FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moj Oda da si ti znao kome sve Hadzija Miske duguje bodove za prosle sezone, ti bi se dobrovoljno za mobilizaciju javio za ovaj novi Kosovski boj 

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Napušiš se ti hadziji Misketu malo, svi mi znamo ko je kupovao TITULE a ne neke pišljive utakmice.Inijesta je napisao/la:Ko igra kladaru nek pokusa preokret, vrlo moguce je ovo iz 2/1 , ustaska braca lahko se dogovore a i valja Hadziji misketu placat sudije, nece valjda iz svog djepa, moro bi i njima kamatu uzimat
- AlfredNobel
- Kontakt:
Majku hebali svoju, ne mogu naskidati i namontirati materijala, koliko oni mogu namjestiti. 
Ne znam može li Sony Vegas podnijeti toliko stvari, kažu odmah baguje.

Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 30 sep 2018, 21:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
honiljoze1921 je napisao/la:Napušiš se ti hadziji Misketu malo, svi mi znamo ko je kupovao TITULE a ne neke pišljive utakmice.Inijesta je napisao/la:Ko igra kladaru nek pokusa preokret, vrlo moguce je ovo iz 2/1 , ustaska braca lahko se dogovore a i valja Hadziji misketu placat sudije, nece valjda iz svog djepa, moro bi i njima kamatu uzimat
Kmeeee, kmeeee
Ahahahahaha
Jbg ovo nama ne odgovara nikako,sace novi trener pa onda taj pozitivni sok tamam pred derbi
Jbg ovo nama ne odgovara nikako,sace novi trener pa onda taj pozitivni sok tamam pred derbi

- dynamodresden1
Pacovčino misketova mrs odavde,idi lizi guzove misketu...honiljoze1921 je napisao/la:Napušiš se ti hadziji Misketu malo, svi mi znamo ko je kupovao TITULE a ne neke pišljive utakmice.Inijesta je napisao/la:Ko igra kladaru nek pokusa preokret, vrlo moguce je ovo iz 2/1 , ustaska braca lahko se dogovore a i valja Hadziji misketu placat sudije, nece valjda iz svog djepa, moro bi i njima kamatu uzimat
AlfredNobel je napisao/la:Majku hebali svoju, ne mogu naskidati i namontirati materijala, koliko oni mogu namjestiti.
Brate, od mene hard disk, 1 TB. Samo ne znam hoće li moći stati sve na njega

- AlfredNobel
- Kontakt:
Koja je svrha i žaliti se Savezu, kad je Begić u šemi s Misketom? Nema svrhe, to se samo treba tražiti na međunarodnom nivou. Ali, kad se nije ništa preduzelo nakon onih opasnih kriminalnih radnji prije dvije godine, neće ni sada.
@alacious
Šalji brate, izgide ovaj moj.

@alacious
Šalji brate, izgide ovaj moj.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ko im yebe mater! Mi ako smo pravi i nastavimo s ovakvom borbom i ivrom bice njima sok taman da ih Klopp vodi!zagorski je napisao/la:Ahahahahaha
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da znamo i to ne krijemo, Amar i Ivica Osim, pogotovo ovaj drugi, optuženo i presuđeno sve, izbačeni iz lige u uređenoj državi.honiljoze1921 je napisao/la:Napušiš se ti hadziji Misketu malo, svi mi znamo ko je kupovao TITULE a ne neke pišljive utakmice.Inijesta je napisao/la:Ko igra kladaru nek pokusa preokret, vrlo moguce je ovo iz 2/1 , ustaska braca lahko se dogovore a i valja Hadziji misketu placat sudije, nece valjda iz svog djepa, moro bi i njima kamatu uzimat
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Oooooooooooo, kako je lijep pogled na tabelu!!!
Ali kako Gošk igra za svoje. Otkinuše bodove i nama i Želji u Sarajevu. A sljedeće kolo Zrinjski će lagano da odmori u Gabeli. A ne ko naše balije, Čelik pobijedi Želju i nama uzme bod a primi 6 od Širokog. Sloboda neki dan ubije Želju pa ih odjednom "stigne umor" protiv Zrinjskog..
-
- Kontakt:
Mi svakako da trebamo čekat kiks konkurenata i da se trebamo radovat, ali ono što je prioritet i najbitnije od svega jeste da zavisimo samo od sebe. Ako ovako nastavimo igrat ne treba da nas zanima ni Željo ni Svinjski niti bilo ko drugi.
-
- Kontakt:
Pa u Zenici i Tuzli vise mrze Sarajevo nego u Sirokombroj6 je napisao/la:Ali kako Gošk igra za svoje. Otkinuše bodove i nama i Želji u Sarajevu. A sljedeće kolo Zrinjski će lagano da odmori u Gabeli. A ne ko naše balije, Čelik pobijedi Želju i nama uzme bod a primi 6 od Širokog. Sloboda neki dan ubije Želju pa ih odjednom "stigne umor" protiv Zrinjskog..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Užasna tema, uživajte ba..bordobijeli je napisao/la:Pa u Zenici i Tuzli vise mrze Sarajevo nego u Sirokombroj6 je napisao/la:Ali kako Gošk igra za svoje. Otkinuše bodove i nama i Želji u Sarajevu. A sljedeće kolo Zrinjski će lagano da odmori u Gabeli. A ne ko naše balije, Čelik pobijedi Želju i nama uzme bod a primi 6 od Širokog. Sloboda neki dan ubije Želju pa ih odjednom "stigne umor" protiv Zrinjskog..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevooo 

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 30 sep 2018, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Pa dobro Gosk opravdao ulogu favorita.
Ne pomaže ni SDA moj miske..
Neće nu tvoja do zore, ima Boga miske da je ko miš što bi se reklo.
Ti si počeo padati kad si kupljenu titulu uzeo.
Sloboda je trebala hladno uzeti 3 boda samo da je onaj idiot sviro čist penal, al hajde Miske boli te k ne da ti Sabrina ..
Ne trebamo ove gledati ugl. jer ovi će se borit žestoko za evropu.
Davno ja rekoh Odović im je pozitivni šok i tjt.
Amater trener koji moze vodiiti olimpik slaviju zelju i to.
Kuknjava kuknjava kuknjava
Ne pomaže ni SDA moj miske..
Neće nu tvoja do zore, ima Boga miske da je ko miš što bi se reklo.
Ti si počeo padati kad si kupljenu titulu uzeo.
Sloboda je trebala hladno uzeti 3 boda samo da je onaj idiot sviro čist penal, al hajde Miske boli te k ne da ti Sabrina ..
Ne trebamo ove gledati ugl. jer ovi će se borit žestoko za evropu.
Davno ja rekoh Odović im je pozitivni šok i tjt.
Amater trener koji moze vodiiti olimpik slaviju zelju i to.
Kuknjava kuknjava kuknjava
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ove kone ko i mi prošle sezone kad smo očajni bili. Jedna utakmica dobra pa onda 3-4 utakmice očajne. Razlog? Kvalitet, širina, umor, samopouzdanje, pritisak. Nisu imali kvalitetnu ekipu i kad su svi tu, suspendovaše Arežinu i Vranješa, povrijedi im se Jazvić i Veselinović, izgubiše i na širini, lutaju sa izmjenama, nikog na klupi kvalitetnog, stigo ih i umor, izgubiše i samopozdanje nikog ne mogu pobijedit i šlag na tortu - pritisak od navijača, zviždanje, yebavanje svega i svačeg. Mi smo ovo prošli prošle sezone, i oni bi češće bili u toj situaciji da im nema sudija.
Eh sad, kad mi imamo širinu, onda i oni "standardni naši kiksevi" su se u finoj mjeri smanjili. Imamo koga uvest u igru i podići istu, što je bio slučaj juče. Kad imaš rezultate imaš i samopouzdanje, nemaš pritisak, dobra atmosfera i sve odlično.
Ovaj Zrinjski je pravo yeben, hajcaju igrače ko na traci, u po sezone dovode igrače, imaju širinu, nisu to neki bauk igrači, sve su to osrednji igrači, ali bitna im je širina, evo sad im je povrijeđeno 7 igrača i opet pobjeđuju. Daju pare i sudijama i drugim ekipama da skidaju konkurente, ruku dajem da su sinoć premirali Radnika da nam otkine bod(ove). I pored svega, nabiju ekipu sa snagom jer znaju da je to ključno u ovoj našoj ligi. Fizička sprema je najbitnija kod nas u ovoj ligi jer u svim ekipama igraju osrednji igrači, nije ovo ko španska ili engleska liga gdje imaš u najjačim klubovima klasu igrače koji mogu pobijedit lošije ekipe glat dok ovi trče 90 minuta bez prestanka. Kod nas Sloboda počela trčat i odmah ih svi cijene i respektuju a pola igrača im prošle sezone sjedilo na klupi a druga polovica došla iz federalne lige.
Dobar po nas rezultat, ali yebeno će biti u borbi sa lažnim mostarcima, namazani su svim bojama i lakovima ali vjerujem u Husrefa i momke, ova sezona je ako Bog da naša, idemo na duplo, moramo! VOLIM TE SARAJEVO!
Eh sad, kad mi imamo širinu, onda i oni "standardni naši kiksevi" su se u finoj mjeri smanjili. Imamo koga uvest u igru i podići istu, što je bio slučaj juče. Kad imaš rezultate imaš i samopouzdanje, nemaš pritisak, dobra atmosfera i sve odlično.
Ovaj Zrinjski je pravo yeben, hajcaju igrače ko na traci, u po sezone dovode igrače, imaju širinu, nisu to neki bauk igrači, sve su to osrednji igrači, ali bitna im je širina, evo sad im je povrijeđeno 7 igrača i opet pobjeđuju. Daju pare i sudijama i drugim ekipama da skidaju konkurente, ruku dajem da su sinoć premirali Radnika da nam otkine bod(ove). I pored svega, nabiju ekipu sa snagom jer znaju da je to ključno u ovoj našoj ligi. Fizička sprema je najbitnija kod nas u ovoj ligi jer u svim ekipama igraju osrednji igrači, nije ovo ko španska ili engleska liga gdje imaš u najjačim klubovima klasu igrače koji mogu pobijedit lošije ekipe glat dok ovi trče 90 minuta bez prestanka. Kod nas Sloboda počela trčat i odmah ih svi cijene i respektuju a pola igrača im prošle sezone sjedilo na klupi a druga polovica došla iz federalne lige.
Dobar po nas rezultat, ali yebeno će biti u borbi sa lažnim mostarcima, namazani su svim bojama i lakovima ali vjerujem u Husrefa i momke, ova sezona je ako Bog da naša, idemo na duplo, moramo! VOLIM TE SARAJEVO!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Hahaha kraljuAlfredNobel je napisao/la:Majku hebali svoju, ne mogu naskidati i namontirati materijala, koliko oni mogu namjestiti.

Hajdi valjda to sve sklopis u narednih 5-6 godina

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.