Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Mirza_Hordas
-
Kontakt:
Postao/la Mirza_Hordas » 21 sep 2009, 00:05
on bi tamo otišao i da ispadnu u drugu ligu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
Pirke
-
Kontakt:
If Wolfsburg's miserable month is to come to an end, they need their star turn to show his class all over again. The moment has come for the real Edin Dzeko to stand up.
Mislim da se je digao.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
rob do bagro
-
Kontakt:
Postao/la rob do bagro » 21 sep 2009, 11:07
Drago mi je što sam pomogao ekipi da izađe iz krize, kaže Dijamant...
21.09.2009. 08:05
Edin Džeko je sa dva gola potopio Šalke i tako prekinuo crni niz Volfsburga od tri uzastopna poraza u Bundesligi. Bio je to i dobar završetak sedmice u kojoj su "Vukovi" pobjedom od 3:1 nad CSKA startali u Ligi prvaka.
Košark sa Misimovićem
Nakon poraza od Hamburga, Bajerna i Bajera, prvak Njemačke vratio se u Gelzenkirhenu i nanio težak poraz bivšem treneru Feliksu Magatu (Felix Magath).
Naš reprezentativac odigrao je odličnu utakmicu, a napokon su mu krenuli i golovi. Razgovarali smo u nedjelju poslije podne dok se pripremao da igra košarku sa Zvjezdanom Misimovićem i prijateljima iz Volfsburga.
- Izbacio sam svu nervozu i negativnu energiju koja se sakupila na početku sezone i sputavala me. Drago mi je što sam pomogao ekipi da izađemo iz krize u Bundesligi. Ovo nam je bila veoma važna pobjeda, jer smo dobili dvije utakmice u nizu i vjerujem da smo se vratili na pravi kolosijek.
Veoma mi je bitno što sam postigao golove za samopouzdanje. Nadam se da ovdje neće stati i da će novi golovi doći već u srijedu, kada gostujemo Kelnu u utakmici Kupa Njemačke - kaže Džeko.
Dijamant smatra da Volfsburg i nije toliko loše igrao da bi zaslužio seriju poraza koja je prekinuta u Gelzenkirhenu.
- Protiv Hamburga se vratimo nakon 0:2 na 2:2 i onda primimo dva naivna gola. U Minhenu promašimo nekoliko prilika za 1:1 i Bajern ode na 0:3. Sudija Benalju (Benaglio) bezveze da crveni karton protiv Bajera i izgubimo koncepciju i padnemo - rekao je Džeko.
Lakši raspored
U naredna tri kola Volfsburg ima nešto lakši raspored i priliku da se priključi vodećima na tabeli.
- Prvo dočekujemo Hanover pa gostujemo Bohumu i domaćini smo Borusiji Menhengladbah. Vjerujem da možemo osvojiti svih devet bodova i napraviti mini seriju od četiri pobjeda. U međuvremenu, cilj nam je da osvojimo još koji bod u Ligi prvaka koji bi nas približio drugom mjestu u grupi - govori Džeko.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
-
neko_iz_mase
-
Kontakt:
Postao/la neko_iz_mase » 21 sep 2009, 11:56
cole-ch je napisao/la:
A odakle tebi da ja kazem da je Dzeke ne ispravno, pametnjakovicu?!
Pa kad se vec pravis pametan i ispravljas narod po forumu, tj. ucis ih pravopisu, ne bi bilo lose da uzmes isti u ruke i naucis da se rjecica "ne" uz pridjeve pise zajedno.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
-
jocker123
-
Kontakt:
neko_iz_mase je napisao/la:cole-ch je napisao/la:
A odakle tebi da ja kazem da je Dzeke ne ispravno, pametnjakovicu?!
Pa kad se vec pravis pametan i ispravljas narod po forumu, tj. ucis ih pravopisu, ne bi bilo lose da uzmes isti u ruke i naucis da se rjecica "ne" uz pridjeve pise zajedno.
ojj pa vi se još svađate,neka malo ba

-
RiNo
-
Kontakt:
Jel' se kaze "peti gol Dzeke na utakmici" ili "peti gol Dzeka na utakmici"
Da znam kako cu reci kad budemo protiv Spanije igrali

100% sportski i krajnje opušten potpis
-
Virtu4l
-
Kontakt:
RiNo je napisao/la:Jel' se kaze "peti gol Dzeke na utakmici" ili "peti gol Dzeka na utakmici"

Igrač sa brojem 11

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
RiNo
-
Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:RiNo je napisao/la:Jel' se kaze "peti gol Dzeke na utakmici" ili "peti gol Dzeka na utakmici"

Igrač sa brojem 11

Ili onaj visoki

100% sportski i krajnje opušten potpis
-
BIHfan
-
Kontakt:
RiNo je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:RiNo je napisao/la:Jel' se kaze "peti gol Dzeke na utakmici" ili "peti gol Dzeka na utakmici"

Igrač sa brojem 11

Ili onaj visoki

ja bi ovako:
Lopta je kod Dijamanta

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
miralem444
-
Kontakt:
Postao/la miralem444 » 21 sep 2009, 12:51
RiNo je napisao/la:Jel' se kaze "peti gol Dzeke na utakmici" ili "peti gol Dzeka na utakmici"

hahahahaahha..aBd..nemoramo dan pet...dacemo mi njima sest...i ispravno je rec" peti gol Dzeke na utamici"
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
jocker123
-
Kontakt:
Brazilski napadač u dresu Wolfsburga Grafite i pored pobjede svog tima nad Schalkeom u nedelju bio je veoma bijesan nakon susreta.
Kako javljaju njemački mediji, Grafite je bio ljut na svoje partnere u napadu, pogotovo reprezentativca Bosne i Hercegovine Edina Džeku, jer nije dobivao previše lopti u napadu.
Grafite se naljutio samo tri dana nakon što je postigao tri gola moskovskom CSKA-u u susretu Lige prvake, gdje je gotovo pa svaka lopta sa sredine terena bila upućena njemu!?
"Ne mogu postići gol kada u napadu ne dobivam dovoljno lopti", rekao je Grafite nakon susreta.
"Krize u igri kod napadača su normalne, ali uvijek krene najbolje. Pa, mi smo tek na samom početku sezone. Ukoliko Grafite postigne gol u narednoj utakmici, ja ću biti sretan zbog toga", kazao je Edin Džeko.
Džeko je za razliku od Grafitea pokazao jednu od osobina velikih igrača, a to je nesebičnost. Grafiteu je izgleda važniji njegov učinak od učinka ekipe, pa je najvjerovatnije i zbog tog procvjetao tek na zalasku karijere.
-
miralem444
-
Kontakt:
Postao/la miralem444 » 21 sep 2009, 12:59
jocker123 je napisao/la:Brazilski napadač u dresu Wolfsburga Grafite i pored pobjede svog tima nad Schalkeom u nedelju bio je veoma bijesan nakon susreta.
Kako javljaju njemački mediji, Grafite je bio ljut na svoje partnere u napadu, pogotovo reprezentativca Bosne i Hercegovine Edina Džeku, jer nije dobivao previše lopti u napadu.
Grafite se naljutio samo tri dana nakon što je postigao tri gola moskovskom CSKA-u u susretu Lige prvake, gdje je gotovo pa svaka lopta sa sredine terena bila upućena njemu!?
"Ne mogu postići gol kada u napadu ne dobivam dovoljno lopti", rekao je Grafite nakon susreta.
"Krize u igri kod napadača su normalne, ali uvijek krene najbolje. Pa, mi smo tek na samom početku sezone. Ukoliko Grafite postigne gol u narednoj utakmici, ja ću biti sretan zbog toga", kazao je Edin Džeko.
Džeko je za razliku od Grafitea pokazao jednu od osobina velikih igrača, a to je nesebičnost. Grafiteu je izgleda važniji njegov učinak od učinka ekipe, pa je najvjerovatnije i zbog tog procvjetao tek na zalasku karijere.
ma sta hoce ovaj brazilski kreten...cuj ga..digo si se grafite puno...viditel sad svi kolko je on ljubomoran na edina dzeku....dzeko je klasa za grafita...dzeko nadaj se ...ako pomoc treba imas iza sebe svoje vjerne bosance...
-
BIHfan
-
Kontakt:
jocker123 je napisao/la:Brazilski napadač u dresu Wolfsburga Grafite i pored pobjede svog tima nad Schalkeom u nedelju bio je veoma bijesan nakon susreta.
Ljubomorno djubre.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
miralem444
-
Kontakt:
Postao/la miralem444 » 21 sep 2009, 13:15
ovaj grafite je fakat glup covjek...a sto m nasmija.....boze....samo ti dijamantu nas naprijed pusti ovog glavonju nek se glupira...vidjeli smo protiv CSKA grafita..dao je 3 gola..svaka cast..al kolko je imo pasova samo 4 tacna...dajte molim vas on je zadnji koji se treba da buni zato sto mu ne dodaju loptu....kod dobije loptu spusti glavu ko neki bik......
-
BIHfan
-
Kontakt:
miralem444 je napisao/la:jocker123 je napisao/la:Brazilski napadač u dresu Wolfsburga Grafite i pored pobjede svog tima nad Schalkeom u nedelju bio je veoma bijesan nakon susreta.
ovaj grafite je fakat glup covjek...a sto m nasmija.....boze....samo ti dijamantu nas naprijed pusti ovog glavonju nek se glupira...vidjeli smo protiv CSKA grafita..dao je 3 gola..svaka cast..al kolko je imo pasova samo 4 tacna...dajte molim vas on je zadnji koji se treba da buni zato sto mu ne dodaju loptu....kod dobije loptu spusti glavu ko neki bik......
i ja neznam sta on hoce koji qurac,kakav si ti prema suigracima takvi ce oni biti prema tebi,mislim da sazrio za klupe majmun.
FK DELFIN NEUM
-
hilmo
- Interni moderator
-
Kontakt:
-
harishp
-
Kontakt:
Vi ste gori od Grafonje sto reagujete.Pa sam na kraju ispada smjesan nakon te izjave. 8-)Puno je okica i glavica koji gledaju te utakmice

Samo da Grafonji ne pukne nesto u malom mozgu pa ne pocne otimati lopte Dzeki i Misketu

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
CRNI_SA
-
Kontakt:
eto sevilla sprema ponudu kako pise nas porta,l mislim da bi tamo bio medju najvecim zvijezdama i u najboljoj ligi ,a sevilla pravi gigant !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
-
hilmo
- Interni moderator
-
Kontakt:
Nisam baš toliko siguran da bi Džeki bilo dobro da ode u Sevillu, ne kažem da sam stručnjak za transfere ali mislim da bi njemu najbolje bilo da ode u neki klub u Englesku.
P.S. Gdje god da ode ima moju podršku.....
-
CRNI_SA
-
Kontakt:
hilmo je napisao/la:Nisam baš toliko siguran da bi Džeki bilo dobro da ode u Sevillu, ne kažem da sam stručnjak za transfere ali mislim da bi njemu najbolje bilo da ode u neki klub u Englesku.
P.S. Gdje god da ode ima moju podršku.....
pa da zavrsi kao edvardo

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !