Fanovima MMA nekako lezi ovaj ponizni Conor, doduse Khabib je i rekao da ce ga uciniti takvim.
Ali nekako vidim da likovima koji nemaju pojma o MMA ali eto vole gledati borbe bas i nije legao sa ovim pressom.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Nije to sto govoris, ali jeste savrseno odabran mec za Conora da se to samo po sebi desi.Drape je napisao/la: ↑16 jan 2020, 14:59Za UFC bi bio veliki financijski udarac da Cowboy pobjedi i pošalje Connora na marginalu. Novac koji on donosi pa makar ga stavili u kavez sa životinjom ili bokserom ne može donijeti ni jedan drugi borac ali za to im je potrebno da on pobjeđuje i bude aktuelan. Možda je Cowboy jobber koji je tu da dobije ljevicu, padne i naplati svoj ugovor?
Finn je napisao/la: ↑16 jan 2020, 12:50Jeste što je trijezan, ali vjerujem da su ga i oni skandali prilično dotukli. Vjerovatno se malo i preispitao. Pita ga Ariel kao jesi išao na neke terapije, ovaj u fazonu, pričao sam sa najbližima, ali jako je bitno pričati sam sa sobom, što mu je bilo 90% terapije.
Al' što kaže 90minut, ako bude Masvidal sljedeći, vraća se on na staro 100%, a i onaj jedva čeka.![]()
Ne smijem ni zamisliti kakve će tu zarade biti, za obojicu...
Nece je cekati možda nisi cuo, al' planira 3 borbe planira da kauboja završi bez bilo kakve povrede i da se odma okrene i bori za 2 mjeseca.Donnie Darko je napisao/la: ↑17 jan 2020, 00:59Ma ne mislim, ali mislim da ako želi na pobjedu da ide što sigurnije, treba barem pokušati. Mada ne vjerujem da bi imao puno uspjeha, ljudi podcjenjuju odbranu rušenja Conora, a i jiujitsu, zbog predstava protiv najboljeg kad su rušenja u pitanju i generalno hrvača u sportu trenutno. Što mi je malo glupo.
Mada poštujem Cowboya što želi da provjeri sam na čemu je sa Conorom u stojci, pošteno realno, tako u izjavama stalno ponavlja. Zanima i njega može li, da li može, vidjet ćemo. Mislim da ne ali ne treba ga podcjenjivati. Bit će luda borba definitivno. BMF vol.2.
A mislim da će Conor čekati Tony Khabib borbu, ne mislim na pobjednika već će čekati da vidi hoćel otpast iko, jer upada sigurno on, pogotovo ako je istina da su mu već ponudili revanš sa Khabibom dok Tony nije potpisao ugovor. Mada šta god da bude svejedno je, nadam se da nije Khabib jer bi bilo odlično za sve da uveže par pobjeda, bila bi ludnica. Najavljuje ako prođe sve po planu i ako završi rano i bez mnogo štete, da će se pokušat ubacit na UFC 248 u martu. Nadam se sa Gethjeom ili Porierom![]()
Od te 2015 jedan uradio sve što je rekao da ce uraditi drugi oborio sve rekorde UFC-a nema tu provociranja i šuplje da je ovo isti Conor kao protiv Khabiba bila bi identicna situacija i rukovanje.
Zavisi, u kakvom stanju Conor dođe. Čerone mu je dobar profil borca, jer će htjeti stajati sa njim. Ali ova borba neće biti nimalo lagana, možda ga čerone i uhvati kakvim high kickom hehehehehe.
Ma ovaj je gladan borbi, Cerroneu mozda i oprostajna.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 jan 2020, 22:23Zavisi, u kakvom stanju Conor dođe. Čerone mu je dobar profil borca, jer će htjeti stajati sa njim. Ali ova borba neće biti nimalo lagana, možda ga čerone i uhvati kakvim high kickom hehehehehe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.