NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
široki ovo dobiva 100% a onda u travniku sigurno uzima bod(ove) pa u 6 kolu dobivamo želju na pecari i tako sve do 30 kola kada ćemo biti prvaci po 3 put 

-
- Kontakt:
ma ja na svakom gostovanju po 3 boda ili po 1 a svaku domacu ce te dobit i bicete prvaci onda ce te uci u grupnu fazu lige sampiona .... ma mozes mislitsaUber1996 je napisao/la:široki ovo dobiva 100% a onda u travniku sigurno uzima bod(ove) pa u 6 kolu dobivamo želju na pecari i tako sve do 30 kola kada ćemo biti prvaci po 3 put
-
- Kontakt:
bolje išta nego NIŠTASamo F.K.S !! je napisao/la:ma ja na svakom gostovanju po 3 boda ili po 1 a svaku domacu ce te dobit i bicete prvaci onda ce te uci u grupnu fazu lige sampiona .... ma mozes mislitsaUber1996 je napisao/la:široki ovo dobiva 100% a onda u travniku sigurno uzima bod(ove) pa u 6 kolu dobivamo želju na pecari i tako sve do 30 kola kada ćemo biti prvaci po 3 put

Ma Zvijezda igra sa vama 3 za 3 ,pobijedit cete sigurnoŠB.TRN je napisao/la:Misle li nasi sutra pobjeđivati ili........bude li onakva igra kao drugo poluvrijeme protiv Rudara crno nam se pise ili kao protiv Olimpika!!!![]()
![]()
- theboss_RD07
- Kontakt:
Odkud ti to? Nepricaj glupostiŽbljohar je napisao/la:Ma Zvijezda igra sa vama 3 za 3 ,pobijedit cete sigurnoŠB.TRN je napisao/la:Misle li nasi sutra pobjeđivati ili........bude li onakva igra kao drugo poluvrijeme protiv Rudara crno nam se pise ili kao protiv Olimpika!!!![]()
![]()

Prosle sezone smo igrali na Pecari 1:1 i na B.I. 0:0 , pa onda na pecari izgubili 5:0 ili 3:0 nezz. pa na B.I. igrali 0:0

tako da nepricaj sranja bgt.
ovaj post je zreo za teme "Najsmjesniji postovi na forumu"saUber1996 je napisao/la:široki ovo dobiva 100% a onda u travniku sigurno uzima bod(ove) pa u 6 kolu dobivamo želju na pecari i tako sve do 30 kola kada ćemo biti prvaci po 3 put

⭐
-
- Kontakt:
dosad je statistika na tvojoj strani pogledaj maloŽbljohar je napisao/la:Ma Zvijezda igra sa vama 3 za 3 ,pobijedit cete sigurnoŠB.TRN je napisao/la:Misle li nasi sutra pobjeđivati ili........bude li onakva igra kao drugo poluvrijeme protiv Rudara crno nam se pise ili kao protiv Olimpika!!!![]()
![]()

Na Pecari smo pobijedili 5-0 a u Gradačcu smo igrali 1-1 koliko me pamcenje sluzi.Ovaj decko se malo zafrkaje,ne kazem da nije mogucetheboss_RD07 je napisao/la:Odkud ti to? Nepricaj glupostiŽbljohar je napisao/la:Ma Zvijezda igra sa vama 3 za 3 ,pobijedit cete sigurnoŠB.TRN je napisao/la:Misle li nasi sutra pobjeđivati ili........bude li onakva igra kao drugo poluvrijeme protiv Rudara crno nam se pise ili kao protiv Olimpika!!!![]()
![]()
![]()
Prosle sezone smo igrali na Pecari 1:1 i na B.I. 0:0 , pa onda na pecari izgubili 5:0 ili 3:0 nezz. pa na B.I. igrali 0:0
ovaj post je zreo za teme "Najsmjesniji postovi na forumu"saUber1996 je napisao/la:široki ovo dobiva 100% a onda u travniku sigurno uzima bod(ove) pa u 6 kolu dobivamo želju na pecari i tako sve do 30 kola kada ćemo biti prvaci po 3 putposto si 1996 godiste tako me nesto ne cudi od tebe

Evo gledam igraci se setaju po gradu u Zvijezdinim majicama ko u svom gradu,e kad bi nasi mogli tako u najvećem gradu u BIH.

-
- Kontakt:
samo da se zna ko nemože svtiti da je to zezancija stvarno ... a nisam 96 godište samo da znaštheboss_RD07 je napisao/la:Odkud ti to? Nepricaj glupostiŽbljohar je napisao/la:Ma Zvijezda igra sa vama 3 za 3 ,pobijedit cete sigurnoŠB.TRN je napisao/la:Misle li nasi sutra pobjeđivati ili........bude li onakva igra kao drugo poluvrijeme protiv Rudara crno nam se pise ili kao protiv Olimpika!!!![]()
![]()
![]()
ovaj post je zreo za teme "Najsmjesniji postovi na forumu"saUber1996 je napisao/la:široki ovo dobiva 100% a onda u travniku sigurno uzima bod(ove) pa u 6 kolu dobivamo želju na pecari i tako sve do 30 kola kada ćemo biti prvaci po 3 putposto si 1996 godiste tako me nesto ne cudi od tebe

-
- Kontakt:
Na Pecari smo pobijedili 5-0 a u Gradačcu smo igrali 1-1 koliko me pamcenje sluzi.Ovaj decko se malo zafrkaje,ne kazem da nije moguce
a ovo 1996 vjerujem da nema veze s njegovim godistem
Evo gledam igraci se setaju po gradu u Zvijezdinim majicama ko u svom gradu,e kad bi nasi mogli tako u najvećem gradu u BIH.
[/quote]
svaka čast tebi ne treba ko ostalim sve pismeno obrazložiti

svaka čast tebi ne treba ko ostalim sve pismeno obrazložiti

svaka čast tebi ne treba ko ostalim sve pismeno obrazložitisaUber1996 je napisao/la:Na Pecari smo pobijedili 5-0 a u Gradačcu smo igrali 1-1 koliko me pamcenje sluzi.Ovaj decko se malo zafrkaje,ne kazem da nije moguce![]()
![]()
![]()
Evo gledam igraci se setaju po gradu u Zvijezdinim majicama ko u svom gradu,e kad bi nasi mogli tako u najvećem gradu u BIH.![]()
![]()

ja vam garantujem da se i vasi igraci mogu slobodno setati gradaccom bez ikakvih problema
nije to bio dosad jednom slucaj a za sarajevo neznam
siroki - zvijezda 1-2
- theboss_RD07
- Kontakt:
ja vam garantujem da se i vasi igraci mogu slobodno setati gradaccom bez ikakvih problemammmirza je napisao/la:svaka čast tebi ne treba ko ostalim sve pismeno obrazložitisaUber1996 je napisao/la:[quote=""ŠB.TRN"]Na Pecari smo pobijedili 5-0 a u Gradačcu smo igrali 1-1 koliko me pamcenje sluzi.Ovaj decko se malo zafrkaje,ne kazem da nije moguce![]()
![]()
![]()
Evo gledam igraci se setaju po gradu u Zvijezdinim majicama ko u svom gradu,e kad bi nasi mogli tako u najvećem gradu u BIH.![]()
![]()
siroki - zvijezda 1-2[/quote]

⭐
- theboss_RD07
- Kontakt:
Svaka vam castKevin je napisao/la:„Želim čestitati svojim igračima na ovoj pobjedi. Hvala Širokom Brijegu na jednom izuzetnom, izuzetnom domaćinstvu i na ovakvim uvjetima za igru,a čestitam i pohvaljujem i sudačku trojku na odlično odrađenom poslu. Široki je bio bolja momčad, stvarao je šanse i poveo 1:0 i imamo sreće da nismo primili još koji gol. U drugom poluvremenu smo krenuli po bokovima i odigrali smo po dogovoru i na kraju zabili dva gola. Moram još jednom da kažem, da smo izuzetno ugošćeni, a Široki Brijeg je još jednom pokazao da je odličan domaćin i da se na Pecari uvijek može igrati nogomet.“, rekao je nakon utakmice trener Rudara Boris Gavran.
veliko!

⭐
-
- Kontakt:
ja vam garantujem da se i vasi igraci mogu slobodno setati gradaccom bez ikakvih problemammmirza je napisao/la:svaka čast tebi ne treba ko ostalim sve pismeno obrazložitisaUber1996 je napisao/la:Na Pecari smo pobijedili 5-0 a u Gradačcu smo igrali 1-1 koliko me pamcenje sluzi.Ovaj decko se malo zafrkaje,ne kazem da nije moguce![]()
![]()
![]()
![]()
siroki - zvijezda 1-2[/quote]
to što se šetanja tiče samo se vi šetajt po širokom ali bodvi ostaju na pecari

-
- Kontakt:
samo se vi šetajte ali bodovi ostaju na pecari
jedino što možet je prošetati 

- theboss_RD07
- Kontakt:
saUber1996 je napisao/la:samo se vi šetajte ali bodovi ostaju na pecari![]()
![]()
jedino što možet je prošetati

Polahko. 22.08 20:00

Moze bit svega

⭐
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ne dozvoljava nam gol razlikazmaj_Bosne je napisao/la:Večeras idemo na prvo mjesto![]()

Jedino da ih jedno 4:0 dole pobijedimo xD
⭐
Ovdje propada sva naša teorija da Zvijezda ima dobru ekipu i da igra dobar fudbal/nogomet...
Čestitke Širokom, pregazio nas je, iako je ostalo još do kraja utakmice. Ali to "još" bi nas mogao odvesti do još bolnijeg poraza, nažalost.
Široki ide u vrh, gdje realno i pripada, a mi ćemo čekati bolje dane i nastaviti san o evropskoj Zvijezdi.
Čestitke Širokom, pregazio nas je, iako je ostalo još do kraja utakmice. Ali to "još" bi nas mogao odvesti do još bolnijeg poraza, nažalost.
Široki ide u vrh, gdje realno i pripada, a mi ćemo čekati bolje dane i nastaviti san o evropskoj Zvijezdi.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Gluposti ti pises,zadnju utakmicu su dogovorili u Gradaccu da bude 1:1,Zvijedi osigurava opstanak a SB ide u Evropu,tu ste zeznuli Sarajevo,sada ste u dobrim odnosima i igrat ce te 3 za 3,ti zivi u nekim oblacima,jos vam je SB ostao duznik,ucinili ste vecu uslugu njima,pa kada vam bude trebalo sredit ce to oni vama,ali i Sarajevo.theboss_RD07 je napisao/la:Odkud ti to? Nepricaj glupostiŽbljohar je napisao/la:Ma Zvijezda igra sa vama 3 za 3 ,pobijedit cete sigurnoŠB.TRN je napisao/la:Misle li nasi sutra pobjeđivati ili........bude li onakva igra kao drugo poluvrijeme protiv Rudara crno nam se pise ili kao protiv Olimpika!!!![]()
![]()
![]()
cestitke na pobijedi...samo jbg niste trebali bas ovako nas pregazit ipak smo u dobrim odnosima od zadnje utakmice kada smo igrali al bitna vam je i gol razlika 

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Giuseppe1, Mana, Tatamata1946, tutankamon1905, Vaya i 27 gostiju.