FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Almir Bekic u ovoj ekipi puca najbolje penale.Jako punim pod precku,nema se golman kad ni bacit.Krle preofirno ovo radi,prvo sto mu je postavka tijela prije izvodjenja penala takva da se vidi kako ce pucat.I igrac Tuzle je prisao golmanu prije penala i rekao mu gdje da se baci.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bekic almir i puzigaca bojan, njima ko penal skine evo glava , ja bi Bekica da je finale lige prvaka stavio da suta, onakvig hladnokrnog idiota majka jednom radjaskoroalen je napisao/la:Zar niko u ovom klubu ne zna penale pucat k'o Lampard, jaka i golmanu u glavu, po sredini? Svaki golman u ovoj ligi po defaultu pada na penalu, niko ne ostaje na sredini. Ovo je patnja više, u zadnje tri sezone nam je omjer pogođenih i promašenih penala 40-60.
Kako je Stanojević meni jak igrač. Ne znam za vas al po meni radi strašan posao, ne gubi nijedan duel na sredini. Kad god on i Adukor igraju skupa, mi kar.amo sve redom.

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možda Ahmetović ne bi bio loš?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Baš, Bekić je zašilji u 90 i samo pogleda tetovažu. Hladan k'o špricer.Inijesta je napisao/la:Bekic almir i puzigaca bojan, njima ko penal skine evo glava , ja bi Bekica da je finale lige prvaka stavio da suta, onakvig hladnokrnog idiota majka jednom radjaskoroalen je napisao/la:Zar niko u ovom klubu ne zna penale pucat k'o Lampard, jaka i golmanu u glavu, po sredini? Svaki golman u ovoj ligi po defaultu pada na penalu, niko ne ostaje na sredini. Ovo je patnja više, u zadnje tri sezone nam je omjer pogođenih i promašenih penala 40-60.
Kako je Stanojević meni jak igrač. Ne znam za vas al po meni radi strašan posao, ne gubi nijedan duel na sredini. Kad god on i Adukor igraju skupa, mi kar.amo sve redom.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
I on ga nekako mlitavo ošuta, al još nema promašaja. Pucao je u Lištici, pucao Krupi na Koševu i Zariji, ovako na prvu. Uglavnom, stopostotan je.MortemHz je napisao/la:Možda Ahmetović ne bi bio loš?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To ti kažem.. znam da je šutao par puta i ne sjećam se da je fulio ijednom dok ovo Velkoskom nije prvi put da fali a i fakat je ne zna ošutati.skoroalen je napisao/la:I on ga nekako mlitavo ošuta, al još nema promašaja. Pucao je u Lištici, pucao Krupi na Koševu i Zariji, ovako na prvu. Uglavnom, stopostotan je.MortemHz je napisao/la:Možda Ahmetović ne bi bio loš?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Adukoru ili Rahmanoviću bi ja to dao..
Ni meni ne ide u glavu to izvođenje penala, Krste je ofiran malo je reći. Svi znamo da nijedan golman na svijetu ne ostaje na sredini, odnosno baca se pri branjenju penala. Pa opucaj je svom snagom u sredinu, to je pogodak milju posto. Bekić je idealan za tih penala, ali on ne igra, tako da bi dao Adukoru ili Rahmanu, mada nije ni Merso loš izbor.
Ni meni ne ide u glavu to izvođenje penala, Krste je ofiran malo je reći. Svi znamo da nijedan golman na svijetu ne ostaje na sredini, odnosno baca se pri branjenju penala. Pa opucaj je svom snagom u sredinu, to je pogodak milju posto. Bekić je idealan za tih penala, ali on ne igra, tako da bi dao Adukoru ili Rahmanu, mada nije ni Merso loš izbor.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 15 sep 2018, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedva čekam srijedu i meč protiv starih rivala.

Treba neki bek da puca.Bez zaj.ebancije evo spominjemo Bekica kao trenutno najboljeg izvodjaca bez dileme u ekipi.Ako se vratimo unazad vidimo da je Puzigaca ubijao sa penala,pa Branislav Arsenijevic mozda i jaci od Puzija bio,mislim da je u Belosevic imao par penala sigurnih jel je imao onu jednu sezonu kad je dugo najbolji strijelac ekipe bio.Treba Pidru probati vodeci se ovom "logikom" 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Tačno, Beli, Puzigaća pa Almir, svi lijevi bekovi i svi dobro izvodili penale. Jaka, u stranu, neodranjivo. Ima nešto u tim lijevim bekovima.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
3.000 danas na Koševu kao što sam i priželjkivao prije 15 dana pod minimalnu cifru koja mora doći.
Cini mi se da je fulio protiv mladosti kad smo ispali iz kupa, ne znam i Ahmet mi suta u stilu Krleta i Rahman isto tako, mozda ovom Tataru dati da suta ,MortemHz je napisao/la:To ti kažem.. znam da je šutao par puta i ne sjećam se da je fulio ijednom dok ovo Velkoskom nije prvi put da fali a i fakat je ne zna ošutati.skoroalen je napisao/la:I on ga nekako mlitavo ošuta, al još nema promašaja. Pucao je u Lištici, pucao Krupi na Koševu i Zariji, ovako na prvu. Uglavnom, stopostotan je.MortemHz je napisao/la:Možda Ahmetović ne bi bio loš?
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
jao majko kako mi ladje potonuše kada je ajvardzija fulio penal,bio sam siguran da nećemo dobiti ali hvala Bogu pa probismo nekako,kao prvo odaklw se onaj minjon ukaza kao maskota umjesto vučka
?kao drugo ne mogu da vjerujem da husref neće resića da stavi ni na klupu,fkt bezobrazluk,mali je najveći talenat od alena škoro,je.bo ga halila u pakaš
VVVBK

VVVBK
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zamislite koliko bi ljudi došlo protiv Širokog Brijega kada bi prošli dalje u kupu i kada bi pobijedili Krupu.. 

Prije svega, cestitke na pobjedi. Protivnik oslabljen i tanak, mi totalno neuigrani ali fizicki spremniji i bolji večeras i za više golova od ova dva.
Tribine su veliki problem i mislim da nije samo zbog preskupih ulaznica nego do, nepovjerenja vecine koja ne dolazi, u trenera i rezultat koji mozemo ostvariti i ove sezone. Ovih 800-1000 što dođemo pola skandira ' jedan je od nas' drugih pola mu psuje i ne vjeruje.
Sve u svemu odgovara nam rezultat iz Mostara i sutra Radnik nece izgubiti.
Tribine su veliki problem i mislim da nije samo zbog preskupih ulaznica nego do, nepovjerenja vecine koja ne dolazi, u trenera i rezultat koji mozemo ostvariti i ove sezone. Ovih 800-1000 što dođemo pola skandira ' jedan je od nas' drugih pola mu psuje i ne vjeruje.
Sve u svemu odgovara nam rezultat iz Mostara i sutra Radnik nece izgubiti.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Dugo ljepši centaršut od ovog Adukora nisam vidio na našem stadionu.miky_hz je napisao/la:

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- BordoSarajevo
- Kontakt:
8-10 zavisno od vremena. Ako bi vrijeme poslužilo onda 10 milja, glat. Nadam se tom scenariju.MortemHz je napisao/la:Zamislite koliko bi ljudi došlo protiv Širokog Brijega kada bi prošli dalje u kupu i kada bi pobijedili Krupu..
FK Sarajevo
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ja bih dao Ahmetu da suta, cisto zbog toga sto je u formi i zasluzuje da se oproba sa kreca.
Iako je moja želja da izvodi penale Tatar. Stvarno momak ima dobru tehniku suta, mislim da bi on bio pun pogodak.
Iako je moja želja da izvodi penale Tatar. Stvarno momak ima dobru tehniku suta, mislim da bi on bio pun pogodak.
ZZ
-
- Kontakt:
On voli Sarajvo,pravi je Hordas,jaran @bihuzur jedan je od nas . javi se,javi se ....SedrenikHz je napisao/la:@bihuzur jesi skontao avatar?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.