Preslikana prica Rusije za Ukrajinu, prije vojne agresije.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Koliko se neki preopušteno upuštaju sa etiketiranjem ovog ili onog.
Zdrav razum kaže da niko normalan ne može podržavati gađanje civila (BILO KOGA), u ovom slučaju nedužnog Ukrajninskog naroda, tako da molim vas ne stavljajte ljudima riječi u usta kao što imate običaj osim ako sami javno ne kažu da podržavaju ubijanje nedužnih, onda ne zaslužuju ni da postoje
Zdrav razum kaže da niko normalan ne može podržavati gađanje civila (BILO KOGA), u ovom slučaju nedužnog Ukrajninskog naroda, tako da molim vas ne stavljajte ljudima riječi u usta kao što imate običaj osim ako sami javno ne kažu da podržavaju ubijanje nedužnih, onda ne zaslužuju ni da postoje

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
I ovake treba ubijati odmah.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trebali su ga pustiti da se brani sa slobode. To bi mislim bilo najpametnije.AshburtonG je napisao/la: ↑05 mar 2022, 16:00Yebem ti zivot, ovi ljudi ubili jedinog normalnog politicara u postojanju svoje drzave, a sad se pitaju zasto nije sudjeno izdajniku drzave u ratnom periodu.![]()
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Zakuhalo se u Moldovi.
Ako Rusima ovo prodje Moldavija je slijedeca i to vjerovatno sto prije.
dscile je napisao/la: ↑05 mar 2022, 16:12Pa je l ti razumljivo sto se ovaj mentalni patuljak lijepi za svaki moj post? (normalno, ne mislim na Alema, vidis i sam ko je u pitanjuKajzer10 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 16:07Cinjenica jest da su ljudi ovdje slabi na Ukrajinu i subjektivni oko iste, to stoji. Ali to je i u jednu ruku razumljivo jer je zdravorazumski podrzati Ukrajince. Nerazumljivo bi bilo da je neko subjektivan oko Rusije jer je Rusija bad guy ovdje. Oko toga nema rasprave.)
On i jos dvojica trojica mentola mi se kace sta god da napisem i onda tumace nesto kako hoce. Da napravim neki lazni profil i pisem ovo sto pisem niko ne bi ni trepnuo, ovako svaki put moram ulaziti u neke prepirke, a ne mogu se rijesiti idiota.
Ti to meni nesto momak?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Šta mogu, sravnio bi ih NATO bilo šta da pokušaju.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne postoji neutralnost.
Da li neutralnost sutra prelazi u agresiju na Balkanu na mig Putina? Da.
Da li neutralnost sutra prelazi u agresiju na Balkanu na mig Putina? Da.
- ASD
- Kontakt:
Ali pazi. Bukvalno tako amnestiraš sve što Rusi rade.
Jer je vanredno stanje.
Vanredno stanje je u Ukrajini. Ukrajinska vlada je ona koja sprovodi i odrzava vanredno stanje. Ukrajina se bori za svoju drzavu i u cilju ocuvanja svoje drzave i gradjana i sve mjere koje donese legalna vlada te zemlje su ispravne, a ja ne znam da krse neko osnovno pravo, recimo da ubijaju civile. Izdajnicima u ovom slucaju se sudi po kratkom postupku.
- ASD
- Kontakt:
Pa svejedno. I u Rusiji je vanredno stanje jer imaju naciste u susjedstvu. Koliko god ta priča bila preuveličana.
Ali nema suda, istina je u oku posmatrača.
Tako to ne funkcioniše.
Ali nema suda, istina je u oku posmatrača.
Tako to ne funkcioniše.
Vjeruj da sam se negativno iznenadio sta pises. Pa jbt opravdavas ili relativiziras rusku agresiju i invaziju na osnov sto je onaj zlocinac reko da idu da ciste naciste u Ukrajini, a dokazano iz milion i jednog dogadjaja u zadnjih 10 dana da im to nije namjera, da ne govorimo da su upali na teren suveren i nezavisne drzave koju evo granatiraju pet dana. Pa jbt.
Nije, i to bas danas Putin rekao da nece proglasavat vandredno stanje
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jbte sta ljudi pisu u pm
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
A sta si ocekivao realno, da se vuce po sudovima godinu dana jel? Ratno je stanje, ako su imali dokaze (sto kazu da jesu) jos posebno ako je on prizno, to je presuda. Trebalo se vuci po sudovima pa ako Ukrajina padne, dobio bi amnestiju od Rusije jos bi im i bio neki fukcioner a kazna ustvari nagrada. Nema mi logike, svatam da svaka osoba (u normalnim okolnostima) ima pravo da mu se sudi i dokaze krivnja ali sumnjam da su ga smakli bez osnove, biti optuzen za izdaju drzave je ozbiljna stvar i ne dolazi tako lako.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ide i spajanje Kalingrada

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino