Polako brate, ima dusmana koji nam ne zele uspjeha, i prema istoku i prema zapadu.forgempp je napisao/la: ↑03 nov 2022, 15:31Pregršt potencijalnih reprezentativaca se pojavilo širom Europe, nadam se da će NFSBIH ovo ozbiljno shvatiti i dobro se time pozabaviti, ćini mi se da bi nam to moglo i odrediti sudbinu i rezultate narednih 10ak godina, opasna generacija, ne pamtim kad je ovako bilo.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Pa sad, Karabatic prezime je iz Trgoira, otac im je trogiranin Hrvat, majka je iz Nisa. Oni mogu kao i Ibrahimovic, mogli su zapravo, za jedno drugo ili trece pa su ljudi izabrali sto su izabrali.
Nije bas da su svi dijasporski Srbi ili Hrvati spremni nastupati za Srbiju ili Hrvatsku, evo samo kod nas iz glave Pulisic, Gavranovic, Drmic, Hrgota dakle nije im palo na pamet nastupati za Hrvatsku, i sretno im u karijeri. Ja nemam problem sa njihovim izborom.
To je vec rijeseno, igrat ce za nas.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ne vidim problem i nelogicnost ni u jednom ni u drugom slucaju...giannini je napisao/la: ↑03 nov 2022, 14:08tako reci, a ne izbacila ga Vojvodina

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Roditelji od Gavranovica su iz Gradacca, Hrgota je iz Zenice i Josip Drmic iz Viteza njegov brat je rodzen u Travnik. Vjerovatno ima sigurno i Pulisic poreklo iz Bosne i Hercegovine. Danijel Pavlovic i Danijel Milicevic je Bosna i Hercegovina dopala kao treca opcija zbog interesa u karieri.Kenonan je napisao/la: ↑03 nov 2022, 16:59Pa sad, Karabatic prezime je iz Trgoira, otac im je trogiranin Hrvat, majka je iz Nisa. Oni mogu kao i Ibrahimovic, mogli su zapravo, za jedno drugo ili trece pa su ljudi izabrali sto su izabrali.
Nije bas da su svi dijasporski Srbi ili Hrvati spremni nastupati za Srbiju ili Hrvatsku, evo samo kod nas iz glave Pulisic, Gavranovic, Drmic, Hrgota dakle nije im palo na pamet nastupati za Hrvatsku, i sretno im u karijeri. Ja nemam problem sa njihovim izborom.
Dobro ba yebo vad vise Karabitici. Dojadili ste i Bogu i narodu.
Sta rade ovi admini u pm?! Prestanite drqat na Dilettu i uredite malo ovaj pdf. Odavno je otiso u neki smjer.
Sta rade ovi admini u pm?! Prestanite drqat na Dilettu i uredite malo ovaj pdf. Odavno je otiso u neki smjer.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Nikad u zivotu nisam bio na glupljem i beskorisnijem forumu... napokon da neko reaguje
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Huseinbasic i veceras starter, ide mu na ruku da Koln trenutno ima velikih problema s kadrom, pa igra svaku jer bukvalno nema ko.
Volio bih da igra vise prema naprijed jer mi se cini da se bolje gore snalazi, ali kako vidim opet je dm

Volio bih da igra vise prema naprijed jer mi se cini da se bolje gore snalazi, ali kako vidim opet je dm
Bolna istina nažalostmostar35 je napisao/la: ↑03 nov 2022, 09:40Vi morate shvatiti da Srbi i Hrvati u većini, što se Beiha tiče, imaju potpuno drugačiju verziju historije od Bošnjaka. Srbi na Bih više gledaju kao srpsku pokrajinu koja je trenutno voljom velikih sila odvojena od Srbije. Slično gledaju i Hrvati, bar na one dijelove gdje su većina. Dok je bila Juga nije bilo bitno jer smo svi bili zajedno, problem je nastao kad je krenulo cepanje.. Ako mogu birati naravno da prije žele igrati sa svojim sunarodnjacima iz matica nego biti odvojeni od njih i nekad, nedaj Bože igrati protiv njih.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Huseinbasic
dobar posao sada u odbrani.

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kako stvari stoje, sudbina je da se plasiramo na EURO.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Jest i ovaj Koln za klinca. Zrinjski bi izvukao remi protiv njih
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo i gola. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakvog smo igraca dobili 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Odlicna asistencija! Bravo, momak!

@igrajlopte 🐦
Sto kaze Maki Mijajlovic, ma ne da je za reprezentacije, odmah u prvih 11 

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.