Ne ide to tako.
Teoretski mogu poubijati sve koji drugačije misle. Ne samo u vezi ovog rata.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Wtf?AshburtonG je napisao/la: ↑05 mar 2022, 15:43Pa opet si dosao na ovaj forum, Patrice?![]()
Sorry, nisam na prvu shvatio da si ti mentalni gimnasticaru.
Najjace kako ce neki uvijek naci opravdanja za stranu za koju "navijaju", pa makar bilo u pitanju i ubistvo bez sudjenja. Imam osjecaj da Ukrajina uradi isto sto i Rusija, npr. pogodi raketom neku civilnu zgradu, jedni te isti bi pisali kako je to u stvari normalno, ono rat je u pitanju
Bitno je da se ti javis kad je branit iskljucivo jednu stranu, a po forumu prodajes neku pricudscile je napisao/la: ↑05 mar 2022, 15:50Najjace kako ce neki uvijek naci opravdanja za stranu za koju "navijaju", pa makar bilo u pitanju i ubistvo bez sudjenja. Imam osjecaj da Ukrajina uradi isto sto i Rusija, npr. pogodi raketom neku civilnu zgradu, jedni te isti bi pisali kako je to u stvari normalno, ono rat je u pitanju![]()
Ima li gdje kakva vijest za tog iz Ukrajine? Nisam vidio nista na nasim portalima. Je li uopste istina ili je neka bomba?
Istina je objavili su zapadni mediji, imali su dokaze, za izdaju drzave je uvijek bila rigorozna kazna, ako ne smrtna (ako te ne ufate), oduzima se pasos. Tako da ne znam sta ti je cudnodscile je napisao/la: ↑05 mar 2022, 15:50Najjace kako ce neki uvijek naci opravdanja za stranu za koju "navijaju", pa makar bilo u pitanju i ubistvo bez sudjenja. Imam osjecaj da Ukrajina uradi isto sto i Rusija, npr. pogodi raketom neku civilnu zgradu, jedni te isti bi pisali kako je to u stvari normalno, ono rat je u pitanju![]()
Ima li gdje kakva vijest za tog iz Ukrajine? Nisam vidio nista na nasim portalima. Je li uopste istina ili je neka bomba?
Koju stranu branim? Jeste li vi toliki imbecili da ne vidite da sam upravo napisao da je Putin gadjao civilne objekte? Ili je jednostavno citanje prosto prosirenih recenica previse tesko, izgubite se negdje u sredini?Brokula je napisao/la: ↑05 mar 2022, 15:55Bitno je da se ti javis kad je branit iskljucivo jednu stranu, a po forumu prodajes neku pricudscile je napisao/la: ↑05 mar 2022, 15:50Najjace kako ce neki uvijek naci opravdanja za stranu za koju "navijaju", pa makar bilo u pitanju i ubistvo bez sudjenja. Imam osjecaj da Ukrajina uradi isto sto i Rusija, npr. pogodi raketom neku civilnu zgradu, jedni te isti bi pisali kako je to u stvari normalno, ono rat je u pitanju![]()
Ako ti je overwhelming evidence da je neko pocinio izdaju u mirnom stanju a kamoli u ratnom, ide se po kratkom postopku, to je od pamtivijeka je.bo ga ti, nista cudnodscile je napisao/la: ↑05 mar 2022, 16:02Koju stranu branim? Jeste li vi toliki imbecili da ne vidite da sam upravo napisao da je Putin gadjao civilne objekte? Ili je jednostavno citanje prosto prosirenih recenica previse tesko, izgubite se negdje u sredini?Brokula je napisao/la: ↑05 mar 2022, 15:55Bitno je da se ti javis kad je branit iskljucivo jednu stranu, a po forumu prodajes neku pricudscile je napisao/la: ↑05 mar 2022, 15:50
Najjace kako ce neki uvijek naci opravdanja za stranu za koju "navijaju", pa makar bilo u pitanju i ubistvo bez sudjenja. Imam osjecaj da Ukrajina uradi isto sto i Rusija, npr. pogodi raketom neku civilnu zgradu, jedni te isti bi pisali kako je to u stvari normalno, ono rat je u pitanju![]()
Znam da vas boli sto ne pisem u korist Rusije ili protiv Ukrajine, jer onda ne mozete pisati o Srebrenici, ratu u Bosni, cetnicima, genocidasima i slicno.. Ali j*biga, sta da vam kazem. Nekako je u mom mentalnom sklopu bitnije sta ce se desiti ovdje gdje zivim i hocu li zbog ovog debilnog rata propasti nasa poljoprivreda i stocarstvo, koja je i ovako i onako pred samim gasenjem. Ali razumijem da to ne zanima ljude iz dijaspore ili dobar dio ljudi iz grada koji ne razumiju kakav je udar na poljoprivredu gorivo od 3km, ali ce razumijeti kad kila teletine u mesnici bude nekih 20km zbog toga.
@alemsa
Da se ja pitam, u takvoj situaciji on bi mi zaglavio dugorocno u nekom najstrozijem zatvoru. Ali nisam siguran da je dobar potez egzekucija bez ikakvog sudjenja, iako je realno sasvim odgovarajuca kazna oduzimanje zivota s obzirom na to koliko je on Ukrajinaca pobio davajuci neke vazne informacije.
Pa je l ti razumljivo sto se ovaj mentalni patuljak lijepi za svaki moj post? (normalno, ne mislim na Alema, vidis i sam ko je u pitanjuKajzer10 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 16:07Cinjenica jest da su ljudi ovdje slabi na Ukrajinu i subjektivni oko iste, to stoji. Ali to je i u jednu ruku razumljivo jer je zdravorazumski podrzati Ukrajince. Nerazumljivo bi bilo da je neko subjektivan oko Rusije jer je Rusija bad guy ovdje. Oko toga nema rasprave.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.