Zar imas reprezentaciju? Nemamo mi nista. Reprezentaciju imaju glavonje iz saveza, jer reprezentacija udovoljava iskljucivo njihovim interesima. Oni su dokazali da ih nije briga sta navijaci misle o njima i tako poslali nedvosmisleno jasnu poruku; REPREZENTACIJA JE NASA, A NE VASA. Vi ste masa koju mi zelimo obmanuti da bi vam uzimali pare i tako ostvarivali svoje privatne ambicije.RKO je napisao/la:Izvini ti al da svi razmisljaju ko Sasa mi nebi ni imali reprezentacije
Ova 'njihova' reprezentacija je bruka i sramota za fudbal. Tu ustvari najmanje ima fudbala. Zasto bih se poistovjeciv'o sa nekim cirkusantima.
Ima reprezentacija u sjedecoj odbojci, oni zasluzuju svaku podrsku, a ne ovi banditi i naivcine (igraci) koje im zaradjuju novac.
Bosanci su postali zesci oportunisti. Gutaju razne gadosti radi mrvice uspjeha. Ta mrvica uspjeha na kraju izbrise godine tuge i razocarenja.
Dok tako razmisljamo, nikada necemo napredovati ni u jednom sportu. Uvijek cemo biti slijepo crijevo Evrope.
Al' jbg, BiH je oduvijek bila pod 'kolonijalistickom' silama, pod dikatorskim i lopovskim vladarima, tako da narod nije im'o vremena da se profilise. Kada si pod inostranom/diktatorskom/lopovskom sapom kroz cijelu istoriju, u narodu se stvori podanicki mentalitet, sto je jako tesko ukloniti iz karaktera jedne etnicke grupe. U obrazovavanju je jedini spas.