FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma bruku je naših ostalo bez auta na Grbavici. Ukrali su i Zakariću, Bekriću, Senadu Husiću, Adiloviću, Crnovu, Meši dok je bio selektor.
Hoce da se kurce sa autima 
Pehovi na terenu i van njega

Pehovi na terenu i van njega
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- SarajevskaHunta
- Kontakt:
Recimo da je slucajnost i da nisu radile dojave lokalaca 

Odlican tekst. Posebno dio koji spominje vrijednosti naseg kluba. To je totalno naruseno i trebat ce dosta vremena da se to vrati. Tek onda mozemo ocekivati da se stvari okrenu. Tjerao si ljude kao kerove nakon sto su zivot proveli u Zelji i uz Zelju normalno da ce ti se vratiti ta zla krv. Zato nam i jeste sreca toliko puta okrenula ledja kad nam je najvise trebala. Otjeras Kokota kao kera iako je lik bukvalno svaku utakmicu iznosen s terena u grcevima. Malo je on i glumio, ali zaista i jeste ostavljao zadnji atom snage za plavi dres. Onda Tomic, pa Stanic i Bogicevic koji su, kakvi su da su, godine proveli u Zelji, osvajali titule. Mulalic koji se kasnije i jadao da mu ne daju da bude cistacica. To nisu vrijednosti Zelje nikad bile. Ne daj Boze vise nikad.SarajevskaHunta je napisao/la:ZA SVE TI HVALA MISIMOVIĆUVIŠEGODIŠNJE LUTANJE
Specijal /Sunovrat Željezničara između ličnih i klupskih interesa
https://www.klix.ba/sport/nogomet/sunov ... /190528068
Cuva Bog Zelju svog!
Nasi rade po Essenu, Ofenbahu, Kelnu, Dortmundu, tako da je ova bosanska sirotinja sa autom od 30 000 KM mirnaSarajevskaHunta je napisao/la:Dva puta mu je ukradeno auto, prvi put 2013 i to Golf sedmica GTI, drugi put u drugom mandatu mu klepili BMW-abraco je napisao/la:Ma sjećam se da je bila ozbiljna priča da hoće Meša u repku da ga zove i eto reko da provjerim za svaki slučaj i vidim fakat ima naš pasoš. Usput Antolović je jedan od brojnih naših igrača kojim je ukradeno auto posljednjih godina.LjoZee je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/diatta-i-a ... tvo/146440
Evo za Zenicane. Ima nase papire. Braco je to fino iskopao.![]()
Ukrali mu ga kad smo igrali protiv Ferenca u Mađarskoj, a našao ga logično u dijelovima na Palama.![]()
![]()
Treca sreca Zenica

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- kontrasviju
- Kontakt:
Tabela u ovoj polusezoni:
Sarajevo 27b
Zrinjski 27b
Široki Brijeg 24b
Mi 22b
Ne izgleda uopšte loše, s obzirom na igrački kadar. Kad' je Amar s ovom grupom uspio koliko-toliko bodovno parirati, mislim da uz određena ciljana pojačanja, sljedeća sezona neće biti toliko crna, koliko god sve crno trenutno izgleda
Sarajevo 27b
Zrinjski 27b
Široki Brijeg 24b
Mi 22b
Ne izgleda uopšte loše, s obzirom na igrački kadar. Kad' je Amar s ovom grupom uspio koliko-toliko bodovno parirati, mislim da uz određena ciljana pojačanja, sljedeća sezona neće biti toliko crna, koliko god sve crno trenutno izgleda

1921
Ma ja ne sumnjam u Amara, samo da sad dovede šta mu treba.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- SarajevskaHunta
- Kontakt:
Zanimljiv podatak
Samo pet bodova manje od šampiona, odlican skor Amara

Samo pet bodova manje od šampiona, odlican skor Amara
Mi smo morali dobiti licencu. Ovo sto nam je uradjeno je blago receno pljacka. Ako u klubu stanu na ovome i sto brze ne poduzmu nesto treba im svima redom je.bat od do.
Dugo vece pljacke nije bilo i manipulacije. A mi smo se zajebali sto smo suspendovali Siljka i samim tim njima otvorili prostor za tu manipulaciju.
Jel Misic sljedece pojacanje?
Dugo vece pljacke nije bilo i manipulacije. A mi smo se zajebali sto smo suspendovali Siljka i samim tim njima otvorili prostor za tu manipulaciju.
Jel Misic sljedece pojacanje?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- SarajevskaHunta
- Kontakt:
shipu ga storme levatino na sabahu, Kustura jedan od nas 

Na to sve dodaj uz jako lošu atmosferu,pljuvanja,podmetanja,krađu za Haaga(Bijeljina,Široki) i nesretnu okolnost da najbolji igrač odigra 230 min.kontrasviju je napisao/la:Tabela u ovoj polusezoni:
Sarajevo 27b
Zrinjski 27b
Široki Brijeg 24b
Mi 22b
P.S.E čuj Antola u Čeliku

Frajeru plata u Osijeku oko cenera maraka(Izvor:Klepač)
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Ako Savez nema namjeru da revidira odluku, onda je najlogicniji korak da se nasi direktno obrate Ceferinu vezano za nas slucaj. Mislim isto da Ivica Osim ima poprilicno velik ugled kod njega.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovi sa ss.ba nikako da stave fino sliku gdje se čovjeku i lice vidi, ko da je zaštićeni svjedok

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Da se nije brko vratio mi bi zavrsili sedmi u najboljem slucaju. Opet bi neko vracao nesposobnog megamixa da se igra menadjera i da sjebe ekipu na nivo Krupe i Goska. Izgleda da su lobotomci dobili instrukcije da opet pljuju svaki clanak koji ne odgovara velikom vodji i koji u sebi ne sadrzi svrsavanje na istog. Oproban recept koji ih je i napravio tim sto jesu. Lobotomci. Valjda jer je tacno sve sto je navedeno i nema komentara na clanak, ali se zato kreator istog ismijava. Ne mogu bolje. Vjerovatno se niko nece ni sjecati megamixa i lobtomaca za godinu ili dvije. Toliko je bitno njihovo misljenje.
Cuva Bog Zelju svog!
Bude li Erić u rangu imenjaka Lončarića,za nas nema zime.
Naš dobri Fićo!
Naš dobri Fićo!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Sta kazu nije se petljao u sportski segmenat. Ono isto kao da smo pratili neki drugi klub i sad ti dodje neko pisati sarene laze.HongKong je napisao/la:Da se nije brko vratio mi bi zavrsili sedmi u najboljem slucaju. Opet bi neko vracao nesposobnog megamixa da se igra menadjera i da sjebe ekipu na nivo Krupe i Goska. Izgleda da su lobotomci dobili instrukcije da opet pljuju svaki clanak koji ne odgovara velikom vodji i koji u sebi ne sadrzi svrsavanje na istog. Oproban recept koji ih je i napravio tim sto jesu. Lobotomci. Valjda jer je tacno sve sto je navedeno i nema komentara na clanak, ali se zato kreator istog ismijava. Ne mogu bolje. Vjerovatno se niko nece ni sjecati megamixa i lobtomaca za godinu ili dvije. Toliko je bitno njihovo misljenje.
Itekako se petljao u sportski dio, a to je potvrdio Odovic kad je snimak izbrisan s neta. Misimovic suspendovao a ovi ga slusali kao slijepi nisu smjeli progovoriti.
Ko je doveo Elsnera? Moj babo.. Da ne nabrajam dalje..
I natpisi nakon sto su dugo skautirali, vise sam zaboravio koje skautirao Vedran ili misketov mali preko youtuba..
Pa dobro kako odgovara. Nekad se petljo, a nekad nije. Ako je igrac dobar onda je miske doveo, ako je los onda nije. Logicno. **** majku koliki bolesnik moras biti
Onda ga neko priziva nazad. Ne daj Boze nikom

Cuva Bog Zelju svog!
On na presu kaze da je insistirao da dovedemo Zajmovica a nije se petljao u sportski segment?
Pa koje otjerao tolike igrace i zavadio se s svima?
Ma nije Miske, to su sve izmisljenje price. Da se razumijemo nemam nista protiv covjeka. Imao je dobre cetri godine da napravi klub boli glava. Imali smo pare, prodavali igrace, igrala se evropa.
Sta si uradio? Zavadio se s svima, ostavio ekipu najlosiju u historiji i otisao..
Masoni su krivi sto nije uspio, jbga i navijaci i sportsport, i moj dedo itd..
Pa koje otjerao tolike igrace i zavadio se s svima?
Ma nije Miske, to su sve izmisljenje price. Da se razumijemo nemam nista protiv covjeka. Imao je dobre cetri godine da napravi klub boli glava. Imali smo pare, prodavali igrace, igrala se evropa.
Sta si uradio? Zavadio se s svima, ostavio ekipu najlosiju u historiji i otisao..
Masoni su krivi sto nije uspio, jbga i navijaci i sportsport, i moj dedo itd..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.