Ma pusti štrumpfa reg. na svaki forum i na svakoj temi FK SA napravio copy/paste ovog svog pasjaluka. Karata ima, iako prodaja ide kako treba.Dirk je napisao/la:Zasto lazes na ovaj nacin, sve nas koji licno znamo Alena i koji nam svaki dan preko telefona ili na kafi priznaje kako jedva ceka da zaigra za nas i da je sve dogovoreno. Papire nije dobio, i ne lazi za karte jer iste nisu rasprodane istina da idu ko lude , pogotovo sjever i istok, dok jug izgleda nema funkciju kako se ocekivalo za 3 km.Silkoni je napisao/la:100% Provjerena info iz kluba za alena su papiri stigli prije 15 dana ali stvar je u tome sto se nemoze dogovoriti sa upravom...Kako kaze jedan od ljudi iz uprave alen ceka da vidi sa kojim ce f.k.sarajevo kadrom raspolagati i nezeli da bori za 6 mjesto vec za prvo...Za torlaka lovu dao irfan jer klub nije imao...i citav istok planu nema vise karata pozdrav
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Ne vjerujem da je Plisek clan ovog forumamolotovljev je napisao/la:Sto se tice sastava,isti kao u Svedskoj ili ce biti nekih promjena![]()
mi se ne furamo mi smo furka
" onclick="window.open(this.href);return false; da se malo lozimo pred spektakl
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
" Što se tiče našeg sastava možda bude nekih izmjena u odnosu na prvi meč, ali ništa se zvanično ne zna do sutra"molotovljev je napisao/la:Sto se tice sastava,isti kao u Svedskoj ili ce biti nekih promjena![]()
mi se ne furamo mi smo furka
Plišek mudrov
@Alipasino sve ok, hvala ..
- molotovljev
nesporazum,citirao sam,ne da bih kritikovao,vec dao podrsku,gotivim zastave,a "furku" sam "uzeo" iz potpisa...Samo HZ je napisao/la:pokazujemo i razvaljujemo MI mnoge ..znas i sam !
puca me euforija,nemojte sta zamjerit...
F.K.SARAJEVO
Kakav je sutra raspored na BHT1?
Vidim nesto zeljo 17.55 a FK Sarajevo 19.00.?
Vidim nesto zeljo 17.55 a FK Sarajevo 19.00.?
evo nasao sam rjesenje:
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/zai ... seva/61015" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa da nemoze TV1 ili drugi kanal prekazivati sarajevo-orebro.
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/zai ... seva/61015" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa da nemoze TV1 ili drugi kanal prekazivati sarajevo-orebro.
Oko 50 artikala je vec u pripremi za fan shop,ukljucujuci i dresove (nisam siguran dal' ce biti oni skroz bordo ili ovi straftasti)BegAx je napisao/la:
Ljepota
A kupovinom ovih majica pred utakmicu sa Orebrom,DIREKTNO ce te pomoci za sto brze otvaranje prostorija fan shopa
al ovaj nogomet utice na psihu 
maloprije spremam se za spavanje i mahinalno oblacim na sebe bordo dres..moji me u cudu gledaju,kazu jel to ides zauzeti mjesto na Kosevu..tek onda skontah sta radim
A kako li ce tek biti sutra navece kad prodjemo ove Svede...
maloprije spremam se za spavanje i mahinalno oblacim na sebe bordo dres..moji me u cudu gledaju,kazu jel to ides zauzeti mjesto na Kosevu..tek onda skontah sta radim
A kako li ce tek biti sutra navece kad prodjemo ove Svede...
Hvala momcima koji su nas podržavali tokom našeg meča i srećno i vama danas i da prođete.
Živi bili
Živi bili
Jle ima veceras prenos?
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
http://liveonsat.com/LJ_foot_uefa_europa.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema na popisu.....
Nema na popisu.....
Komsije sretno i sve najbolje vam zelim od srca,ako Bog da da se i ovaj nas napaceni grad i nasa BiH veceras raduju vasem i nasem prolazu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Cak sestorica igraca Orebra iz prve postave veceras nece igrati na Kosevu.
Avaz
Avaz
ako ova ekipa prodje orebro ovo ce biti najjeftiniji skup igraca iz bih koji je prosao dalje
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Kad počinje utakmica i ima li igdje prijenos?????
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Kad počinje utakmica i ima li igdje prijenos?????
U 19,00 sati nema prijenosa.
Karta za istok je legla idu dobro , ko hoce na istok jos malo je ostalo,ali bice kod Roma
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Ja volim volim volim samo tebe

IDEMOOO

IDEMOOO
Zadnja izmjena: bordo_Sarajevo, dana/u 21 jul 2011, 10:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Jutroooooooooooo jeeeeeeeeeeeeeee jutroooooooooo jeeeeeeeeeee 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Trenutno korisnika/ca: UltraNorth i 7 gostiju.