Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

sahbaz2509
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la sahbaz2509 » 10 feb 2010, 01:41

NoName je napisao/la:Sahbaze, ne čitamo se baš. Miske je u očajnoj formi zadnjih nekoliko utakmica, Sejo isto nije na nekom nivou, Pjanić također.

Uvreda da konstatujes za nekog da nije za prvi tim? Ovo ja ne mogu da shvatim. Ja za uvredu smatram nesto drugo, osim, vec sam se jednom salio na taj racun, ako ti nisi lično Vedad pa te se toliko dotiče.

Još jednu stvar nemoj da izgubiš iz vida: Vedad u reprezentaciji do sada nije uradio gotovo ništa, ako izuzmemo nebitnu prijateljsku utakmicu u Sloveniji. Za razliku od njega, Muslim, koga ti uvijek guraš na klupu (uvreda?) se nadavao golova i to u značajnim utakmicama. Stoga, sve tvoje konstatacije padaju u vodu.

Mene na kraju krajeva ne zanima toliko kako će igrač da igra u klubu koliko me zanimaju njegovi nastupi u reprezentaciji. Po trenutnoj formi ispred Vedada je Džeko (nemojte molim vas porediti ova dva igrača, poredite golfa i ferarija), Muslim ali i Zec. Obzirom da Vedad do sada u reprezentaciji nema nikakvih kredita a i na činjenicu da u klubu igra u očajnoj formi, sreća mu je pa su utakmice daleko, inače bi bilo debelih razloga da se u narednom periodu uopšte ne poziva.
Ma ja ne citamo jer nemam tvoje misljenje , jer ti dokazujem, argumentovano i odmah me i ne mozes citati?Evo prvu recenicu koju si napisao gdje spominjes misketa i salihovica odmah si pretjerao samo da bi pokazao kako su oni tek odskora u slaboj formi a vedo ihhhhhhhhhhh bogzna otkad.I zato dalja rasprava sa tobom nema smisla i necu raspravljati jer preuvlicavas a preuvelicao si to sto kazes da miske i salihovic tek zadnjih nekoliko utaskmica su u ocajnoj formi , izvini cek da se nasmijem :D :D :D :D :D :D :D .Vidis kads vedu treba da ocrnis onda su salihovic i miske u slaboj formi tek nekoliko utakmica eto koliko si ti OBJEKTIVAN, tebi je nekoliko utakmica od Portugala?????Od Portugala su oni u katastrofalnoj formi a pogotovo miske a sa portugalom smo igrali kad ono?????Sjeti se sam .
Zbog takve tvoje neobjektivnosti necu dalje ni da citam tvoj post a mislio sam i ja da si stvarno objektivna osoba medjutim sad vidim.I tebi je u cilju samo da jednog igraca svoje repke ocrnis a eto tudje slabosti ces ako treba umanjiti da bi njegovu iskazao sto vecom, tuzno zaista tuzno.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 10 feb 2010, 01:43

Anketa govori više od hiljadu riječi. :mrgreen:

Ova anketa bit će aktivna naredne dvije sedmice i svaki forumaš ima pravo na jedan glas. Pa da vidimo šta mislite o našem Zmaju kojeg baš i ne ide u posljednje vrijeme.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 10 feb 2010, 01:48

NoName je napisao/la:Ministre pravde :D molim te da ubaciš jednu anketicu, da razjasnimo neke stvari, jer se ovdje odvija totalno nepovezana priča.

Vedad Ibišević je

1) Vrhunski napadač i igra na vrhunskom nivou
2) Vrhunski napadač ali neefikasan zbog posljedica povrede
3) Vrhunski napadač ali neefikasan zbog loše igre ekipe
3) Prosječan napadač
4) Loš napadač

Šahbaz nam čas priča kako je ovaj dobar a čas kako je imao povredu pa nije dobar. Onda je opet dobar pa nije dobar jer ekipa ne igra dobro. Nešto evo radim, treba mi čist mozak a ne mogu kad me ovaj zapetljava :mrgreen:
Pa sahbaz ne prica nista jer ga nikad tasko nisi direktno ni upitao a da ne bi zakljucivao nesto u ime sahbaza evo sad cu ti reci.To pod 2 i 3 je isto , slicno i mozes staviti pod jednu tacki.Za sahbaza je vedo isto ono sto je bio dok ga vecina vas nije ni poznavala.Znaci sahbaz ne mjenja svoje misljenje od sezone do sezone i prije nego je dao ovih 18 golova u jednoj polusezoni vedo je za mene bio VRHUNSKI NAPADAC i za mene tu nikada nije bilo dvojbe , drago mi je da je neke nevjerne tome tad isto uvjerio u to makar te polasezone , a opet ce uvjeriti takve poput tebe i tarika14 da jeste vrhunski napadac, bez obzira sta vi mislili o njemu ne mozete biti a nepriznati da ste mu se vec jednom divili i klanjali.
Dakle Vedo je za mene vrhunski napadac trenutno neefikasan zbog povrede i lose forme njegove cjele ekipe.

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 10 feb 2010, 01:52

harishp je napisao/la:@sahbone :roll: Sta bi ovaj Tagoe Prince rekao kojeg su iz kluba napravili totalno nesposobnim i da se vise nikad nece moci baviti sportom mijesecima ga vukli po laboratorijama i bolnicama.da bi ovaj u onoj crkavici minuta malo izgledniju sansu iskoristio kao sto je i Vedo radio ali vise ne radi.
Sta bi se onda reklo.
Izigravas advokata da bi svoj ego smirio,a i sam znas da ljudi sto pisu su vecinom u pravu.
Iako bi svi mi 100% bas svi od nas zelili da je Vedo onaj pravi ali nije i to je cijela istina.
Mozda nas i vise boli ta istina nego ove sto ga nazor brane.
Moze biti bolje i nadamo se da ce biti bolje,trenutno kako stvari stoje daleko je to od toga.
ljudi mogu biti upravu i nek misli ko god i sta god zeli ali vrijedati onakvim rijecima da nije ni za vrartnika il sta ja znam sta sve nisam procitao je zbilja dno dna.Do neki dan mu se klanjali a sad takve bljuvotine citati je van svakog normalnog razuma.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 feb 2010, 01:53

E moj Šahbaze. Ja čitam tvoje komentare jer u protivnom ne bih mogao da ti odgovaram. Pogrešno me shvataš i nemaš razloga da se ljutiš.

Kad se pozivaš na argumente, samo mi molim te jedno odgovori: Zašto bi Vedad bio u reprezentaciji ispred Zlatana? I po kojim kriterijima?

Miske i Sejo su, po meni, bili u nekoj osrednjoj formi gotovo čitavu sezonu. Miske je imao par bljeskova na početku sezone ali je drastično pao nakon Portugala i više se ne može prepoznati. Vedad je, po meni, u lošoj formi od početka sezone, uz jedan bljesak protiv Herte.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 10 feb 2010, 01:54

Tarik14 je napisao/la:
sahbaz2509 je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:I Muslimovic je imao stotinu nezgodnih povreda u svojoj karijeri pa ipak nije propao za razliku od Vedada. Redovno zabija golove u grckoj ligi pogotovo kada se tek vrati od duge pauze od 2-3 sedmice.
:D :D :D :D :D :D :D duga pauza 2-3 sedmice ja jake povrede boze dragi :D :D :D :D :D :D i to poredis sa vedinom povredom od pola godine.
za kraj mi samo reci , koliko golova je muslimovic dao za paok , kad je vec tako redovan u zabijanju kao sto kazes , tesko da ces znati odgovoriti jer ces mortati da googlash. :D
Kad imas 7-8 pauza od 2-3 sedmice zbog povrede onda se zaista moze govoriti o dugoj pauzi. Proslo je 7 mjeseci od kako se Vedo vratio na terenu, imao je dugo vremena da se dokaze. Ko mu je kriv sto nije iskoristio brojne prilike!? :roll: Muslimovic je dao najmanje 15 golova za Paok I, STO JE NAJVAZNIJE, ZA REPREZENTACIJU!!! Ibisevic nije dao ni 5 golova za reprezentaciju pa ti sad vidi!

Tarik ti lazes i s tobom necu dalje da komentarisem jer se sluzis lazima.A laz je da je muslimovic ove sezone dao 15 golova za paok, pa brate sta ti trebaju takve lazi, zar ti mislis da mozes sa mnom normalno pricati takve lazi iznositi, ma stvarno si djete neko.

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 10 feb 2010, 01:56

MinistaR je napisao/la:Anketa govori više od hiljadu riječi. :mrgreen:

Ova anketa bit će aktivna naredne dvije sedmice i svaki forumaš ima pravo na jedan glas. Pa da vidimo šta mislite o našem Zmaju kojeg baš i ne ide u posljednje vrijeme.
pa red a i fer bi bilo da tacku pod 2 i 3 stavis kao jednu tacku jer to je oboje povezano.I povreda i slaba forma cjele ekipe.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 10 feb 2010, 01:58

Muslimovic je dao 15 golova od kako je dosao u PAOK! Ja nikada nisam rekao da je ove sezone dao toliko golova. U reprezentaciji jeste dao 15 golova za razliku od Ibisevica koji je tek dao 5 golova odnosno 3 puta manje od Zlatana.

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 10 feb 2010, 02:10

NoName je napisao/la:E moj Šahbaze. Ja čitam tvoje komentare jer u protivnom ne bih mogao da ti odgovaram. Pogrešno me shvataš i nemaš razloga da se ljutiš.

Kad se pozivaš na argumente, samo mi molim te jedno odgovori: Zašto bi Vedad bio u reprezentaciji ispred Zlatana? I po kojim kriterijima?

Miske i Sejo su, po meni, bili u nekoj osrednjoj formi gotovo čitavu sezonu. Miske je imao par bljeskova na početku sezone ali je drastično pao nakon Portugala i više se ne može prepoznati. Vedad je, po meni, u lošoj formi od početka sezone, uz jedan bljesak protiv Herte.
Jednostavno zato sto zlatan je bio vedina rezerva i sto ni zlatan nije uopste u boljoj formi od vede.Ako je po tebi zlatan u boljoj formi zato sto je zabio ovaj zadnji gol onda to je tvoje misljenje.I na kraju krajeva ako do septembra zlatan i bude u boljoj formi onda nek i pocne u prvih 11 al ja sam siguran da nece biti.Zelim jos jedno reci meni je totalno nebitno koje od vede i zlatana trenutno u boljoj formi il nije jer ja da sam trener ja bi njih stavljao u pocetnih 11 zavisno od toga ko nam je protivnik jer opste je poznato da su oni napadaci koji imaju razlicit tip igranja , imaju drugacije osobine , dok je npr vedo bolji tehnicar od zlatan, zlatan je cvrsci i robusniji.Zlatana bi stavljao u prvih 11 protiv cvrswtih, stamenitih odbrana poput skandinavskih zemalja npr takve odbrane vedi nebi lezale, niti igra protiv takvih.Recimo muslimovica uz dzeku bi stavio protiv francuza a vedu protiv rumuna u rumuniji jer ce tu kontra biti nasa udarna snaga.Itd da ne idem sad u detalje , za dzeku je svejedno s kim igramo , protib koga igramo on uvjek mora startati a vedu i muslimovica bi mjenjao ovisno od protivnika a zeca bi uvodio protiv slabijih npr luksemburga pomalo da stice iskustvo da se navikava jer desavce se da se opet neko povrjedi pa ce morati i protiv jacih upadati od pocetka.

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 10 feb 2010, 02:19

Tarik14 je napisao/la:Muslimovic je dao 15 golova od kako je dosao u PAOK! Ja nikada nisam rekao da je ove sezone dao toliko golova. U reprezentaciji jeste dao 15 golova za razliku od Ibisevica koji je tek dao 5 golova odnosno 3 puta manje od Zlatana.
Pa ako se nesto uporedjuje to jest poredi onda objica treba da imaju iste uslove, pa ne mozes sa mnom o tome nacicu ti uvjek argumente da nisi upravu.Evo prvo racunas Muslimoviceve golove otgkako je dosao u paok a pricamo o ovoj vedinoj sezoni onda gledaj i ovu muslimovicevu sezonu ako je vec on po tebi bolji de reci zasto je bolji ove sezone.Koliko je dao golova u paoku OVE SEZONE?Da li je dao vise nego stgo je vedo dao za hoffenheim OVE SEZONE????
Znaci ako poredis onda nek oba imaju isti tretman a ako kazes da je zaltan muslimovic dao 15 velikih golova otkako je dosao u paok onda mi reci koliko je vedo dao otkako je dosao u hoffenheim?????Cini mi se da je vedo dao mnogo vise od 15 , cak stavise u samo jednoj polusezoni dao je vise od 15 :D Dalje ako pricamo o reprezentaciji, tacno jeste muslimovic dao vise golova ali ZASTO???
Jel i to ti trebam ja reci ili mozes sam skontati da Muslimovic ima i vise utakmica odigranih u a repki od vede , da ima vise minuta od vede , da je krenuo koju godinu prije vede nastupati za repku ( zar to djecace moj nisi sve uzeo u obzir, ako nisi znaj da se i to itekako uzima u obzir kad im golove uporedjujes).A isto tako i ono njajvaznije otkako dzeko igra nije se ni Muslimovic nadavao golova jer vecina lopti ide na dzeku, zar ne?Znaci u tandemu vedo-dzeko i zlatan -dzeko slabo su i vedo i zlatan se nadavali golova pored dzeke.Znaci jos jednom proguglaj koliko je minuta zlatan odigrao za a repku a koliko vedo i mozda tad skontas zasto je zlatan dao toliko mnogo vise golova u reprezentaciji od vede.A kad vedo bude imao godina kao sada zlatan muslimovic vidjecemo onda koja ce tad biti vedina cifra golova u repci.Sa mnom je tesko pricati ako nemas mozga u glavi moj tarice.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 feb 2010, 02:21

Da bogda nam Vedo bio nezamjenjiv za pocetak kvalifikacija.
Ako se bude nastavilo sa ovakvim igrama ili bude stavljen na klupu kao onda u drugoj BL.
Onda ni protiv Luxemburga nebi nam bio od koristi.
Sve u svemu u formi je Spahic i donekle Dzeko ovi ostali u behutu i nedao nam bog da kvalifikacije startaju recimo u martu ove godine.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 feb 2010, 02:22

Sad bi najbolje bilo dogovoriti jednu prijateljsku sa San Marinom....

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 10 feb 2010, 02:23

harishp je napisao/la:Da bogda nam Vedo bio nezamjenjiv za pocetak kvalifikacija.
Ako se bude nastavilo sa ovakvim igrama ili bude stavljen na klupu kao onda u drugoj BL.
Onda ni protiv Luxemburga nebi nam bio od koristi.
Sve u svemu u formi je Spahic i donekle Dzeko ovi ostali u behutu i nedao nam bog da kvalifikacije startaju recimo u martu ove godine.

Pa zato kazem ako bi sve btako gledali i mjenjali kao sto bi vedu onda treba jos 7-8 igraca zamjeniti, jel tako pa da igra sa potpuno novim timom u kvalifikacijama.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 feb 2010, 02:29

NoName je napisao/la:Sad bi najbolje bilo dogovoriti jednu prijateljsku sa San Marinom....
I sta bi onda dobio,momke koje je napokon krenulo do slijedeceg jaceg susreta :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 feb 2010, 02:31

harishp je napisao/la:
NoName je napisao/la:Sad bi najbolje bilo dogovoriti jednu prijateljsku sa San Marinom....
I sta bi onda dobio,momke koje je napokon krenulo do slijedeceg jaceg susreta :roll:
Nek osjete gol i nek prekinu taj golgeterski post, ako ništa drugo. Predugo traje.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 feb 2010, 02:40

Bilo kako krivo mi je kao nikad,sto Hoffa ne prodje danas.
Na osnovu koliko je Hoffi igraca falilo Werder nije zasluzio ovu pobjedu jer onako hinjski igrati sa kompletnom ekipom nema smisla a sudija se ubio za bilijarskog stapa ali naopako i po glavi. :mrgreen: .
Vedo znaci ulazi u slijedecu epizodu forumasa i njihovih zelja.''ocekujem da ce zabiti ovaj put''
Prica se uglavnom presipa iz supljeg u prazno. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 10 feb 2010, 02:45

Tarik14 je napisao/la:Muslimovic je dao 15 golova od kako je dosao u PAOK! Ja nikada nisam rekao da je ove sezone dao toliko golova. U reprezentaciji jeste dao 15 golova za razliku od Ibisevica koji je tek dao 5 golova odnosno 3 puta manje od Zlatana.
Tarice ti samo bezveze bubas a pojma nemas kao prvo Muslimovic nije dao 15 golova za paok vec 10 za ove dvije sezone a u ovoj je dao 3 stim da je bio cesto povrijedzen ali nebitno sad tema je Vedo,on jeste u losoj formi par zadnjih mjeseci al nije samo on vec citav Hoffenheim.Mnogo napadaca dodze u krizu kad ih nece go ali ako imaju potporu to se prevazidze kad tad,naprimjer Ibrahimovic kolko ja znam nije zabio gola za Barcu od jesenas(znaci u krizi je) a napocetku zabijo ko lud i sad treba reci nista od njegas i otpisati ga za sva vremena?Nije da je samo Vedo van forme vec su nam i Salihovic i Misimovic vec duze vrijeme van forme a vi se samona Vedu okomili ali nadajmo se da ce svi oni uci u dobru formu do kvalifikacija ali nemojte sad samo Vedu blatiti i ponizavati isto koda je on najveci amater a kad je zabijo svi ste se kleli u njega i bio je najbolji.Sto se tice reprezentacije ja sam zato da se osim Dzeke u napad stavlja koje u tom momentu u boljoj formi Muslimovic ili Ibisevic a znamo svi da je i Muslimovic cesto van forme i da je cesto povrijedzen prema tome nemojmo Vedu tako lahko otpisivati ipak je on jedan od 3 najbolja spica u nasoj repki a znamo svi da svakoj reprezentaciji treba 3-4 spic igraca a mi nazalost nismo Brazil pa daih imamo na bacanje.Sto se tice ove ankete ona nije bila potrebna samo komplikujete bezveze,onda komotno ubacite anketu i za ostale nam igrace ali kad ste vec postavili trebalo ja da ima mogucnost glasanja dobar igrac jer on je bas to dobar,nije vrhunskia al nije ni prosjecan a pogotovo nije los samo eto trenutno je u golgeterskoj krizi al docice to sve na svoje abd.

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 10 feb 2010, 03:02

bh fanatik je napisao/la:
Tarice ti samo bezveze bubas a pojma nemas kao prvo Muslimovic nije dao 15 golova za paok vec 10 za ove dvije sezone a u ovoj je dao 3 stim da je bio cesto povrijedzen ali nebitno sad tema je Vedo,on jeste u losoj formi par zadnjih mjeseci al nije samo on vec citav Hoffenheim.Mnogo napadaca dodze u krizu kad ih nece go ali ako imaju potporu to se prevazidze kad tad,naprimjer Ibrahimovic kolko ja znam nije zabio gola za Barcu od jesenas(znaci u krizi je) a napocetku zabijo ko lud i sad treba reci nista od njegas i otpisati ga za sva vremena?Nije da je samo Vedo van forme vec su nam i Salihovic i Misimovic vec duze vrijeme van forme a vi se samona Vedu okomili ali nadajmo se da ce svi oni uci u dobru formu do kvalifikacija ali nemojte sad samo Vedu blatiti i ponizavati isto koda je on najveci amater a kad je zabijo svi ste se kleli u njega i bio je najbolji.Sto se tice reprezentacije ja sam zato da se osim Dzeke u napad stavlja koje u tom momentu u boljoj formi Muslimovic ili Ibisevic a znamo svi da je i Muslimovic cesto van forme i da je cesto povrijedzen prema tome nemojmo Vedu tako lahko otpisivati ipak je on jedan od 3 najbolja spica u nasoj repki a znamo svi da svakoj reprezentaciji treba 3-4 spic igraca a mi nazalost nismo Brazil pa daih imamo na bacanje.Sto se tice ove ankete ona nije bila potrebna samo komplikujete bezveze,onda komotno ubacite anketu i za ostale nam igrace ali kad ste vec postavili trebalo ja da ima mogucnost glasanja dobar igrac jer on je bas to dobar,nije vrhunskia al nije ni prosjecan a pogotovo nije los samo eto trenutno je u golgeterskoj krizi al docice to sve na svoje abd.

To ja ovim mrziteljima vede govorim vec 4-5 stranica al takvima je dzaba govoriti, oni ce opet po svom, al eto drago mi je da ovdje jos ima objektivnih i onih koji razmisljaju trezveno, svaka cast bh fanatice.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 10 feb 2010, 03:48

Nama smeta istina a istina je da je trenutno Vedo prosjecan igrac i nista vise. Razlika izmedu njega i Muslimovica je ogromna. Ibisevic je bio katastrofalan protiv Portugal i uvijek kada je trebao igrati najbolje on je bio medu najgorim igracima na terenu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 feb 2010, 04:08

Dobro @tarik ne pristaj na muku.Svi mi znamo istinu,samo sto se drugacije deklamiramo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.