AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Majko mila bolje da ga nije stavio u ekipu, akp ovo gledaju iz West Hama vec su odustali od kupovine:lol:
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
E moj Urby 

- IlProfessore
- Kontakt:
Eto penala 

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- francobaresi
- Kontakt:
Rano vodstvo je kumovalo ovako nonšalantnoj igri. Bolje je što su primili ovaj gol, treba da se malo razbude i počnu ozbiljnije igrati.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Zasluzeno ljudi su bolji, losi nasi skroz
-
- Kontakt:
Gdje se ima gledat utakmica??? Il na netu gledate?? ako je tako, moze link?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pa bolje smo igrali dok je mister bio na klupi
nisam gledao protiv verone utakmicu ,ali ovo sto vcrs vidim je uzasno, naravno ne ocekujem promjenu neku preko noci, ali bar je trebao najjaci sastav izvesti jer mi moramo ici do kraja u ovome kupu , losa igra skroz, kaka nocerino birsa, neprimjetni

nisam gledao protiv verone utakmicu ,ali ovo sto vcrs vidim je uzasno, naravno ne ocekujem promjenu neku preko noci, ali bar je trebao najjaci sastav izvesti jer mi moramo ici do kraja u ovome kupu , losa igra skroz, kaka nocerino birsa, neprimjetni
Pa ovo nam i jest trenutno najbolji sastav:lol:
Bolji su bili protiv Verone
- francobaresi
- Kontakt:
Ovi naši su napravili Udinese opasnim protivnikom. Previše meljanja sa loptom oko 16-erca Udinesea. Ni blizu one igre od prije 3 dana i meča sa Veronom.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlProfessore
- Kontakt:
http://sportcategory.tv/soccer/ac-milan ... se-fs3ej25jasko_juve je napisao/la:Gdje se ima gledat utakmica??? Il na netu gledate?? ako je tako, moze link?
http://www.sportcategory.com/c-1.html
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
ne diprmuxa je napisao/la:Pa ovo nam i jest trenutno najbolji sastav

- _forzamilan_
- Kontakt:
Slabo ali ne i katastrofalno. Nije u početku to loše izgledalo. Sredina plače za krativnošću, NDJ jedino nešto pokušava sa dugim loptama. Kaka opet slabo igra pa je napad odsječen. Birsa u početku dobar, kasnije ispario. Nocerino 
Odbrana nesiguran. Rami još uvijek sirov, šteta za Zapatu nije bio loš. Urby konju!
Aj valjda Honda uđe pa se malo ubrza igra.

Odbrana nesiguran. Rami još uvijek sirov, šteta za Zapatu nije bio loš. Urby konju!
Aj valjda Honda uđe pa se malo ubrza igra.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- muha milanez
- Kontakt:
Robinho komedija od igraca
Sta se desava sa Kakom, ne moze nista napravit vec neko vrijeme.. Nocerino
Daj japanca da rijesi ovo..

Sta se desava sa Kakom, ne moze nista napravit vec neko vrijeme.. Nocerino

Daj japanca da rijesi ovo..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- francobaresi
- Kontakt:
Igramo u sistemu gdje su dvije najbitnije pozicije koje danas "drže" Nigel i Nocerino. Pa ti sad vidi, jer De Jong je standardno dobar ali onaj panj ne zna loptu dodati. Montolivo je protiv Verone imao 100 dodavanja i 8-9 oduzetih lopti. To Nocerino ne može uraditi ni u 3 meča. To je po meni glavni nedostatak večeras.ronaldo99 je napisao/la:ne diprmuxa je napisao/la:Pa ovo nam i jest trenutno najbolji sastav
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2![]()
-Rui Costa-
-Rui Costa-
kontam da počnem pisati šta nam sve fali - pa kad se prekonta, nema šanse - lakše mi je napisati šta je dobro i šta vrijedi
u ovoj ekipi, trenutno je jedino Baloteli (koliko god me nervirao) igrač koji je blizu nečeg što možemo nazvati WC igračem, jedni je koji je u stanju napraviti razliku na terenu i riješiti nešto 1 na 1...ovo su ostalo sve mediokriteti nedostojni dresa Milana
rasu nas Udineze
ništa od mojih očekivanja a napisao sam da bi volio pobjedu (dobro, tome se još nadam) da ne primimo gol i da zaigra nekoliko mladića...zasad ništa od toga još da stvar bude gora, Zapata izađe zbog povrede
užas
u ovoj ekipi, trenutno je jedino Baloteli (koliko god me nervirao) igrač koji je blizu nečeg što možemo nazvati WC igračem, jedni je koji je u stanju napraviti razliku na terenu i riješiti nešto 1 na 1...ovo su ostalo sve mediokriteti nedostojni dresa Milana

rasu nas Udineze
ništa od mojih očekivanja a napisao sam da bi volio pobjedu (dobro, tome se još nadam) da ne primimo gol i da zaigra nekoliko mladića...zasad ništa od toga još da stvar bude gora, Zapata izađe zbog povrede
užas

Zadnja izmjena: baltazar1, dana/u 22 jan 2014, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Undici stelle - ACM 1899
Ja ne znam sta je ovo. prvi 30 minuta igramo odlicno i onda odjednom tajac, prestajemo sa igrom i dajemo protivniku priliku da nas kazni,, nista ovo ne valja... vidjet cemo sta je Seedorf spremio za drugio dio..
Zasto izadje Zapata a bio je najbolji na terenu..
Zasto izadje Zapata a bio je najbolji na terenu..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- IlPrincipe
- Kontakt:
Kaku treba dobro odmoriti, vidi se umor na njemu ..
Glupa utakmica do bola, spava mi se gledajući .. Nadam se da će uzeti ovo do kraja ..
Glupa utakmica do bola, spava mi se gledajući .. Nadam se da će uzeti ovo do kraja ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- IlProfessore
- Kontakt:
Rami puž.
- francobaresi
- Kontakt:
Mora ovo puno bolje u nastavku, po meni više je ovo zbog lošeg pristupa nego zbog neznanja. Ako se ovako nastavi očekujem da Honda uđe već oko 55-60 minute.
IlPrincipe, istina je da Kaka treba odmor ali trenutno nema igrača koji je spreman da igra umjesto njega. Saponara je bolestan, Shaarawy-a nema već sedmicama, itd itd. Jedino da je rizikovao sa nekim od ovih mlađih.
IlPrincipe, istina je da Kaka treba odmor ali trenutno nema igrača koji je spreman da igra umjesto njega. Saponara je bolestan, Shaarawy-a nema već sedmicama, itd itd. Jedino da je rizikovao sa nekim od ovih mlađih.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
nemamo mi jednog "gazdu" u sredini koji će uzeti loptu i znati šta sa njom...i taj Kaka samo trči lijevo desno, nikako da se usidri i da odigra nešto
uostalom, Kaka sa ovim godinama i u ovakvoj formi i ne može sam nositi Milanovu igru na leđima
uostalom, Kaka sa ovim godinama i u ovakvoj formi i ne može sam nositi Milanovu igru na leđima
Undici stelle - ACM 1899
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.