Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Kad smo vec kod managera de ti meni reci odakle da skinem ovaj manager 2014 i crack gdje da nadjem posto vidim da ti to igrasahmad_tz je napisao/la:Nije ti ovo manager![]()
Covjece broadcasting 140,9 miliona eura,sigurno cemo i ovu sezonu 2013-14 imati slicnu zaradu,ali ako ostnemo bez lige prvaka za sezonu 2014-15 a kako stvari hocemo tu ce nam zarada jako opasti,prije svega ovaj broadcasting 140,9 miliona eura a vjerovatno je od prenosa lige prvaka oko 50 miliona eura, takodje jos cemo negdje izgubiti sponzori te novac od lige prvaka,sto bi znacilo da nam zarada u sezoni 2014-15 moze biti oko 180 miliona eura.francobaresi je napisao/la:Evo i službenog izvještaja.
Milan će ove sezone od TV prava imati još veću zaradu, jer su jedini klub iz Serie A u LP-a. Tako da će recimo na karju ove godine vjerovatno prihodi biti veći za par miliona € a u 2015 će vjerovatno pasti za 50-60 miliona. Do čega ćelavci dovedoše sami sebe i ovaj klub. Umjesto da su pametno ulagali i svake sezone bili u LP-a i tako povećavali prihode, oni su odlučili da ne ulažu i to će strašno koštati ovaj klub. Koji je inače na rubu ponora. Također, logično je da stadion bude poluprazan kad niko ne želi gledati otpatke iz Sampdorije i Genoe. Prosjek gledanosti 44 000, a u sezoni 2005/06 preko 65 000 ja mislim. I tu Milan redovno gubi 15-20 miliona €meho-medo je napisao/la:Covjece broadcasting 140,9 miliona eura,sigurno cemo i ovu sezonu 2013-14 imati slicnu zaradu,ali ako ostnemo bez lige prvaka za sezonu 2014-15 a kako stvari hocemo tu ce nam zarada jako opasti,prije svega ovaj broadcasting 140,9 miliona eura a vjerovatno je od prenosa lige prvaka oko 50 miliona eura, takodje jos cemo negdje izgubiti sponzori te novac od lige prvaka,sto bi znacilo da nam zarada u sezoni 2014-15 moze biti oko 180 miliona eura.francobaresi je napisao/la:Evo i službenog izvještaja.
Sto dodje da nekvalifikovanjem za CL gubimo oko 80 miliona eura, to je moj neki proracun ne znam da li se slazete
Pa nije. Matri na menageru najbolji igrac lige.ahmad_tz je napisao/la:Nije ti ovo manager![]()
Pa da to sam i rekao da ce zarada otprilike ove sezone ostati na istom nivou a onda slijedi padfrancobaresi je napisao/la:Milan će ove sezone od TV prava imati još veću zaradu, jer su jedini klub iz Serie A u LP-a. Tako da će recimo na karju ove godine vjerovatno prihodi biti veći za par miliona € a u 2015 će vjerovatno pasti za 50-60 miliona. Do čega ćelavci dovedoše sami sebe i ovaj klub. Umjesto da su pametno ulagali i svake sezone bili u LP-a i tako povećavali prihode, oni su odlučili da ne ulažu i to će strašno koštati ovaj klub. Koji je inače na rubu ponora.meho-medo je napisao/la: Covjece broadcasting 140,9 miliona eura,sigurno cemo i ovu sezonu 2013-14 imati slicnu zaradu,ali ako ostnemo bez lige prvaka za sezonu 2014-15 a kako stvari hocemo tu ce nam zarada jako opasti,prije svega ovaj broadcasting 140,9 miliona eura a vjerovatno je od prenosa lige prvaka oko 50 miliona eura, takodje jos cemo negdje izgubiti sponzori te novac od lige prvaka,sto bi znacilo da nam zarada u sezoni 2014-15 moze biti oko 180 miliona eura.
Sto dodje da nekvalifikovanjem za CL gubimo oko 80 miliona eura, to je moj neki proracun ne znam da li se slazete
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.