RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
gdje nam je drug pastrmka? 
Jesam možda negdje pomenuo ulogu Hebibovića i Letića koju bi mogli igrati u Sarajevu ako ikad potpišu ? Mislim da ne, nemoj mi trpati riječi u usta. Problem je vaš odnos prema klubu u kojem neki igrač igra. Ispada da se klub ništa ne pita, vi ćete sve s njima riješiti, i eto njega. Pa onda kada se ipak pokaže da se klub pita, onda ide priča, nema veze, dat' ćemo sirotinji neke pare ( parafraziram ), eto njega svakako.soe je napisao/la:Eto propasce Sarajevo bez Hebibovica i Letica.Uzimati ovaj forum kao relevantno misljenje navijaca Sarajeva je smijesno.
Kada sam rekao da ste se dobro digli u oblake, mislio sam na forumaše, i nisam generalizirao uzevši sve navijače Sarajeva u obzir.
@Aleme, nema ga, mora da riba dobro grize što reče jučer jedan od đavola
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
nek pošalje koju prema Sarajevu, ja frišku ribu volim pravo. 
Kakav odnos prema klubu u kojem igra,Velez ce dobit ponudu i na njima je hocel ga pustit ili nece.Sta skacete odmah kad je u pitanju Sarajevo ko da smo vam mi dusmani najveci.zizu1991 je napisao/la:Jesam možda negdje pomenuo ulogu Hebibovića i Letića koju bi mogli igrati u Sarajevu ako ikad potpišu ? Mislim da ne, nemoj mi trpati riječi u usta. Problem je vaš odnos prema klubu u kojem neki igrač igra. Ispada da se klub ništa ne pita, vi ćete sve s njima riješiti, i eto njega. Pa onda kada se ipak pokaže da se klub pita, onda ide priča, nema veze, dat' ćemo sirotinji neke pare ( parafraziram ), eto njega svakako.soe je napisao/la:Eto propasce Sarajevo bez Hebibovica i Letica.Uzimati ovaj forum kao relevantno misljenje navijaca Sarajeva je smijesno.
Kada sam rekao da ste se dobro digli u oblake, mislio sam na forumaše, i nisam generalizirao uzevši sve navijače Sarajeva u obzir.
Ti čitaš da odgovoriš, ne čitaš da razumiješ, nemam šta dalje raspravljati s tobom. 
Niko neskace,nego je svima pun k.urac prepotentnih likova ovde na forumu,procitaj sta ti je covjek napisao,ako nisi skontao onda jos jednom procitaj,ako ni tad ne skontas onda jbg.......soe je napisao/la:Kakav odnos prema klubu u kojem igra,Velez ce dobit ponudu i na njima je hocel ga pustit ili nece.Sta skacete odmah kad je u pitanju Sarajevo ko da smo vam mi dusmani najveci.zizu1991 je napisao/la:Jesam možda negdje pomenuo ulogu Hebibovića i Letića koju bi mogli igrati u Sarajevu ako ikad potpišu ? Mislim da ne, nemoj mi trpati riječi u usta. Problem je vaš odnos prema klubu u kojem neki igrač igra. Ispada da se klub ništa ne pita, vi ćete sve s njima riješiti, i eto njega. Pa onda kada se ipak pokaže da se klub pita, onda ide priča, nema veze, dat' ćemo sirotinji neke pare ( parafraziram ), eto njega svakako.soe je napisao/la:Eto propasce Sarajevo bez Hebibovica i Letica.Uzimati ovaj forum kao relevantno misljenje navijaca Sarajeva je smijesno.
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kako me nervira to, odgovori samo da bi dodao još jedan post ili im se jednostavno ne da shvatiti srž onoga o čemu se priča.zizu1991 je napisao/la:Ti čitaš da odgovoriš, ne čitaš da razumiješ, nemam šta dalje raspravljati s tobom.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ekipa koja želi u europu želi dobrog igrača iz kluba koji je godinama 6,7 i ispod.Kome tu nešto nije jasno onda je lud.

Idji vrvi nonomo sa ove teme, ovdje se ne prica o svinjsko'Nbezze je napisao/la:Ekipa koja želi u europu želi dobrog igrača iz kluba koji je godinama 6,7 i ispod.Kome tu nešto nije jasno onda je lud.![]()
![]()
![]()
![]()
. Btw, Jel ti tata dao degenek sto si mu zapalio zastavu prosli vikend koju je ponosno cuvao u ormaru svih ovih godina?
Gdje piše da navijam za zrinjuKadet91 je napisao/la:Idji vrvi nonomo sa ove teme, ovdje se ne prica o svinjsko'Nbezze je napisao/la:Ekipa koja želi u europu želi dobrog igrača iz kluba koji je godinama 6,7 i ispod.Kome tu nešto nije jasno onda je lud.![]()
![]()
![]()
![]()
. Btw, Jel ti tata dao degenek sto si mu zapalio zastavu prosli vikend koju je ponosno cuvao u ormaru svih ovih godina?![]()
Ignoriši ga @Kadet91.
Joj padobranca... "bezze" ako si došao da pišeš bezze slobodno produži.
-
edgardavids
- Kontakt:
Treba malo prohodat ispod avijatičarskog ne bi li se pastrmka ukazao 
Da nije dobio ban legenda?edgardavids je napisao/la:Treba malo prohodat ispod avijatičarskog ne bi li se pastrmka ukazao
JUSUFBEGOVIĆ: U ZENICU PO BODOVE
Dan ranije nego što je to uobičajeno, fudbaleri Veleža i Viteza odigrat će svoj meč 27. kola BHT Premier lige BiH. Razlog je odigravanje kvalifikacione ragbi utakmice BiH – Norveška, na istom stadionu gdje će se i sutra igrati duel Viteza i Veleža.
Iza „Rođenih“ je odlična pozitivna serija. Devet bodova iz tri utakmice, plasman na petu poziciju na tabeli, svima kojima je Veležova boja na srcu pričinili su mnogo zadovoljstva.
- Drago nam je da smo na ovaj način obradovali naše navijače. Nismo loše igrali ni prije toga, ali eto tako je to u fudbalu. Jednostavno nekada vam se „poklope“ stvari i dođete do pobijede, a nekada i pored najvećeg truda i volje, lopta neće u gol , rezimira Nedim Jusufbegović, šef stručnog štaba Veleža.
Uoči Viteza ambicije se nisu promijenile.
- Mnogo puta do sada sam ponovio. Velež u svaku utakmicu ulazi da pobijedi. U nekim utakmicama protivnik bude dovoljno kvalitetan da nas spriječi u tome, a nekada jednostavno nemate sreće. Međutim, ponovit ću opet isto. Mi sutra u Zenici idemo po pobjedu. Tako će biti i u svakoj narednoj utakmici. Želimo da ostvarimo što bolji plasman. Prošlih sezona Velež bi u ovim trenucima bio u donjem dijelu tabele i skupljao bodove za opstanak, a sada smo u poziciji da „lovimo“ četvrto mjesto. Možda ga nećemo uspijeti dosegnuti, ali ćemo pokušati sve da na kraju završimo na četvrtoj poziciji. To će nam biti odličan temelj za narednu sezonu, kada idemo da tako kažem na „sljedeću stepenicu“, naglašava Jusufbegović.
U sutrašnjoj utakmici neće nastupiti zbog tri žuta kartona Asim Škaljić. Duel Viteza i Veleža igra se na Kamberovića polju od 16.30 sati.
izvor: fkvelez.ba
FORZA VELEŽ
Dan ranije nego što je to uobičajeno, fudbaleri Veleža i Viteza odigrat će svoj meč 27. kola BHT Premier lige BiH. Razlog je odigravanje kvalifikacione ragbi utakmice BiH – Norveška, na istom stadionu gdje će se i sutra igrati duel Viteza i Veleža.
Iza „Rođenih“ je odlična pozitivna serija. Devet bodova iz tri utakmice, plasman na petu poziciju na tabeli, svima kojima je Veležova boja na srcu pričinili su mnogo zadovoljstva.
- Drago nam je da smo na ovaj način obradovali naše navijače. Nismo loše igrali ni prije toga, ali eto tako je to u fudbalu. Jednostavno nekada vam se „poklope“ stvari i dođete do pobijede, a nekada i pored najvećeg truda i volje, lopta neće u gol , rezimira Nedim Jusufbegović, šef stručnog štaba Veleža.
Uoči Viteza ambicije se nisu promijenile.
- Mnogo puta do sada sam ponovio. Velež u svaku utakmicu ulazi da pobijedi. U nekim utakmicama protivnik bude dovoljno kvalitetan da nas spriječi u tome, a nekada jednostavno nemate sreće. Međutim, ponovit ću opet isto. Mi sutra u Zenici idemo po pobjedu. Tako će biti i u svakoj narednoj utakmici. Želimo da ostvarimo što bolji plasman. Prošlih sezona Velež bi u ovim trenucima bio u donjem dijelu tabele i skupljao bodove za opstanak, a sada smo u poziciji da „lovimo“ četvrto mjesto. Možda ga nećemo uspijeti dosegnuti, ali ćemo pokušati sve da na kraju završimo na četvrtoj poziciji. To će nam biti odličan temelj za narednu sezonu, kada idemo da tako kažem na „sljedeću stepenicu“, naglašava Jusufbegović.
U sutrašnjoj utakmici neće nastupiti zbog tri žuta kartona Asim Škaljić. Duel Viteza i Veleža igra se na Kamberovića polju od 16.30 sati.
izvor: fkvelez.ba
FORZA VELEŽ
Dobro je ovo vrijeme za ribe, lovi 100%. 
zizu1991 je napisao/la:Dobro je ovo vrijeme za ribe, lovi 100%.
-
konjicanin01
- Kontakt:
Odgledah ovaj dokumentarac na ftv o Mostaru,ratni i poratni snimci sa bb ,kako je samo to sveto mjesto "opoganjeno."
epicentar nacionalizma i fasizma . Bas i pristaje klubu koji trenutno na njemu igra
-
ultrahell24
- Kontakt:
Kakve debilizme ovaj lik napisao ovo jos nisam vidio,malo vrijedja grad,malo klub itd al nije nas nivo da mu na ovo uzvratimo istom mjerom,jer mnogo drugova i kolega mi je iz Mostara koji sad zive u tom "planinskom" gradu! Selimovic kao sto svaki normalan klub kaze da ce ponuditi cifru za Hebibovica sta je tu lose? Nemojte misliti da je kraj svijeta ako necemo dovest Hebibovica,ja bi iskreno volio da ostane kod vas jer ga volite i smatrate dobrim igracem,nama ce Duljevic biti dovoljan,plus par odlicnih pojacanja na ljeto,i bek ce odlican doci,tako da mislim da Hebibovic svakako nebi imao mjesta u prvih 11
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.