RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
edgardavids
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
De bola recite nešto, svak nešto čuo, neće vijest propast ako nas par gariba čuje za nju 
Ako nije za foruma salji na pp .VELEZDOGROBA je napisao/la:danas sam cuo par finih stvari .....svaka cast upravi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
konjicanin01
- Kontakt:
AA jbte svi nesto culi,a ni a nikad nista ,pa bgte sta krijete isto ko da ce sve propast ako se ovdje pomene ,sta je reci neke ilegalne stvari ili

mapiši majke ti na pp.VELEZDOGROBA je napisao/la:danas sam cuo par finih stvari .....svaka cast upravi
-
konjicanin01
- Kontakt:
Ma supljaci moj Aleme samo loze raju a nikad nista.AlemC85 je napisao/la:mapiši majke ti na pp.VELEZDOGROBA je napisao/la:danas sam cuo par finih stvari .....svaka cast upravi
Nisu brato supljaci, javi se covjeku na pm ako te zanima. Ja sam slicnu stvar cuo prije, ali nemoze se ovdje po forumu o tome gdje dusmani sa svih strana prisluskuju.konjicanin01 je napisao/la:Ma supljaci moj Aleme samo loze raju a nikad nista.AlemC85 je napisao/la:mapiši majke ti na pp.VELEZDOGROBA je napisao/la:danas sam cuo par finih stvari .....svaka cast upravi
Forza Velez!
Što se ovo počela petkom igrati PLBiH, nisam upoznat' ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
zizu1991 je napisao/la:Što se ovo počela petkom igrati PLBiH, nisam upoznat' ?
Mi igramo u petak jer BiH zenska reprezentacija igra u subotu na Kamberovica polju
Tako sam cuo
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Cuo sam mala od Raze Mujanovic igra centarfora, kazu raja sve golove glavom daje.ANTIFA ! je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Što se ovo počela petkom igrati PLBiH, nisam upoznat' ?
Mi igramo u petak jer BiH zenska reprezentacija igra u subotu na Kamberovica polju
Tako sam cuo
Poštujem to, ali i Sarajevo je igralo prošlo kolo u petak utakmicu protiv Zvijezde, je li i to imalo neki razlog ?
Ja bi' volio da NFSBiH uvede jednu utakmicu petkom da se igra.
@Kadet91
apsolutno se slažem s tobom. Sve što se dešava u klubu treba ostati u klubu, a ne da se šire informacije po forumu, jer ionako imamo dovoljno neprijatelja, koji ne mogu organski podnijeti ovaj klub.
apsolutno se slažem s tobom. Sve što se dešava u klubu treba ostati u klubu, a ne da se šire informacije po forumu, jer ionako imamo dovoljno neprijatelja, koji ne mogu organski podnijeti ovaj klub.
zizu1991 je napisao/la:Poštujem to, ali i Sarajevo je igralo prošlo kolo u petak utakmicu protiv Zvijezde, je li i to imalo neki razlog ?
Pa zbog utakmice sa Zrinjskim danas .
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Čudno onda da svi polufinalisti Kupa nisu igrali u petak. 
Maleni su igrali u petak (vjerovatno, mozda i nije zbog toga) jer smo mi igrali u subotu na Otoci, a prosle godine je doslo do sukoba izmedju nasih navijaca sa Otoke i njihovih koji su isli na Kosevo, koliko se sjecam, pa su vjerovatno htjeli izbjeci nerede...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Zato sto Sarajevska policija nece da obezbjedjuje 2 utakmice isti dan.Slicno je bilo i pred utakmicu Sarajevo Velez koja se nije mogla igrati u subotu pa su trazili da se igra u petak od saveza al savez nije dopustio pa smo igrali u nedelju.....
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!
Idemo po pobjedu rodjeni u petak.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
evo i zvanično potvrđeno:
VITEZ – VELEŽ U PETAK
Utakmica 27. kola BHT Premier lige između Viteza i Veleža igrat će se u petak u 16.30. Zbog kvalifikacione utakmice BiH – Norveška u ragbiju, koja se igra u subotu na Kamberovića polju, Takmičarska komisija NS BiH, na zahtjev domaćina Viteza, premjestila je odigravanje utakmice za petak.
fkvelez.ba
VITEZ – VELEŽ U PETAK
Utakmica 27. kola BHT Premier lige između Viteza i Veleža igrat će se u petak u 16.30. Zbog kvalifikacione utakmice BiH – Norveška u ragbiju, koja se igra u subotu na Kamberovića polju, Takmičarska komisija NS BiH, na zahtjev domaćina Viteza, premjestila je odigravanje utakmice za petak.
fkvelez.ba
nesto gledam ove tabele lige i vidim da nas ceka jedna vrlo teska tekma u petak...ko bi reko ali ovaj vitez je cetvrta najbolja ekipa na domacem terenu u ligi!!
ljudi imaju omjer 9-2-2 na kamberovic polju uz to da su dobili 7 zadnji za redom na domacem terenu!
da mi imamo domacu statistiku kao i oni sad bi se za titulu borili!
trebat ce dobro zapet u petak ako hocemo da uknjizimo i cetvrtu pobjedu zaredom, nisam pratio vitez niti znam kako igraju ali se moze predpostavit da biraju malo tvrdju varijantu jer pored vrlo dobrog domaceg ucinka gostujuci im je katastrofalan i imaju samo 3 gostujuca boda uz 3 remija, a mi smo kosto je svima jasno vrlo dobra gostujuca ekipa i kupimo bodove redovno na gostujucim terenima...
zakljucak sastaju se dvi ekipe gdje je jedna izrazito domacinska a druga vrlo dobra gostujuca, moglo bi bit interesantno...
zakljucak sastaju se dvi ekipe gdje je jedna izrazito domacinska a druga vrlo dobra gostujuca, moglo bi bit interesantno...
Velež je izgubio dosad 14 bodova kući, a da je ona liga od prije 10-tak godina, letilo bi se u niži rang. Svako ko kaže da nema napretka laže, ima ga.
S druge strane osvojio je 17 bodova u gostima što je prije bilo nemoguće, plus ima pozitivnu gol razliku.
Sa ovih 14 bodova na ova 42 imali bi smo 56 i sami bi odlučivali o tituli prvaka, ali je situacija drugačija.
S druge strane osvojio je 17 bodova u gostima što je prije bilo nemoguće, plus ima pozitivnu gol razliku.
Sa ovih 14 bodova na ova 42 imali bi smo 56 i sami bi odlučivali o tituli prvaka, ali je situacija drugačija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.