kako je tek meni, dosao sam iz Bihaca da navijam za SarajevoDirk je napisao/la:Nocima ne spavam kunem se, jedva cekam taj cetvrtak

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kako je tek meni, dosao sam iz Bihaca da navijam za SarajevoDirk je napisao/la:Nocima ne spavam kunem se, jedva cekam taj cetvrtak
Svaka ti cast,ja i ti smo jedni od rijetkih koji navijaju za Sarajevo i ChelseaQUARESMA 18<<< je napisao/la:kako je tek meni, dosao sam iz Bihaca da navijam za SarajevoDirk je napisao/la:Nocima ne spavam kunem se, jedva cekam taj cetvrtak
Predstavljanje dresova poslje OrebraŠofa je napisao/la:Šta je bilo za dresove, jel se mogu kupiti negdje ovi novi. Jbg nisam pratio kad je bilo o tome riječ
A kada se pregleda ovaj video može se reči da smo pravo dobro odigrali, lako se dolazi do gola ovih "orebrana"
samo sto nama teren nije dozvolio da bilo sta razigramo do kraja
Al se zato ovdje trebamo paziti kontri, nekako mi ovi djeluju brzi ili su mozda nasi jos umorni od priprema
hvala drugsamosarajvo je napisao/la:Predstavljanje dresova poslje OrebraŠofa je napisao/la:Šta je bilo za dresove, jel se mogu kupiti negdje ovi novi. Jbg nisam pratio kad je bilo o tome riječ
A kada se pregleda ovaj video može se reči da smo pravo dobro odigrali, lako se dolazi do gola ovih "orebrana"
samo sto nama teren nije dozvolio da bilo sta razigramo do kraja
Al se zato ovdje trebamo paziti kontri, nekako mi ovi djeluju brzi ili su mozda nasi jos umorni od priprema
Svaka cast. Ma vi krajisnici ste pravo dobri ljudi.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kako je tek meni, dosao sam iz Bihaca da navijam za SarajevoDirk je napisao/la:Nocima ne spavam kunem se, jedva cekam taj cetvrtak
Mogu´l ja ubaciti svoje umjecemolotovljev je napisao/la:STADION KOŠEVO FUDBALSKI TO JE HRAM NA NJEMU IGRA SARAJEVO TIM ZA KOJI ŽIVIM JA
hehe...naravnoPasodzigera je napisao/la:Mogu´l ja ubaciti svoje umjecemolotovljev je napisao/la:STADION KOŠEVO FUDBALSKI TO JE HRAM NA NJEMU IGRA SARAJEVO TIM ZA KOJI ŽIVIM JA,bolje ce se rimovati
Stadion Kosevo,fudbalski to je hram,na njemu igra Sarajevo,tim za koji navijam!
Glupog pitanja,pa uvijek je bila donekle prednost uzvratni domaci susretold school je napisao/la:zasto ne mozete igrati prvi na "vasem" stadionu
Igrat cemo mi prvu na Kosevu,bar tako kazu ovi Moldavciold school je napisao/la:zasto ne mozete igrati prvi na "vasem" stadionu
a znas onu pjesmu a ona igra vrti se kao cigramiky_hz je napisao/la:Igrat cemo mi prvu na Kosevu,bar tako kazu ovi Moldavciold school je napisao/la:zasto ne mozete igrati prvi na "vasem" stadionu
Jeste, ali protiv lakseg protivnikaharishp je napisao/la: Glupog pitanja,pa uvijek je bila donekle prednost uzvratni domaci susret
+Fan shop, pa one besplatne ulaznice za djecu, press konferencija...dzenan01 je napisao/la:Koliko samo danas odličnih vijesti, Torlak produžuje, Škoro dolazi, led ekran ... još samo da prođemo rebra
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, ErosViverosViv, Google [Bot], juka55, mnon46 i 55 gostiju.