude,normalno da su u euforiji,isto kao sto smo se mi OPRAVDANO nadali necemu protiv Argentine.Eh sad,stvar je u tome sto mi za ove Argentina.
Ma ove ne vrijedi ni trollat, bijedni su do bola 
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
pa kad te njihov @monolog banujeGoalgetter je napisao/la:Nisam jos, zasad sam citam. Ali planiram se reggati, da malo trollam.pinoglavi je napisao/la: Jesi se uvezo na forumu![]()
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Nakon ovih komentara navijam da ih razbijemo sa pristojnom razlikom i da im se uvedu nove sankcije.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Goalgetter
- Kontakt:
E mogli smo uletiti malo im poremetiti planove.
. Dobio sam od rodjaka nick upravo, on ne pise vise, nick je Golazzo, da me prepoznate. 
Kralju na kojem si forumu ?Goalgetter je napisao/la:E mogli smo uletiti malo im poremetiti planove.. Dobio sam od rodjaka nick upravo, on ne pise vise, nick je Golazzo, da me prepoznate.
daj ziv bio,reci koji je to forum? xDnedim93 je napisao/la:
- Goalgetter
- Kontakt:
http://forums.bigsoccer.com/threads/wor ... 6/page-149" onclick="window.open(this.href);return false;MP8 je napisao/la:Kralju na kojem si forumu ?Goalgetter je napisao/la:E mogli smo uletiti malo im poremetiti planove.. Dobio sam od rodjaka nick upravo, on ne pise vise, nick je Golazzo, da me prepoznate.
Evo me ovdje. Vec sam ostavio svoj prvi komentar.
Prognoza: Nigerija - BiH 0:5
Trebamo uletit i krenut se raspravljat medjusobno o našoj reprezentaciji,ko bi trebo startat,kolko ćemo ih razlike dobit i toGoalgetter je napisao/la:E mogli smo uletiti malo im poremetiti planove.. Dobio sam od rodjaka nick upravo, on ne pise vise, nick je Golazzo, da me prepoznate.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.