FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HeraklitMracni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HeraklitMracni » 01 okt 2018, 00:24

Zapravo nevjerovatno koliko malo ljudi van Sarajeva zna za Kelija. Iznenadićete se, ali i u Sarajevu će vas mnogi zbunjeno pogledati, ako ih upitate: „Ko je bio Želimir Vidović Keli“. Slegnuće ramenima i proći pored vas, kao pored zaludnog pitca koji im oduzima dan i dah.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/ce ... -svaki-dan

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 okt 2018, 00:30

Nikad prežaliti GOŠK i Čelik.. Onoliki broj promašenih šansi i zicera, ne mogu vjerovati. Da imamo nafaku, kao što je nemamo, imali bi još šest bodova glat. Ali, fudbal je to, mora se i to desiti ebajiga.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 01 okt 2018, 00:31

AlfredNobel je napisao/la:Nikad prežaliti GOŠK i Čelik.. Onoliki broj promašenih šansi i zicera, ne mogu vjerovati. Da imamo nafaku, kao što je nemamo, imali bi još šest bodova glat. Ali, fudbal je to, mora se i to desiti ebajiga.
Da je se Zrinji odlijepit na 5 boodova , al ne moze , kad ce im Gosk skinut :guz:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 okt 2018, 00:35

Sve je to OK, al ne trebamo gledat samo sebe, trebamo gledat da se zaustave ove sudijske pljačke. Borit se na sve moguće načine, slat mailove UEFI, Savezu, kompilacije dijelit po društvenim mrežama... jbt kiksat ćemo mi sigurno nekad, oni će tad kupit kreč i ode sve u pm. Da su noćas otkinuli taj bod, 10 stranica više bi se ispisalo o tom penalu, ovako smo gurnuli to pod tepih jer su svakako izgubili. Al' pritisak na nekog se mora vršit. Dosta je njihovih krađa.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 okt 2018, 00:36

HeraklitMracni je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Nikad prežaliti GOŠK i Čelik.. Onoliki broj promašenih šansi i zicera, ne mogu vjerovati. Da imamo nafaku, kao što je nemamo, imali bi još šest bodova glat. Ali, fudbal je to, mora se i to desiti ebajiga.
Da je se Zrinji odlijepit na 5 boodova , al ne moze , kad ce im Gosk skinut :guz:
Ma riješiće oni GOŠK-a s pola snage.. Da se razumijemo, i oni imaju više sreće nego pameti, ali imaju onaj pobjednički mentalitet, gdje znaju otaljavati utakmice. S druge strane, ako to krene po zlu, tu su zeleni stolovi.

@skoroalen
Kao što sam danas rekao, jedini način je to slati UEFA-i. Ne samo situacije gurbeta, nego i onih kriminalaca iz Mostara. Treba se stati tome u kraj do neke korektne granice, jer tome u potpunosti ne možeš stati na kraj. Pokušaću ja odraditi tu jednu kompilaciju uz pomoć Sabinha, pa barem da se skrene neka pažnja.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 okt 2018, 00:50

I znači dosta kad igraš prije konkurenata. Vala nikad nismo dobili utakmicu koju igramo nedjeljom, svi subotom dobiju i opušteno čekaju naš kiks, i dočekaju ga.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 01 okt 2018, 00:59

Mislim da je najbolje i koristnije da klub tacnije Sabrina ili gasovodza javno izade i kaze dostaje kradze i moze ponudit svim ostalim klubovima da podpisu odnosno stanu uz to. Vjerujem da bi vecina klubova pristalo.

Penal protiv zrinjskog van 16 metara faul, jeste da su vodili i da su pobjedili 2:0 al kod 1:0 zrinjski ih je pritisko i go im je visio u zraku.

Krupa, zavrsilo se 1:1 kod rezultata 1:0 za skretnicu covjek namjerno igra rukom i 16stercu i zadnjoj minuti prvog pol umjesto penal mozda cak i derktni crveni on daje zuti karton igracu krupe.

Sloboda, cist jedenasterac sudija suspendovam zavrsilo se 0:0 i direktno im sudija poklonijo bod.

Sad faul 2 metra van 16sterca u 87 minuti sudija svirao penal i vrlo lahko im je mogao dat bod.

Ovo je mnogo gresaka za 12 utakmica, a posebno ako se uzme da su sve dosudene jednoj te istoj ekipi.

Cinimi se da je protiv radnika neki igrac stevanovic nisam siguran znam da su im bili bjeli dresovi rukom igro na ivici 16sterca takode nije nista svirano a bio je unutra 16 metara.

Ako se uzme da je 6-7 sudija za godinu dana suspendovano radi njih a ukupno 10 mislim da je vrijeme **** mater savesu i begicu i svima oko njega.

Nek se stidi i ovaj i svaki bh portal novina i svaka televizija od bh tv do face hayata pinka kurca palca ovo je kriminal

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 okt 2018, 01:00

Sjeća li se neko ovog članka? Smijao sam se 10 minuta.. :lol:

http://sportskee.ba/mit-o-favorizovanju-zeljeznicara/ - izbrišite jedno 'e'.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 01 okt 2018, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 01 okt 2018, 01:01

Polako kako tereni postaju sve losiji i nasa igra opada, nadam se da cemo se prilagoditi.
Sabrine mi moje!

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 01 okt 2018, 01:05

AlfredNobel je napisao/la:Sjeća li se neko ovog članka? Smijao sam se 10 minuta.. :lol:

Ovaj lik je nekad pisao po forumu :lol:

Ako hoćeš mogu ti u pp poslati njegov nick jer jer zabranjeno otkrivati identitete forumaša.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 okt 2018, 01:08

Mokes je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Sjeća li se neko ovog članka? Smijao sam se 10 minuta.. :lol:

Ovaj lik je nekad pisao po forumu :lol:

Ako hoćeš mogu ti u pp poslati njegov nick jer jer zabranjeno otkrivati identitete forumaša.
Send da se ismijem. :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 okt 2018, 08:43

Samo Sabrina zavela ovog Nunu Gomesa :mrgreen: Sad bio protiv Radnika sjedio sa njom gledali utakmicu.Mada je sa njim ovaj put dosao i glavni skaut Benfice ,najavili su opet dolazak.

Heba se pomarisao u tunelu poslije utakmice. :rol: Specijalci na kraju stajali ispred svlacionica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 01 okt 2018, 09:45

miky_hz je napisao/la:Samo Sabrina zavela ovog Nunu Gomesa :mrgreen: Sad bio protiv Radnika sjedio sa njom gledali utakmicu.Mada je sa njim ovaj put dosao i glavni skaut Benfice ,najavili su opet dolazak.

Heba se pomarisao u tunelu poslije utakmice. :rol: Specijalci na kraju stajali ispred svlacionica.
Pored mene sjedila dvojica Portugalaca :silent:

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 01 okt 2018, 10:08

Mit o mitu, zemljo otvori se...

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 01 okt 2018, 10:26

Vidim neki vec sastavljaju ekipu za Kup-tekmu, a ne vidjeh u kombinacijama Resica. Izvinjavam se ako sam propustio, je li sve OK sa dečkom?

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 01 okt 2018, 10:40

Sabrina znamo da dobijas info sta raja pise i komentarise, evo molim te reagujte na ove bezobrazne kradje, od pocetka sezone 3 situacije su toliko ocigledne da bi se te sudije morale suspendovat do kraja sezone( penal za zeljeznicmar protiv zrinjskog izvan kaznenog prostora, nesudjeni penal za slobodu, i ova lakrdija sinoc penal izvan kaznenog)
Nemojte biti nijemi posmatraci ovog bezobrazluka koji se ponavlja vec koju sezonu, oglasite se, saljite dopis uefi, pravite pritisak na savez, kasno ce biti poslije a pitanje je trenutka kad ce nas pokrasti da nas zaustave
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 okt 2018, 10:45

miky_hz je napisao/la:Samo Sabrina zavela ovog Nunu Gomesa :mrgreen: Sad bio protiv Radnika sjedio sa njom gledali utakmicu.Mada je sa njim ovaj put dosao i glavni skaut Benfice ,najavili su opet dolazak.

Heba nalupao Zizovica. :rol: :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 okt 2018, 10:49

VenamaHrabrih je napisao/la:Vidim neki vec sastavljaju ekipu za Kup-tekmu, a ne vidjeh u kombinacijama Resica. Izvinjavam se ako sam propustio, je li sve OK sa dečkom?
Dok je Husrefa, sumnjm da ce on vise igrati u FkS.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 okt 2018, 10:53

Zip je napisao/la:
VenamaHrabrih je napisao/la:Vidim neki vec sastavljaju ekipu za Kup-tekmu, a ne vidjeh u kombinacijama Resica. Izvinjavam se ako sam propustio, je li sve OK sa dečkom?
Dok je Husrefa, sumnjm da ce on vise igrati u FkS.
Sta je reci???

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 01 okt 2018, 11:36

Opasno se zaljubio ovaj portugalski cigan u ovu nasu ciganku sabrinu :ljepota: :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, bvsic, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, mire971, PingoFTW, SilaMoc1946, Zaboljesutra i 88 gostiju.