FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 29 sep 2018, 12:44

Sabrina priča gluposti. Imam poznanike u Sarajevu i prijatelje koji ne žive u centralnim dijelovima i navijaju za Sarajevo. :)
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 29 sep 2018, 12:52

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sabrina priča gluposti. Imam poznanike u Sarajevu i prijatelje koji ne žive u centralnim dijelovima i navijaju za Sarajevo. :)
Ma ne treba se ni obazirat na te gluposti, trebaju se baviti bitnijim stvarima , sto kaze Joker pametnije bi bilo da nam klub stiti od sudijskih kradja i da reaguju na ove ocigledne lopovluke gurbetske
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 29 sep 2018, 13:37

Kovacevic; Sabanovic, Dupovac, Mujakic, Pidro; Adukor, Rahmanovic, Crepulja; Tatar, Hebibovic, Ahmetovic

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 sep 2018, 13:46

mirzatele je napisao/la:Kovacevic; Sabanovic, Dupovac, Mujakic, Pidro; Adukor, Rahmanovic, Crepulja; Tatar, Hebibovic, Ahmetovic
Kako to misliš, formacija bez kapitena? :nene:
Ma isto kao protiv Lištice. Ne smije se razbijat dvojac Adukor - Stanojević. Em su obojica u top formi em Radnik nije bezazlena ekipa, moramo dobit borbu na sredini.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 sep 2018, 14:22

Mene nešto strah realizacije, da je zabit 2-3 gola na počeku i onda rahat pratit ostatak tekme :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 sep 2018, 14:23

BordoSarajevo je napisao/la:Mene nešto strah realizacije, da je zabit 2-3 gola na počeku i onda rahat pratit ostatak tekme :mrgreen:
Malo ti je brate 2-3 na pocetku, moze cetiri pet :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 29 sep 2018, 14:25

miky_hz je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Mene nešto strah realizacije, da je zabit 2-3 gola na počeku i onda rahat pratit ostatak tekme :mrgreen:
:tokralju: :mrgreen: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 sep 2018, 14:26

miky_hz je napisao/la:
Znam da je malo al kao što rekoh, strah me realizacije :mrgreen:
ma sad bi potpiso 1:0 na guzove, samo da se nastavi niz pobjeda
FK Sarajevo

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 29 sep 2018, 14:41

Sa 1:0 bi bio zadovoljan. Nove 3 bobe pa makar ga neko guzovima dao.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 sep 2018, 14:47

kengur je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Krenula Sabrina sa glupostima ko Dinokio u svom prajmu! Radi za klub, tuko, pusti se gurbeta i jeftinih poena preko njih. Hocemo titulu!
Sve receno sa par rijeci. Svaka cast.

@fukara87
Ako pocnete vjerovati u sebe mogli bi nakon 22 kola biti drugi. I da nema kradja naravno. Vidjecemo u Mostaru u kom smjeru idete.

@samozdravlje,
Jesam li ti ja "akademski" materijal ? :urnebes:
Ma Ti si namazani Sabririn materijal "geograficki" (vjerovatno oko 30 god.),kako lozis(prizeljkujes) da nam Tuzlaci pomognu da jos malo odmaknemo Laznim. Ne bi ti volio ni 2 da bude nego x mjera.Cune sevi gumo zaljatibr,haj vozdra. :njanjanja: :rol: Nadam se da ne bojkotujes, a i ako stas svak ima pravo na gresku.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 29 sep 2018, 15:03

Stroj1946 je napisao/la:Sa 1:0 bi bio zadovoljan. Nove 3 bobe pa makar ga neko guzovima dao.
Potpisujem :salut: :bih:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 sep 2018, 15:05

U stanu se ugrijat ne mogu, veceras ce bit veselo..
Nek nasi daju gol u prvom pa cemo onda mi podgrijavat atmosferu za konacnih 1:0 :bih:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 sep 2018, 15:20

FrancescoTotti je napisao/la:U stanu se ugrijat ne mogu, veceras ce bit veselo..
Nek nasi daju gol u prvom pa cemo onda mi podgrijavat atmosferu za konacnih 1:0 :bih:
Noćas će i istok i zapad navijat. :lol:
Protiv Lištice na zapadu raja negoduje kad su popaljene baklje, a ja zavidim momcima, njima je makar vruće.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 sep 2018, 15:22

Svake druge subote se rano budim ja...
Svi na sjever....20:00h

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 29 sep 2018, 15:23

skoroalen je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:U stanu se ugrijat ne mogu, veceras ce bit veselo..
Noćas će i istok i zapad navijat. :lol:
Protiv Lištice na zapadu raja negoduje kad su popaljene baklje, a ja zavidim momcima, njima je makar vruće.
Njima toplo, a nama dim ide. :crazy:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 sep 2018, 15:43

Hajde Slobodanka ponovi igru kao i na Grbavici :D
FK Sarajevo

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 29 sep 2018, 15:54

Ma uzima makar bod Sloboda, jedino ako ih opet ne pokradu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 sep 2018, 15:54

Kako ja gotivim,postujem ljude koji 4/5 "koljena" zive u najljepsem i najdrazem Sarajevu.U 90% slucajeva krasi ih ljudskost,merhamet ,sabur i neka mahalska dobrota.Rodjen jesam i prvih 5 g. zivio na Kosevu(danas Bolnicka) i onda 1963 put Zapada.Ne smatram se Sarajlijom,po nekim nepisanim pravilima(sto shvatam) i nemam u genima gore pobrojane osobine.Isto kao sto ne priznam da neko voli vise FKS od mene tako vazi i za Moj grad SARAJEVO.Neko je pitao gdje sam i kad ranjen.Evo.19.3.1993(11 i 15) na Pijacnoj.Klinicki mrtav bio ,snajper (tangiro mi stidnu kost).Nafaka,nemam invalidnosti,tako rekla komisija.I da sam zijanio ,za ovaj grad ne bi bio grijeh.Napali anamooni,da ne bi raje iz Starog grada,nas i ko zna odakle raje mozda bi i Stup pao.VISE OD SEHERA VOLIM SAMO BOSNU.
Znam ja i za prepucavanje navijaca ciji je grad i sam sam ucestvovao u tim diskusijama,ali po meni je to prica za kafane ,komsiluka i kuce(gdje neko navija za FKS,a neko ograise pa za Zelju).Postujem ja Zelju(nikad od mene necete cuti pogrdan naziv,komsije je najdalje sto ja mogu), Vi kako hocete , Vasa stvar.Razumijem. .Oni su ti koji bi pozeljeli da nas nema,a mi zelimo samo da smo ispred njih.U tome je razlika u filozofijama dva kluba.Nije ok da nas zvanicnik tako komentarise , a nema adute da to moze reci ,ali halal joj(rade dobar posao).
U pravu si @sarajevo46 nisam trebao,trebao sam sacekati sa komentarom,ali i najbolji grijese.Meni su navijaci ispred svih igraca(izuzev Kelia,Vahidina i papka Saida),a da ne pricam o uposlenicima.Trebao sam presutiti,nisam ebiga, radi ova uprava dobar posao ove sezone i zasluzuju respect dok je tako.Bitnija je Akademija od neke nesmotrene izjave.
I za kraj @skoroalen jedan od forumasa koje posebno gotivim,a jeni Sarajlija.@kengura bas i ne gotivim previse je akademski materijal :urnebes: .Pozdrav za @pitara6785,@bihuzura,@Esport,@Zip,@bordopoetu i mnoge druge .Sve medjusobne suprotnosti , ali meni dragi i bitni u razlicitosti.Najmanji zajednicki sadrzilac FKS i Akademija.Sretno nam danas . :bih:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 sep 2018, 16:52

kengur je napisao/la:
@samozdravlje,
Jesam li ti ja "akademski" materijal ? :urnebes:
Pasa jos 22 pobjede i pred Vjecnu ,aBd. :rol: Naravno tesko ocekivati,ali ovaj put imamo izvlakusu Akademija.Od sljedece god. vlada Bordo gradom i drzavom.Kako bih volio s tobom,@pitarom6785,@bihuzurom@skoromalenom@Esportom@Zip @bordopoetom@benkarom@MortenHz i jos nekim(ma sa svima),ali ne znam bi li mi penzija bila dovoljna popiti u Slozi recimo poslije proslave aBd kahvu(s rahatlukom),pivu ,sok. Znam da ste na razlicitim talasnim duzinama,ali kontam da bi nas aBd titula pribrizila.Jeste da si malo prejak "akademski" :urnebes: no istrpi jednu festu. :bih:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 sep 2018, 17:01

AlfredNobel je napisao/la:Ma uzima makar bod Sloboda, jedino ako ih opet ne pokradu.
Šteta, guube opet nakon njihove greške u odbrani a fantastično su stajali na terenu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, dubrovnik i 26 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []