Druga Liga - grupa Jug

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa Jug

Post Postao/la badblueboylivno » 17 jun 2013, 16:00

Drago mi je radi Ljubuškog i Sloge... zanimljiv grb, podsjeća na grbo New York Cosmosa. :D
Hayley <3

BEBEK
Kontakt:

Post Postao/la BEBEK » 17 jun 2013, 16:15

Napad na 1.federacijsku ligu je zanimljiv, al prvo bi tribalo vratiti publiku na stadion. U prosjeku se skupi 10-50 gledatelja.
Mislim da od ovog nema ništa - opet borba za opstanak.
A grb je katastrofa, neznam kako nekom može past napamet ideja za ovakvim grbom.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 17 jun 2013, 16:24

Tek za 2-3 sezone mogu ići na prvu ligu jer nemaju igračkog kadra za takvo nešto sljedeće sezone ;).
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 17 jun 2013, 16:51

Generalno je grb najmanji problem, vjerujem neke buni to što - nema šahovnice jer bi kao eto svaki Hrvatski klub to morao imati!? Što se mene tiče uopće ne mora imati neki izražen nacionalni predznak. Ovaj je moderan i simpatičan.

Ono što je bitno je da je stara uprava maknuta i da su tu došli mladi ljudi. Očito je bilo nezadovoljstvo igrača i ljudi koji dolaze na utakmice pasivnošću i drugim interesima stare uprave, sad bi to moralo biti gotova priča.

Prvi korak je oformiti mlade uzraste za što ima dovoljno vremena da se krene u novu sezonu. Ovo za sad izgleda i više nego dobro, navodni sponzori (već su na dresu pa je to valjda dogovoreno!?) - Dnevni List, Croatia osiguranje, Premier, Elektroprivreda, Rofix itd... znači nije to ona priča ići od kafića do kafića i tražit 100,00 KM.

Za Prvu ligu čisto sumnjam jer bi nam trebalo 4-5 igrača da se možemo tući sa Troglavom, Turbinom, Brotnjom, Tomislavom, Slogom U i početi donositi pobjede van Babovca.

Pozitivna atmosfera za sad postoji, rezultate rada ćemo vidjeti tek na jesen...

Kako će sve ovo Bigeste proživjeti ostaje da vidimo :mrgreen:
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 17 jun 2013, 16:55

samo da ne bude ko sa lokomotivom pa i ramom prosle godine....najavljivali se neke visoke pozicije a zna se sta je bilo....mada mi ova prica ne lici na to......u svakom slucaju sretno....grb je zanimljiv...valjda ce i dresovi biti zuto - zeleni

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 17 jun 2013, 16:56

BEBEK je napisao/la: A grb je katastrofa, neznam kako nekom može past napamet ideja za ovakvim grbom.
Naravno treba bit -šahovnica u jednom kutu, duvan, grožđe, škija, šahovnica možda na vrhu kamen, krš i maslina vino ganga Neretva + sve to u šahovnici :twisted:

Mene više podsjeća na Brazil 2014. :mrgreen:

slika
jasta je napisao/la:samo da ne bude ko sa lokomotivom pa i ramom prosle godine....najavljivali se neke visoke pozicije a zna se sta je bilo....mada mi ova prica ne lici na to......u svakom slucaju sretno....grb je zanimljiv...valjda ce i dresovi biti zuto - zeleni
Evo i dresova, ŽUTI i PLAVI s tim da je koliko vidim i LEDO sponzor :geek:

slika
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!

BEBEK
Kontakt:

Post Postao/la BEBEK » 18 jun 2013, 15:51

Rdje94 je napisao/la:
BEBEK je napisao/la: A grb je katastrofa, neznam kako nekom može past napamet ideja za ovakvim grbom.
Naravno treba bit -šahovnica u jednom kutu, duvan, grožđe, škija, šahovnica možda na vrhu kamen, krš i maslina vino ganga Neretva + sve to u šahovnici :twisted:

Mene više podsjeća na Brazil 2014. :mrgreen:
Izjava - žuta predstavlja sunce a zelena teren. ahahahahhahahahahahaha
Evo da je Sloga veljački klub pa žuto ili federacijski pa zeleno.
Ako nemate ideja - uzmite ovaj moj grb. :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :D :D

Što se tiče Bigestea, svejedno im je, niti jedni ni druge ne možete gore, samo ih možda smeta što ste ovih dana jedna od češćih tema.
P.S. Teško da ćete uspiti sastaviti omladinski pogon, dice i volje je sve manje.

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 21 jun 2013, 01:31

Akademski kipar i dizajner. Ajme majko, svatko li danas sebi pridjeve daje. Ja sam amater u grafičkom dizajnu, a za ovog Alilovića akademski dizajner.
www.facebook.com/hnkvisici

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 24 jun 2013, 17:55

Luka Menalo, iz Višića u Dinamo!

slika

16-ogodišnji Luka Menalo koji je odradio prošlu sezonu za seniore HNK 'Višići' našao se među trojicom koji su prošli selekciju od 70 mladih igrača u nogometnom klubu Dinamo, te će sa kadetima i juniorima Dinama krajem mjeseca srpnja otputovati u Tursku na pripreme.

Citluk
Kontakt:

Post Postao/la Citluk » 27 jun 2013, 15:03

Za iducu sezonu najvjerovatnije ce se boriti: Brotnjo,Posusje i Turbina a mozda i neko cetvrti :D

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 28 jun 2013, 11:00

Citluk je napisao/la:Za iducu sezonu najvjerovatnije ce se boriti: Brotnjo,Posusje i Turbina a mozda i neko cetvrti :D
ja bih dodao Tomislav i Troglav na ovaj tvoj spisak.

Citluk
Kontakt:

Post Postao/la Citluk » 28 jun 2013, 11:53

Tomislavu ne dajem neku nadu posto je polovica igraca otislo a medu njima i trener...I Troglavu takoder ne dajem jer se rijetko koja ekipa ekspresno vratila u visi rang.To je samo moje misljenje ,tko zna moze svasta da se desi!

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 28 jun 2013, 12:08

Turbina i Brotnjo glavni favoriti a iz prikrajka priliku čekaju Troglav i Tomislav po mom mišljenju ;),Posušju ne dajem nikakve šanse ;) .

Citluk
Kontakt:

Post Postao/la Citluk » 28 jun 2013, 13:06

Nemo nas dizat odmah po mome misljenju Brotnjo nije glavni favorit,ali je svakako medu favoritima ;)

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 28 jun 2013, 13:33

Citluk je napisao/la:Nemo nas dizat odmah po mome misljenju Brotnjo nije glavni favorit,ali je svakako medu favoritima ;)
ne dižem nikoga nego realno ako je takva situacija kod Tomislava a Troglav je tek ispao normalno da Brotnjo nakon Turbine ima najveće šanse ;).

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 28 jun 2013, 14:06

Grdan je napisao/la:
Citluk je napisao/la:Nemo nas dizat odmah po mome misljenju Brotnjo nije glavni favorit,ali je svakako medu favoritima ;)
ne dižem nikoga nego realno ako je takva situacija kod Tomislava a Troglav je tek ispao normalno da Brotnjo nakon Turbine ima najveće šanse ;).
nemora ništa značiti prije dvije sezone Troglav i Brotnjo su se borili za titulu, prošle sezone Brotnje nigdje nije bilo. zato nemora značiti da če se Turbina boriti za vrh. više dajem šansi Brotnju i Troglavu a za tomislav neznam ako ti tako kažeš da je situacija.

Citluk
Kontakt:

Post Postao/la Citluk » 29 jun 2013, 14:54

Jeli iko poceo sa priremama za novu sezonu??

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 29 jun 2013, 17:07

Opet Brotnjo favorit? :D

zrinjke
Kontakt:

Post Postao/la zrinjke » 30 jun 2013, 01:32

hnkvisici je napisao/la:Opet Brotnjo favorit? :D
Prateci malo ove forume, pa stranicu od sloge uskoplje dosao sam do zakljucka da Brotnjo definitivno ima najsmijesnije internet navijace u citavoj drzavi, haha, ali opet navijam za vas da udjete, ipak je ostalo neko ime od kluba i stadion, uvjeti odlicni, steta da trunu u 3. ligi, za 1. ligu federacije da dovedu 7-8 igraca, pokupe sve sto valja iz Hercegovine, to bi bilo odlicno, da Zrinjski i Široki salju svoje igrace na posudbe, ali sve je to fino zamisljeno, a stvarnost je miljama daleko!

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 30 jun 2013, 11:00

hnkvisici je napisao/la:Opet Brotnjo favorit? :D
Ja koliko sam čuo kreće se s pripremama 15.7 a prvenstvo počinje 17.8 ;),logično je da su onda nekakvi favoriti :D .

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.