FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- StariGrad071
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koliko znam i holetu i pavlovicu je receno da mogu potraziti klub i da im se nece praviti problem oko papira, alj nisu mogli naci nista.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Potrebna je korektivna akcija Uprave.MortemHz je napisao/la:Pozicija i posjeta navijača Sarajeva u 6 domaćih utakmica..
4. Sarajevo 2.666
Upravu vjerovatno vode dvije stvari 1.Finansije 2.Brojnost(marketinski si interesantniji ako imas bolju posjetu).
Mislim da smo pred evropske utakmice prodali dosta clanskih karti(znas li koliko?),od Evrope cvaknuli finu lovu(i nazalost 8).Gro vas ima clanske karte,vidieo sam protiv Listice i nema guzvi na prodajnim mjestima.Hocu reci da dolaze uglavnom raja sa godisnjim.Zato je moje misljenje da do kraja sezone karte budu 3,5 i 10(8) KM ,izuzev derbija.Siguran sam da bi finansijski i marketinski bolje prosli i ljepsi ugodjaj i bolja podrska.
Interesantno bi bilo vidjeti kakvu prosjecnu posjetu imaju,ako iskljucimo njihove derbi utakmice :CZ,Partizan,Dinamo ,Hajduk,Maribor,Olimpija,Vardar, Buducnost i koje su cijene karata na tim tekmama(koje nisu derbi).
Onaj problem globalizacije i nedostatak kulture odlazaka na sportske priredbe se rjesavaju kvalitetom,svojom mladoscu i pristupacnim cijenama. U Upravi sjede vjerovatno obrazovaniji ljudi po tom pitanju , pa ... vozdra @MortemHz
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Staviti par utakmica da bude sjever 1KM, istok 2KM, zapad 3KM (tako je i Dinamo radio par utakmica). 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Protiv Slobode dolazi 6-7 milja, citirajte me nakon te utakmice. 
Napravili smo jedan manji rezultatski "bum" u Kaknju, napravili smo nešta što navijači hoće da podrže i isprate. Mi ako uzmemo derbi, trenutna posjeta će se utrostručit. Ako uzmemo Lišticu dole, oduvat ćemo sve do kraja prosjekom na tribinama.
Napravili smo jedan manji rezultatski "bum" u Kaknju, napravili smo nešta što navijači hoće da podrže i isprate. Mi ako uzmemo derbi, trenutna posjeta će se utrostručit. Ako uzmemo Lišticu dole, oduvat ćemo sve do kraja prosjekom na tribinama.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ulaznice za ovaj antifudbal koji se igra na nasem stadionu nebi trebale biti vise od 2KM! Prvo nam dodje atalanta i ogadi nam ne samo fudbal, nego i zivot, pa nam granicni prelaz GOSK uzme bod, onda utakmica protiv ubica iz listice, koji su cijelu utakmicu bili bolji protivnik i samo nas je sreca i bog spasili poraza, isto kao i protiv lezaca iz bijeljine, zrinjski smo pobjedili ali cak i sa igracem vise(ako racunamo velkoskog) ljudi su nam zabili 2 gola, itd itd...
U gostima to izgleda malo bolje i da nas trener nije odlucio da u bijeljini U PRVOM KOLU!?!?!? odmara pola ekipe, i da je u Zenici nakon prvog poluvremena napravio bilo kakve izmjene, tu bismo sigurno uzeli po 3 boda, ali kasno se **** kajati.
Sto se tice KUP utakmica dovoljna je jedna rijec: BRUKA!
U gostima to izgleda malo bolje i da nas trener nije odlucio da u bijeljini U PRVOM KOLU!?!?!? odmara pola ekipe, i da je u Zenici nakon prvog poluvremena napravio bilo kakve izmjene, tu bismo sigurno uzeli po 3 boda, ali kasno se **** kajati.
- belosevic23
- Kontakt:
Jel jos ovaj retardirani advokat billy u klubu, proziva nesto srbe za 92, mislim da nije uredu jer imamo igraca iz srbije koji se nece bas lijepo osjecati kad procita to od visokog funkcionera
- f0rest1946
- Kontakt:
12 utakmica bez poraza, 5 pobjeda zaredom glupaneeeee glupaneeeeederrim je napisao/la:Ulaznice za ovaj antifudbal koji se igra na nasem stadionu nebi trebale biti vise od 2KM! Prvo nam dodje atalanta i ogadi nam ne samo fudbal, nego i zivot, pa nam granicni prelaz GOSK uzme bod, onda utakmica protiv ubica iz listice, koji su cijelu utakmicu bili bolji protivnik i samo nas je sreca i bog spasili poraza, isto kao i protiv lezaca iz bijeljine, zrinjski smo pobjedili ali cak i sa igracem vise(ako racunamo velkoskog) ljudi su nam zabili 2 gola, itd itd...
Ne ocekujte puno ato se tice posjete ..skoroalen je napisao/la:Protiv Slobode dolazi 6-7 milja, citirajte me nakon te utakmice.
A i bolje, kako je slaba posjeta mi proigrasmo
Majko moja, zamislite uzmemo sve do kraja polusezone, pa to bi bilo ludilo na tribinama 
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ove laži nisu nikome zanimljive, ne znam čemu sve ovo..belosevic23 je napisao/la:Jel jos ovaj retardirani advokat billy u klubu, proziva nesto srbe za 92, mislim da nije uredu jer imamo igraca iz srbije koji se nece bas lijepo osjecati kad procita to od visokog funkcionera
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Interesantan post.Cini mi se da se vodis stalnim napretkom i da nema stajanja u buducem napretku.Nabrojao si 1+6 utakmica,a do sada smo odigrali 17(Kup ne racunam).Atalanta je crna mrlja FKS i treba da se ta utakmica pred buduca takmicenja u Evropi emituje igracima svaki trening.Nije isto izgubiti 5 ili 8:0. Sto se tice ovih 6 ostalih slozio bih se Gosk i FK Valjanje(ove ostale su stvar slobodnog navijackog vidjenja).derrim je napisao/la:Ulaznice za ovaj antifudbal koji se igra na nasem stadionu nebi trebale biti vise od 2KM! Prvo nam dodje atalanta i ogadi nam ne samo fudbal, nego i zivot, pa nam granicni prelaz GOSK uzme bod, onda utakmica protiv ubica iz listice, koji su cijelu utakmicu bili bolji protivnik i samo nas je sreca i bog spasili poraza, isto kao i protiv lezaca iz bijeljine, zrinjski smo pobjedili ali cak i sa igracem vise(ako racunamo velkoskog) ljudi su nam zabili 2 gola, itd itd...
Cudi me da nisi nista pozitivno vidio sem gostujucih pobjeda.Ako mislis da ne vrijedi ulaznica za Kosevo 2 KM , onda ostalih 11 PL-sa bi trebali svojim navijacima na ulazu davati 2 KM.Iskreno ovo sto se odigralo poslije Goska je najbolje SARAJEVO od 1994. Naravno da treba i mora bolje iz dana u dan.
U nadi da ce se niz pobjeda nastaviti i da cemo ostati prvi do kraja prvenstva i povecati bodovnu razliku na dvocifrenu , pozdravljam te.
Momak, nije mi jasno, dali ste zalutali, na temu, u protivnom razderite opanke, odlazeći sa temef0rest1946 je napisao/la:12 utakmica bez poraza, 5 pobjeda zaredom glupaneeeee glupaneeeeederrim je napisao/la:Ulaznice za ovaj antifudbal koji se igra na nasem stadionu nebi trebale biti vise od 2KM! Prvo nam dodje atalanta i ogadi nam ne samo fudbal, nego i zivot, pa nam granicni prelaz GOSK uzme bod, onda utakmica protiv ubica iz listice, koji su cijelu utakmicu bili bolji protivnik i samo nas je sreca i bog spasili poraza, isto kao i protiv lezaca iz bijeljine, zrinjski smo pobjedili ali cak i sa igracem vise(ako racunamo velkoskog) ljudi su nam zabili 2 gola, itd itd...
PS
Guliti sinonim za derati, jaliti razguli
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Slažem se sa nekim stvarima u tvom postu, ali previše si opet negativan.derrim je napisao/la:Ulaznice za ovaj antifudbal koji se igra na nasem stadionu nebi trebale biti vise od 2KM! Prvo nam dodje atalanta i ogadi nam ne samo fudbal, nego i zivot, pa nam granicni prelaz GOSK uzme bod, onda utakmica protiv ubica iz listice, koji su cijelu utakmicu bili bolji protivnik i samo nas je sreca i bog spasili poraza, isto kao i protiv lezaca iz bijeljine, zrinjski smo pobjedili ali cak i sa igracem vise(ako racunamo velkoskog) ljudi su nam zabili 2 gola, itd itd...
Kako god dobro ili loše igrali mi smo prvi na tabeli i igramo Kup i dalje i pored loše igre protiv Kakanjaca.
Derim nije nista izmislio, rekao je da je gostima mnogo bolje.
Znaci steka na kosevu
Znaci steka na kosevu
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Prijatelju obzirom da u timu imas 3+1+3(standardna+povremeno stand.+povremenih polaznika skole FKS).Blizu 5.000 min.Pitar6785 je napisao/la:Derim nije nista izmislio, rekao je da je gostima mnogo bolje.
Znaci steka na kosevu
Prvi si na tabeli poslije 13 kola. Da li smo se nadali tome ? Cini mi se da smo zeljeli da zaostatak ne bude veci od 3 boda.
Mnogi tudji treneri kazu da igramo najbolji fudbal u PL.
Desavaju se manje dobre utakice ,pa i Bajernu,Barsi,Realu , MU ...
Kad si gledao bolje Sarajevo ( naravno ako se nastavi i poboljsa)?
Da moze i mora i bolje.
1.Mladost 4:0 korektno
2.GOSK 1:1 lose
3.Lazni 4:2 korektno
4.Tuzla City 2:0 korektno
5.Listica 1:0 korektno( obzirom na protivnika,naboj,do 65 smo imali 3/4 prilike,oni samo ono sto smo im mi poklonili,moglo je i bolje)
6.FK Valjanje lose (iskoristili losu defanzivu nase lijeve strane i stvorili nam velike probleme,moglo je bolje)
KAKO CE BITI U BUDUCNOSTI , VIDJET CEMO. OVO ZA SAD KOREKTNO.TREBALO BI NASTAVITI OVAKO ,AKO NE MOZE BOLJE. A MOZE,MOZE BOLJE.
Derise da nisi fulio temu,Real Madridni Primera su na drugom podforumuderrim je napisao/la:Ulaznice za ovaj antifudbal koji se igra na nasem stadionu nebi trebale biti vise od 2KM! Prvo nam dodje atalanta i ogadi nam ne samo fudbal, nego i zivot, pa nam granicni prelaz GOSK uzme bod, onda utakmica protiv ubica iz listice, koji su cijelu utakmicu bili bolji protivnik i samo nas je sreca i bog spasili poraza, isto kao i protiv lezaca iz bijeljine, zrinjski smo pobjedili ali cak i sa igracem vise(ako racunamo velkoskog) ljudi su nam zabili 2 gola, itd itd...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Druže, bez uvrede, ali fudbal se ne igra za osobe koje tako razmišljaju i tako gledaju na isti.derrim je napisao/la:Ulaznice za ovaj antifudbal koji se igra na nasem stadionu nebi trebale biti vise od 2KM! Prvo nam dodje atalanta i ogadi nam ne samo fudbal, nego i zivot, pa nam granicni prelaz GOSK uzme bod, onda utakmica protiv ubica iz listice, koji su cijelu utakmicu bili bolji protivnik i samo nas je sreca i bog spasili poraza, isto kao i protiv lezaca iz bijeljine, zrinjski smo pobjedili ali cak i sa igracem vise(ako racunamo velkoskog) ljudi su nam zabili 2 gola, itd itd...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nakon prvog kiksa 99% vas ce pisati isto ovo sto sam ja napisao ili ce yebavati sve u klubu, od cistacice do direktorice. Ja to pisem sada jer mislim da treba uvjek ukazivati na greske a ne samo kad je lose i kad ne ide. Nemamo mi 10 bodova vise od drugoplasiranog pa da se mozemo opustati. Kad bih morao birati izmedju titule i forsiranja omladinaca ja bih bio zadovoljan i sa cetvrtim mjestom i ovakvom minutazom nasih akademaca, ali kad se je vec ukazala sansa za oboje, treba je iskoristiti.
Slazem se sve osim ovog boldiranog. Po MOM MISLJENJU to je bilo ovako:Samozdravlje je napisao/la:Prijatelju obzirom da u timu imas 3+1+3(standardna+povremeno stand.+povremenih polaznika skole FKS).Blizu 5.000 min.Pitar6785 je napisao/la:Derim nije nista izmislio, rekao je da je gostima mnogo bolje.
Znaci steka na kosevu
Prvi si na tabeli poslije 13 kola. Da li smo se nadali tome ? Cini mi se da smo zeljeli da zaostatak ne bude veci od 3 boda.
Da moze i mora i bolje.![]()
5.Listica 1:0 korektno( obzirom na protivnika,naboj,do 65 smo imali 3/4 prilike,oni samo ono sto smo im mi poklonili,moglo je i bolje)
6.FK Valjanje lose (iskoristili losu defanzivu nase lijeve strane i stvorili nam velike probleme,moglo je bolje)
KAKO CE BITI U BUDUCNOSTI , VIDJET CEMO. OVO ZA SAD KOREKTNO.TREBALO BI NASTAVITI OVAKO ,AKO NE MOZE BOLJE. A MOZE,MOZE BOLJE.
Mladost-dobro
GOSK-katastrofa
Lazni- lose (rezultat dobar ali igra skroz losa. primili 2 gola sa igracem vise)
Tuzla-dobro
Ubice-lose (sreca nas spasila)
Valjanje-katastrofa (njih kaznio bog za ono valjanje)
Atalantu ne treba ni pominjati.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ja se s tobom slažem derrime.derrim je napisao/la:Slazem se sve osim ovog boldiranog. Po MOM MISLJENJU to je bilo ovako:Samozdravlje je napisao/la:Prijatelju obzirom da u timu imas 3+1+3(standardna+povremeno stand.+povremenih polaznika skole FKS).Blizu 5.000 min.Pitar6785 je napisao/la:Derim nije nista izmislio, rekao je da je gostima mnogo bolje.
Znaci steka na kosevu
Da moze i mora i bolje.![]()
Mladost-dobro
GOSK-katastrofa
Lazni- lose (rezultat dobar ali igra skroz losa. primili 2 gola sa igracem vise)
Tuzla-dobro
Ubice-lose (sreca nas spasila)
Valjanje-katastrofa (njih kaznio bog za ono valjanje)
Atalantu ne treba ni pominjati.