FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajevskaHunta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajevskaHunta » 28 maj 2019, 18:42

Evo jaran mi is FSKS kaze da smo bas zaratili sa savezom i da je u razmatranju prekid svake saradnje sa savezom i povlacenjem iz ugovora o prenosu utakmica na moja te ve

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 maj 2019, 18:44

SarajevskaHunta je napisao/la:Evo jaran mi is FSKS kaze da smo bas zaratili sa savezom i da je u razmatranju prekid svake saradnje sa savezom i povlacenjem iz ugovora o prenosu utakmica na moja te ve
To bi bila stvarno inteligentna odluka. Kaznit cemo savez, I to kaznom koja njih puno nece ni pogoditi a nas def hoce dobro, jer smo mi ispali debili. Doduse kada pogledam ko vodi klub ne bi me ni ovo cudilo. Zarati s NATOm ako treba ali ne daj fotelju. Samo im jos treba ona kako cemo istupiti iz lige. :rol:
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 28 maj 2019, 18:46, ukupno mijenjano 2 puta.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 28 maj 2019, 18:45

Pametan potez. Najbolje da napustimo i Ligu i igramo prijateljske sa Unisom, Ozrenom, Vrbanjušom i Vratnikom, to bi bila prava stvar :thumbup:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

SarajevskaHunta
Kontakt:

Post Postao/la SarajevskaHunta » 28 maj 2019, 18:46

Podrška upravi bez dvojbe :bih:

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 28 maj 2019, 18:50

SarajevskaHunta je napisao/la:Evo jaran mi is FSKS kaze da smo bas zaratili sa savezom i da je u razmatranju prekid svake saradnje sa savezom i povlacenjem iz ugovora o prenosu utakmica na moja te ve
ne mozes se povuci iz govora sa mojom tv, cim ucestvujes u ligi dajes pravo savezu da proda tv prava, da ga prodaju igmanu ne pitas se ti nista
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Stole
Kontakt:

Post Postao/la Stole » 28 maj 2019, 18:52

E jake stvari kad bi se povukli iz ugovora sa Moja tv bolje citati tekstualne prenose nego gledati utakmicu sa onim njihovim raspalim kamerama gdje je svaki teren zut na snimkama jake televizije i govana :lol:
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 28 maj 2019, 18:58

let3 je napisao/la:Ovo je cirkus.
Selimović mora odstupiti ili iz svog džepa namiriti dug zbog neigranja Evrope. A to jedno pola miliona ;) pa nek prodaje bubrege, kuce, auta, vikendice.
Koga boli q što možda nije direktni krivac , kriv je što je kao predsjednik dozvolio ove bruke i finansijske gubitke, što je predsjednik majmunima koji ne znaju popuniti uplatnicu.
Ako ce se samo na Šiljka svaliti sva gov.na ovaj klub nikad nece izaci na zelenu granu. Mora se izrezati mnogo više bekana kurbana kao žrtve, ne samo Šiljak.
Čitaš li Saša Matiću,čitav UO dao mandat na raspolaganje.
Koliki su nam gubici bili 2016(bez evrope)
2017(izgubljena titula u Krupi) milion al €
2018(izgubljena titula nakon 0:3 u mostaru) milion €
Zašto niko nije odgovarao,zašto Milimetar nije namirio što je zaj.bao?
Ovi prvi kiks i ostavke,obrazli!
Al neće dezertirati i to da bude jasno!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 maj 2019, 19:00

Osim13 je napisao/la:Pametan potez. Najbolje da napustimo i Ligu i igramo prijateljske sa Unisom, Ozrenom, Vrbanjušom i Vratnikom, to bi bila prava stvar :thumbup:
Bar tad Bogicevic i Zajmovic ne bi bili najgori na terenu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 maj 2019, 19:04

UBIPITAR je napisao/la:
Selimović mora odstupiti ili iz svog džepa namiriti dug zbog neigranja Evrope. A to jedno pola miliona ;) pa nek prodaje bubrege, kuce, auta, vikendice.
Koga boli q što možda nije direktni krivac , kriv je što je kao predsjednik dozvolio ove bruke i finansijske gubitke, što je predsjednik majmunima koji ne znaju popuniti uplatnicu.
Ako ce se samo na Šiljka svaliti sva gov.na ovaj klub nikad nece izaci na zelenu granu. Mora se izrezati mnogo više bekana kurbana kao žrtve, ne samo Šiljak.
Ne, ne treba davati na raspaloganje, to davanje na raspolaganje je šuplja prica - vec treba ODYEBATI u 3 pm, zbog ove bruke.
Stara uprava je odyebala, sad treba i ova. Ko im yebe mater nesposobnu....šta ? treba ih sad nešto žaliti što sjebaše klub.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 28 maj 2019, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.

SarajevskaHunta
Kontakt:

Post Postao/la SarajevskaHunta » 28 maj 2019, 19:07

UBIPITAR je napisao/la:
:thumbup:

:clap:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 maj 2019, 19:42

Valjda neće ovo drastično uyebat igračku križaljku. Ne mislim samo u finansijskom smislu, već i to da će ova licenca, turbulencije pa i ta nadolazeća skupština i slično previše pažnje odvući od ljetne "transfer pijace". Znam i da se već od ranije razmišljalo o nekim igračkim opcijama i koliko znam jedan treba da potpiše ovih dana, sad ne znam koliko će ovo oko licence usporiti sve to.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 28 maj 2019, 19:51

let3 je napisao/la:
UBIPITAR je napisao/la:
Ne, ne treba davati na raspaloganje, to davanje na raspolaganje je šuplja prica - vec treba ODYEBATI u 3 pm, zbog ove bruke.
Stara uprava je odyebala, sad treba i ova. Ko im yebe mater nesposobnu....šta ? treba ih sad nešto žaliti što sjebaše klub.
Ma odyebat će,naveo sam ti koliko su prošli sjebbali klub a ne podnesoše ostavku,a brane se životom,dvostruki aršini,nije u redu.
MIGRANTI iz METROPOLE!

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 28 maj 2019, 19:56

braco je napisao/la:Valjda neće ovo drastično uyebat igračku križaljku. Ne mislim samo u finansijskom smislu, već i to da će ova licenca, turbulencije pa i ta nadolazeća skupština i slično previše pažnje odvući od ljetne "transfer pijace". Znam i da se već od ranije razmišljalo o nekim igračkim opcijama i koliko znam jedan treba da potpiše ovih dana, sad ne znam koliko će ovo oko licence usporiti sve to.
Ne vjerujem,struka svoje planiranje nastavlja,za igrače će se pare uvijek naći.
MIGRANTI iz METROPOLE!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 28 maj 2019, 19:56

Daj Bože.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

SarajevskaHunta
Kontakt:

Post Postao/la SarajevskaHunta » 28 maj 2019, 20:01

UBIPITAR je napisao/la:
braco je napisao/la:Valjda neće ovo drastično uyebat igračku križaljku. Ne mislim samo u finansijskom smislu, već i to da će ova licenca, turbulencije pa i ta nadolazeća skupština i slično previše pažnje odvući od ljetne "transfer pijace". Znam i da se već od ranije razmišljalo o nekim igračkim opcijama i koliko znam jedan treba da potpiše ovih dana, sad ne znam koliko će ovo oko licence usporiti sve to.
Ne vjerujem,struka svoje planiranje nastavlja,za igrače će se pare uvijek naći.
Tjeranjem onih na zimu za ovih sest mjeseci napravljene su znacajne ustede i to sve ide na ljetni prelazni rok nema frke za to

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 maj 2019, 20:33

Ista g ko i prethodnici im. Nit imaju hrabrost reci da su pogrijesili nit priznaju to, kontaju oni najbolji na svijetu. I opet imamo nekakvih milion neprijatelja kluba, podapinjanja i slicno. Sve ista prica tacnije izgovori za greske. Ne bi to priznalo da je pogrijesilo makar ih povjesali na reflektore sve redom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 maj 2019, 20:52

Bezideja je napisao/la:Imao si pojacanja al to nije od para od evrope. Na tu ekipu su skrsili milione Amira, Bajica, Sehica, rate Dzeke koliko me sjecanje sluzi.
Pola igraca je otisli za dzaba ili za kikiriki. Tad nisu osvojili titulu, a pare nisu nadomjestili.
Od tad sve ide niz brdo, i od tad se pocinje zaduzivati po bankama. To je ta strasno dobra uprava.
Mene ova uprava ne zanima, al ne mogu kriviti nesto sto se ne moze kriviti.
Rekao sam vec ranije, treba da odgovora koje krivac za ovu situaciju.

I mi smo postali mahalski klub,nama niko ne valja. Odovicu jebu sve, dovedes Krmeta ne valja ni on, dovedes lopova iz slovenije ne valja ni on. Sve se radilo kako mahala hoce i par ljudi. Sad ne valja Amar.

Jedino ko valja Senad, presmijesni ste djecice mala.Samo tako nece moci..
Stalno se zaboravlja da su ove najskuplje ekipe u historiji pravljene od ZELJINIH PARA tj od transfera, a postavlja se hipoteza kao da ih je bivsa uprava sama dala iz svog dzepa ili rodila na neki drugi nacin.

Reko sam i juce, a evo i danas cu. Ovo jeste greska i ove uprave, ali nez zasto se stalno senad i njegovi spominju kao naki spasioci kad su ljudi imali 4/5 godina da pokazu...i pokazali su da ne znaju.

Hvala im za stadion uvijek ce ostat upisani kao neko ko ga je napravio, ali ostalo je sve bila velika dubioza. Milioni baceni na polovjake da bi se osvojio jedan jedini kup...Konstantni cirkus sa igracima tipa dovedu nekoga ko pojacanje i onda taj neko se pokaze ko amater teski i odigra jednu utakmicu, a prima 5 6 milja narendih pola godine. O vranjesovoj situaciji necu ni da pricam. Koliko je tih para vraceno? Skoro nista...jer prodali smo skoro nikoga...

Na kraju svega izgube 6 utakmica u nizu i podviju rep i odu, ostave rasulo i u go.vnima do guse klub..a imali su sve. Dosli na gotovo. Koliko toliko uredjeno stanje i punu kasu....

I sad kao ispada da bi oni bili spasioci pa ih se opet priziva :crazy:

Da nije bilo stadiona gospodin transparentno i ostali bi nestali iz zeljine historije prije bar dvije godine...

Sto se tice ove uprave i ostalog oko bruke, nek se kazne direktni krivic, a amaru i ostalima dati makar polusezonu pa da vidimo gdje smo. Vidjece se odmah jel idemo naprijed ili nazad. Ako se dubioza nastavi ja cu ih prvi tjerati.
=\_1921_/=

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 maj 2019, 20:59

Al zamisli da ima onih kojima je Amar krivac za nedobijanje licence....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 maj 2019, 21:00

irfo je napisao/la:Al zamisli da ima onih kojima je Amar krivac za nedobijanje licence....
Pa kako ih nece bit, kad su cekali bilo sta da bi amara tjerali i prizivali "spasitelja". Pa sjecas se da su i nakon bijeljine tj prve tekme u proljetnom dijelu govorili protiv Amara....
=\_1921_/=

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 28 maj 2019, 21:04

irfo je napisao/la:Al zamisli da ima onih kojima je Amar krivac za nedobijanje licence....
Izdrkotine Misimovica
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Levin, Paromlinac i 54 gosta.