@čili, što si napisao imaš pravo,
i ja sam rekao više puta da sam cijenio i uživao u igrama Arsenala.
Ali kada nešto stvoriš iz ničega, onda to treba nastojati zadržati,
a meni se posebno ogadili pokazavši da su im novci na prvom mjestu.
Ne možeš reći da važni igrači tu ne bi ostali da im nije ponuđena masna lova.
Lahm, Schweini, Ribery..., oni vole ovaj klub, ali ko zna gdje bi bili da nisu trenutno među najplaćenijim fudbalerima svijeta.
Arsenal vjerovatno ima granicu za plate,
a moderan fudbal to ne trpi, tako da nisu ti igrači krivi, niti imate pravo da ih kritikujete,
vaši čelni ljudi su klub stesali na manji nivo, tako da u poređenju sa nikad moćnijim Bayernom jedva mogu da budu neponiženi.
@Bilal
Borisov, sve sam rekao, naveo razloge,
ti se ponavljaš, a to je ništa drugo no sviranje qurcu.
"Ovaj Bayern" kada sam pomenuo, pomenuo sam Bayern koji je nemocan iz prekida.
Reci onda zašto je nemoćan iz prekida.
Nemoćan zato što naši izvođači nabacuju unutrašnjim,
lopte su spore, iako dođe(a vrlo rijetko)do našeg, za nešto ozbiljnije pored skoka iziskuje i zamah glavom,
težak manevar.
A da je tu igrač koji tu loptu pukne punom, e vidio bi onda kako se lopte koprcju u protivničkim mrežama.
To je banalna stvar, koju i najmanji poznavaoci ove igre moraju znati.
Kad procitam ovaj dio tvog posta onda mi nejvise zapadne za oko tvoje vidjenje u kojem kazes da je Chelsea imao fizicku nadmoc
Žan Ti ga na.
Ovo nisam rekao, ne meći ono što nije.
Rekao da su englezi imali pokriće u fizičkoj moći da bi uz puno sreće organizovanim bunkerom i klasnim igračima+neuporedivo jačom klupom uspjeli pobijediti Bayerna,
a sve se odnosilo na utakmicu u Bjelorusiji.
I nemoj nas sramotiti sa tim strahom od Dortmunda ziv bio
Zar je sramota otvoriti srce i pokazati svoje osjećaje.
Dortmund je najnezgodnija ekipa u Evropi(razlozi navedeni), i jedini koje želim izbjeći,
a to opet ne mora značiti da mi njih ne možemo pobijediti.
Hare_BvB je napisao/la:Ovom prilikom apeliram na cijenjenu moderaciju da stane ukraj huskackoj politici koja unosi nemir i razdor u nase redove. Vakat je da se odredjene cehre nabiju na kolac srama.

Opasne riječi bljuješ, ažbaho jedna.
Ali da si upravu za svaku gore riječ, ne vjerujem da nema dvojbe da jesi.